Mozes i ti, sta fali

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Siromah sam, siromah sam, al volim da zivim...dok posljednji dinar imam, necu da se smirim

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Istina...Sarajlijo ,vidim ja za tebe su pjesme Novice Urosevicavolim i ja te stare mada malo vise preferiram modernije aranzmane kakve su pravili JV ili Zoran Starcevic
Sad se premišljam da idem u ZrenjaninTitova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
Pa de sunce mu kalaisano !!!
Frutek je napisao/la:Sad se premišljam da idem u ZrenjaninTitova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
onda se on moze ocekivati i u zenici...jer je tako bilo najavljeno kao neka mini turneja po BiH...sarajevo-zenica-tuzlaTitova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
Šta fali i u Sarajevo otići,za takvu veličinu od pjevača.Titova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
Ma da sam ranije sazn´o otišao bi u Pulu usput 3-4 dana kupanja uživancije i ćiKu jer nekako mi magično izgleda ArenA sa Balašem, al za Zrenjanin ne znam ako dođe u rajvoSa al ako odem usput obiđem i Beograd i Novi SadTitova-Juga je napisao/la:Frutek je napisao/la:Sad se premišljam da idem u ZrenjaninTitova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
Za legendu vrijedi i do Azije
T-MAC je napisao/la:onda se on moze ocekivati i u zenici...jer je tako bilo najavljeno kao neka mini turneja po BiH...sarajevo-zenica-tuzlaTitova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
neutralan__ je napisao/la:Šta fali i u Sarajevo otići,za takvu veličinu od pjevača.Titova-Juga je napisao/la:Eto, Đole opet u Sarajevu nakon dugo godina, ali za sada još uvijek ništa od Mostara...
pa prije mjesec-dva,balas u zenici je bio aktuelna tema po novinama i internet stranicama..i kao stupili su u kontakt sa njegovim menadzmentom i odakle je dosla info da se na jesen planira mini turneja po BiH...sarajevo-zenica-tuzla..Frutek je napisao/la: @T-Mac gdje si to cuo za Tuzlu
Ja idem preko 200km za njega znači ja sam ovdje najveći fan, inače Balaš je 2 na listi 5 osoba od kojih bi tražio autogramneutralan__ je napisao/la:@Frutek Pa to ti govorim.Ali eto @T-MAC govori da postoji mogućnost da dođe u Tuzlu,to bi bilo onda puno bolje za mene,jer bolje mi je u Tuzlu 39 km,nego u Sarajevo 127 km.
Na kraju krajeva samo neka on dođe pa nije bitno gdje.
neutralan__ je napisao/la:Na kraju krajeva samo neka on dođe pa nije bitno gdje.
ma 206 al dosta ih se ponavljaTitova-Juga je napisao/la:neutralan__ je napisao/la:Na kraju krajeva samo neka on dođe pa nije bitno gdje.
That's the spirit boy !
Frutek, ne zalijeći se : P
Imaš li preko 100 njegovih pjesama ? haha
Trenutno korisnika/ca: VensanKasel i 5 gostiju.