im'o je sreceL' Imperator je napisao/la:ccc sta je fulaodobar, dobar.., dace ga u drugom poluvremenu aBd
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- L' Imperator
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
#samoRudar #zauvijek
Svaka cast DIJAMANTU!
When you walk through a storm hold your head up high
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
And don't be afraid of the dark
At the end of a storm is a golden sky,
And you'll never walk alone
You'll never, ever walk alone.
The Blood Is Red For A Reason!
Liverpool FC FK SARAJEVO
Haha majstorski

- Principatus
- Kontakt:
Haha ovaj nije mogao promasiti. Gooooooooooooooooooooooooool. 
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Opet je onaj stari..Zadnja za repku i ovo,strasno..KAKAV majstor..I da nije dao gol,medju najboljima je,a ovako jos i odskace.. HVALA TI EDINE STO POSTOJIS 
Eh sad ocekujem da bude malo lomljenja kicmi 
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
-
Elmar78430
- Kontakt:
Bravo majstore.
- Megamon
- Kontakt:
Ovaj Mancini pojacava napad kad povede 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- neko treći
- Kontakt:
Vidio sam na utakmici protiv grčke da je edin dobio na samopouzdanju,ocvrsco u duelima te se zalaze podosta nego prije,rezultat je odmah tu !!
Dzeko u stilu Pipa Inzagia
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Haha jes mi zao Yaya Toure.. ne ide ga gol veceras a imao je do sad 10 sansi.
shandrlike-tandrlike
jaooooooooo neka mi neko da link za streaming hocu da gledam utakmicu molim vas brzooooooo i neka neko postavi gol !!!!

Super Dzeko

Ovaj gori od Tevez, papan zesci
Ovaj gori od Tevez, papan zesci
- neko treći
- Kontakt:
Kun Aguero strašan igrač,samo se vidi da hoće da zabije gol da se pokaže već na prvoj utakmici
Aguero je glavni krivac sto Dzeko nije zabio jos dva gola....oba puta mu je mogo loptu dat na zicer.
http://www.livescorehunter.ro/streams/1/lshro.html" onclick="window.open(this.href);return false; ewo dobar link ne stopa
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
U zivotu nisam vidio sebicniji tim.. Dzeko je pogrijesio sa odabirom Man City-a..
Mancini je Q od strucnjaka, on bi trebao malo poraditi na ovim svojim 90% sebicnih igraca.
Veza je komplet sebicna, sto u svakoj ekipi nikad se nebi smjelo desiti. Veza je ta koja "pita" napadace sa loptama a ovdje napadaci daju veznom redu
Mancini je Q od strucnjaka, on bi trebao malo poraditi na ovim svojim 90% sebicnih igraca.
Veza je komplet sebicna, sto u svakoj ekipi nikad se nebi smjelo desiti. Veza je ta koja "pita" napadace sa loptama a ovdje napadaci daju veznom redu
Ovaj Toure mora podhitno napolje, covjek ce da umre, a sto jeste, jeste, pretrcao je stvarno dosta.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Beduin, CAGarfia, General505, GG3, MrPink, Vaya i 58 gostiju.