Ljudi misle da su u Travniku!adnanhz je napisao/la:Kakva je ono frka bila

Ljudi misle da su u Travniku!adnanhz je napisao/la:Kakva je ono frka bila
Minus na Gracičevom računu je sve veći a od famoznih transfera Subašića , Kresera i drugih nema ništa , to im je jedini mogući izvor profita ,navijača nemaju a sponzor im je sam Gracić.On je sam rekao a ja mu povjerovao da je u fudbalu zbog novca sem ako isti ne pere preko kluba(nikad se ne zna )onda je u debelom minusu .Pametan je dovoljno da zna kad treba stati ako ne , ni prvi ni posljednji da propadne .Ovako je samo postao predmet šprdnje u čaršiji .Mancini je napisao/la:Ovo za gašenje kluba je nešto od smješnijih stvari koje sam pročitao na ovoj temi.Kad se nisu ugasili u ljeto 2006 kad su ostali sa djecom u timu i bez uprave ne znam što bi se sad ugasili?
Dobro si rekao za igrače , lik promjeni 50 igrača godišnje pa to Mourinjo , Ferguson i Guardiola ne bi zajedno uigrali.-A- je napisao/la:Ma ovo pokazuje koliko je nijaz nestabilna licnost. Cim uveze 2-3 poraza on smijeni trenera..promjeni po 4-5 igraca i sl. Pa u razlicitim napadima bijesa do sada je na taj nacin otjerao 10 setak trenera i 30 setak igraca..to sve samo po sebi pokazuje njegovu narav i nacin rezonovanja. Diktatura i ta prica.
Ne zelim im zlo,najozbiljjije to kazem i mislim..ali takvi radikalni rezovi u drugom kolu su nelogicna stvar.
Sta ej sa stadionom,kako to napreduje..ima li ove raje sa Otoke koja sa prozora,il' u setnji moze vidjeti stadion.
Valjda ce i oni naci svoj smiraj na tom stadioncicu,ocito ekipi Olimpika fali klasicni domaci teren. Pa oni su do sada ,a evo i u ovom prventsvu je takva tenedencija,izgubili 50% domacih bodova.
Šteta za Olimpic kao Sarajlija sam bio ponosan kad vidim 3 Sarajevska kluba u vrhu .Mancini je napisao/la:Dr Hause ne brini ti za Gracića i Olimpic!
Dakle ne računaš ova prolazna riješenja.Colo Colo je napisao/la:Graciću kvota tri trenera po sezoni
koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
Stadion NECE biti gotov jer svaki dan prolazim pored njega, i nema TEORIJE da ce da bude zavrsen do 20-og.old school je napisao/la:koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
OK ti znas vise nego oni sto rade stadionBegAx je napisao/la:Stadion NECE biti gotov jer svaki dan prolazim pored njega, i nema TEORIJE da ce da bude zavrsen do 20-og.old school je napisao/la:koliko si jos to puta rekao 100%, sutra komisija iz saveza izlazi na stadion,a on ce da bude gotov do 20-og, sa zeljom se igra za nekih 10-tak dana poslije toga, tako da mi nije jasno zbog cega ne bi igrano na otociBegAx je napisao/la:Lukavici 100%
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.