A mozda i moze,ha?Der_Bomber je napisao/la:E moj Dzeko..
Ne mozes zabit gol protiv Swansea
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Re: Edin Džeko
BosnaE
Dzeko na veznog ide od sada
. Lopta ala Miske
.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !
- Interista di cuore
- Kontakt:
Kakva lopta Edina. Brao majstore !
Kakav ce tandem biti on i Aguero i plus Silva iza njih...Strasno,strasno !
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
Bravo Džeko majstore, a evo meni još bodova na Fantasyu....
Recite da li igraju Yaya i Lescott ????
- Centre forward
- Kontakt:
Kakav pas Dijamanta, k'o Zidane u najbolje godine.Majstore svaka ti cast
Zadnja izmjena: Centre forward, dana/u 06 jan 2013, 20:21, ukupno mijenjano 1 put.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
IgrajuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Bravo Džeko majstore, a evo meni još bodova na Fantasyu....Recite da li igraju Yaya i Lescott ????
bice dobar par dzeko i aguero
cim je malac usao to se vidjelo
nego sto je metno KUN na poledjinu svijetloplavog dresa (jel mu to middle name ?) ? 
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
žaža (kako kaze spanski comentator) je mogao do sada dati 5 golovaguber90 je napisao/la:IgrajuUnica_Liverpool_ je napisao/la:Bravo Džeko majstore, a evo meni još bodova na Fantasyu....Recite da li igraju Yaya i Lescott ????
.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- legenda reala
- Kontakt:
Fali im još jedan playmaker na sredini tipa Nasri i to bi bilo to Nasri -Silva ,Džeko -Kun i harali bi ,Aguero je bolji suigrač od Teveza za Džeka sto puta ,ovaj je manje sebičan a i otvara prostor za Eda sve stiže može i asistirati ,nadamo se 15+ golova ove sezoneInterista di cuore je napisao/la:Kakva lopta Edina. Brao majstore !
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sad ovih par kriticara kontaju sta ce napisati. 
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Donnie Darko
- Kontakt:
Maloprije pitam starog, reko pogodi ko je dao go? A on ce: Đe? Ko? 
Zadnja izmjena: Donnie Darko, dana/u 15 avg 2011, 22:36, ukupno mijenjano 1 put.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nope, nadimak, po nekom crticudelko je napisao/la:bice dobar par dzeko i aguerocim je malac usao to se vidjelo
nego sto je metno KUN na poledjinu svijetloplavog dresa (jel mu to middle name ?) ?
oni su to pisali za njegovo dobroharishp je napisao/la:Sad ovih par kriticara kontaju sta ce napisati.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
Boga mi fino ga je sada pokusao progirati, ali nije proslo. Uglavnom, tesko je biti sebican kao Tevez, tako da je ovo promjena naboljeBosniacum Lilium je napisao/la:edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :raguero sebican, sebican
- legenda reala
- Kontakt:
ma ovaj Aguero je životinja jbt ,kakav Tevez kaki bakrači ,a sigurno je bolji za Eda nego Tevez ,evo sad je petom ga pokušao proigrati ,Tevez bi iz one situacije pucao ,a ona akcija kad se Džeko otvaro ,mislim da je bolje rješenje bilo dodati Silvu jer Edin nebi stigao onu loptu da mu je dodaoguber90 je napisao/la:Boga mi fino ga je sada pokusao progirati, ali nije proslo. Uglavnom, tesko je biti sebican kao Tevez, tako da je ovo promjena naboljeBosniacum Lilium je napisao/la:edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :raguero sebican, sebican
.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
u svakom slucaju, ja se nadamguber90 je napisao/la:Boga mi fino ga je sada pokusao progirati, ali nije proslo. Uglavnom, tesko je biti sebican kao Tevez, tako da je ovo promjena naboljeBosniacum Lilium je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
edin davno utrcavao, imao vise prostora a silva se pravi englezaguero sebican, sebican
.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, bordobijeli, Godfather, isko1807, Maverick, PrijedorCarsija i 54 gosta.