Mozda zato jer oba pricaju esperanto.Sir Matt je napisao/la:Pojasni ...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
I mene takodjer zanima ovo "ko ce kome nego svom svome"...Sir Matt je napisao/la:Pojasni ...ragazzidelsud1987 je napisao/la:Koće kome nego svom svome Silva>Aguero idealna kombinacija :r
ovo je Džekina sezona ! zapamtite ! 
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Evo Edin dobio ocjenu 8 po Goal.com-u, najbolje ocijenjen poslije Silve i Aguera, koji su dobili 9!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
Odlicna utakmica edina,,,,, neka neko postavi edinov gol
.
Al kao da mu je malo krivo sto Agi daje ovako golove,, izgleda da misli na Balonju!!
Inace Agi nevoli narodnjake

Inace Agi nevoli narodnjake
Džeko nosi igru City-a...
Ovu večeras je odigrao pravo dobro...Uloga slična runijevoj u UTD-u.
Aguero će mu biti dobar drug, a vidim uklopio se i sa silvom... jedino malo YAYA ima lufta, ali biće YAYA bolji poslije Ramazana.
Može se reći da će glavni okršaji i odlučujuči mečevi biti sa Chelsea-om, Liverpoolom, UTD-om i Totenhamom, ovo ostalo mislim da će proći sa visokim procentom pobjeda..
Sretno Džeksone, Dijamantu!
Ovu večeras je odigrao pravo dobro...Uloga slična runijevoj u UTD-u.
Aguero će mu biti dobar drug, a vidim uklopio se i sa silvom... jedino malo YAYA ima lufta, ali biće YAYA bolji poslije Ramazana.
Može se reći da će glavni okršaji i odlučujuči mečevi biti sa Chelsea-om, Liverpoolom, UTD-om i Totenhamom, ovo ostalo mislim da će proći sa visokim procentom pobjeda..
Sretno Džeksone, Dijamantu!
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
- grad-na-rijeci-sani
- Kontakt:
Ko zna mozda Kun isto voli Dzinovica.Vrebac je napisao/la:Al kao da mu je malo krivo sto Agi daje ovako golove,, izgleda da misli na Balonju!!![]()
![]()
Inace Agi nevoli narodnjake![]()
hehe...Vrebac je napisao/la:Al kao da mu je malo krivo sto Agi daje ovako golove,, izgleda da misli na Balonju!!![]()
![]()
Balonja će izgleda biti zakovan za klupu ove godine. Realno, i prošlu bi presjedio kod bilo kojeg druggo trenera.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Ne! kaze slusa samo Prljavo Kazalistegrad-na-rijeci-sani je napisao/la:Ko zna mozda Kun isto voli Dzinovica.Vrebac je napisao/la:Al kao da mu je malo krivo sto Agi daje ovako golove,, izgleda da misli na Balonju!!![]()
![]()
Odlican nastup Dzeke ,kako samo djeluje sigurnije nego lani ,u tandemu sa Aguerom jos ce mu biti lakse igrati jer Aguero ima obicaj navlaciti na sebe 2-3 igraca i tako ce se otvarati vise prostora za Dzeku . Naravno ukoliko Mancini ne bude zasrao sa svojom formacijom .
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡
Balloteli kad pocne malo bolje razmisljat, tek ce onda moc' igrat.
Bravo Edina. Dobro kretanje, pass igra, sve odlicno super 10.
Aguerro mi je uvijek bio drag, a pogotovo sad kako je sa Dzekom u tandemu.
Neka nastave ovako zabijat svima, sem meni najomiljenjem Arsenalu !!
Bravo Edina. Dobro kretanje, pass igra, sve odlicno super 10.
Aguerro mi je uvijek bio drag, a pogotovo sad kako je sa Dzekom u tandemu.
Neka nastave ovako zabijat svima, sem meni najomiljenjem Arsenalu !!
Balotelli ti ga pusi Edineee... Neće ti ga onaj više zaigrat dok si ti živ i zdrav 
- Goalgetter
- Kontakt:
Bravo Dzeko
. Nisam uspio pogledati utakmicu, ali vidim po komentarima da je bio odlican.
U zadnje 3 tekme 3 gola (Inter, Manchester United, Swansea) uz to jos ona odlicna utakmica u reprezentaciji.
Na putu je da bude onaj sto je cijepao mreze u Bundesligi
U zadnje 3 tekme 3 gola (Inter, Manchester United, Swansea) uz to jos ona odlicna utakmica u reprezentaciji.
Na putu je da bude onaj sto je cijepao mreze u Bundesligi
- Ponos Torina
- Kontakt:
Najbitnije je da Dzeko daje golove i da igra dobro,on je sada ima zabetonirano mjesto u prvih 11 i njemu se tim prilagodjava on je u prvih 11 siguran...
Aguero je odlicno pojacanje i bice dobar partner u napadu Edinu kao i Silva iza njih dvojice uglavnom meni to sad ovako izgleda...
Dzeko
Silva Aguero

Aguero je odlicno pojacanje i bice dobar partner u napadu Edinu kao i Silva iza njih dvojice uglavnom meni to sad ovako izgleda...
Dzeko
Silva Aguero
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Dzeko igrac utakmice!
Aguero jeste dao lijep gol na kraju, medjutim on je usao u igro posle Dzekinog gola, a tada je vec ocigledno bilo da su igraci Swansea umorni i nemaju vise gasa.
Aguero jeste dao lijep gol na kraju, medjutim on je usao u igro posle Dzekinog gola, a tada je vec ocigledno bilo da su igraci Swansea umorni i nemaju vise gasa.
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
- Party kod Mehe
- Kontakt:
Gdje se moze gol vidjeti 
Nemoze! ima odijecu, kulturan covjek!!!Party kod Mehe je napisao/la:Gdje se moze gol vidjeti
Trenutno korisnika/ca: ANamelessGhoul, Bhfanatik, DjaniTarik, Goalgetter, Proximic i 27 gostiju.