Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Boga mi, nijedna odbrana neće biti imuna na trojac Džeko-Aguero-Silva. Biće ovo zanimljiva sezona u Premiershipu, jako zanimljiva.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 avg 2011, 22:55, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Kakvu samo navalu ima ovaj City, sve ubica do ubice, usudjujem se reci potencijalno najubotiji napad na svijetu..
Odlicno drugo poluvrijeme i vatreno krstenje za novajlije u ligi. Tesko da su mogli na gore udariti.
Odlicno drugo poluvrijeme i vatreno krstenje za novajlije u ligi. Tesko da su mogli na gore udariti.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ode City na prvo mjesto i nece se maknuti s njega do kraja sezone.
Svakako je da su pogodili sa Aguerom. Vec se poceo isplacivati.
Svakako je da su pogodili sa Aguerom. Vec se poceo isplacivati.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- Centre forward
- Kontakt:
Masinerija, nema sta.Samo,da li ce se odrzat konstantnost ovakve igre (ipak je ovo ispodprosjecan protivnik i ne bas neko mjerilo) ostaje da se vidi.Aguero dobar,strasan.Puno bolja varijanta za Džeksona od Teveza, u svakom slucaju.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
Danas sam prezadovoljan utakmicom protiv Swansea nakon dvadeset početnih minuta pokazali smo tko je najbolji razbili bi mi njih još više ali ih njihov golman mnogo spasio moraju mu mnogo zahvaliti
Sada koji su govorili da je Mancini kloc,glupan itd. vide da je on postavio odličan sastav kao i uvijek i na kraju uvjerljivo slavio
Svi su bili odlični no posebno su se istaknuli Džeko,Aguero,Silva pa i Yaya...
Aguero pokazao tko će da bude glavni kod nas uz Džeku i Silvu.Sastav koji je završio utakmicu može svakoga da dobije...
Sve u svemu prezadovoljan sam bravo momci svi ste bili odlični
Sada koji su govorili da je Mancini kloc,glupan itd. vide da je on postavio odličan sastav kao i uvijek i na kraju uvjerljivo slavio
Aguero pokazao tko će da bude glavni kod nas uz Džeku i Silvu.Sastav koji je završio utakmicu može svakoga da dobije...
- Red Assassin
- Kontakt:
Aguero da je manje sebican bio bi savrsen igrac, al boze moj juznoamerikanci su takvi.. Ode jedan Tevez dodje drugi, mladji i boljoj formi.. Dobro ste ih nabusili al to je ipak Swensi 
Aguero je sebičan onoliko koliko napadač treba biti. Nije egomanijak poput Teveza sigurno, ako ćemo suditi prema njegovim nastupima u Atleticu u čijem je dresu odlično sarađivao s Forlanom u vrhu napada. Mislim da je Džeko dobio odličnog partnera u napadu i da će obojica imati koristi od tog parnerstva kao i ekipa u cjelini.
Zadnja izmjena: VanBasten, dana/u 15 avg 2011, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dobra adaptacija Aguera na ligu, nema šta, čak mu je 30 minuta bilo dovoljno
.. Sve pohvale Džeki za odličnu partiju, najvažnije je bilo prvi gol dati na utakmici, sve ostalo je išlo od noge.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Kažem ja svi majstori gotovo da nije moglo bolje osim da smo više zabijali
Sada dijelimo prvo mjesto sa Boltonom i baš protiv njih u subotu igramo na njihovom Reebok stadionu...
Biti će sigurno teška utakmica ali ima još vremena sada se treba dobro odmoriti i napuniti baterije
Sada dijelimo prvo mjesto sa Boltonom i baš protiv njih u subotu igramo na njihovom Reebok stadionu...
Biti će sigurno teška utakmica ali ima još vremena sada se treba dobro odmoriti i napuniti baterije
...u BudviBlue City je napisao/la: sada se treba dobro odmoriti i napuniti baterije
Jackson je pred kraj prosle sezone bio sretne "noge" protiv Boltona koliko se sjecam i zabio vazan gol? Kad se lomilo oko lige prvaka ?Blue City je napisao/la:Kažem ja svi majstori gotovo da nije moglo bolje osim da smo više zabijali![]()
Iducu nedjelju u 17:00 po nasem vremenu ocekujem - isto!
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
City je prejeftino platio Aguera. Ove godine ima da radi cuda, ocekujem od njega barem 35 golova u svim takmicenjima.

Hala Madrid !
Evo od medija
ENG: Briljantan Agüerov debi u pobjedi Cityja
Nogometaši Manchester Cityja otvorili su novu sezonu Premierlige domaćom pobjedom (4-0) protiv novopečenog člana elitnog razreda Swanseaja. Briljantan debi u dresu "građana" ostvario je Sergio Kun Agüero...
City se tako pridružio gradskom rivalu Unitedu, jedine su to dvije momčadi iz najužeg kruga favorita za naslov koje su u 1. kolu ostvarile pobjede. City je ujedno i jedini domaćin koji je slavio u uvodnom kolu Premiershipa, uz podsjetnik da je utakmica Tottenham - Everton odgođena iz sigurnosnih razloga.
Velšani su se uspjeli obraniti u prvom poluvremenu dvoboja na stadionu Etihad. Spašavao ih je vratar Michel Vorm, a dvaput se vodstvu domaćih ispriječila i greda (David Silva, Gareth Barry).
No, drugo je poluvrijeme u potpunosti pripalo momčadi Roberta Mancinija. U 57. minuti je pucao Adam Johnson, Vorm je obranio, ali je na odbijenu loptu natrčao bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko i smjestio je u mrežu za 1-0.
Ključni se trenutak utakmice dogodio, međutim, tri minute kasnije kada je u igru ušao argentinski napadač Sergio Agüero koji je ovo ljeto stigao iz madridskog Atletica za 45 milijuna eura. Maradoninom zetu je samo minuta trebala da se nađe u prvoj velikoj prilici, a već je u 68. minuti zabio i prvijenac za novi klub. Micah Richards je ubacio s desne strane, a Agüero je iz blizine matirao Vorma.
Već tri minute kasnije Agüero je pokušao lobom svladati vratara gostiju. Lopta, međutim, nije krenula u gol, ali Argentinac ju je dostigao na crti i preko glave je vratio unatrag za Silvu koji je pogodio pored zbunjenog Vorma.
I napokon, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Agüero je još jednom stupio na scenu. Opalio je s otprilike 23, 24 metra i postavio konačnih 4-0.
ENG: Briljantan Agüerov debi u pobjedi Cityja
Nogometaši Manchester Cityja otvorili su novu sezonu Premierlige domaćom pobjedom (4-0) protiv novopečenog člana elitnog razreda Swanseaja. Briljantan debi u dresu "građana" ostvario je Sergio Kun Agüero...
City se tako pridružio gradskom rivalu Unitedu, jedine su to dvije momčadi iz najužeg kruga favorita za naslov koje su u 1. kolu ostvarile pobjede. City je ujedno i jedini domaćin koji je slavio u uvodnom kolu Premiershipa, uz podsjetnik da je utakmica Tottenham - Everton odgođena iz sigurnosnih razloga.
Velšani su se uspjeli obraniti u prvom poluvremenu dvoboja na stadionu Etihad. Spašavao ih je vratar Michel Vorm, a dvaput se vodstvu domaćih ispriječila i greda (David Silva, Gareth Barry).
No, drugo je poluvrijeme u potpunosti pripalo momčadi Roberta Mancinija. U 57. minuti je pucao Adam Johnson, Vorm je obranio, ali je na odbijenu loptu natrčao bosansko-hercegovački napadač Edin Džeko i smjestio je u mrežu za 1-0.
Ključni se trenutak utakmice dogodio, međutim, tri minute kasnije kada je u igru ušao argentinski napadač Sergio Agüero koji je ovo ljeto stigao iz madridskog Atletica za 45 milijuna eura. Maradoninom zetu je samo minuta trebala da se nađe u prvoj velikoj prilici, a već je u 68. minuti zabio i prvijenac za novi klub. Micah Richards je ubacio s desne strane, a Agüero je iz blizine matirao Vorma.
Već tri minute kasnije Agüero je pokušao lobom svladati vratara gostiju. Lopta, međutim, nije krenula u gol, ali Argentinac ju je dostigao na crti i preko glave je vratio unatrag za Silvu koji je pogodio pored zbunjenog Vorma.
I napokon, u prvoj minuti sudačke nadoknade, Agüero je još jednom stupio na scenu. Opalio je s otprilike 23, 24 metra i postavio konačnih 4-0.
Silva je mozak ove ekipe i njegova povreda je mozda jedina stvar koja bi mogla unistiti fantastican napadacki potencijal. 
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- the scouser
- Kontakt:
To je to,sad recimo kad bi Silva bio odsutan neki veci dio sezone,oni bi ostali bez kreativne snage u veznom redu. Nemaju nijednog slicnog igraca koji bi zapravo vodio napade.Al' zato imaju tri defanzivna vezna u pocetnoj postaviJohnyx95 je napisao/la:Silva je mozak ove ekipe i njegova povreda je mozda jedina stvar koja bi mogla unistiti fantastican napadacki potencijal.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Edin Jeckoo
mada bi je ovaj i glavom zabio , al et
Hebo Balotellija i Teveza kakav su trojac Aguero - Džeko - Silva.
Sjajna partija , još samo da dođe Nasri i to bi bilo to.
Mislim da ste zreli za uzimanje Premiershipa

Sjajna partija , još samo da dođe Nasri i to bi bilo to.
Mislim da ste zreli za uzimanje Premiershipa
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Zamjenite Teveza za Sneijdera i ne treba vam vise niko 
Khm, khm!Blue City je napisao/la:Danas sam prezadovoljan utakmicom protiv Swansea nakon dvadeset početnih minuta pokazali smo tko je najbolji razbili bi mi njih još više ali ih njihov golman mnogo spasio moraju mu mnogo zahvaliti![]()
Sada koji su govorili da je Mancini kloc,glupan itd. vide da je on postavio odličan sastav kao i uvijek i na kraju uvjerljivo slavio![]()
Bravo za Džeku
LUHG!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.