FK Crvena zvezda

Crna Gora, Makedonija, Slovenija, Srbija

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger

Ko je Zvezdi u ovome trenutku najpotrebniji ?

Dragan Dzajic
16
10%
Nebojsa Covic
15
10%
Zoran Stojadinovic
9
6%
Gazprom
92
59%
Svi
23
15%

Ukupno glasova: 155

braoolyo
Kontakt:

Re: FK Crvena zvezda

Post Postao/la braoolyo » 15 avg 2011, 23:36

Tribalian je napisao/la:Koreo oko celog stadiona u cetvrtak 8-)
Zna li se kakva tacno?

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 15 avg 2011, 23:38

braoolyo je napisao/la:
Zna li se kakva tacno?
Ne znam brate stvarno,a i glupo bi bilo da napisem ovde,zar ne? :mrgreen: Propasce efekat iznenadjenja. :mrgreen:
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 16 avg 2011, 00:04

obannon je napisao/la:Ajmo prvo Adžić i ekipa napolje, a i Lukić polako neka pakuje kofere.
Dosta pozitivnih stvari što se finansija tiče je uradio
Pa to još ne znamo, videćemo kaad budu otišli. Sve prethodne uprave su radile isto, kada bi došle pričale bi koliki su dug zatekle a onda dok su bili u klubu stalno se navodno dug vraćao. A onda odu oni dodju drugi a dug narastao. Bojim se da će tako i sada biti, šta više čaršijske priče koje kruže kažu da je on otišao na neverovatnih 34 miliona, mada i ja koji sam žestok protivnik ove uprave ne verujem u to.
U svakom slučaju jedno od prvih obećanja Lukića bila je transparentnost u radu, ni T nismo videli...
Klub se iz dana u dan bruka, tj bruka ga uprava ponašanjem nedoraslim takvog kluba. Evo prvo su stavili karte po jednoj ceni, pa digli za 100 dinara pa onda za još 100. I nije problem u samim cenama, mada za neke verujem i da jeste, problem je što se to tako ne radi. Da su te iste cene stavili od prvog dana pa čovek da im ništa ne zameri.
Danas novo razočarenje i bruka, svima koji su rezervisali karte za Istok, a rečeno im je da ih ima i da su sačuvane, izlazi vest da karata, za one koji su rezervisali od petka pa do juče, više nema. Mogu samo rezervacije biti zamenjene za Zapad i za Jug...

Opšti haos i neorganizacija...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 00:12

Nikakav to nije opsti haos i nikakva neorganizacija.Jednostavno interesovanje je preveliko,jedina greska je sto se nije pazilo na vreme ogranicenje rezervacija i sada je nastala zbrka ali daleko od toga da je neorganizovano.
Marakana je postala pretesna i pored losih rezultata kluba poslednjih godina,ali uslo je u krv i dovidjenja. ;)
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Arma-Sarma
Kontakt:

Post Postao/la Arma-Sarma » 16 avg 2011, 01:58

Koliko godina je Zvezda iza Partizana? Kad je posljednji put osvojila neki trofej?

Hvala na odgovoru

LM#8
Kontakt:

Post Postao/la LM#8 » 16 avg 2011, 03:22

http://www.alo.rs/sport/40527/Huligani_ ... s_igracima
Mislio sam da je glupost ali rece jedan decko da je cuo od nekog iz Urgentno centra da je zaista bilo napada

Ma sta se ovo desava
http://www.zurnal.rs/2011/08/16/penal-lukicu-vrati-se
Nemoguce da je dug 42 miliona!? :o

Arma-Sarma je napisao/la:Koliko godina je Zvezda iza Partizana? Kad je posljednji put osvojila neki trofej?

Hvala na odgovoru
Cetiri, a kako je krenulo bice i pet

sasagmp
Kontakt:

Post Postao/la sasagmp » 16 avg 2011, 04:48

Dugo sam registrovan na forumu sportsport.ba,ali retko pisem.Medjutim vecito kukumavcenje komsinice me natera da iznesem par cinjenica :)
Za sve je Tole kriv,a oni od nas u 10 derbija izgubili 9.Tole opet kriv pa protiv Spartaka za 100 minuta(da toliko se igralo),naprave 1(jednu dobru sansu)...pominje se penal van 16 " onclick="window.open(this.href);return false; eto i video klipa kao dokaza da se ne moze videti gde je poceo prekrsaj jer su noge Torbice zaklonjene Kovacevicevim telom.mozda je bilo van,mozda unutra.Unutra ako ga je rusio rukama,spolja ako je nogom pocelo sve.Cak ste dobro prosli,sprecio je siguran pogodak za sta se dobija crveni karton.Drugi gol,tacnije prekrsaj pre njega.Faul nogom ne postoji,ali obratite paznju na ruku Dimitrijevica na ledjima igraca Spartaka,toliko o tome.
Ne zelim da mi zamerate i da ulazimo sad u neku dugu raspravu koja ce trajati par dana,ali meni nije jasna jedna stvar samo kad vas ometaju sudije kod nas u prvenstvu zasto ne uradite nesto u Evropi?Zasto ne dobijete Partizan u derbiju?Zar bi mi trebali da vristimo sto nam vise od 15 godina nije sviran penal u derbju?NE...losi vas ljudi vode,na nasu srecu.Ja bi voleo da Lukic ostane,mirno bi spavao.Vise se bavi saopstenjima nego radom za boljitak svoga kluba.I kod nas ima svakakvih mentola,ali opet koliko toliko gledamo svoje dvoriste i imamo jednog Krstajica dok vi imate kockara Adzica.Dok god vam u klubu sede Rajo,Majami,Adzic,Lukic,Vesic i dok imaju spregu sa vrhom severa koji vrsi diktaturu i gde vlada rec jednog coveka nema od vas nista.Malo glupo sa moje strane,ali zelim vam ove ljude u klubu jos mnogo mnogo godina :).Pozdrav svim forumasima iz Zemuna.

obannon
Kontakt:

Post Postao/la obannon » 16 avg 2011, 10:15

Dug nije 42 mil. to je sigurno, realno negdje između 15-18 mil. jeste puno ali i mnogo veći klubovi od Zvezde u evropi duguju ogromne sume novca, ali osvajaju se titule, igra se evropa, predsjednici ne prave cirkuse po medijima kao ovaj naš.
Lukića sam podržavao do ovog prelaznog roka, od tada više nema moju podršku.
Kao što sam gore i napisao dao bi mu šansu do decembra, onda ako ne bude rezultata neka se kupi, nadam se da je i on toga svjestan. ( Da ne bude ja pametujem ovo, ono, samo dajem svoje mišljenje)
Valjda će biti dobro u četvrtak :)
Pozdrav za sve
- " $...

Starac Fočo
Kontakt:

Post Postao/la Starac Fočo » 16 avg 2011, 10:40

Arma-Sarma je napisao/la:Koliko godina je Zvezda iza Partizana? Kad je posljednji put osvojila neki trofej?

Hvala na odgovoru
Cetiri, a kako je krenulo bice i pet[/quote]

Kako 4? Osvojili su kup prije 2 godine!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 13:12

Crvena Zvezda i dalje ima vise titula nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima vise kupova nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima armiju navijaca kakvu partizan moze samo da sanja,Crvena Zvezda je i dalje veci klub od partizana...

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 13:18

Tribalian je napisao/la:Crvena Zvezda i dalje ima vise titula nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima vise kupova nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima armiju navijaca kakvu partizan moze samo da sanja,Crvena Zvezda je i dalje veci klub od partizana...
Nemoj svega ti,sad ce se zalepiti,pa ce pisati i pisati i pisati,a meni se nesta neda dezurati danas. :D

p.s. Jutros mi suze na oci krenule kada sam ovo procitao :!: Svaka cast momku za ovaj tekst sto je napisao.
http://www.mojacrvenazvezda.net/10300/2 ... te-delije/
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 13:21

Necu Kolega ne brini,prekidamo diskusiju,a ovo i ja kad sam video,malo je reci da su emocije bile povisene. :)

mnogo_smo_jaki
Kontakt:

Post Postao/la mnogo_smo_jaki » 16 avg 2011, 13:52

Tribalian je napisao/la:Crvena Zvezda i dalje ima vise titula nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima vise kupova nego partizan,Crvena Zvezda i dalje ima armiju navijaca kakvu partizan moze samo da sanja,Crvena Zvezda je i dalje veci klub od partizana...

Crvena Zvezda i petu godinu zaredom je iza Partizana....
GLUPOM ČOVJEKU NEMA SMISLA OBJAŠNJAVATI...

Frantisek Planicka
Kontakt:

Post Postao/la Frantisek Planicka » 16 avg 2011, 14:14

Nije vam dugo trebalo...

Tek je prvo kolo proslo a vec se pocelo sa prepucavanjima.

Da nam je fudbal normalan i zdrav pa bi i mogao da razumem ovako svaka rasprava je besmislena...

braoolyo
Kontakt:

Post Postao/la braoolyo » 16 avg 2011, 14:34

Sudija kaznjen sa 6 utakmica zabrane sudjenja. Ne znam zbog cega, sudio je bas kako mu je receno.

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2011, 15:13

Tribalian je napisao/la:
braoolyo je napisao/la:
Zna li se kakva tacno?
Ne znam brate stvarno,a i glupo bi bilo da napisem ovde,zar ne? :mrgreen: Propasce efekat iznenadjenja. :mrgreen:
Kad saznas meni na pm ide , ne zanima me :mrgreen:

Bas me zanima kako ce biti sa Renom. NAPRIJED REN ! :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 15:23

@ Sarajlic@ odlepio si :mrgreen:

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 avg 2011, 15:26

@Sarajlijic@
Gdje si druze vidio da se o koreografijama prica po forumima javno i da se svakom` zivom prenosi sta ce biti? :?
Nema logike...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 16 avg 2011, 15:34

Rooney88 je napisao/la:@Sarajlijic@
Gdje si druze vidio da se o koreografijama prica po forumima javno i da se svakom` zivom prenosi sta ce biti? :?
Nema logike...
Slazem se sa forumasem @ Apsint 88 :lol: :lol: :lol:

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 16 avg 2011, 15:39

Rooney88 je napisao/la:@Sarajlijic@
Nema logike...
Brate zajebancija :mrgreen:
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

Odgovori

Natrag na “Fudbal u regionu”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.