FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- Bianconeri1988
- Kontakt:
Re: F.C. Internazionale Milano
Dolazim u miru, nemojte pomisliti da se naslađujem, jer mi je krivo što je Serie A izgubila igračinu poput Eto'oa...
Moje neko skromno mišljenje je da će za njega inter teško naći zamjenu...Jedino možda Tevez, ali Lavezzi je daleko od Eto'oa i svakako nije dostojna zamjena...
Eto toliko od mene!
Moje neko skromno mišljenje je da će za njega inter teško naći zamjenu...Jedino možda Tevez, ali Lavezzi je daleko od Eto'oa i svakako nije dostojna zamjena...
Eto toliko od mene!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Ma dodi ti slobodno ,nismo mi k"o vi da svaki post dozivljavamo k"o uvredu
Da ,veliki gubitak za Seria A ,ali ako ce doc tevez recimo to je toliko - koliko dostojna zamjena za ETo"o a i + za Seriu A ,istina tesko je tog momka zamjenit ,ali ima velika primanja + masio je 30-e ,tako da donekle podrzavam ovaj transfer ..mada mi je Eto"o bi jedan od najdrazih igraca i dok je igro u Barci ,a kamo li kod nas dok je dosao ,ali ako nasi imaju taj neki "plan" o kojem govore onda je na nama da im vjerujemo i damo podrsku u daljnim koracima ka naprijed ..
@Interista ok ako je taj napadac ,onda nista od tog malog ,ja sam mislio da je to onaj iz Benfice ,on je paklen on i onaj JAdson
Da ,veliki gubitak za Seria A ,ali ako ce doc tevez recimo to je toliko - koliko dostojna zamjena za ETo"o a i + za Seriu A ,istina tesko je tog momka zamjenit ,ali ima velika primanja + masio je 30-e ,tako da donekle podrzavam ovaj transfer ..mada mi je Eto"o bi jedan od najdrazih igraca i dok je igro u Barci ,a kamo li kod nas dok je dosao ,ali ako nasi imaju taj neki "plan" o kojem govore onda je na nama da im vjerujemo i damo podrsku u daljnim koracima ka naprijed ..
@Interista ok ako je taj napadac ,onda nista od tog malog ,ja sam mislio da je to onaj iz Benfice ,on je paklen on i onaj JAdson
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
Prvo da te ispravimwarden je napisao/la:Ma dodi ti slobodno ,nismo mi k"o vi da svaki post dozivljavamo k"o uvredu![]()
A jeste da je odlazak Eto´a udarac za Seriju A, ali isto tako i za Inter, ali sve zavisi koji će to igrač zamjeniti Samuela. Sve u svemu očekuje nas uzbudljiva završnica mercata
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Eto'o je igračina i mislim da ga Tevez, naravno ako dođe, ne može dostojno zamijeniti što zbog svog ega što zbog psihičke nestabilnosti koju je pokazivao, igrač koji zabije 20 i kusur golova u jednoj od najjačih liga a opet se osjeća zapostavljeno, tužno, žalosno, frustrirano nije dovoljno psihički isprofilisan.
i da ... hvala Eto'u za onaj promašaj protiv nas..
i naravno sretno u daljoj karijeri.
i da ... hvala Eto'u za onaj promašaj protiv nas..
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

Inter se sprema da službeno predstavi Rodriga Alborna. 12. kolovoza, paragvajski je veznjak napunio 18 godina i nerazzurri, koji su ga blokirali odavno zahvaljujući dogovoru sa Libertad Asuncianom, nemaju više nikakvih birokratskih prepreka za registraciju.
Rorro, kako ga zovu prijatelji, je u Milanu već duže vrijeme i trenira sa Primaverom kako bi sa što manje poteškoća, postepeno, ušao u svijet crnoplavih.
U svakom slučaju, registracija se sada može obaviti bez problema. U prilog tome idu i riječi samog Alborna:
"Vratio sam se u Milano, veoma je vruće ovdje... Ali ne znam ništa o vremenu potrebnom za obavljanje registracije."
- Interista di cuore
- Kontakt:
Eto'oa niko ne moze zamjenit.Covjek je u zadnjih 10 godina medju najboljim napadacima,al jbg ovakve ponude se rijetko dobivaju i razumijem zasto ide...
Forlan izjavio da bih volio u Inter i da je dobio ponudu od nas. FUCK ! Na kraju ceom njega i dovesti...
Ne kontam sto hoce Forlana.Ok,dobar je igrac,al frajer ima 32 godine i ima platu od 4 miliona godisnje.Stvarno nidje veze.Bolje da da sve para sto ima na Lavezzia ili Teveza nego ovog djeda da dovode...
Mariga blizu Sociedada na posudbu.Nek ga daju na posudbu,ne bi valjalo da ode i da odigra extra sezonu a mi ga prodali...
Alborno je vec trenirao sa Primaverom (dozvolio mu njegov klub) prije 18. rodjendana i ne znam da li ce ostati s njima ili ce u prvi tim.
Forlan izjavio da bih volio u Inter i da je dobio ponudu od nas. FUCK ! Na kraju ceom njega i dovesti...
Ne kontam sto hoce Forlana.Ok,dobar je igrac,al frajer ima 32 godine i ima platu od 4 miliona godisnje.Stvarno nidje veze.Bolje da da sve para sto ima na Lavezzia ili Teveza nego ovog djeda da dovode...
Mariga blizu Sociedada na posudbu.Nek ga daju na posudbu,ne bi valjalo da ode i da odigra extra sezonu a mi ga prodali...
Alborno je vec trenirao sa Primaverom (dozvolio mu njegov klub) prije 18. rodjendana i ne znam da li ce ostati s njima ili ce u prvi tim.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
- Interista di cuore
- Kontakt:
Sad i Gazzetta govori o 30-35 miliona eura za Leonea.
Isto tako sa Sky-a javljaju da su Branca i Ausilio zajedno sa Gasperiniem vec nasli zamjenu za njega,ali da se ceka da se ozvanici transfer Eto'oa pa da krenu na tog napadaca...Samo se nadam da to nije Forlan :S
Sinocnje partije Aguera i Džeke bi samo mogli olaksat transfer Teveza i mislim da ce nasi cekat do zadnjih dana i onda ponudit neku posudbu sa obavezom otkupa i da ce on tako i doc...
Ne volim ga,al sad bih volio da dodje jer kad vidim da se spominje Forlan muka mi
Isto tako sa Sky-a javljaju da su Branca i Ausilio zajedno sa Gasperiniem vec nasli zamjenu za njega,ali da se ceka da se ozvanici transfer Eto'oa pa da krenu na tog napadaca...Samo se nadam da to nije Forlan :S
Sinocnje partije Aguera i Džeke bi samo mogli olaksat transfer Teveza i mislim da ce nasi cekat do zadnjih dana i onda ponudit neku posudbu sa obavezom otkupa i da ce on tako i doc...
Ne volim ga,al sad bih volio da dodje jer kad vidim da se spominje Forlan muka mi
Koliko ima do kraja mercata dobro da iko dođe, prodaje se najbolji igrač a do početka prvenstva 10 dana , kakva strategija upraveInterista di cuore je napisao/la:Sad i Gazzetta govori o 30-35 miliona eura za Leonea.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Neozbiljno,u najmanju ruku...
Nadam se da imaju nekakav plan,da se ovo ne radi bezveze.
Nadam se da imaju nekakav plan,da se ovo ne radi bezveze.
Ja mislim ako Forlan dodje da ne moze igrati Ligu Prvaka,ako moze neko da da tacnu inf.posto mislim da je on igrao kvale sa Atleticom 
“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
Veze nemass4n1 je napisao/la:Ja mislim ako Forlan dodje da ne moze igrati Ligu Prvaka,ako moze neko da da tacnu inf.posto mislim da je on igrao kvale sa Atleticom
Kakva crna LP i Atletico,ljudi zavrsili na 7 mjestu
INTER SIAMO NOI ! ! !
igrao je u Europi,kvalifikacije roflu jedan

“Dan prije smrti postat ću navijač Milana, tako će ih kada umrem biti jedan manje”.
- Interista di cuore
- Kontakt:
Maicon ide na operaciju u Brazil,ne znam o cemu se radi (ne znam prevest jbg
lesione del menisco mediale del ginocchio destro-nesto u vezi meniskusa ? u sredisnjem dijelu koljena desne noge valjda
) tako da ce biti sanse da vidimo Jonathana i Santona (nadam se).
Eto'o nije bio na drugom danasnjem treningu,ocekuje se ubrzo da se i ozvanici ovaj transfer( do petka najdalje)...
Eto'o nije bio na drugom danasnjem treningu,ocekuje se ubrzo da se i ozvanici ovaj transfer( do petka najdalje)...
Drago dijete skontaj se malo sta pises...Koristi google ako znass4n1 je napisao/la:igrao je u Europi,kvalifikacije roflu jedan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
INTER SIAMO NOI ! ! !
lezija medijalnog meniska desnog koljena
ps:Santona nek salju gdje znaju,ja necu da ga vidim,,nek ide se gdje igrat pa kad nauci nek se vrati,,
ps:Santona nek salju gdje znaju,ja necu da ga vidim,,nek ide se gdje igrat pa kad nauci nek se vrati,,
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
- Interista di cuore
- Kontakt:
Mjesec dana pauze za Maicona...
Ja mislim da je njegovo pri kraju,nazalostInterista di cuore je napisao/la:Mjesec dana pauze za Maicona...
Treba ga prodati,evo City ga zeli dovesti sto prije
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Interista di cuore
- Kontakt:
Njega je trebalo prodat jos prosle godine,sad je kasno...
Agent Diega Forlana .Daniel Bolotnikoff said of the former Manchester United striker: "Since he returned from holiday, Diego hasn't spoken to any media. There is, at the moment, no offer from Inter and no open negotiation with anybody."
Svi mediji petljaju i bombaju oko mercata, nikada nije bilo ovako.....
Bacaju se kašikare svaki dan...
Ali Moratti ce dovesti 2-3 vrhunska igraca to je sigurno...
Ali Moratti ce dovesti 2-3 vrhunska igraca to je sigurno...
INTER SIAMO NOI ! ! !