Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Goalgetter
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la Goalgetter » 16 avg 2011, 00:50

kimbo je napisao/la:
seha je napisao/la:A kako je Dzeko u globalu odigro tekmu posto nisam gledo ?
Eo ja da kazem , odigrao je danas bolje nego protiv Grkaaa ... cak je uspio dvije situacije i da pretrci odbrambene igrace .. ja pao sa stolic i trljam oci jeli moguce ... :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

BIHfan
Kontakt:

Post Postao/la BIHfan » 16 avg 2011, 00:52

kimbo je napisao/la:
Eo ja da kazem , odigrao je danas bolje nego protiv Grkaaa ... cak je uspio dvije situacije i da pretrci odbrambene igrace .. ja pao sa stolic i trljam oci jeli moguce ... :D
Vjeruj bas kad su bile te situacije za vrijeme utakmice kontam u sebi: ee ovo ce kimbu iznenadit. :)
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 00:57

mittpitt je napisao/la:
solidno,go bilo lakse pogodit nego promasit iskreno,bojim se da će ga ažuero i carlos izbaciti iz sastava
Who the fuck is Ažuero? :lol:

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2011, 01:01

Mancini ponovo samo Edina spominje... hehe... ljubav frca na sve strane :lol:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Alucard
Kontakt:

Post Postao/la Alucard » 16 avg 2011, 01:05

Čestitke Džeki na prvom golu u novoj sezoni i jako mi je drago da je mnogo bolji i spremniji nego prošle polusezone ali se bojim da će Aguero expresno pokupiti svu slavu kod navijača Citya kao i u engl. medijima. To se već da primjetiti iz njihovih komentara i za samo pola sata igre, za njih je nova zvijezda već rođena. Očekivali su i previše od Aguera (da ovaj dostojno zamjeni svog sunarodnjaka) a on je svoj pohod započeo na fenomenalan način. U novom timu u potpuno drugoj ligi za samo pola sata postaje heroj i opravdana kupovina. Strašno! Bojim se da će sada Mancini Aguera uvijek forsirati u prvoj postavi kao što je to slučaj bio sa Tevezom dok će Džeko/Baloteli mjenjati jedan drugog ovisno o formi. Jednostavno nema teorije da Mancini svog pulena, svog sunarodnjaka koji je masno plaćen i dočekan kao zvijezda drži na klupi čitave utakmice! S druge strane Silva je nakon Teveza sebi ponovo našao kompanjona i biti će ista stvar kao i prije, dva igrača koji govore isti jezik funkcionirati će međusobno više i njihova igra će biti bazirana na tome. Daj Bože samo da Aguero nije sebičan kao što je bio Tevez jer onda prijeti isti scenarij kao iz prošle godine gdje ćemo gledati a ujedno i psovati sve po spisku ovom sebičnom dvojcu.

O onom najgorem scenariju (gdje Tevez ne ide iz Citya) neću ni da pričam jer mislim da on ide, ali teško se Baloteliju i Džeki ako ovaj ostane u ekipi! To će biti ebena katastrofa po ovaj dvojac! :x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2011, 01:06

Dobro je sto je konacno u formi nakon pola godine. Treba nam nesto spektakularno da bi srusili Bjelorursiju, a on je jedan od rijetkih sto to moze ponudit. Jedan slobodnjak Salihovica, jedna golcina Dzeksona i vozdra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 16 avg 2011, 01:08

Cartman je napisao/la:Dobro je sto je konacno u formi nakon pola godine. Treba nam nesto spektakularno da bi srusili Bjelorursiju, a on je jedan od rijetkih sto to moze ponudit. Jedan slobodnjak Salihovica, jedna golcina Dzeksona i vozdra.
kad vidim postove na temi o toj utakmici pomislim da bi narodu bilo malo 2 komada
Thomas Müller - Fußballgott

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 avg 2011, 01:08

Alucard je napisao/la:O onom najgorem scenariju (gdje Tevez ne ide iz Citya) neću ni da pričam jer mislim da on ide, ali teško se Baloteliju i Džeki ako ovaj ostane u ekipi! To će biti ebena katastrofa po ovaj dvojac! :x
Ne vjerujem da će Mancini preseliti Edina na klupu. Sve je do Džeke, Mancini je bio dosta tvrdoglav sa Edinom i sad sigurno želi svima dokazati da je bio u pravu.

Balotelli i Tevez se neće zadržati u Cityju, to su ptice selice, uvijek neki problemi oko njih, a Džeko i Aguero su rješenje na veoma dug period.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 16 avg 2011, 01:11

don_burza je napisao/la:
Cartman je napisao/la:Dobro je sto je konacno u formi nakon pola godine. Treba nam nesto spektakularno da bi srusili Bjelorursiju, a on je jedan od rijetkih sto to moze ponudit. Jedan slobodnjak Salihovica, jedna golcina Dzeksona i vozdra.
kad vidim postove na temi o toj utakmici pomislim da bi narodu bilo malo 2 komada
Oni su u citavim kvalifikacijama primili 2 gola, tako da je 2 gola protiv njih fantasticno. Pitanje je koliko ce kompanije iz odbrane primit.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 16 avg 2011, 01:16

Mislim da se ne trebate previse bojati za Dzeku. Trebamo biti realni pa reci da nece sigurno pocinjati sve utakmice jer rce Mancini kao i prosle godine djelomicno rotirati ekipu. Pored toga, igra se na 3 fronta i bice dovoljno minuta za sve. Naravno, neki ce igrati malo vise, neki malo manje. No meni se cini da Mancini trazi jednog visokog igraca u napadu, target man-a koji ce spustati lopte Agueru, povlaciti sa sobom robusne stopere i otvarati prostor, prijetiti kada su centarsuti i tako dati dimenziju vise u napadu City-ja. To je sustina dovodjenja Dzeke bila, samo sto je bilo potrebno vrijeme da se adaptira.

Ovo sada izgleda obecavajuce, a ja vjerujem da ce Mancini forsirati Aguera sa jos jednim visokim napadacem, nikako Aguera i Teveza kao obojicu napadaca. Na pitanje zasto sam vec iznad odgovorio. Najjaci je napad onaj gdje ne znas odakle i na koji nacin ti sve prijeti opasnost. A to dobijaju sa jednim takvim dvojcem kao sto su Aguero i Dzeko. Mislim da ce Balonja biti njihov treci napadac i da ce se on i Dzeko boriti za tu poziciju target man-a, mada tu Dzeku vidim ispred balonje, jer ovaj to nikada nije bio, niti ce biti.

Dakle, ja ne vidim da je Dzeki tolika prpa za mjesto, osim ako izgubi formu ili se ne dao Bog povrijedi. Balonja je taj koji se treba zabrinuti, no opet kazem, bice dovoljno minuta za sve, a Tevez ce vjerovatno napustiti tim. Mislim da ce Mancini, sada kada vidi sta je dobio s Aguerom, pustiti ionako nezadovoljnog Teveza, uzeti finu kintu i uloziti je u dovodjenje Nasrija. To je najbolji posao koji mogu napraviti...

I jos nesto, Dzeko ce biti mnogo bolji s Aguerom, jer samo njegovo prisustvo na terenu Dzeki isto tako otvara mnogo vise prostora, pogotovo sto Aguero cesto na sebe navlaci 2 igraca kada je sa loptom... Mislim da ce njih dvojica zabiti ove godine barem 30 golova.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 16 avg 2011, 01:24

sanjar fino objasnio. ;)

[youtube][/youtube]
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 01:26

Tevez ide sigurno.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 16 avg 2011, 01:38

BIHfan je napisao/la:
kimbo je napisao/la:
Vjeruj bas kad su bile te situacije za vrijeme utakmice kontam u sebi: ee ovo ce kimbu iznenadit. :)
Pa eto druze upravo smo "pljuvaci" i pricali o ovakvim stvarima.

A ovi sto im je uvijek Edin super ne znam zasto se uzbudjuju danas nesto , pa njima je uvijek dobro i "fantastic" player :lol: :lol: :lol: ... Sada vec to pocinje liciti na nesto.
Doduse ruku na srce ovaj Svansie je nesto poput Gosk Gabela ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 02:22

Sad gledam reakcije Mancinija poslije meca.Onaj govori dobro odigrali Silva i Aguero,kad on spominje Edina.Onaj pita za debi Aguera on opet spominje Dzeku i govori kako je odigrao odlicno. 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 16 avg 2011, 02:40

Ono sto je meni zapalo za oko kod Mancinijeve izjave je sljedece da konacno je shvatio da Dzeko je timski igrac koji igra za ekipu,a ne za sebe...Nekoliko odlicnih razigravanja i asistencija je imao na utakmici i upravo to je zadivilo Mancinija da iako je gladan golova i citavu sezonu proglasavan promasajem godine,kada je dobio sansu sam u napadu ipak ne misli na sebe vec na ekipu...ponosan sto sam Bosanac..i nemojte misliti da sad kao svi ga volimo,a kao nismo ga voljeli..Nije imao formu prosle godine i nije ni bio dobar,svaki skok izgubljen,svako primanje odbijena lopta po 3m,prodora 1 na 1 nije bilo..sada se to sve popravilo,falilo nam je to dosta i u reprezentaciji..kod cire smo imali bunker pred golom ,a veza i napad nam je bila dvojac volfsburga i dvojac hofenhajma,kod susica nema misketa nema dzeksa,nema seje i osjetilo se..Ako bog da bolji dani dolaze,kad Srbi onoliko dizu Noleta trebamo i mi Dzeksa u zvijezde zakivat..

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 16 avg 2011, 03:00

Evo slika sa tekme! Ja mislim da ce Silva Kun i Dzeko biti super zajedno ;)
slika
slika
slika
slika
slika
slika
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 16 avg 2011, 03:52

Vidi se da je ojac'o, treba drzat tu slotu od covjeka :D

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 16 avg 2011, 08:44

Sretno majstore, svaka čast za gol i samo tako nastavi....
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 avg 2011, 09:45

cestitke Dzeki na golu,3 gola u 3 utakmice,svaka cast! ulazi u svoju staru formu,sto je dobro! ako dodju Nasri ili Snajder City ce zaista imati strasan tim,uz Aguera koji je odlican igrac i Dzeko ce vise doci do izrazaja,jer on nije sebican kao Tevez....

k_c
Kontakt:

Post Postao/la k_c » 16 avg 2011, 09:49

calcio je napisao/la:Mislim da bi Tevez mogao uskoro preci u Inter. Etoo ode u Rusiju, a govorilo se ranije da su zainteresovani za njega.
i ja mislim da Tevez ide u Inter a Snajder u City! uh kako bi to dobro bilo....

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: ASD, Bing [Bot], DeeWa, Edincapitano, Google Adsense [Bot], zikerrz21 i 41 gost.