Sutra ću ja njega aBd mojim očima procjeniti, ja čim sam vidio Kvesića rekao sam da će igrati prvu postavi i biti pravo pojačanje, imam osjećaj da će i sa Bob Marleyem biti tako
Hajd malo optimizma nije na odmet!
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
twisttm87 je napisao/la:vas trojica komotno mozete kakav blog otvorit i da pisete sta se desava jer ovo sto si nam rekao o tom momku i vise nego dobro i profesionalno veliko ti hvala e sad je struka na redu
Stvarno veliko hvala vama trojici od srca sto ste uvijek tu i dajete korisne informacije i jos ovi neki forumasi koji su OK i pisu kvalitetne postove.
zeljocity je napisao/la:O kojem momku je rijec?? "Nejsam u toku"..
O Bob Marleyu, a neki ga zovu Drenthe
Šalim se, o Kanađaninu Manuelu Chaffortu.
Thanks, na ovome klipu je igracina ipo bas ima preglednost igre " onclick="window.open(this.href);return false; ovaj ce potpisat a Amar u njemu sigurno vidi zamjenu za Zebu samo nemoj da ispadne potpisao na godinu dana i tjt..
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Bianconeri1988 je napisao/la:Par momaka je pisalo kako nije fizički spreman i kako će s nama biti do srijede...Ali ukoliko zadovolji potpis neće biti problem...
zeljocity je napisao/la:O kojem momku je rijec?? "Nejsam u toku"..
O Bob Marleyu, a neki ga zovu Drenthe
Šalim se, o Kanađaninu Manuelu Chaffortu.
Thanks, na ovome klipu je igracina ipo bas ima preglednost igre " onclick="window.open(this.href);return false; ovaj ce potpisat a Amar u njemu sigurno vidi zamjenu za Zebu samo nemoj da ispadne potpisao na godinu dana i tjt..
Momak je na probi dosao je juce,relativno je mlad,nema neku zavidnu fudbalsku karijeru ali ima zavidan talenat koji su svi vise manje primjetili neki na klipovima a neki i licno na vecerasnjem treningu i nije jos uvijek nista podpisao niti se zna da li ce ostati samo smo imali jedan fin i konstruktivan razgovor o njemu,njegovom fudbalskom umjecu i njegovom mogucem ostanku..
Zadnja izmjena: legenda79, dana/u 16 avg 2011, 04:27, ukupno mijenjano 1 put.
Bianconeri1988 je napisao/la:Par momaka je pisalo kako nije fizički spreman i kako će s nama biti do srijede...Ali ukoliko zadovolji potpis neće biti problem...
sine kako se ono ti zoves?
Nagib Nizbrdica
I ne obraćaj mi se "sine" asocira me na Sandžaklije
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
sine kako se ono ti zoves?
Nagib Nizbrdica
I ne obraćaj mi se "sine" asocira me na Sandžaklije
Bianconeri1988 je napisao/la:Alergičan sam na njihov akcenat
Ovo je vec izrazena nacionalna netrpeljivost i mislim da joj nije mjesto ovde...sport,sport i samo sport..da se razumijemo ne pripadam navedenoj skupini ljudi ali moze se neko naci uvrijedjenim i onda tema f.k zeljeznicar ode skroz u drugom pravcu,sto nikome nije u cilju..