Forum
Re: Forum
ok.
jel mogu ja da dobijem jedan avatar iz tvoje kolekcije admin (bez zeze)
FOOTBALL WITHOUT ULTRAS IS NOTHING. Say no to modern football.
eto ti jedan.
- neutralan__
- Kontakt:
Koji si ti kraljadmin je napisao/la:eto ti jedan.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Jesi definisan jbt.admin je napisao/la:ok.
Sta je ok ?
-Sto se on opet registrov'o ?
-Sto opet vredja ?
Sto si mu ti uslisio zelju da mu trajno iskljucis i ovaj nick,jedan u nizu mnogih ?
I na kraju svega mu ne das obrazlozenje zasto je banovan.
Stvarno si mislim...
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Ja ne znam da li je ovo bilo, ali bih da upitam nesto.
Kad hocu nesto da napisem, a nisam ulogovan i kad kliknem na odgovori, ulogujem se, bivam vracen na pocetnu stranicu foruma. Da li je moguce da se to ne desava, nego kad se tako ulogujem da odmah budem prebacen na pisanje posta?
Malo zbunjujuci post, ali Boze moj...
Unaprijed hvala.
Kad hocu nesto da napisem, a nisam ulogovan i kad kliknem na odgovori, ulogujem se, bivam vracen na pocetnu stranicu foruma. Da li je moguce da se to ne desava, nego kad se tako ulogujem da odmah budem prebacen na pisanje posta?
Malo zbunjujuci post, ali Boze moj...
Unaprijed hvala.
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.
ma malo su mi dosadile neprekidna pitanja "zašto sam ja banovan?", pa se trudim da diskusiju zadržim na minimumu. dovoljno je da ja i onaj kome se obraćam znamo šta je OK.Devil je napisao/la:Jesi definisan jbt.admin je napisao/la:ok.![]()
Sta je ok ?
-Sto se on opet registrov'o ?
-Sto opet vredja ?
Sto si mu ti uslisio zelju da mu trajno iskljucis i ovaj nick,jedan u nizu mnogih ?
I na kraju svega mu ne das obrazlozenje zasto je banovan.
![]()
![]()
![]()
Stvarno si mislim...
Obrazlažući banove sam se doveo da moram diskutovati da li je "jesi me prešo ko jezikom po neopranoj guzici" uvreda ili ne.
jedna važna napomena:
Primjetio sam da mnogi forumaši koji su banovani na 7 dana, odmah otvore novi "privremeni" nick sa kojim se iživljavaju, vrijeđaju, provociraju, znajući da će ga koristiti samo 7 dana, pa se vratiti na onaj stari.
takvi forumaši rizikuju trajni ban i na starom nicku.
Primjetio sam da mnogi forumaši koji su banovani na 7 dana, odmah otvore novi "privremeni" nick sa kojim se iživljavaju, vrijeđaju, provociraju, znajući da će ga koristiti samo 7 dana, pa se vratiti na onaj stari.
takvi forumaši rizikuju trajni ban i na starom nicku.
Neki forumi apsolutno ne dozvoljavaju bilo kakvu raspravu o moderiranju foruma. Ja sam tako dobio trajni ban (prvi put u zivotu
), jer sam bio neoprezan i rekao nesto sto je shvaceno na ipak pogresan nacin. Na zalbu nisam dobio odgovor.
Zapravo evo...
Nadam se da sad necu dobiti ban zbog ovog zadnjeg sto sam rekao.
Zamisli da upadnem u istu zamku 2 puta. Ne kritikujem forum niti moderaciju, nego samo iznosim misljenje. Peace.
Zapravo evo...
onakve slike su svuda po froumu, ne samo ovdje
Ovaj forum je zaista puno liberalniji od mnogih drugih. Dozvoljava dosta toga sto negdje sigurno ne bi proslo. To je nekako i dobra i losa stvar. Malo jace discipline nije na odmet, ali ipak ne treba imati ni drakonske mjere.20. Jan. 2011. 13:15 Banned user for reason “nema rasprave o moderiranju foruma”
» Trasimaco
Nadam se da sad necu dobiti ban zbog ovog zadnjeg sto sam rekao.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Tebe ne smije niko da dira.Trasimaco je napisao/la: Nadam se da sad necu dobiti ban zbog ovog zadnjeg sto sam rekao.
Htio sam da slijedim @Tihog i da zamolim Admina da mi nabaci jedan avatar iz svoje kolekcije.
Kad ono medjutim.
P.S. Riddle, je l´ tako?
Vom Jäger zum Gejagten
Daj ba skini taj avatar, ofirni smo ovako obojica. Ja sam ga prvi postavio. 
Ma jbg, tamo sam pogrijesio, ali razlog je bio vise mjesto gdje se to desilo, nego sam prekrsaj. Nikad nisam dobio ni opomenu, a onda odjednom - trajni ban. Ipak, prebolio sam to.
Ma jbg, tamo sam pogrijesio, ali razlog je bio vise mjesto gdje se to desilo, nego sam prekrsaj. Nikad nisam dobio ni opomenu, a onda odjednom - trajni ban. Ipak, prebolio sam to.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Konkretno pitanje Adminu ,
zašto je cijenjeni forumaš sa korisničkim imenom Interista da cuore dobio trajni ban??
Čovjek je svjestan da je zaslužio opomenu ali trajno isključiti odličnog forumaša nakon prvog excesa, nije mi jasno!!!!
O personi zbog koje je dobio ban neću trošiti riječi, ali ako VI ( SS.ba ) želite pravi forum onda ćete adekvatno reagovati na pojave persona kakav je onaj zbog kojeg je moj "supodforumaš Interista da cuore dobio ban, u suprotnome ne vidim svrhu opstojnosti ovog foruma kada jedna onakva persona kojoj je za cilj samo provociranje prolazi nekažnjeno ...
zašto je cijenjeni forumaš sa korisničkim imenom Interista da cuore dobio trajni ban??
Čovjek je svjestan da je zaslužio opomenu ali trajno isključiti odličnog forumaša nakon prvog excesa, nije mi jasno!!!!
O personi zbog koje je dobio ban neću trošiti riječi, ali ako VI ( SS.ba ) želite pravi forum onda ćete adekvatno reagovati na pojave persona kakav je onaj zbog kojeg je moj "supodforumaš Interista da cuore dobio ban, u suprotnome ne vidim svrhu opstojnosti ovog foruma kada jedna onakva persona kojoj je za cilj samo provociranje prolazi nekažnjeno ...
veličine kazni ne određuju oni koji svjesno krše pravila, već ja. čemu bi služila opomena koju je i očekivao prije nego što je napisao uvrede? cilj je da kazna bude tolika da forumaši ne žele kršiti pravila, a ne da ih svjesno krše i primaju opomene.
a on je definitivno svjesno vrijeđao, u salvama uz psovke, u 5-6 uzastonih postova.
a on je definitivno svjesno vrijeđao, u salvama uz psovke, u 5-6 uzastonih postova.
Jasno, tvoj portal, tvoja pravila, tvoja i kazna.admin je napisao/la:veličine kazni ne određuju oni koji svjesno krše pravila, već ja. čemu bi služila opomena koju je i očekivao prije nego što je napisao uvrede? cilj je da kazna bude tolika da forumaši ne žele kršiti pravila, a ne da ih svjesno krše i primaju opomene.
Zahvaljujem na odgovoru, bitan ja kvantitet na forumu, kvalitet kome treba....
a kvalitet je u vrijeđanjima i psovkama? 
Nisam to napisao, dobro se mi razumijemo..admin je napisao/la:a kvalitet je u vrijeđanjima i psovkama?
Kvalitet foruma su odlični forumaši kao što je Interista da cuore iako je zaslužio opomenu.
Ako je politika foruma takve odstraniti trajno, a ne reagovati na potrebu ( nemam druge formulacije ) forumaša sa kor.imenom Silvio B da provocira i želi da ga se vrijeđa ( valjda se pali na uvrede ), onda mi je jasno što je odstranjen...
Silvio B je trolao danima, mi sa pdf Inter smo upozoravali, neki su ga ignorisali ( ja npr. ), no IDC nije htio, mogao, kako god , izgubio je živce, reagovao neprimjereno njemu ( jer nije takav ) i presuda je -razligu odavde a onaj će i dalje tražiti žrtvu..
ako sam ja dobro shvatio, želiš da se nekome dozvole uvrede i psovke zato što dijeli tvoje mišljenje o italijanskom fudbalu i navija za isti klub?
Silvio je dobio kamaru banova, i vjerovatno će ih dobiti i još kamaru ako nastavi kako je počeo. Ali to nema nikakve veze sa zabranom vrijeđanja. svakom njegovo.
Silvio je dobio kamaru banova, i vjerovatno će ih dobiti i još kamaru ako nastavi kako je počeo. Ali to nema nikakve veze sa zabranom vrijeđanja. svakom njegovo.
Protivim se trajnom banu odnosno takvoj kazni za forumaša koji je pogriješio, nigdje nisam naveo da sam za uvrede i slično.Interista da cuore nije takav i nije vrijeđao na forumu prije ( barem ja nisam vidio ), nego je suprotno često smirivao napetosti i jednom je pogriješio spram osobe koja uživa da provocira i trajni ban ili ti poruka razligu odavde, to mi nije jasno...admin je napisao/la:ako sam ja dobro shvatio, želiš da se nekome dozvole uvrede i psovke zato što dijeli tvoje mišljenje o italijanskom fudbalu i navija za isti klub?
Ne bih dalje oko ovoga, pravila su Vaša.
Pozdravi.
Zadnja izmjena: Mister No, dana/u 18 avg 2011, 07:44, ukupno mijenjano 1 put.
malo se pocelo bogarat da temi reala i barce i ova oko spanskog kupa..
pa ocistite malo ono...sramota je da stoji
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
Ne diraj ništa ,nek se bagra poubija ,malo im je bilo što su tek izašli sa terena(ostalo je još nedovršenih poslova) ipak su to sve prvotimci Reala i BarceloneT-MAC je napisao/la:malo se pocelo bogarat da temi reala i barce i ova oko spanskog kupa..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.