Zvjezdan Misimović
Re: Zvjezdan Misimović
ma skontao sam.poenta je da ako wolfsburg bude lose kotirao na tabeli to ce sigurno biti zbog lose igre nasih miljenika,odnosno njihove slabe ucinkovitosti..na to sam mislio.tako da ti ne moze biti svejedno sta ce biti sa wolfsburgom
.tako cemo razmisljati kad ga napuste 
Zadnja izmjena: delija, dana/u 06 jul 2009, 16:39, ukupno mijenjano 1 put.
-
hujka komandant
- Kontakt:
ne mogu da skontam ovo nikako,il ja to gledam previse subjektivno i sa emocijama al miske je beton igrac cudo,il stvarno ti strucnjaci vide neke mane kod njega pa hoce da ga se rjese ne kontam onda sam stvarno velika neznalica pojma nemam!!! 
Magath je od dzeke i misketa izvukao jako puno kako rece jos tu ima materijala.
rezultat je sampionski tron.Veh definitivno nema pojma odakle je supalj.I vijerovatno ce biti srozavanje kao i sa Stutgartom.
Stutgart je onda osvojio titulu jer je Magath stvorio tu ekipu.A ovaj upropastio poslije titule.
Tako ce biti i sa Wolfsburgom.Ja Vehu ni laktase nebi dao da vodi.
rezultat je sampionski tron.Veh definitivno nema pojma odakle je supalj.I vijerovatno ce biti srozavanje kao i sa Stutgartom.
Stutgart je onda osvojio titulu jer je Magath stvorio tu ekipu.A ovaj upropastio poslije titule.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
- miralem444
- Kontakt:
slazem se.harishp je napisao/la:Magath je od dzeke i misketa izvukao jako puno kako rece jos tu ima materijala.
>..,.-I DUSU SVOJU ZA BOSNU MOJU.:<.,.
- miralem444
- Kontakt:
ima tu jedan problem miske je bosanac ,da je miske npr.brazilac , njemac ili spanac on bi vec sad 100% igro u timu kao sto je mancester,barcelona i vrijedio bi 40miliona eura i svi bi strucnjaci govorili da je najbolji dodavac na svijetu,da mu niko ravan nije....al miske care voli tebe tvoja bosna hebes ti njima ***** ti si nas najbolji igrac na svijetu....hujka komandant je napisao/la:ne mogu da skontam ovo nikako,il ja to gledam previse subjektivno i sa emocijama al miske je beton igrac cudo,il stvarno ti strucnjaci vide neke mane kod njega pa hoce da ga se rjese ne kontam onda sam stvarno velika neznalica pojma nemam!!!
pokori zmaju sledece godine juznu afriku,odigraj im svoj ples,pokazi svijetu da si ti broj 1...
volim te bosno......
U posljednje vrijeme dosta se govori o nogometašima koji su rođeni u BiH (ili na bilo koji drugi način mogu igrati za našu domovinu), ali nastupaju za druge nogometne reprezentacije. Ipak, ima i obrnutih situacija. Od aktuelnih reprezentativaca jedan nogometaš se posebno ističe kvalitetom, premda nije rođen na tlu BiH. Naime, riječ je o Zvjezdanu Misimoviću (rođen je 5. juna 1982. u Munchenu). Persona koja je u vrhu svih statistika Bundeslige. Pored najvažnije sporedne stvari na svijetu veliki je ljubitelj automobila. U ranoj mladosti idol mu je bio Zinedin Zidan.
Mozak je igre bh. reprezentacije. Debitovao je za najbolju selekciju naše domovine prije pet i po godina kada smo igrali sa Makedonijom (18. februara 2004. godine). Zamijenio je Elvira Bolića u 61.minuti. Zanimljivo da je premijerni nastup upisao u zemlji svoje supruge, koja je rođena u Skoplju. Mnogi su već tada ustvrdili da je igrač pred kojim se otvara spektakularna karijera.
Ekspert je za prodor i proboj, stručnjak za kombinatoriku, velemajstor udaraca. Vrhunski tehničar. Prema mišljenju brojnih relevatnih nogometnih stručnjaka jedan je od najvrijednijih eksponata Ćirine ekspedicije.
Svoju igračku karijeru počeo je pisati u rodnom Munchenu, nastupajući za Bayern. No, u bavarskom velikanu odigrao je svega nekoliko zvaničnih utakmica. Nisu prepoznali njegov talent. Preselio je u Bochum koji je poznat po tome da pruža prilku mladim i neafirmisanim igračima. Odmah su shvatili koga imaju. U 92 utakmice, poentirao je 21 put. Igrao je odlično, pa je po okončanju sezone dobio nekoliko primamljivih ponuda. Odabrao je Nürnberg (u jednoj sezoni postigao 10 golova u 28 dvoboja), ali je nakon ispadanja u niži rang odlučio da promijeni sredinu.
Najviše zanimanja za njegove usluge pokazivali su iz HSV-a, ali kako se u to vrijeme nije znalo šta će biti sa Van der Vaartom (koji je kasnije prešao u Real) pregovori su stopirani. Priliku nije propustio trener Wolfsburga (u to vrijeme), Felix Maghat koji je obavio razgovor sa našim reprezentativcem i predočio mu da na njega računa u udarnoj postavi. Dogovor je odmah postignut, a u Wolfsburgu su se zahvalili Marcelinhu.
Stigao je među "Vukove". U zelenom dresu je za kratak period pokazao svoje veliko nogometno znanje. Fanovi sa Volkswagen-Arene na spominjanje njegovog imena dižu "palac gore".
Na kraju sezone Wolfsburg je dotakao vrh, prvi put u svojoj historiji, a Misimović je promovisan u prvog asistenta lige. Njegovim dodavanjima Felix Magath izgradio je ekipu šampionskih razmjera. Jedan je od najzaslužnijih za vrhunske partije saigrača i sunarodnjaka Edina Džeke i prvog strijelca Bundeslige, Grafitea. Gotovo perfektno ih je pronalazio u protivničkim šesnaestercima.
Treba napomenuti da je Misimović odigrao nekoliko utakmica za mlađe selekcije tadašnje Jugoslavije. Najveće zasluge za njegov dolazak u odabranu nogometnu selekciju BiH ima bivši saigrač iz Bayerna, Hasan Salihamidžić. "U klupskoj teretani prišao mi je Braco. Pitao me da li bih nastupao za reprezentaciju BiH. Moj odgovor je bio potvrdan. Ubrzo nakon toga kontaktirao me tadašnji direktor nacionalnog tima Ahmet Pašalić. Sjećam se da su od mene tražili da potpišem neki dokument kako bi ih uvjerio da se neću predomisliti. Pristao sam i na to. Ja sam čovjek od riječi. Kada dam obećanje čvrsto stojim iza svoje odluke. Kasnije je to i argumentirano", prisjećao se Misimović.
Porijeklo njegovih roditelja je iz okoline Bosanske Gradiške, mjesto Jablanica. Nije bilo problema oko dobivanja državljanstva. Za nacionalne boje spreman je dati više od maksimuma, s posebnom količinom emocija, s toga je vrlo, vrlo popularan. Svoje uspjehe pripisuje ocu koji mu je 24 sata bio na usluzi. Na početku karijere imao je problema sa viškom kilograma, pa su mu Nijemci dali nadimak zwetschge (šljivica). Pojedini stratezi nisu mu predviđali blistavu budućnost, no Zvjezdan ih je sve demantovao.
Njegov potencijal opisan je mnogo puta. Opravdano. Za vrijeme selektorskog mandata Fuada Muzurovića bio je i kapiten reprezentacije. No, nakon imenovanja Mehe Kodre za prvog šefa struke sve je šokirao odlukom da više neće igrati za nacionalnu vrstu. Uzburkao je bh. javnost. Srećom, ubrzo se predomislio. Od njega mnogo očekujemo u nastavku kvalifikacija. U reprezentativnom dresu do sada je poentirao 18 puta.
Na kraju treba podvuči da je makedonski zet jedan od najvećih aduta bh. reprezentacije koja je maksimalno podržana u javnosti. Svi se nadamo svom premijernom ukazivanju na planetarnoj smotri u državi koja ima tri glavna grada. Zvjezdan je ključna karika, veliko je bogatstvo imati takvog igrača u reprezentaciji. Sa njim smo u značajnom plusu...
Mozak je igre bh. reprezentacije. Debitovao je za najbolju selekciju naše domovine prije pet i po godina kada smo igrali sa Makedonijom (18. februara 2004. godine). Zamijenio je Elvira Bolića u 61.minuti. Zanimljivo da je premijerni nastup upisao u zemlji svoje supruge, koja je rođena u Skoplju. Mnogi su već tada ustvrdili da je igrač pred kojim se otvara spektakularna karijera.
Ekspert je za prodor i proboj, stručnjak za kombinatoriku, velemajstor udaraca. Vrhunski tehničar. Prema mišljenju brojnih relevatnih nogometnih stručnjaka jedan je od najvrijednijih eksponata Ćirine ekspedicije.
Svoju igračku karijeru počeo je pisati u rodnom Munchenu, nastupajući za Bayern. No, u bavarskom velikanu odigrao je svega nekoliko zvaničnih utakmica. Nisu prepoznali njegov talent. Preselio je u Bochum koji je poznat po tome da pruža prilku mladim i neafirmisanim igračima. Odmah su shvatili koga imaju. U 92 utakmice, poentirao je 21 put. Igrao je odlično, pa je po okončanju sezone dobio nekoliko primamljivih ponuda. Odabrao je Nürnberg (u jednoj sezoni postigao 10 golova u 28 dvoboja), ali je nakon ispadanja u niži rang odlučio da promijeni sredinu.
Najviše zanimanja za njegove usluge pokazivali su iz HSV-a, ali kako se u to vrijeme nije znalo šta će biti sa Van der Vaartom (koji je kasnije prešao u Real) pregovori su stopirani. Priliku nije propustio trener Wolfsburga (u to vrijeme), Felix Maghat koji je obavio razgovor sa našim reprezentativcem i predočio mu da na njega računa u udarnoj postavi. Dogovor je odmah postignut, a u Wolfsburgu su se zahvalili Marcelinhu.
Stigao je među "Vukove". U zelenom dresu je za kratak period pokazao svoje veliko nogometno znanje. Fanovi sa Volkswagen-Arene na spominjanje njegovog imena dižu "palac gore".
Na kraju sezone Wolfsburg je dotakao vrh, prvi put u svojoj historiji, a Misimović je promovisan u prvog asistenta lige. Njegovim dodavanjima Felix Magath izgradio je ekipu šampionskih razmjera. Jedan je od najzaslužnijih za vrhunske partije saigrača i sunarodnjaka Edina Džeke i prvog strijelca Bundeslige, Grafitea. Gotovo perfektno ih je pronalazio u protivničkim šesnaestercima.
Treba napomenuti da je Misimović odigrao nekoliko utakmica za mlađe selekcije tadašnje Jugoslavije. Najveće zasluge za njegov dolazak u odabranu nogometnu selekciju BiH ima bivši saigrač iz Bayerna, Hasan Salihamidžić. "U klupskoj teretani prišao mi je Braco. Pitao me da li bih nastupao za reprezentaciju BiH. Moj odgovor je bio potvrdan. Ubrzo nakon toga kontaktirao me tadašnji direktor nacionalnog tima Ahmet Pašalić. Sjećam se da su od mene tražili da potpišem neki dokument kako bi ih uvjerio da se neću predomisliti. Pristao sam i na to. Ja sam čovjek od riječi. Kada dam obećanje čvrsto stojim iza svoje odluke. Kasnije je to i argumentirano", prisjećao se Misimović.
Porijeklo njegovih roditelja je iz okoline Bosanske Gradiške, mjesto Jablanica. Nije bilo problema oko dobivanja državljanstva. Za nacionalne boje spreman je dati više od maksimuma, s posebnom količinom emocija, s toga je vrlo, vrlo popularan. Svoje uspjehe pripisuje ocu koji mu je 24 sata bio na usluzi. Na početku karijere imao je problema sa viškom kilograma, pa su mu Nijemci dali nadimak zwetschge (šljivica). Pojedini stratezi nisu mu predviđali blistavu budućnost, no Zvjezdan ih je sve demantovao.
Njegov potencijal opisan je mnogo puta. Opravdano. Za vrijeme selektorskog mandata Fuada Muzurovića bio je i kapiten reprezentacije. No, nakon imenovanja Mehe Kodre za prvog šefa struke sve je šokirao odlukom da više neće igrati za nacionalnu vrstu. Uzburkao je bh. javnost. Srećom, ubrzo se predomislio. Od njega mnogo očekujemo u nastavku kvalifikacija. U reprezentativnom dresu do sada je poentirao 18 puta.
Na kraju treba podvuči da je makedonski zet jedan od najvećih aduta bh. reprezentacije koja je maksimalno podržana u javnosti. Svi se nadamo svom premijernom ukazivanju na planetarnoj smotri u državi koja ima tri glavna grada. Zvjezdan je ključna karika, veliko je bogatstvo imati takvog igrača u reprezentaciji. Sa njim smo u značajnom plusu...
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- miralem444
- Kontakt:
uh kako mocno..svaka cast...miske zmaju nas volimo te...miky_hz je napisao/la:U posljednje vrijeme dosta se govori o nogometašima koji su rođeni u BiH (ili na bilo koji drugi način mogu igrati za našu domovinu), ali nastupaju za druge nogometne reprezentacije. Ipak, ima i obrnutih situacija. Od aktuelnih reprezentativaca jedan nogometaš se posebno ističe kvalitetom, premda nije rođen na tlu BiH. Naime, riječ je o Zvjezdanu Misimoviću (rođen je 5. juna 1982. u Munchenu). Persona koja je u vrhu svih statistika Bundeslige. Pored najvažnije sporedne stvari na svijetu veliki je ljubitelj automobila. U ranoj mladosti idol mu je bio Zinedin Zidan.
meni ipak najdrazi igrac on je prava legenda nikada nismo imali ovakvog igraca pogotovo ne na sredini terena da nam je jos jedan miske jer stvarno ne moze on sve sam svaka mu cast ali fali tu igraca poput njega aliii miske je ipak miske i nadam se da će slj sezone preći u neki malo bolji klub po mogucnosti u Spaniji jer mu je to velika zelja
VEDAD IBIŠEVIĆ...THE LEGEND IS BACK!!!!!!
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
hehehe, misimovic 32., moje misljenje je da je trebao biti vise rangiran al dobro je i ovo, ispred kake, grafitea, da ne nabrajam ostale, svaka cast
BOSNA JE ZAKON je napisao/la:hehehe, misimovic 32., moje misljenje je da je trebao biti vise rangiran al dobro je i ovo, ispred kake, grafitea, da ne nabrajam ostale, svaka cast
Sta bi ti da bude u top 10,pa prije nikad ni jedan nas reprezentativac nije bio na toj listi i ti nisi zadovoljan 32 pozicijom,moramo biti sretni sto imamo takvog igraca u repki koji je i svrstan medju najbolje igrace.
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
32. pozicija je realna i nije uopce losa kad skontas kolko zapravo ima igraca. a Dzeko ce bit na jos boljoj tako da možemo biti zadovoljni
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
sta mislite hoce li vedo biti na toj listi????
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
ne vjerujem da ce biti Vedo, dok ga nisu dosad stavili. ali tu su Miske i Dzeko (sigurno), i to je velika stvar za nas.
evo jednog super klipa o Misketu
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
ne znam sta da mrzim , sebe sto ne znam njemacki ili svabe zbog onakvog jezika, nek neko prevedeeeeeee!!!!!
http://bundesliga.de/de/index.php
radi se o nekom videu, a ja et ponovo ne znam njemacki al me nes pecka

http://bundesliga.de/de/index.php
radi se o nekom videu, a ja et ponovo ne znam njemacki al me nes pecka
titula sa wolfsburgpom mu je bio vrhunac dosadasnje kariere, nada se da ce nastaviti tamo gdje su prestali. ove sezone ce se morati jos vise truditi, posto ce protivnici biti vrlo motivisani kad budu igrali protiv njih, i teze je se drzati u vrhu, nego jednu sezonu odigrat dobro. u prvim kolima igraju sa stuttgartom, hamburgom, kölnom i bayernom. kaze da ce biti tesko, ali ce zato brzo proci najteze protivnike prije pocetka lp. kaze da ce u lp dobiti vjerovatno dvije vrlo jake ekipe ali se nada da ce uz malo srece proci u sljedecu fazu takmicenja.
kaze da se nada da ce se plasirati sa repkom na sp u jar. spanija je nedostizna, a turci ce doci nama, tako da su dobre sanse da osvojimo drugo mjesto.
eto i jos je rekao da se pod magathom trenirali malo jace, ali i da su pod vehom treninzi vrlo kvalitetni.
eto to je ovako ukratko, video raje 6 minuta, pa mi se neda svaku rijec prevesti.
kaze da se nada da ce se plasirati sa repkom na sp u jar. spanija je nedostizna, a turci ce doci nama, tako da su dobre sanse da osvojimo drugo mjesto.
eto i jos je rekao da se pod magathom trenirali malo jace, ali i da su pod vehom treninzi vrlo kvalitetni.
eto to je ovako ukratko, video raje 6 minuta, pa mi se neda svaku rijec prevesti.
- BOSNA JE ZAKON
- Kontakt:
e hvala ti , vidim to tebi sasa masa, jesi li iz njemacke il onako znas jezik??dino-92 je napisao/la:titula sa wolfsburgpom mu je bio vrhunac dosadasnje kariere, nada se da ce nastaviti tamo gdje su prestali. ove sezone ce se morati jos vise truditi, posto ce protivnici biti vrlo motivisani kad budu igrali protiv njih, i teze je se drzati u vrhu, nego jednu sezonu odigrat dobro. u prvim kolima igraju sa stuttgartom, hamburgom, kölnom i bayernom. kaze da ce biti tesko, ali ce zato brzo proci najteze protivnike prije pocetka lp. kaze da ce u lp dobiti vjerovatno dvije vrlo jake ekipe ali se nada da ce uz malo srece proci u sljedecu fazu takmicenja.
ma nemozes da onako znas njemacki...to ti ja garantujem...ucim ga 8 godina i znam samo reci kako se zovem...il je bio Njemackoj il je jos uvijek tamo...al mozda i grijesimBOSNA JE ZAKON je napisao/la:e hvala ti , vidim to tebi sasa masa, jesi li iz njemacke il onako znas jezik??dino-92 je napisao/la:titula sa wolfsburgpom mu je bio vrhunac dosadasnje kariere, nada se da ce nastaviti tamo gdje su prestali. ove sezone ce se morati jos vise truditi, posto ce protivnici biti vrlo motivisani kad budu igrali protiv njih, i teze je se drzati u vrhu, nego jednu sezonu odigrat dobro. u prvim kolima igraju sa stuttgartom, hamburgom, kölnom i bayernom. kaze da ce biti tesko, ali ce zato brzo proci najteze protivnike prije pocetka lp. kaze da ce u lp dobiti vjerovatno dvije vrlo jake ekipe ali se nada da ce uz malo srece proci u sljedecu fazu takmicenja.
Ni jedno ni drugo, decko ima veze sa Austrijom, primjetio sam po naglasku
Verstanden Necko
Verstanden Necko
Vom Jäger zum Gejagten
verstanden, verstandengeronimo je napisao/la:Ni jedno ni drugo, decko ima veze sa Austrijom, primjetio sam po naglasku![]()
Verstanden Necko
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.