Kontam to, ali moglo je to biti malo profesionalnije...nime_tm87 je napisao/la: @Ado![]()
Ne gledaju zato sto im tako je reko kamerman ono da bude kul razumijes.
Selimoviću se oči ukočile, a Drakulu vrat...
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Kontam to, ali moglo je to biti malo profesionalnije...nime_tm87 je napisao/la: @Ado![]()
ma Drakul je sav ukočenBianconeri1988 je napisao/la:Kontam to, ali moglo je to biti malo profesionalnije...nime_tm87 je napisao/la: @Ado![]()
Ne gledaju zato sto im tako je reko kamerman ono da bude kul razumijes.![]()
Selimoviću se oči ukočile, a Drakulu vrat...
dovoljnoDRHAUSE je napisao/la:Plivadon je napisao/la:svaka cast ostalima al svraka,jamak i parmak(adilovic) meni ne odgovarajunick je napisao/la:stvarno se jezim od ovakvih likova drugo kolo i vec im je neko parmakna fejsu furaju nešto tipa...Željezničar za život cijeli a na terenu nula..al jbg nemaju znanje...šta ću im....da Adilovic nije parmak šef bi ga uveo u prvu postavu protiv rudara
to nešto govori...il se ne zalaže dovoljno il ne zna..
a ja sam bgm sit tih i što se ne zalažu i što ne znaju
sjecate se svi dobro kad nas je vodio onaj demir nemir...bogu za plakat...jbt ja otad i ne znam gdje se izgubi onaj dino muharemovic pa onaj sadikovic
Muharemović otišao na jug a Sadiković u Slaviji trenutno.
Pivadon koliko je tebi goodina?
Ja se iskreno nadam da je u pitanju braj dvocifren brojPlivadon je napisao/la:dovoljnoDRHAUSE je napisao/la:
Pivadon koliko je tebi goodina?
ma nije to zbog toga ba, vec su se oni prepali ko da se slikaju za magazin Lp, a ne za zeljin magazin, znaci bukvalno su drhtali ova dvojica prilikom slikanja i trebali su se slikati u dresovima, ali nisu, amar im nije daonime_tm87 je napisao/la:20-25blue 18 je napisao/la:jel zna neko koliko ce biti cijena za gostovanje u travniku
@Ado![]()
Ipak SVETI DRES je to, nema labavoBianconeri1988 je napisao/la:Aaaa Amara kokuza
Niko ti od ovih gore ne garantuje da bi bio bolji!Ba Ze je napisao/la:Ima bruku slobodnih igrača koji su kvalitetni za ove naše "lige"
http://www.transfermarkt.de/de/mirnes-s ... 26876.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/dario-da ... 25747.html" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.transfermarkt.de/de/anel-dza ... er_69.html" onclick="window.open(this.href);return false;
nije skupo, biće nas.Bianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza za gostujući meč protiv Travnika je 13 KM, a cijena ulaznice za tekmu 7 KM.
Potrebna je jedna dnevnica, ko voli nek izvoli
Ja cu ici autom, ali za ove sto ce sa busom cijena ne moze povoljnija, poneses cvaju i par sendvicaBianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza za gostujući meč protiv Travnika je 13 KM, a cijena ulaznice za tekmu 7 KM.
Potrebna je jedna dnevnica, ko voli nek izvoli
Jeste 5 km je koštala prošle godinelopta je napisao/la:Ja cu ici autom, ali za ove sto ce sa busom cijena ne moze povoljnija, poneses cvaju i par sendvicaBianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza za gostujući meč protiv Travnika je 13 KM, a cijena ulaznice za tekmu 7 KM.
Potrebna je jedna dnevnica, ko voli nek izvoliprosle godine je ulaznica bila 5 KM ako se ne varam .
trebala bi i ove valjdaneko treći je napisao/la:Jeste 5 km je koštala prošle godinelopta je napisao/la:Ja cu ici autom, ali za ove sto ce sa busom cijena ne moze povoljnija, poneses cvaju i par sendvicaBianconeri1988 je napisao/la:Cijena prevoza za gostujući meč protiv Travnika je 13 KM, a cijena ulaznice za tekmu 7 KM.
Potrebna je jedna dnevnica, ko voli nek izvoliprosle godine je ulaznica bila 5 KM ako se ne varam .
smijemo li vodit djecu?neko treći je napisao/la:CIjena prevoza za travnik je 13 km,dok ulaznica košta 7 km !!!
nije preporučljivo, ozbiljno...Plivadon je napisao/la:jel se zezaš il ozb