Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Titova-Juga
- Kontakt:
Re: Manchester City FC
Samo da cestitam Edinu na golu i zelim mu da nastavi ovim tempom, te time svima dokaze da nije promaseni transfer, vec igrac koji ima potencijala da igra na najvecem nivou u i protiv najvecih klubova na svijetu.
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
cuj budala, pa budala si ti sto ne kontas,franco_tm je napisao/la:e koja budalaJuveSissoko je napisao/la:
Balotelli![]()
haha
na aguerovoj majci pise i love manchester, a isto pise i na ballotelijevoj samo sto je dodao city, i love manchester city, kontas li sad
I ta mi se opcija sviđa sa Maiconombosnas_ je napisao/la:dobra vijest za City,kako sada stvari stoje dolaze Maicon iz Intera,a Tevez ide u Inter na posudbu sa opcijom da naredne godine potpise ugovor,uz to City nece trebati platiti dio duga za Balotelija! Nasri je vec sada igrac Citya,moze se tako reci,ostale su formalnosti! Snajder ipak ne dolazi,ali i ovo je extra,City ce da razvaljuje aBd!
Nasri samo šta ne potipiše
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nije budala Balloteli vec je legenda lik , uvjek nesto covjek radi na svoju ruku i ovo s majicom je prejako , to se zove ljubav prema klubu 
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
svaki navijac city-a zna kada se kazee samo manchester da se misli na man. city, a kada se kaze united onda se misli na man utd. eee moji navijaci 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Drug pa nisu ti oni navijači Cityja kao ja već tu samo pišu zbog Džeke 
Eh evo i mene ponovo... Dobar start Citya, Aguero se pokazao kao odlično pojačanje, još kad bi tu bili Sneider ili Nasri, pa ta ekipa bi bila strašna... U subotu aBd tri boda protiv Boltona!
Čelik Zenica 1945
u ovom slucaju se nije nikako mislilo ni na jedan klub nego na grad manchester,niste gledali utakmicu i poklopi usi ko je gledao cuo je sta komentator kaze,samo pametujete a veze nemateBosniacum Lilium je napisao/la:svaki navijac city-a zna kada se kazee samo manchester da se misli na man. city, a kada se kaze united onda se misli na man utd. eee moji navijaci
space dobro govoriš natpis se misli na grad manchester a ne na pojedini klub a Balotelli je pokazao koliko voli naš klub

City je najmoćnija ekipa u ligi,sad je sve do Mancinia.
Treba uspjeti kontrolisati sve "zvijezde",a pri tome nikoga nezapostaviti.Aguero je fantastičan igrač,među najboljim napadačima svijeta(samo što to u Atleticu i nije baš mogao pokazati).Mislim da će Džeko definitivno najviše profitirati sa dolaskom Kuna,jer sada ima idealnog partnera u napadu.Balotelli će prema svemu sudeći biti rezerva,Tevez navodno odlazi u Inter,a na Adebayora se ne računa.
Ekipi fali još samo jedan igrač(Nasri,Sneijder...) i onda bi ekipa bila kompletirana.
-----------------Hart-----------------
-Micah-Kompa--Lescott-Clichy--
-------de Jong---Toure-------------
--Silva-------------------Nasri------
--------Aguero----Džeko-----------
Idealno,mada potajno se nadam da će Mancini pogubiti konce igre iz ruku te da će doći do problema.
EDIT:
Prvi u Engleskoj: Džeko dobio kvačicu na ž
Opšte je poznato da se u engleskom Premiershipu vodi računa o svim, pa i onim najmanjim detaljima, kako bi prema mnogima najkvalitetnija liga na svijetu uistinu bila posebna i prepoznatljiva diljem svijeta.
Tako, pored iste kapitenske trake za sve kapitene engleskog šampionata, istih lopti, te još mnogih drugih unitarnih detalja, svi timovi Premiershipa moraju imati isti font brojeva i slova na svojim dresovima.
Do ove sezone, slova na leđima dresova Premiershipa mogla su sadržati samo slova engleskog alfabeta, dok su igrači sa Balkana bili uskraćeni da svoja imena napišu u izvornoj formi sa slovima koja imaju kvačice.
Ipak, od ove sezone su se stvari promijenile, te je igračima sa naših prostora omogućeno da na svoje dresove napišu i slova č,ć,ž i š. Prvi je tu pogodnost iskoristio Edin Džeko, na čijim će leđima dresa iznad broja deset u tekućoj sezoni pisati Džeko, sa pravim, "bosanskim" ž.
Treba uspjeti kontrolisati sve "zvijezde",a pri tome nikoga nezapostaviti.Aguero je fantastičan igrač,među najboljim napadačima svijeta(samo što to u Atleticu i nije baš mogao pokazati).Mislim da će Džeko definitivno najviše profitirati sa dolaskom Kuna,jer sada ima idealnog partnera u napadu.Balotelli će prema svemu sudeći biti rezerva,Tevez navodno odlazi u Inter,a na Adebayora se ne računa.
Ekipi fali još samo jedan igrač(Nasri,Sneijder...) i onda bi ekipa bila kompletirana.
-----------------Hart-----------------
-Micah-Kompa--Lescott-Clichy--
-------de Jong---Toure-------------
--Silva-------------------Nasri------
--------Aguero----Džeko-----------
Idealno,mada potajno se nadam da će Mancini pogubiti konce igre iz ruku te da će doći do problema.
EDIT:
Prvi u Engleskoj: Džeko dobio kvačicu na ž
Opšte je poznato da se u engleskom Premiershipu vodi računa o svim, pa i onim najmanjim detaljima, kako bi prema mnogima najkvalitetnija liga na svijetu uistinu bila posebna i prepoznatljiva diljem svijeta.
Tako, pored iste kapitenske trake za sve kapitene engleskog šampionata, istih lopti, te još mnogih drugih unitarnih detalja, svi timovi Premiershipa moraju imati isti font brojeva i slova na svojim dresovima.
Do ove sezone, slova na leđima dresova Premiershipa mogla su sadržati samo slova engleskog alfabeta, dok su igrači sa Balkana bili uskraćeni da svoja imena napišu u izvornoj formi sa slovima koja imaju kvačice.
Ipak, od ove sezone su se stvari promijenile, te je igračima sa naših prostora omogućeno da na svoje dresove napišu i slova č,ć,ž i š. Prvi je tu pogodnost iskoristio Edin Džeko, na čijim će leđima dresa iznad broja deset u tekućoj sezoni pisati Džeko, sa pravim, "bosanskim" ž.
Zadnja izmjena: reds, dana/u 16 avg 2011, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bundesliga je napisao/la:Nije budala Balloteli vec je legenda lik , uvjek nesto covjek radi na svoju ruku i ovo s majicom je prejako , to se zove ljubav prema klubu
I ti stvarno vjerujes da Balotell voli neki klub, a da stvarni razlog ovom njegovom natpisu ne lezi u tome sto on uvijek hoce da je u centru paznje namjerno ili nenamjerno ?!
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ja mislim da bi za City puno bolje bilo da dovedu Nasrija. Iako navijam za Arsenal, i ne odlaskom Nasrija iz Londona, dobili bi dosta toga, jer je on fenomenalan igrac, moze da rijesi utakmicu svojim potezom, ali ako vec hoce da ide... Sneijder mi se nikada nije svidjao kao igrac, mislim da je u poredjenju s Nasrijem dosta losiji organizator igre. Jedino u cemu je mozda kvalitetniji je izvodjenje slobodnih udaraca...
Izdržati, to je temelj vrline!
KOja je tu logika ? Ako dode Maicon u City ,to znaci da Tevez odma potpisuje za Inter,MAicon + nesto love + ono sto nisu isplatili za Balonju za Tveza ,jer po tvom ispade da samo Tevezova posudba vrijedi ko cijeli MAicon i + sića za Balotelliabosnas_ je napisao/la:dobra vijest za City,kako sada stvari stoje dolaze Maicon iz Intera,a Tevez ide u Inter na posudbu sa opcijom da naredne godine potpise ugovor,uz to City nece trebati platiti dio duga za Balotelija
Zadnja izmjena: warden, dana/u 16 avg 2011, 16:13, ukupno mijenjano 1 put.
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!
kad bi city doveo nasria i snajdera ukljucili bi se u uzi krug favorita za titulu jer realno ovakav tim nema nikakve sanse 
Oba ?bob je napisao/la:kad bi city doveo nasria i snajdera ukljucili bi se u uzi krug favorita za titulu jer realno ovakav tim nema nikakve sanse
A ti bi da dodu oba ,pa ko bi sjedio ? Silva
IO SONO INTERISTA
Samo ne znam po kojoj bi to formaciji oni igrali zajedno? Oni su, po meni, vec sada jedni od glavnih favorita za titulu, a ako se dovede jedan od te dvojice, sanse ce im se jos vise povecati.bob je napisao/la:kad bi city doveo nasria i snajdera ukljucili bi se u uzi krug favorita za titulu jer realno ovakav tim nema nikakve sanse
Do kraja prelaznog roka sigurno ćemo dovest Nasrija nebrinite
a sve ostalo to je dodatni bonus koga dovedemo 
- mexy_whites
- Kontakt:
Ne igraju oni istu poziciju i baš je Sneijder bolji organizator igre od Nasrija. Kako sam pratio Arsenal, Nasri nije ni imao tu ulogu. U svakom slučaju, obojica su klase za sebe i mislim da će City morati dovesti jednoga ako želi titulu.rogeRF je napisao/la:Ja mislim da bi za City puno bolje bilo da dovedu Nasrija. Iako navijam za Arsenal, i ne odlaskom Nasrija iz Londona, dobili bi dosta toga, jer je on fenomenalan igrac, moze da rijesi utakmicu svojim potezom, ali ako vec hoce da ide... Sneijder mi se nikada nije svidjao kao igrac, mislim da je u poredjenju s Nasrijem dosta losiji organizator igre. Jedino u cemu je mozda kvalitetniji je izvodjenje slobodnih udaraca...
Sinoć su pokazali snagu, Silva se uštelio u ligu, odbrana je sigurna i bolje se poznaje, a dovođenjem Aguera napad je postao još jači. Imaju dobru šansu za titulu, ali opet je Scum u maloj prednosti jer ga se boji pola lige.
Side before self
Ma ako se dovede jedan od ove dvojice (Nasri-Sneijder) City sigurno vise nikoga nece dovesti, u to sam uvjeren.Blue City je napisao/la:Do kraja prelaznog roka sigurno ćemo dovest Nasrija nebrinitea sve ostalo to je dodatni bonus koga dovedemo
Moramo imati na umu da City igra i ligu prvaka 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.