Formula 1 - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Schumi se izgleda zeznuo ponovnim početkom... mogao je lijepo fino uživati u mirovini ostati u sjećanju legende... nije ni do njega izgleda koliko je do bolida, ali muka je brate gledati da ga svako malo neko pretiče i gura sa staze...
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
daj bgt sta se zezno -.- ni on ni rosberg nemaju neke jake rezultate jer mi bolid nije praviramiral je napisao/la:Schumi se izgleda zeznuo ponovnim početkom... mogao je lijepo fino uživati u mirovini ostati u sjećanju legende... nije ni do njega izgleda koliko je do bolida, ali muka je brate gledati da ga svako malo neko pretiče i gura sa staze...
daj ih u ferrari/McM ili RBR
A ti si se našao javiti:
Jacques Villeneuve obrušio se na titulu Kimija Raikkonena osvojenu 2007. godine nazvavši je više produktom sreće nego li zaslugom samog vozača...
"Kimi Raikkonen nije zaslužio titulu osvojenu 2007. godine, i njeno osvajanje bila je čista sreća" riječi su bivšeg svjetskog prvaka i nekadašnjeg automobilističkog asa Jacquesa Villeneuvea nakon utrke u Brazilu prošlog vikenda. Dodao je i kako smatra da je tadašnji Raikkonenov kolega, Felipe Massa više zaslužio titulu nego Finac.
"Felipe je više zaslužio titulu te godine jer je sposobniji od Kimija, i teže ga je pobijediti". Osvrnuo se i na kritike koje Massa dobiva ove sezone jer ga je momčadski kolega Fernando Alonso zasjenio.
"Alonso je brzo nakon dolaska postao moćan unutar Ferrarijeve momčadi, a to je za Massu teška situacija. No, ima brz bolid, i uopće ne sumnjam u njegove sposobnosti", nahvalio je prvak iz 1997. godine Brazilca.
Kimi Raikkonen nije se oglasio na kritiku bivšeg kolege. On je trenutno zaokupljen svjetskim reli prvenstvom, koje se vozi sljedećeg vikenda u Njemačkoj.
Jacques Villeneuve obrušio se na titulu Kimija Raikkonena osvojenu 2007. godine nazvavši je više produktom sreće nego li zaslugom samog vozača...
"Kimi Raikkonen nije zaslužio titulu osvojenu 2007. godine, i njeno osvajanje bila je čista sreća" riječi su bivšeg svjetskog prvaka i nekadašnjeg automobilističkog asa Jacquesa Villeneuvea nakon utrke u Brazilu prošlog vikenda. Dodao je i kako smatra da je tadašnji Raikkonenov kolega, Felipe Massa više zaslužio titulu nego Finac.
"Felipe je više zaslužio titulu te godine jer je sposobniji od Kimija, i teže ga je pobijediti". Osvrnuo se i na kritike koje Massa dobiva ove sezone jer ga je momčadski kolega Fernando Alonso zasjenio.
"Alonso je brzo nakon dolaska postao moćan unutar Ferrarijeve momčadi, a to je za Massu teška situacija. No, ima brz bolid, i uopće ne sumnjam u njegove sposobnosti", nahvalio je prvak iz 1997. godine Brazilca.
Kimi Raikkonen nije se oglasio na kritiku bivšeg kolege. On je trenutno zaokupljen svjetskim reli prvenstvom, koje se vozi sljedećeg vikenda u Njemačkoj.
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Rečeno...Plivadon je napisao/la:daj bgt sta se zezno -.- ni on ni rosberg nemaju neke jake rezultate jer mi bolid nije praviramiral je napisao/la:Schumi se izgleda zeznuo ponovnim početkom... mogao je lijepo fino uživati u mirovini ostati u sjećanju legende... nije ni do njega izgleda koliko je do bolida, ali muka je brate gledati da ga svako malo neko pretiče i gura sa staze...
daj ih u ferrari/McM ili RBRpa da vidiš evo ruka ako šumi ne bi bio medju prva 4 svaku trku
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
Bravo Mike, ne daj se !
Nazad u ferrari sljedece sezone, pa pokazi da je ipak do bolida sve !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Nije sve do bolida!Titova-Juga je napisao/la:Bravo Mike, ne daj se !
- Titova-Juga
- Kontakt:
Ja sam rekao da je presudno u danasnjoj formuli bolid pa tek onda vozacke sposobnosti.
U neka druga vremena je mozda bilo i drugacije.
Ja nisam ni rekao da bih on bio prvak da je sad u ferariju pored ovakvog red bulla, ail zasigurno bi se vise bodova naosvajao nego u ovom katastrofalnom bolidu.
Mike the legend !
Ja nisam ni rekao da bih on bio prvak da je sad u ferariju pored ovakvog red bulla, ail zasigurno bi se vise bodova naosvajao nego u ovom katastrofalnom bolidu.
Mike the legend !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Ma kakav Ferrari. Da je on ostao u Benetonu, mogao je zaredati jos 3-4 titule u onim sezonama dok je izgradjivao Ferrari zajedno sa Brownom. Onda bi kasnije presao u Mclaren-Mercedes, koji ga je i otkrio i nastavio bi sa titulama. Sigurno bi osvojio jos vise naslova nego ovako. 
Titova-Juga je napisao/la:Ja sam rekao da je presudno u danasnjoj formuli bolid pa tek onda vozacke sposobnosti.
Mike the legend !
stavi ti alonsa i vettela u HRT il Marussiu i stavi npr Jarna trulija i karuna u bolid ferrarija/red bula pa ces dobit prvaka izmedju zadnje dvojce
đaba skill..kad bolid ne moze nabit tu prednost
BRITANSKI vozač Formule 1 Jenson Button upozorio je aktualnog svjetskog prvaka i vodećeg u ukupnom poretku ove sezone, Sebastiana Vettela, da je spreman boriti se za naslov.
Vozački "as" McLaren-Mercedesa Button uvjeren je da može u Belgiji stići do druge uzastopne pobjede nakon što je slavio na posljednjoj utrci prije pauze u Mađarskoj.
"Bio je dobar osjećaj otići na pauzu s pobjedom u "džepu". Sebastian ima veliku prednost u prvenstvu, ali ništa još nije gotovo. Možemo mu pružiti "pakao", trebamo nastaviti raditi pritisak na Red Bull. Naš bolid je sada vrlo dobar, pobijedili smo u posljednje tri od pet utrka i na najboljem smo putu da dovedemo Red Bull u situaciju da se moraju trgati za naslov. Ako ovako nastavimo tko zna što se može promijeniti do kraja sezone", rekao je Button.
Do kraja sezone ostalo je još osam utrka odnosno maksimalnih 200 bodova za osvojiti. Vettel trenutno bježi Buttonu, koji se nalazi na petome mjestu poretka, za okruglih 100 bodova, dok prvom pratitelju i klupskom kolegi Marku Webberu izmiče 85 bodova.
Vozački "as" McLaren-Mercedesa Button uvjeren je da može u Belgiji stići do druge uzastopne pobjede nakon što je slavio na posljednjoj utrci prije pauze u Mađarskoj.
"Bio je dobar osjećaj otići na pauzu s pobjedom u "džepu". Sebastian ima veliku prednost u prvenstvu, ali ništa još nije gotovo. Možemo mu pružiti "pakao", trebamo nastaviti raditi pritisak na Red Bull. Naš bolid je sada vrlo dobar, pobijedili smo u posljednje tri od pet utrka i na najboljem smo putu da dovedemo Red Bull u situaciju da se moraju trgati za naslov. Ako ovako nastavimo tko zna što se može promijeniti do kraja sezone", rekao je Button.
Do kraja sezone ostalo je još osam utrka odnosno maksimalnih 200 bodova za osvojiti. Vettel trenutno bježi Buttonu, koji se nalazi na petome mjestu poretka, za okruglih 100 bodova, dok prvom pratitelju i klupskom kolegi Marku Webberu izmiče 85 bodova.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
- RK Gradacac
- Kontakt:
Danas Formula 1 bila u Rotterdamu, postavit cu poslije koji video 
010 ISN'T JUST A CODE
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
- RK Gradacac
- Kontakt:
EDDIE JORDAN (63), bivši vlasnik momčadi Formule 1 koja je nosila njegovo ime, oštro je napao najboljeg vozača u povijesti oktanskog cirkusa Michaela Schumachera (42).
"Michael je stara vreća. Njegovo je veliko vrijeme prošlo", rekao je Irac netom prije Schumacherovog jubileja, 20 godina u Formuli 1 koje će proslaviti u nedjeljnoj utrci za Veliku nagradu Belgije.
Ironično, upravo je u Jordanovoj momčadi po imenu "Jordan Grand Prix" 1991. godine na stazi u Spa-Francorchampsu debitirao tada 22-godišnji Schumacher. Nastupio je tada anonimni Nijemac umjesto Bertranda Gachota koji je završio u zatvoru. Schumacher je nakon samo jedne odvežene utrke za Jordana otišao u Benetton, te je kasnije ispisao stranice povijesti.
Jordan danas radi kao stručni sukomentator za BBC, a Schumacheru, trenutno desetom u ukupnom poretku vozača s 32 osvojena boda, već je i ranije poručivao da se povuče u mirovinu. Nakon što je Schumacher objavio da će i sljedeće godine voziti u Formuli 1, Jordan je komentirao:
"Michael je razgovarao s nekim tko ga je uvjerio da proba još jednom."
"Michael je stara vreća. Njegovo je veliko vrijeme prošlo", rekao je Irac netom prije Schumacherovog jubileja, 20 godina u Formuli 1 koje će proslaviti u nedjeljnoj utrci za Veliku nagradu Belgije.
Ironično, upravo je u Jordanovoj momčadi po imenu "Jordan Grand Prix" 1991. godine na stazi u Spa-Francorchampsu debitirao tada 22-godišnji Schumacher. Nastupio je tada anonimni Nijemac umjesto Bertranda Gachota koji je završio u zatvoru. Schumacher je nakon samo jedne odvežene utrke za Jordana otišao u Benetton, te je kasnije ispisao stranice povijesti.
Jordan danas radi kao stručni sukomentator za BBC, a Schumacheru, trenutno desetom u ukupnom poretku vozača s 32 osvojena boda, već je i ranije poručivao da se povuče u mirovinu. Nakon što je Schumacher objavio da će i sljedeće godine voziti u Formuli 1, Jordan je komentirao:
"Michael je razgovarao s nekim tko ga je uvjerio da proba još jednom."
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
Iz F1 momčadi Renaulta došla je potvrda onoga o čemu se već nekoliko dana nagađa. Nick Heidfeld nalazi se na izlaznim vratima momčadi, a u Belgiji će društvo Petrovu na stazi praviti Bruno Senna. No, još uvijek nije sigurno da Nijemac definitivno napušta Renault.
Poslije četiri tjedna ljetne stanke F1 vozači se vraćaju na svoja radna mjesta, a prva u nizu utrka u nastavku sezone je ona u Belgiji, na legendarnoj stazi Spa-Francorchamps. No, na njoj, prema informacijama Autosporta, u bolidu Renaulta neće nastupiti Nick Heidfeld već dosadašnji test vozač Bruno Senna.
Ovakva odluka nije neočekivana jer se već neko vrijeme nagađa da u francuskoj momčadi nisu zadovoljni njegovim izdanjima u tekućoj sezoni. Došao je kao zamjena za ozlijeđenog Kubicu, ali nakon sjajnog nastupa u Maleziji nije nastavio u tom stilu, odnosno nije se profilirao kao prvi vozač.
Iz Renaulta, međutim, nije došla obavijest vezana uz planove za ostatak sezone već je u priopćenju riječ samo o VN Belgije. "Bruno će se sutra pojaviti na službenoj konferenciji za novinare, dok će ranije istog dana u priopćenje biti izneseni dodatni detalji", izjava je iz Renaulta vezana uz ovu temu.
Podsjetimo, Senna je posljednji put F1 utrku vozio u Abu Dhabiju prošle godine, za vrijeme svog boravka u HRT-u. Ove godine je prešao na mjesto test vozača u Renault, za koji je u Mađarskoj odradio treninge prvog dana. No, nije sigurno ni da će Brazilac dobiti više prilike u momčadi čak i u slučaju odlaska Heidfelda jer se u kontekstu povratka u F1 spominje i ime Romaina Grosjeana.
Poslije četiri tjedna ljetne stanke F1 vozači se vraćaju na svoja radna mjesta, a prva u nizu utrka u nastavku sezone je ona u Belgiji, na legendarnoj stazi Spa-Francorchamps. No, na njoj, prema informacijama Autosporta, u bolidu Renaulta neće nastupiti Nick Heidfeld već dosadašnji test vozač Bruno Senna.
Ovakva odluka nije neočekivana jer se već neko vrijeme nagađa da u francuskoj momčadi nisu zadovoljni njegovim izdanjima u tekućoj sezoni. Došao je kao zamjena za ozlijeđenog Kubicu, ali nakon sjajnog nastupa u Maleziji nije nastavio u tom stilu, odnosno nije se profilirao kao prvi vozač.
Iz Renaulta, međutim, nije došla obavijest vezana uz planove za ostatak sezone već je u priopćenju riječ samo o VN Belgije. "Bruno će se sutra pojaviti na službenoj konferenciji za novinare, dok će ranije istog dana u priopćenje biti izneseni dodatni detalji", izjava je iz Renaulta vezana uz ovu temu.
Podsjetimo, Senna je posljednji put F1 utrku vozio u Abu Dhabiju prošle godine, za vrijeme svog boravka u HRT-u. Ove godine je prešao na mjesto test vozača u Renault, za koji je u Mađarskoj odradio treninge prvog dana. No, nije sigurno ni da će Brazilac dobiti više prilike u momčadi čak i u slučaju odlaska Heidfelda jer se u kontekstu povratka u F1 spominje i ime Romaina Grosjeana.
Only ONE UNITED
Podrška Jackyu
Podrška Jackyu
http://www.sportsport.ba/auto_moto/vett ... vise/63200
E pa ja najviše volim tu stazu, poješće te Alonso, ne mogu dočekati vikend...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!
Glory glory Man United!
Glory glory Man United!
Mclaren ce biti ja mislim opet najjaci... A ocekuje se i kisa tako da... Ne znam hocemo li se radovati ti i ja ovaj vikend.Hawking je napisao/la:http://www.sportsport.ba/auto_moto/vett ... vise/63200
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
- majestic24
- Kontakt:
Ja znam da cu se ja radovati kao i taj decko na tvom avataru dreameru

GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.