VanBasten je napisao/la:the scouser je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
Prije da ce de Yong na klupu a Yaya na destruktivca,mora biti neki klasicni CM (Barry),jer je Nasri dosta ofanzivniji do jeste,radi blize napadacima.
Ma moguće, ja sam to ofrlje onako pošto Barryija ne mogu organski
A može tu poziciju kalsičnog CM-a odihrati i Yaya, mislim šta BArry ima što ovaj nema
Helem, to je više neka moja zamisa, ko zna šta Mancini planira. Ali ako je već dilema Nasri ili Snijeder ta ideja mi se nameće kao logična.
Ma Yaya mi je pravo nestabilan za igranje na DM-u i CM-u,jer non-stop ide naprijed,i ostavlja prostor za kontre,tako da i ona moja prese*avanja padaju u vodu.Jos dok je u Barci igr'o,znao je uzeti loptu od stopera i samo krenut naprijed sa onim nenormalno dugim korakom bacit' 2-3 igraca i onda je izgubit' levatski.
Barry ima lijepu dugu loptu,fin,smiren pas,nekad davno se povezivao sa Liverpoolom,ja jos zalim...
Ma i ja bezveze ovu pricu nabacujem,moguce da nece biti nista ni od Sneijdera,ni Nasrija.Mancini je do sada furao ovu taktiku sa tri nekreativna igraca u vezi,i njemu nije smetalo