Manchester City FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Da l' će Manchester City uzeti ligašku titulu pod Guardiolinim vodstvom?

1. Da
92
49%
2. Ne
30
16%
3. Kakav Guardiola, Mourinho je za njeg izmislio trenerski posao
31
16%
5. Gdje je opcija broj 4?
10
5%
4. Evo je.
25
13%

Ukupno glasova: 188

bob
Kontakt:

Re: Manchester City FC

Post Postao/la bob » 16 avg 2011, 16:27

rogeRF je napisao/la:
bob je napisao/la:kad bi city doveo nasria i snajdera ukljucili bi se u uzi krug favorita za titulu jer realno ovakav tim nema nikakve sanse ;)
Samo ne znam po kojoj bi to formaciji oni igrali zajedno? Oni su, po meni, vec sada jedni od glavnih favorita za titulu, a ako se dovede jedan od te dvojice, sanse ce im se jos vise povecati.
warden je napisao/la:
bob je napisao/la:kad bi city doveo nasria i snajdera ukljucili bi se u uzi krug favorita za titulu jer realno ovakav tim nema nikakve sanse ;)
Oba ? :roll: :roll: pa njih 2 kostaju 60 mil ,,ako dode NAsri samo .a doci ce ,City je glavni konkurent za titlulu + ova kompenzacija za MAciona ,onda bi ubejdljiv ostvarili The Prestige nad ostalim klubovima (Engleske) ;)
A ti bi da dodu oba ,pa ko bi sjedio ? Silva :roll:
a realno mogu obojcu dovesti za snajdera mogu utaliti teveza a arsenalu isplatiti mislim ako nekom nisu problem pare onda je to njima a za formaciju jbga mogli bi se oni uklopiti nasri silva po krilima snajder sredina :D jbga neznam tu je mancini valjda zna sta radi stim sto vjerovatno djeko bi morao dobro potegnuti da izbori mjesto ... ovaj sastav nema sanse za titulu pa vidjelo se sinoc da opet tu dosta fali malo jaca ekipa oni nece moci prdnuti ...

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 16 avg 2011, 17:21

mexy_whites je napisao/la:
rogeRF je napisao/la:Ja mislim da bi za City puno bolje bilo da dovedu Nasrija. Iako navijam za Arsenal, i ne odlaskom Nasrija iz Londona, dobili bi dosta toga, jer je on fenomenalan igrac, moze da rijesi utakmicu svojim potezom, ali ako vec hoce da ide... Sneijder mi se nikada nije svidjao kao igrac, mislim da je u poredjenju s Nasrijem dosta losiji organizator igre. Jedino u cemu je mozda kvalitetniji je izvodjenje slobodnih udaraca...
Ne igraju oni istu poziciju i baš je Sneijder bolji organizator igre od Nasrija. Kako sam pratio Arsenal, Nasri nije ni imao tu ulogu. U svakom slučaju, obojica su klase za sebe i mislim da će City morati dovesti jednoga ako želi titulu.
Ukusi su razliciti. Pa dobro, Nasri i nije bio glavni organizator igre u Arsenalu, s obzirom da tu su, pored njega bili: Fabregas, Rosicky, pa i Wislhere. Dok je u Interu jedini pravi organizator bio Sneijder, "tanak" je inter po tom pitanju.
U svakom slucaju, misljenja sam da ce se Nasri prije uklopiti u tim Cityja, samim tim sto je proveo dosta vremena u Engleskoj ligi, igrajuci za jedan od najboljih klubova EPL, dok to za Sneijdera nije slucaj.
Izdržati, to je temelj vrline!

bob
Kontakt:

Post Postao/la bob » 16 avg 2011, 17:34

a vidi nasrju je odgovarao stil igranja arsenala gdje je lopta isla brzo on po krilu probijao imao fabregasa iza ledja koji mu je ass. te na drugoj strani Arshavina a takve igrace nema city ni blizu te je pitanje je kako bi se on napocetku snasao u stil igranja mancinija kao sto je to bio slucaj sa silvom ne kazem da nije strasan igrac on to jeste i sigurno ako dodje ce puno pomoci al isto tako mislim da snajder bi se lako uklopio u tim pogledaj Van der Vaarta lik je kroz dvije utakmice u startu nagovjestio da ce biti pravo pojacanje totehema prosle god. i bio je nosilac igre a imaju zajednicko da ih real nije htjeo :D al opet ovo je prica sta bi bilo kad ... mislm da city mora dovesti igraca koji ce znati proturiti loptu te resteretiti slivu...

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 16 avg 2011, 17:45

Nisam dugo pratio ovo, ali šta je sa Tevezom?
Čelik Zenica 1945

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 avg 2011, 17:47

Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 16 avg 2011, 17:52

Nimla_RZ je napisao/la:Nisam dugo pratio ovo, ali šta je sa Tevezom?
Tevez će biti prodan ili će biti zamjena sa Interovim Maiconom ;)

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 avg 2011, 17:57

Cityu fali jedan veznjak,a ne da onaj Barry igra. Barton je doktor nogometa za Barrya :lol:
Modrić možda?

Blue City
Kontakt:

Post Postao/la Blue City » 16 avg 2011, 17:59

gloryhunter je napisao/la:Cityu fali jedan veznjak,a ne da onaj Barry igra. Barton je doktor nogometa za Barrya :lol:
Modrić možda?
Modrić ne ne bi volio da on dođe najbolja solucija je da nas pojača Sneijder iz Intera ;)

gloryhunter
Kontakt:

Post Postao/la gloryhunter » 16 avg 2011, 18:04

Blue City je napisao/la:
gloryhunter je napisao/la:Cityu fali jedan veznjak,a ne da onaj Barry igra. Barton je doktor nogometa za Barrya :lol:
Modrić možda?
Modrić ne ne bi volio da on dođe najbolja solucija je da nas pojača Sneijder iz Intera ;)
Sneijder je precjenjen, godišnje odigra 3 utakmice, ostalo prosjek.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 18:07

Pa u zadnje dvije sezone je odigrao vise utakmica od Modrica. A i onaj prosjek sto Sneider odigra je bolje od onoga sto odigra Luka Modric. I ako je danas iko u svijetu fudbala precjenjen, to je Luka Modric.

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 avg 2011, 18:14

VanBasten je napisao/la:Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
Prije da ce de Yong na klupu a Yaya na destruktivca,mora biti neki klasicni CM (Barry),jer je Nasri dosta ofanzivniji ,radi blize napadacima.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 16 avg 2011, 18:21, ukupno mijenjano 1 put.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 avg 2011, 18:18

the scouser je napisao/la:
VanBasten je napisao/la:Nasri može igrati i na centru tj na Fabregasovoj poziciji, čak mislim da je tu i bolji nego na krilu. Bar je to moj utisak iz Marseillea. Moguće da mu ej Mancini namjenio upravo tu ulogu, Barry na klupu, Yaya na svoju poziciju destruktivca an sredini, a Nasri ono što Yaya danas igra...
Prije da ce de Yong na klupu a Yaya na destruktivca,mora biti neki klasicni CM (Barry),jer je Nasri dosta ofanzivniji do jeste,radi blize napadacima.
Ma moguće, ja sam to ofrlje onako pošto Barryija ne mogu organski :mrgreen:
A može tu poziciju kalsičnog CM-a odihrati i Yaya, mislim šta BArry ima što ovaj nema :?
Helem, to je više neka moja zamisa, ko zna šta Mancini planira. Ali ako je već dilema Nasri ili Snijeder ta ideja mi se nameće kao logična.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 16 avg 2011, 18:22

Nije Mancini lud da uzme Maicona kad ima Ricardsa i Zabaletu,Tevez jedino moze ici uz neku kompenzaciju za veznog igraca tu im fali igrac....
Nasri ako dodje City ce biti jos jaci...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 avg 2011, 18:26

slika

Ovaj trio ce dati misliti odbranama suprotnih ekipa Citya...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 avg 2011, 18:33

VanBasten je napisao/la:
Prije da ce de Yong na klupu a Yaya na destruktivca,mora biti neki klasicni CM (Barry),jer je Nasri dosta ofanzivniji do jeste,radi blize napadacima.
Ma moguće, ja sam to ofrlje onako pošto Barryija ne mogu organski :mrgreen:
A može tu poziciju kalsičnog CM-a odihrati i Yaya, mislim šta BArry ima što ovaj nema :?
Helem, to je više neka moja zamisa, ko zna šta Mancini planira. Ali ako je već dilema Nasri ili Snijeder ta ideja mi se nameće kao logična.
Ma Yaya mi je pravo nestabilan za igranje na DM-u i CM-u,jer non-stop ide naprijed,i ostavlja prostor za kontre,tako da i ona moja prese*avanja padaju u vodu.Jos dok je u Barci igr'o,znao je uzeti loptu od stopera i samo krenut naprijed sa onim nenormalno dugim korakom bacit' 2-3 igraca i onda je izgubit' levatski.

Barry ima lijepu dugu loptu,fin,smiren pas,nekad davno se povezivao sa Liverpoolom,ja jos zalim... :mrgreen:

Ma i ja bezveze ovu pricu nabacujem,moguce da nece biti nista ni od Sneijdera,ni Nasrija.Mancini je do sada furao ovu taktiku sa tri nekreativna igraca u vezi,i njemu nije smetalo :mrgreen:

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 18:39

Ma Jong je igracina,on should/must igrati.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 16 avg 2011, 18:42

Heh, doduše, imaš pravo, Barry ima bolju dugu loptu od Yaye. I istina, Yaya zna beztrebno izaći naprijed i ostaviti prostor za kontru, ali to ej ujedno i njegova vrlina koliko i mana ta sposobnost da iz drugog plana prođe kroz sredinu do samog šesnaesterca i napravi dar-mar u sistemu protivnika...

Vidjećemo prvo dal' će upošte kako kažeš doći doći do tog transfera, pa tek onda možemo o eventualnoj promjeni postavke...

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 avg 2011, 18:44

Megamon je napisao/la:Ma Jong je igracina,on should/must igrati.
de Jong,soko,ce sigurno imati mjesto u prvih 11 :P
@VanBasten
Prije da je to Yayi mana,nego vrlina,moze on protiv nekih klubova tako da se qrči,ali većina timova u premiershipu zna da koristi šansu za kontru kad je dobije.
Zadnja izmjena: the scouser, dana/u 16 avg 2011, 18:45, ukupno mijenjano 1 put.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 18:45

Ma danas prebacim an OBN kad vidim njega u onoj emisiji sa burazerom :mrgreen: .Oplak'o sam zato mi pade na pamet ovo should/must :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 16 avg 2011, 18:46

Megamon je napisao/la:
Ma danas prebacim an OBN kad vidim njega u onoj emisiji sa burazerom :mrgreen: .Oplak'o sam zato mi pade na pamet ovo should/must :lol:
Ma nek' smo se njega kutarisali...

Odgovori

Natrag na “English Premier League”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.