Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Asmir Begović
Ne znam sad jel Sušić išta obećavao Hasagiću al u intervjuu u novinama otvoreno kaže da bi Begović bio rezerva Hasagiću i ako se ovaj vrati u repku
Do zadnjeg dana života mog' samo Sarajevo
🇵🇸
🇵🇸
poslije utakmice sa grckom jedini argument za pljuvanje susica je nepozivanje "hronicno bolesnog asmira"...Elegant je napisao/la:Sto me nerviraju ovi insajderi i pljuvaci Susica, odakle vama informacija da je Safet obecao Keni da ce branit pa se Asmir radi toga ne odaziva ?
Samo lupetate !
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
BIHfan je napisao/la:Asmir izjavio u SAN (![]()
![]()
) da se nikad vise nece odazvat i sve Bosnje povjerovale. Ja ne znam ko jos vjeruje tom portalu, ljudi su gomilu lazi napisali.
ljiudi sto napise sinan i ovi njegovi ucenici sa sportcentra rijetko je kad istina. pape je rekao da mu je asmir rekao da to nikad nije reko za san, a evo i asmir istu stvar kaze za sportsport.ba kakav ljudski smrad moras biti da tako nesto slazes. sto se bege tiče definitivno ga treba sto prije vratii u repku sreca pa je upisao nastup pa je nas za vijeke vijekova
Steta Asmir je sigurno zasluzio da bude prvi golman repke, agilniji je i ima bolje reflekse od Kene. A i vidi se da Keno ima probleme sa ledjima, da na neke lopte ne moze da reaguje kako on zeli i kako je znao( Albanija i Rumunija)
NO PYRO NO PARTY
Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.
Zasto sad da njega izbacimo iz prvih 11? On ipak nije nikada kiksao.
G BUSSA BUSS
Fera, Ibričiću je to bio prvi kiks, a i ta utakmica Hajduka je bila marginalna, igrao je samo desetak minuta i oprostio se sa navijačima. Ne branim ga, trebao je i on biti na okupljanju se reprezentativcima, ali paralela između njega i Begovića se ne može povući.fera je napisao/la:ibricic ne dođe igrati za reprezentaciju jer kao ima neku revijalnu utakmicu za hajduk i nikom nista... na to svi zaboravili ali zato begovic ne valja nikom a momak ce biti jedan od boljih golmana u europi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Legionarov video
" onclick="window.open(this.href);return false;
Ovo je nekako ta sustina citave price. Beg jeste bolji, ali je i Hasagic dobar. To je luksuz koji imamo, a ja mislim da ce Hasagic iznijeti ove kvalifikacije, a da ce vec od slijedecih Begovic biti prvi golman. Mlad je, vrijeme radi za njega, a ne moze nam nikuda pobjeci... Nas je i branice za BiH, prije ili kasnije...Hase10 je napisao/la:Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.

When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
steta samo sto nezeli da vec sada bude tu ,,pa makar na klupi!!!_dreamer_ je napisao/la:Ovo je nekako ta sustina citave price. Beg jeste bolji, ali je i Hasagic dobar. To je luksuz koji imamo, a ja mislim da ce Hasagic iznijeti ove kvalifikacije, a da ce vec od slijedecih Begovic biti prvi golman. Mlad je, vrijeme radi za njega, a ne moze nam nikuda pobjeci... Nas je i branice za BiH, prije ili kasnije...Hase10 je napisao/la:Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.
-
- Kontakt:
Pa iste novine su napisale gomilu lazi o Susicu,ali u to se povjerovaloBIHfan je napisao/la:Asmir izjavio u SAN (![]()
![]()
) da se nikad vise nece odazvat i sve Bosnje povjerovale. Ja ne znam ko jos vjeruje tom portalu, ljudi su gomilu lazi napisali.

Zadnja izmjena: Pasodzigera, dana/u 16 avg 2011, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!
Ima strasan refleks, no jos je tanak na istrcavanjima. Ima sve predispozicije da to popravi, no to je djelimicno stvar iskustva... Doci ce to s godinama, i ja mislim da ce biti nas prvi golman kada bude u najboljoj formi...calcio je napisao/la:Legionarov video
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Kao prvo Ibricic je bio u U21, uvijek je bio uz repku. Asmir se nikako nemoze porediti sa njim ili Dzekom.
Begovic vamo tamo, Kanada, onaj radio samo Kanada. Onda eto ga kod nas a sad nesto nece.
On jeste bolji od Hasagica. Sad pogotovo. Mogao se je odazvati protiv Slovacke i Meksika i nikad se ovo nebi desilo, bio bi broj jedan i gotova prica.
Jos uvijek nije kasno.
Begovic vamo tamo, Kanada, onaj radio samo Kanada. Onda eto ga kod nas a sad nesto nece.
On jeste bolji od Hasagica. Sad pogotovo. Mogao se je odazvati protiv Slovacke i Meksika i nikad se ovo nebi desilo, bio bi broj jedan i gotova prica.
Jos uvijek nije kasno.
-
- Kontakt:
Uz to kapiten.soko je napisao/la:Kao prvo Ibricic je bio u U21, uvijek je bio uz repku. Asmir se nikako nemoze porediti sa njim ili Dzekom.
Jos uvijek nije kasno.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
Ja Bogme nisam nikad nista lose napisao protiv Susica, cak ga i podrzavam. Ali ipak ima ovu mrlju oko Asmira koja meni bode oci.Pasodzigera je napisao/la:Pa iste novine su napisale gomilu lazi o Susicu,ali u to se povjerovaloBIHfan je napisao/la:Asmir izjavio u SAN (![]()
![]()
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- molotovljev
Ti kao BIHfan trebao bi da imas jasan stav za igrace tipa Begovic,nije do Susica vjeruj mi.BIHfan je napisao/la:Ja Bogme nisam nikad nista lose napisao protiv Susica, cak ga i podrzavam. Ali ipak ima ovu mrlju oko Asmira koja meni bode oci.Pasodzigera je napisao/la:Pa iste novine su napisale gomilu lazi o Susicu,ali u to se povjerovaloBIHfan je napisao/la:Asmir izjavio u SAN (![]()
![]()
F.K.SARAJEVO
Cuj vjeruj mi.A ti si?molotovljev je napisao/la:Ti kao BIHfan trebao bi da imas jasan stav za igrace tipa Begovic,nije do Susica vjeruj mi.
Situacija je zamrsena zbog necije gluposti.Mi ne znamo cije i vjerovatno nikad necemo ni saznati ali ono sto ja znam je da cemo jednog dana kada sve ovo prodje svi svrsavati kolektivno na Asmirove odbrane u BiH dresu i kleti se u njega.Nije da nam se to vec nije desavalo.
Stavljati se na Papetovu ili Asmirovu stranu je nezrelo.Davati neke nepostojece argumente i glumiti nekoga ko zna sta se desilo je u najmanju ruku smijesno.Niko od nas ne zna sta je bilo a opcija je milion.
Za dobrobit naseg fudbala Asmir treba da brani pa cak i ako je ustvari sve bila njegova greska.Pogresan savjet menadzera, nezrelost ili bilo koji drugi razlog nije dovoljno dobar da bi on i nasa repka ispastali ovoliko dugo.Postoje kazne za svaku glupost ali tjeranje inata nije opcija.
Kenan je za mene jedan od najdrazih igraca jos iz Zelje ali svi smo mi svjesni da je vrijeme za promjene.Da odlicno je branio i mozda moze jos neki kraci period ali je jasno da su ceste povrede uzele danak i da ce on nazalost biti samo gori a ne bolji.
Za razliku od njega Asmir jos uvijek napreduje i vec je vrlo kvalitetan golman i svaka utakmica nase repke na kojoj on nije na golu je gubitak za nas.Potrebno je da se ovaj momak dobro uklopi i upozna sa ostalim igracima kako bi i on i nasa odbrana bili jos bolji.Mi mozda necemo nista napraviti u ovim kvalifikacijama za evropsko ali bi njegovo igranje znacilo puno za kvalifikacije za svjetsko koje nam dolazi.
Znaci ono sto hocu da kazem je da nama definitivno treba Asmir i da bi trebalo uraditi neke korake da bi ovaj momak opet stao na nas gol i siguran sam da je Safet covjek i da ce se sve ovo na dobro zavrsiti i da nece sebi dozvoliti da bude upamcen po neobjasnjivom izostavljanju mozda jednog od najboljih golmana koje je ova drzava ikad imala.
Da me Asmirovi kriticari ne bi pogresno shvatili, ukoliko je sve njegova greska slazem se da je zasluzio neku vrstu kazne ali mislim da mi sebi ne mozemo dopustiti taj luksuz da mu zbog ovakve greske okrenemo ledja zauvijek.
Samo nemojte da vam suplje i izjave iz kojekakvih novina budu vodic i da vam kvare misljenje o ovom momku jer mi uopste malo o njemu znamo da bi smo donosili takve zakljucke.
Samo je jedan, grijeha je vrijedan.
-
- Kontakt:
Nekima se to nece svidjeti, ali ovoj reprezentaciji je Begovic vrijedniji 1000 puta od Susica.
Susic je nekad kao igrac mozda bio dobar, ali je kao trener prosjecan (a mozda nije ni toliko).
S druge strane Begovic je najbolji BH golman od 1992 pa na ovamo - i to niko nemoze poreci.
A treca stvar, ono sto je Susic pricao protiv Begovica, Begovic je negirao. Sad reci da Begovic laze (bez ikakvih argumenata) nema smisla jer nema dokaza osim Susiceve rijeci. A reci da Susic laze isto tako nema argumenata ni s te druge strane. Ali ono sto znamo svi je da je trenerov posao da se ovakve GLUPE i MALE sitnice prebrode i da se fokusira na igre.
A porediti bilo koga u BiH i Begovica na golu - je sasvim suludo.
PS... i mnogi dovode u pitanje Begovicevu ljubav prema BiH, pa neznam da li vam je jasno, ali momak je vec odavno milioner i on BH repku ne treba. Utakmica u PL koje on igra su na mnogo visem nivou nego utakmice sa Rumunijom, Lihtenstajnom ili Litvanijom. On nema nikakvog interesa da igra za BH osim zelje - stoga ako Begovic kaze da voli BH i zeli da igra za BH onda nek mi neko navede ijedan razlog zasto bi on lagao? On nema uopste razloga da izmislja. Nema uopste potrebe da igra za BH. Moze komotno da bude ko Salihamidzic i da kaze "neka hvala".
Susic je nekad kao igrac mozda bio dobar, ali je kao trener prosjecan (a mozda nije ni toliko).
S druge strane Begovic je najbolji BH golman od 1992 pa na ovamo - i to niko nemoze poreci.
A treca stvar, ono sto je Susic pricao protiv Begovica, Begovic je negirao. Sad reci da Begovic laze (bez ikakvih argumenata) nema smisla jer nema dokaza osim Susiceve rijeci. A reci da Susic laze isto tako nema argumenata ni s te druge strane. Ali ono sto znamo svi je da je trenerov posao da se ovakve GLUPE i MALE sitnice prebrode i da se fokusira na igre.
A porediti bilo koga u BiH i Begovica na golu - je sasvim suludo.
PS... i mnogi dovode u pitanje Begovicevu ljubav prema BiH, pa neznam da li vam je jasno, ali momak je vec odavno milioner i on BH repku ne treba. Utakmica u PL koje on igra su na mnogo visem nivou nego utakmice sa Rumunijom, Lihtenstajnom ili Litvanijom. On nema nikakvog interesa da igra za BH osim zelje - stoga ako Begovic kaze da voli BH i zeli da igra za BH onda nek mi neko navede ijedan razlog zasto bi on lagao? On nema uopste razloga da izmislja. Nema uopste potrebe da igra za BH. Moze komotno da bude ko Salihamidzic i da kaze "neka hvala".
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
Susic igra na neko povjerenje,sam je to rekao...
TO je ono povjerenje iz Rumunije
Da imamo Bufona on bi bio na klupi pored Hasagica
I za Susica i sve nas od Halida-dva jarana
TO je ono povjerenje iz Rumunije

Da imamo Bufona on bi bio na klupi pored Hasagica

I za Susica i sve nas od Halida-dva jarana

- Ponos Torina
- Kontakt:
Hasagic brani u Turskoj,Hasagic je bio ispitan od strane policije za namjestanje utakmica,Hasagic je uz reprezentaciju jer nema pametnijeg posla,brani u Turskoj i igra u klubu koji komotno moze igrati u nasoj ligi nebi nimalo odudarao...Dok jedan Begovic koji radi mukotrpno vec od kada je u Porsmouth dosao pa se vucarao po timovima iz konferencije i slicno da bi bio prvi golman Porsmouta i da bi dosao u Stoke i skinuo jednog Sorensena i da bi sada bio nedodirljiv kada je u pitanju njegovo mjesto u prvih 11 i da bi bio medju top 5 golmana u PL....Hasagic se nemoze mjeriti snjim ni na koji nacin...Hasagicu hvala za neke utakmice ali on je obicni golman i 10 golmana iz nase lige moze otici u Istanbul bb i slicne klubove kao sto se i desava da Visca ode u Istanbul a Sehic u Mersin,da vrijede uzeo bi ih Fenerbahce,vidi se gdje je Hasagic ostao vec godinama to je znak da ga niko nikad nije zelio u svom timu....Hase10 je napisao/la:Sta reci, Asmir je kvalitetniji golman od Hasagica, al Hasagic nije nikada zakazao. Bio je uvjek uz reprezentaciju i dolazio na sve utakmice.
Porediti Hasagica i Begovica je smijesno...Gdje je ko sve pokazuje...
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
Safet Sušić mora podhitno vratiti Asmira u reprezentaciju ...ko je Safet da nas zbog svoje sujete lišava usluga takvog golmana ?...da nam je Asmir branio u Albaniji kući bi se vratili sa 3 boda i sada bili u puno boljoj poziciji ....
SAFETE , VRAĆAJ ASMIRA U REPKU KAO PRVOG GOLMANA ILI ODLAZI .....
SAFETE , VRAĆAJ ASMIRA U REPKU KAO PRVOG GOLMANA ILI ODLAZI .....
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, TMovac i 15 gostiju.