Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Stivi_Dzi
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Stivi_Dzi » 16 avg 2011, 22:26

Pa teško vama kad vas se mi dočepamo :lol: :lol:
“The world is a dangerous place to live, not because of the people who are evil, but because of the people who don't do anything about it.”

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 avg 2011, 22:28

Arogantni je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Kakvu je to Bogati imo Udinese priliku sem one precke? Arsenal bolji po meni i drazi Ofc :D
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... FVNM:&tbnh" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve ovo gluposti saljes Bogati, hahaha de odrasti malo decko Udinese,je bio jaki al sada je kanta prodali 3/4 naj igraca pa oce u ligu prvaka ;)
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 avg 2011, 22:30

Bundesliga je napisao/la:
Arogantni je napisao/la:
Bundesliga je napisao/la:Kakvu je to Bogati imo Udinese priliku sem one precke? Arsenal bolji po meni i drazi Ofc :D
http://www.google.ba/imgres?imgurl=http ... FVNM:&tbnh" onclick="window.open(this.href);return false;
Kakve ovo gluposti saljes Bogati, hahaha de odrasti malo decko Udinese,je bio jaki al sada je kanta prodali 3/4 naj igraca pa oce u ligu prvaka ;)
Pa onda mozes misliti kakva je Arsenal kante kad ga Udine bez 3 najbolja igraca deru ko siroce napolitanku...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 16 avg 2011, 22:38

Dere pa de pogledaj rezultat :lol: :lol: :lol: ccc.... ako nisu upucen to jest zavrsilo 1:0 za Arsenal :twisted:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 22:40

Arsenal pobedi ali jedva,sa ovakvom igrom neka im je Bog na pomoci na Friuliju.Udinese je zasluzio da bar postigne pogodak da ne kazem nesta vise,ali i Arsenal je imao jos onih prilika koje su se mogle realizovati,jos mi u glavi ono istrcavanje Walcotta i sut desnom,tacnije dodavanje,pitam se za sta mu sluzi leva noga. :roll:

U sustini utakmica veoma dobra,puna ritma,doduse sa dosta izgubljenih lopti ali imalo se sta videti,ja sam zadovoljan.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 22:40

Ove godine europsko takmičenje u kojem Arsenal nastupa pratit ćemo na OBN-u.

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 22:42

Cekajte jel igraju prilike ili ono sto stoji na oficijalnom semaforu????? Ja bih volio da Arsenal odigra citavu sezonu ovaku tj. zabije gol i onda NE PRIMI ni jedan.. Udinese je imao vise od igre, ali to se ne racuna.. Arsenal ako hoce popraviti igru Rosciky NE SMIJE vise vidjeti ovaj teren, jednostavno covjek je retardiran, uz Chamakha definitivno ne zasluzuje nositi dres Arsenala, jos bih spomenuo Songa koji je odigrao debilnu utakmicu ali et, bar odbrana valja..
Celik!3,2,2.

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 16 avg 2011, 22:42

Bundesliga je napisao/la:Dere pa de pogledaj rezultat :lol: :lol: :lol: ccc.... ako nisu upucen to jest zavrsilo 1:0 za Arsenal :twisted:
stvarno super rezultat, mislim da su navijači arsenala oduševljenih i onih 5-6 hiljada na stadioni koji su sačekali sami kraj utakmice, inače od 60. su već počeli napuštati stadion, ovo sad im je zadnja šansa da u sljedećih par godina igraju LP, sljedeće neće garant, ko tvrdi suprotno na pp ponudu nek šalje za opkladu ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 avg 2011, 22:43

kako smo poceli ja sam mislio ovo je petarda, ali pored gola walcotta nije prilike kako treba bilo, u drugom poluvremenu suta na gol nisu imali do neke tamo 75. min, nemozemo reci da smo zasluzeno dobili, a i nije nezasluzeno, sczcezny definitivno heroj arsenala i mozda igrac utakmice, ali pazite sta sam vam rekao, u revansu ce biti puno lakse, rvp ce igrat, chamackh krampa veceras bio, onda nasri mozda bude igrao, wilshere ce do tad zaigrat, sve u svemu revans ce biti puno laksi, pa evo statistika najvise pasova ramsey pa sagna :roll:
vidi se tu da fali cesc, al sta ces mu, samo steta sto ne udje walcotova sad pred kraj sami

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 22:43

Loši ste večeras bili, ne kaže se bezveze sreća prati hrabri, ukoliko Arsenal bude igrao kao večeras noga im je, jer nemoguće da ih dva puta sreća spašava...
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 22:44

Čuj Rosicky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , mene bi iskreno bilo stid izdvajat pojedinca, bilo je 4-5 igrača koji su gori od njega, ali to ti je kad ne možeš nekog očima pa i kad solidno odigra loš je.

Bezimeni
Kontakt:

Post Postao/la Bezimeni » 16 avg 2011, 22:44

Sramotno izdanje Arsenala.
Ipak,mišljenja sam da će proći.Pravo sam se začudio šta odbrani Handanović u ovim posljednjim minutama ,bio sam siguran da će to biti gol jer tako to veće ekipe rade,kažnjavaju promašaje.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 22:46

Sta smo mi zgrijesili da u ekipi imamo jednog Chamaka :cry:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 22:47

Bosco je napisao/la:Čuj Rosicky :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: , mene bi iskreno bilo stid izdvajat pojedinca, bilo je 4-5 igrača koji su gori od njega, ali to ti je kad ne možeš nekog očima pa i kad solidno odigra loš je.
Jel se on vidio???? On sramoti ovaj Arsenal, od njeg je gori bio samo Chamakh i niko vise, cak je i Song onako defektan vise uradio u napadu od njeg, pa ovaj covjek ne smije loptu primit i zadrzati je vise od 10 sekundi, i sve dok budu ovakvi igrali Arsenal nece napredovati, dzabe i ona zena njegova sto je volis on je slab, nema od njega nista, nek ide negdje drugo zaradjivati ne radeci nista..
Celik!3,2,2.

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 16 avg 2011, 22:47

Jedini koji je večeras pokušavao nešto konkretno je bio Gervinho.Chamak očajan,kamo sreće da on igra protiv Liverpoola. :mrgreen:

Loša partija Arsenala ali ipak pobjeda i mislim da će ipak izboriti nastup u LP.
Crno im se piše ako Wenger ne dovede 2-3 itekako kvalitetna pojačanja do kraja prelaznog roka.
FK Pjetlovi

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 16 avg 2011, 22:48

koja bruka za Arsenal :o ma Udine ih je ponizio na emiratima, stvarno sramota :o

gdje onaj Paja, dokle god on bude ponizavao, ismijavao, rugao se protivnicima njegov Arsenal nikad trofeja nece uzeti

Ovo Udine lagano uzima kuci :!:

edit: zaboravio sam spomenuti komentatora Ahmetovica, pa jel on normalan, nekoliko puta je ponovio da je Boro primorac pored Wengera na tribinama, a covjek na klupi :roll:
Zadnja izmjena: skyisthelimit, dana/u 16 avg 2011, 22:49, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10 - 15.06 ...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 16 avg 2011, 22:48

AllGunsBlazing je napisao/la:Cekajte jel igraju prilike ili ono sto stoji na oficijalnom semaforu????? Ja bih volio da Arsenal odigra citavu sezonu ovaku tj. zabije gol i onda NE PRIMI ni jedan.. Udinese je imao vise od igre, ali to se ne racuna.. Arsenal ako hoce popraviti igru Rosciky NE SMIJE vise vidjeti ovaj teren, jednostavno covjek je retardiran, uz Chamakha definitivno ne zasluzuje nositi dres Arsenala, jos bih spomenuo Songa koji je odigrao debilnu utakmicu ali et, bar odbrana valja..
Zanimljivo bas to kod tebe. Rosicky koji je jedini u ovoj ekipi koliko-toliko fudbalski inteligentan i talentiran igrac, on je retardiran.Druga stvar je sto ga ne znate iskoristiti. Pogadjam da dobro kotiraju Frimpong i ostalo drustvo. :roll:
Duga je sezona pred Wengerom... :mrgreen:
Zola in, Zola passes, Zola scores !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 16 avg 2011, 22:48

Arsenal ukoliko ponovi ovu igru u Udinama nema se čemu nadati , stvoriti samo 2 šanse u 90' min protiv osrednjeg Udinesea je katastrofa od igre..btw volio bi da prođe Arsenal ali bgm.
Zadnja izmjena: Saurman, dana/u 16 avg 2011, 22:49, ukupno mijenjano 1 put.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 avg 2011, 22:49

cala je napisao/la:kako smo poceli ja sam mislio ovo je petarda, ali pored gola walcotta nije prilike kako treba bilo, u drugom poluvremenu suta na gol nisu imali do neke tamo 75. min, nemozemo reci da smo zasluzeno dobili, a i nije nezasluzeno, sczcezny definitivno heroj arsenala i mozda igrac utakmice, ali pazite sta sam vam rekao, u revansu ce biti puno lakse, rvp ce igrat, chamackh krampa veceras bio, onda nasri mozda bude igrao, wilshere ce do tad zaigrat, sve u svemu revans ce biti puno laksi, pa evo statistika najvise pasova ramsey pa sagna :roll:
vidi se tu da fali cesc, al sta ces mu, samo steta sto ne udje walcotova sad pred kraj sami
Slazem se da je RvP puno falio Arsenalu jer realno on kad je zdrav sigurno je medju TOP5 napadaca svijeta, ali tu postoji jedna kvaka u revansu ce igrati i jedan od najgrubljih igraca Serie A DOmizzi koji ce doslovno unistiti RvP kako igrom tako i udaranjem po rebrima i nogama sto mu je specijalnost...
Niste vi vidjeli sve od Udina jer nije im ni igro 2. napadac Floro Flores koji nije nista slabiji od Bozicnjaka...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 16 avg 2011, 22:49

Ne znam sta reci. Jako lose smo odigrali ovu utakmicu, posebno drugo poluvrijeme, gdje su nas protivnici i vise nego nadigrali. Pitanje je bilo kada ce pasti gol. Kako smo samo suplji u odbrani, smjenjuju se jedan za drugim, i svaki nam donosi sve vise i vise nevolja. Kad ne primismo gol zbog gluposti onog Jenkinsa, kad promasi loptu. Ostatak tima, takodjer jako los. Tek sad sam vidio koliko je kloc onaj Chamakh, nista bolji ni Rosicky. Ramsey, zbog onog sto je pokazao, ja mu ne bi vise dao ni da igra protiv nekih petoligasa u FA cupu. Jedini, koji su nesto i igrali su bili Gervinho, Walcott, pa i Vermalen, mada je i to bilo dosta mizerno. Walcott, kao da se boji da zabije gol, a hoce covjek da igra sam u vrhu napada, to mu prirodna pozicija... Ja sam i zadovoljan ovime, kako je moglo biti. Bojim se da cemo Arsenal ove godine gledati na OBN-u, kao sto rece @Bosco.
Slabo, slabo! Nek im je Bog na pomoci u EPL.
Izdržati, to je temelj vrline!

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.