Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Facebook (pitanja, problemi...)
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- the scouser
- Kontakt:
Re: Facebook ;)
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
Ja ozbiljno razmišljam o tomethe scouser je napisao/la:Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Megamon
- Kontakt:
the scouser je napisao/la:Samo da ne bude samoubistavaadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Jaki smo mi momci
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Admin doktorskiadmin je napisao/la:eto vas ko društvo mrtvih pjesnika.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
http://www.facebook.com/pages/Mrzim-ono ... 6736552914" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.facebook.com/profile.php?id=100000943753349" onclick="window.open(this.href);return false;
->Slike->Komentari
->Slike->Komentari
>>>the first 40 games of my career I sat on the bench, they thought I was a zero. Instead of being bitter I just practiced and practiced, it wasn't even 'bout basketball anymore it was by proving them wrong. Impossible is nothing
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
ja lika, pa jel moguce da sam pregledao sve njegove slike
btw . evo top 5

I ovaj segment šegačine
tlike Mustamuik-žargon,iz starih dobrih vremena,jah..mada i ovima ništa ne fali...Tude

Malo ugođaja s mora..
More,ljudi,obale
Prošle godine sam boravio u Zaostrogu,13.06.,jedan dan.Ove godine još neznam tačnu destinaciju,ali vjerujem da će to biti opet Makarska rivijera.

09.06.2011.god.,četvrtak
Oprao sam kosu i okupao se.Veš mašina radi.Svjež.Ovako bih trebao izgledati na moru..Sve zavisi od finansija da li ću ići na more,ali ja se nadam da ću sebi priuštiti bar jedan dan odmora na Jadranu.Najvjerovatnije, Makarska rivijera,kao i svake godine,naravno..

I ovaj segmenat..Pravničke noge,malo umorne..Sem da spro,i tako..
Malo su od cipela deformisane,ali dolazi ljeto...
Danas sam bio u gradu,završio sam neke poslove i sada odmaram.

Stepen krivične odgovornosti,neuračunljivost.
Culpa lata

btw . evo top 5

I ovaj segment šegačine
tlike Mustamuik-žargon,iz starih dobrih vremena,jah..mada i ovima ništa ne fali...Tude

Malo ugođaja s mora..
More,ljudi,obale
Prošle godine sam boravio u Zaostrogu,13.06.,jedan dan.Ove godine još neznam tačnu destinaciju,ali vjerujem da će to biti opet Makarska rivijera.

09.06.2011.god.,četvrtak
Oprao sam kosu i okupao se.Veš mašina radi.Svjež.Ovako bih trebao izgledati na moru..Sve zavisi od finansija da li ću ići na more,ali ja se nadam da ću sebi priuštiti bar jedan dan odmora na Jadranu.Najvjerovatnije, Makarska rivijera,kao i svake godine,naravno..

I ovaj segmenat..Pravničke noge,malo umorne..Sem da spro,i tako..
Malo su od cipela deformisane,ali dolazi ljeto...
Danas sam bio u gradu,završio sam neke poslove i sada odmaram.

Stepen krivične odgovornosti,neuračunljivost.
Culpa lata
Ovaj stvarno nije normalan

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Jao kralja svegami 
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Titova-Juga
- Kontakt:
dzenan01 je napisao/la:Jao kralja svegami
Misliš pacijenta u svijetu punom sličnih ?
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ... 
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87
Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
kakva je drzava proglasili bi ga normalnim a ove koji bi ga doveli bi zavezaliBliss je napisao/la:Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
- Titova-Juga
- Kontakt:
+1Plivadon je napisao/la:kakva je drzava proglasili bi ga normalnim a ove koji bi ga doveli bi zavezaliBliss je napisao/la:Nek ga neko uputi na twitter ili u ludnicu, svejedno!forza je napisao/la:pa sta on ko neki dnevnik vodi .... jaooo majko rodjena ...
Ne samo naša zemlja već i ostale... Gadan vakat, gadan . . .
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
- Boateng_27
- Kontakt:
imal neki program kojim mogu ako me neko blokiro da ja iskljucim taj block ili za provalu sifri ista imal *?
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
to te cura blokirala HAHA XDBoateng_27 je napisao/la:imal neki program kojim mogu ako me neko blokiro da ja iskljucim taj block ili za provalu sifri ista imal *?
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebi ga zayebo si i zato nayebo siPlivadon je napisao/la:to te cura blokirala HAHA XDBoateng_27 je napisao/la:imal neki program kojim mogu ako me neko blokiro da ja iskljucim taj block ili za provalu sifri ista imal *?
Za zivot cijeli!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 48 gostiju.