Sta je taj fudbalski inteligentni igrac uradio do sad za Arsenal???? Osim gola HSV-u nije nista, ne zna akcije kreirati, ne zna nista, djabe on i njegova fudbalska inteligencija, kad on ne pruza sta se od njeg ocekuje, to se vidjelo u ovoj utakmici, kao i protiv NC-a kao i svaka utakmica prije, nek mi Bosco kao njegovo obozavalac nadje dobru partiju u zadnje 2 godine...Johnyx95 je napisao/la: Zanimljivo bas to kod tebe. Rosicky koji je jedini u ovoj ekipi koliko-toliko fudbalski inteligentan i talentiran igrac, on je retardiran.Druga stvar je sto ga ne znate iskoristiti. Pogadjam da dobro kotiraju Frimpong i ostalo drustvo.![]()
Duga je sezona pred Wengerom...
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal
Celik!3,2,2.
Ma Rosa nije ništa kriv, odigr'o je dobro u veznom redu večeras, na kraju krajeva nije on kriv što je jedini normalan fudbaler večeras u veznom redu bio. Ma užasna igra, užasna, Udinese nas je uništio, opuhao, torpedirao, kako god hoćete. Wengeru ako ne dovedeš pojačanja pripremi se na prosječnost.
Rosicky i Chamakh su pokušaji od igraca...ovaj prvi je nekad i bio, dok ga ozljede nisu uništile pa je sad obicna krpa od igraca koja se boji sopstvene sjene - ovaj drugi nikad nije ni bio osim u Bordou...Bandera danska je za njega Lionel Messi u svakom mogucem pogledu.
Udinese ih izdominirao, ali ne znaju u završnici.
Udinese ih izdominirao, ali ne znaju u završnici.
mislim da bi bilo lakse za nas navijace arsenala da smo svaki iskopali 50 metara kakvog kanala nego sto smo gledali ovu utakmicu,popizdi.o sam skroz,fali nam sredina terena,jack je falio nevjerovatno a o rvp da i ne govorimo,jos sta je ono sa gibsom,pa djurom,boze sacuvaj,ostadosmo na traoreu lijevo,sunce li mu,valjda je venger uvidio neke stvari,imo je ako nista dobar pogled i ima 15 dana da ispravi ono sto je ukakio,kako bi nam lego jedan de rosi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Evo sam ih pronađi nekoliko.AllGunsBlazing je napisao/la: nek mi Bosco kao njegovo obozavalac nadje dobru partiju u zadnje 2 godine...
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
Popeli ste se vise na vrh qurca sa Pajom.Nekima je opalio komplexe da ne moze proci dan da ga neko ne spomene na temi.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Utakmica sama po sebi je bila dobra. Prvo poluvrijeme fenomenalno, drugo zadovoljavajuce.
Arsenal je imao svoje sanse, iskoristio jednu a Italijani nijednu i tu je kraj price. Ipak moram da nastavim!
Jos su mi u glavi ona dva slobodnjaka Di Natalea, protrcavanje Asamoaha (kada je bio sebican) te ona jedan na jedan sansa gostiju kada je Szczesny odlicno odbranio. Bili su gosti, budimo realni, itekako opasni a Arsenal cesto bezidejan i jalov. Chamakh?
Boze dragi sta je s ovim momkom? Itekako sam mislio da se moze vratiti u onu formu iz Bordeauxa, pa bar u oni sa pocetka prosle sezone u Arsenalu kada je i zabijao golove, ucestvovao u igri i na kraju krajeva bio primjetan na terenu, ipak Marokanac nista da pokaze. Zasluzio je da bude zamijenjen.
Fali vam "genijalac" u vezi, fali vam jedan igrac svjetske klase u vezi. Daleko su od takvog profila igraca i Ramsey i Rosicky i Song. Falit` ce vam Fabregas dramaticno a i Nasri mada ja nesto ne vjerujem u njegov odlazak. Nemoguce da Wenger pusti dva najbolja igraca u jednom prelaznom roku + Eboue, posebno ne nakon ove utakmice. Nasri mora igrati!
Walcott i Gervinho su najjace karike u timu uz Vermaelena i Jacka malog naravno. Opet i te 4 najjace karike itekako znaju da skripe. Vidjeli smo najbolje veceras kako odbrana zna biti ne sigurna. Zaista je cudno da cesto onako visoko stoje i da ostavljaju dosta prostora igracima Udinesea. Walcott ima brzinu i vrijedi ga imati u timu ali mora poraditi prvo na kontroli lopte a onda i na sutu, posebno onom iz izglednih pozicija. Gervinho ce biti pojacanje za ekipu, vidi se odmah, steta za vas sto je suspendovan za EPL. Bori se, brz je, otkriva se i imam osjecaj da uvijek njemu lopta ide kada niko ne zna sta ce s njom.
Ipak na kraju bih dodao, bez ljutnje molim, da je ovo lose. Mora bolje ako zelite neki uspjeh u EPL ili Ligi prvaka, na kraju krajeva ako uopste i zelite Ligu prvaka morate popraviiti igru, odigrati bolje u Italiji, ovako ce biti zaista tesko.
Arsenal je imao svoje sanse, iskoristio jednu a Italijani nijednu i tu je kraj price. Ipak moram da nastavim!
Jos su mi u glavi ona dva slobodnjaka Di Natalea, protrcavanje Asamoaha (kada je bio sebican) te ona jedan na jedan sansa gostiju kada je Szczesny odlicno odbranio. Bili su gosti, budimo realni, itekako opasni a Arsenal cesto bezidejan i jalov. Chamakh?
Fali vam "genijalac" u vezi, fali vam jedan igrac svjetske klase u vezi. Daleko su od takvog profila igraca i Ramsey i Rosicky i Song. Falit` ce vam Fabregas dramaticno a i Nasri mada ja nesto ne vjerujem u njegov odlazak. Nemoguce da Wenger pusti dva najbolja igraca u jednom prelaznom roku + Eboue, posebno ne nakon ove utakmice. Nasri mora igrati!
Walcott i Gervinho su najjace karike u timu uz Vermaelena i Jacka malog naravno. Opet i te 4 najjace karike itekako znaju da skripe. Vidjeli smo najbolje veceras kako odbrana zna biti ne sigurna. Zaista je cudno da cesto onako visoko stoje i da ostavljaju dosta prostora igracima Udinesea. Walcott ima brzinu i vrijedi ga imati u timu ali mora poraditi prvo na kontroli lopte a onda i na sutu, posebno onom iz izglednih pozicija. Gervinho ce biti pojacanje za ekipu, vidi se odmah, steta za vas sto je suspendovan za EPL. Bori se, brz je, otkriva se i imam osjecaj da uvijek njemu lopta ide kada niko ne zna sta ce s njom.
Ipak na kraju bih dodao, bez ljutnje molim, da je ovo lose. Mora bolje ako zelite neki uspjeh u EPL ili Ligi prvaka, na kraju krajeva ako uopste i zelite Ligu prvaka morate popraviiti igru, odigrati bolje u Italiji, ovako ce biti zaista tesko.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
Sta ce kreirati ? Sta ocekujes ?
Wengerova je igra bazirana na tome da treba odigrati 50 dodavanja u protivnickom 16-ercu, napraviti 79 duplih pasova, 34 puta odigrati petom i onda uci u gol s loptom. A ako to ne uspije, onda ponovo.
To nisu rezonske, normalne akcije za igrace kao Rosicky.
Wengerova je igra bazirana na tome da treba odigrati 50 dodavanja u protivnickom 16-ercu, napraviti 79 duplih pasova, 34 puta odigrati petom i onda uci u gol s loptom. A ako to ne uspije, onda ponovo.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Johnyx95 je napisao/la:Sta ce kreirati ? Sta ocekujes ?
Wengerova je igra bazirana na tome da treba odigrati 50 dodavanja u protivnickom 16-ercu, napraviti 79 duplih pasova, 34 puta odigrati petom i onda uci u gol s loptom. A ako to ne uspije, onda ponovo.![]()
@Bosco nemoj se brukati sa tim da je dobro odigrao, niko nije odigrao dobro, a on je bio medju najgorim, uostalom pogledaj druga misljenja na ars-bih.com
Celik!3,2,2.
Rosicky je noćas ,u periodu dok je igr'o, tragao najviše za kombinacijama, nekakvim akcijama i tim folovima, plus par spašavanja Arsenalove gu.zice.
Ramsey pretrč'o najviše.
Frimpong ima isto prolaznu ocjenu, smirio je situaciju i donio kakav-takav ,pa i privremen ,mir i stabilizaciju veznog reda.Song ispodprosječan, netipično loše čitanje igre, premalo uključivanje u napad-što od njega nisam navik'o, nesiguran u predaji lopte.
Kosicelny je bio očajan, 3-4 greške, iz kojih smo mogli primiti gol.
Gibbs dobar u ofanzivi, defanzivno mora još raditi (puno), za Jenkinsona ovo je bio krst u LP, tako da ovu lošu tekmu uzimam sa rezervom.
Szczesny ponajbolji. Skin'o je sve što je išlo u okvir gola.Iskreno, ja se nekako osjećam sigurno kad je on na golu.
Chamack je 2. po pretrčanim kilometrima, al' jbe ga to što ne zna igrati na jedan dodir i to što je premalo (za napadača prepremalo) konkretan. Svaka akcija koju želi odigrati mu je nedefinisana i nekonkretna,ako u kojoj očestvuje opet ne prati do kraja.
Theo dade gol, ali 2 prilike je us.r'o.Onaj pokušaj loba i plasiranje u suprotan ugao.
Dokaz da nije još sazrio, da ne kažem skupio iskustva. Pored toga, mora poraditi na samouvjerenosti i motivaciji, jer ima probleme slične onim Arshavin-ovim.
Gervinho je pravo pojačanje. Igra lepršavo, ali počesto nekonkretno i bez završnica. Ono što je meni najbitnije, on je igrač koji nekomplikuje previše,a i brz je, munja.
Sagna je odigr'o solidno do pred kraj, kada ga je snaga ,haman, izdala ,pa su nastale rupe na nj. strani.Mora i može to on bolje.
Za kraj, dobar rezultat, 1-0 je povoljno, uz opasku da je moglo biti i gore, al' i bolje.
Drago mi je da je Arsenal naučio čuvati svoju mrežu, jer evo već 2. tekma uzastopno nisu dobili gola, što je pohvalno,naravno.
Ramsey pretrč'o najviše.
Frimpong ima isto prolaznu ocjenu, smirio je situaciju i donio kakav-takav ,pa i privremen ,mir i stabilizaciju veznog reda.Song ispodprosječan, netipično loše čitanje igre, premalo uključivanje u napad-što od njega nisam navik'o, nesiguran u predaji lopte.
Kosicelny je bio očajan, 3-4 greške, iz kojih smo mogli primiti gol.
Gibbs dobar u ofanzivi, defanzivno mora još raditi (puno), za Jenkinsona ovo je bio krst u LP, tako da ovu lošu tekmu uzimam sa rezervom.
Szczesny ponajbolji. Skin'o je sve što je išlo u okvir gola.Iskreno, ja se nekako osjećam sigurno kad je on na golu.
Chamack je 2. po pretrčanim kilometrima, al' jbe ga to što ne zna igrati na jedan dodir i to što je premalo (za napadača prepremalo) konkretan. Svaka akcija koju želi odigrati mu je nedefinisana i nekonkretna,ako u kojoj očestvuje opet ne prati do kraja.
Theo dade gol, ali 2 prilike je us.r'o.Onaj pokušaj loba i plasiranje u suprotan ugao.
Gervinho je pravo pojačanje. Igra lepršavo, ali počesto nekonkretno i bez završnica. Ono što je meni najbitnije, on je igrač koji nekomplikuje previše,a i brz je, munja.
Sagna je odigr'o solidno do pred kraj, kada ga je snaga ,haman, izdala ,pa su nastale rupe na nj. strani.Mora i može to on bolje.
Za kraj, dobar rezultat, 1-0 je povoljno, uz opasku da je moglo biti i gore, al' i bolje.
Drago mi je da je Arsenal naučio čuvati svoju mrežu, jer evo već 2. tekma uzastopno nisu dobili gola, što je pohvalno,naravno.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Sigurno mi mišljenje jednog padobranca znači više nego mišljenje Johnya i kompanije koja zna fudbal.
Bosco je napisao/la:Ove godine europsko takmičenje u kojem Arsenal nastupa pratit ćemo na OBN-u.
Četvrtkom poslije Gumuša
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Celik!3,2,2.
- legenda reala
- Kontakt:
Što nije igrao mali Wilshire ,i hoće li igrati protiv Liverpola
Večeras slaba igra Arsenala nakon postignutog gola se nije imalo ništa za vidjeti od Arsenala ,nema više one stare igre Arsenala ,sad je to nešto sve na silu ,Teo ili Gervino uzmu loptu pa sami idu ka golu ,trenutno u ekipi nema ni jednog top igrača na svojoj poziciji i nema ko da povuče ostatk ekipe ,kao što je prije bilo ,biće ovo teška sezona za Arsenal(a ni ovi mladići što ulaze mi ne daju neku naznaku da će biti neke velike koristi od njih
).
Udinese me iznenadio dobrom igrom ,ima nekoliko zanimljivih igrača koji su sjajni tehničari i imaju brzinu ,pa su opasno zaprijetili nekoliko puta i zaslužili su sigurno neriješen rezultat večeras.
Večeras slaba igra Arsenala nakon postignutog gola se nije imalo ništa za vidjeti od Arsenala ,nema više one stare igre Arsenala ,sad je to nešto sve na silu ,Teo ili Gervino uzmu loptu pa sami idu ka golu ,trenutno u ekipi nema ni jednog top igrača na svojoj poziciji i nema ko da povuče ostatk ekipe ,kao što je prije bilo ,biće ovo teška sezona za Arsenal(a ni ovi mladići što ulaze mi ne daju neku naznaku da će biti neke velike koristi od njih
Udinese me iznenadio dobrom igrom ,ima nekoliko zanimljivih igrača koji su sjajni tehničari i imaju brzinu ,pa su opasno zaprijetili nekoliko puta i zaslužili su sigurno neriješen rezultat večeras.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Hahahaha, i to još uz Sašu Vugdalića i Adisa Hadžića. Jedva čekam. A bogme bit ćemo i favoriti za osvajanje.babilonTM je napisao/la:Bosco je napisao/la:Ove godine europsko takmičenje u kojem Arsenal nastupa pratit ćemo na OBN-u.
Četvrtkom poslije Gumuša
Hajmo još malo izmišljat protiv Rosickog koji je večeras bio medju najboljim veznim igračima čak. Šta tek onda reći za Ramseya i Songa.AllGunsBlazing je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
Uzivajte u akcijama kreiranim od strane Rosickog, sad ce ubrzo izbaciti video sa svim njegovim kreiranim akcijama mislim da ce cak biti duzine od 10 sec...
Nije sve tako crno, bar ce vas uvijek prenositiBosco je napisao/la:Ove godine europsko takmičenje u kojem Arsenal nastupa pratit ćemo na OBN-u.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koliko je bio dobar nismo imali prilike, vidi se razlika u klasama izmedju njeg i Jacka, pa i Jack je igrao sa ovim istim momcima na pripremama pa je opet napravio akcija, ako ce nam on biti uzdanica najebali smo... Nije stvar u napadanju njeg, vec jednostavno covjek vise nema sta ponuditi Arsenalu, Ramsey se mozda i moze popraviti, Song isto, i oni su bili katastrofa, ali on je vec katastrofa iz utakmice u utakmicu, ja sam kontao da ce ona protiv NC-a biti prekretnica i nije ju lose odigrao ali ovo ubija svu nadu da se on moze vratiti.. Nema mjesta za njeg i Chamakha trenutno ni u rezervama, volio ti njeg ili ne..
Celik!3,2,2.
Šta pricate protiv Ramseya
, taj decko je dva puta direktnim okomitim pasom kroz odbranu protivnika izbacio Walcotta u gol šansu, druga je stvar što ovaj ne zna poentirati i nešto potkopava loptu -gluposti....Ramsey je ponajbolji bio u citavom ovom qurcu od igre, decko najviše pretrcao i trudio se.
Koscielnya ima?AllGunsBlazing je napisao/la:Koliko je bio dobar nismo imali prilike, vidi se razlika u klasama izmedju njeg i Jacka, pa i Jack je igrao sa ovim istim momcima na pripremama pa je opet napravio akcija, ako ce nam on biti uzdanica najebali smo... Nije stvar u napadanju njeg, vec jednostavno covjek vise nema sta ponuditi Arsenalu, Ramsey se mozda i moze popraviti, Song isto, i oni su bili katastrofa, ali on je vec katastrofa iz utakmice u utakmicu, ja sam kontao da ce ona protiv NC-a biti prekretnica i nije ju lose odigrao ali ovo ubija svu nadu da se on moze vratiti.. Nema mjesta za njeg i Chamakha trenutno ni u rezervama, volio ti njeg ili ne..
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
Ja sam upozoravao i u proslim postovima da Udinese nije laka meta, mislim da su veceras pokazali zasto su prosle sezone dobili 0:7 palermo sa milanom 4:4 tako da bez obzira sto nema sanceza inlera i onog stopera ne mogu se sjetiti imena oni imaju jaku kontru imaju jednu od top 5 zvijzeda di natalea tako da mislim s ovakom igrom u drugoj utakmici ne gine nam europa liga ovo je realno. Sto se tice prozivanja rosickog mislim da je veceras najbolji bio sto se tice sredine song i ramsey nisu na svom nivou nacisto su lose odigrali. wenger konj ne znam koji ce mu **** chamack pa bolje da smo igrali s igracem manje nema hljeba od njega ja mislim da je bolja opcija bila arshavin gervinho walcott u napadu i frimpong je odigrao onih 20 minuta izvrsno njegovim ulaskom smo malo vratili igru na nasu stranu. I jos jednom ponavljam ako ne dovedemo nista do kraja prelaznog roka napsovacemo se familije AW i Ivanu Gazidisu ja sam veceras totalno bio puko na ovu igru pa ko ce ovo placati 100 funti po ulaznici.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.