Potpisao je on za Slogu iz Doboja...sasagmp je napisao/la:Iskren da budem ne znam.Gledao sam na tv-u da je igrao turnire malog fudbala tokom leta,cak na jednom jakom bio najbolji strelac(koliko god da zvucalo cudno,jako dobro igra mali fudbal).Ne verujem da je i dalje bez kluba,kao trenutno prebivaliste mu pise Doboj.Cim ga vidim online pitacu ga gde je i sta radi.
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
secic je isto bio odlican. I jos ona njegova ljevica kad je nabaci mrkvi na glavu niko ne moze nista 

Igra za Slogu iz Doboja, njima je valjda cilj ulazak u Premijer ligu ove sezone, Zoran Ćurguz trener.sasagmp je napisao/la:Iskren da budem ne znam.Gledao sam na tv-u da je igrao turnire malog fudbala tokom leta,cak na jednom jakom bio najbolji strelac(koliko god da zvucalo cudno,jako dobro igra mali fudbal).Ne verujem da je i dalje bez kluba,kao trenutno prebivaliste mu pise Doboj.Cim ga vidim online pitacu ga gde je i sta radi.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."
- Titova-Juga
- Kontakt:
vm22 je napisao/la:secic je isto bio odlican. I jos ona njegova ljevica kad je nabaci mrkvi na glavu niko ne moze nista
Bjeri, muka mi kad se Secica sjetim i njegovih panicarskih izvedbi u dva derbija !
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
zar je igrao oba derbija ? On je rano otisao iz Veleza. Al bio je dobar igrac.Titova-Juga je napisao/la:vm22 je napisao/la:secic je isto bio odlican. I jos ona njegova ljevica kad je nabaci mrkvi na glavu niko ne moze nista
Bjeri, muka mi kad se Secica sjetim i njegovih panicarskih izvedbi u dva derbija !
da.da sad sam se sjetio, a jbg sta ces al ne treba pamtit samo ruznoNeToBoLa je napisao/la:Dva derbija pod Bijelim nas koštao bodova.

nego, dokle se došlo s pomoćnim terenom, niko ništa ne piše?
On i Avdo su zadnji ostaci Pikinog lobija koji jos egzistiraju u Velezu. Dobro smo i prosli sto smo izgubili sa samo 6 razlike, ko nam je trener.shaman7 je napisao/la:šice dao ostavku na mjesto trenera juniora..

ROĐEN U MOSTARU U NAJLJEPŠE DOBA MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA
-
- Kontakt:
AVDO ODLAZI------
UMRI VISE LOPOVE.
sd treba RA da malo pritisan napravi da se napokon napravi rez u omladinskoj skoli.......
kad vidis ko djecu trenira ne znaju hodat sminkeri a ne loptu pepnut.
upoznat sam i mogu reci da od pionira pa do juniora ni jedan trener nije za blagaja a ne za veleza.....
od sice,sunje,pa da ne nabrajam dalje...
toliko
Hocemo zaimovica,obada,i ostale stare igrace da prenose znanje koje posjeduju nasoj djeci,a ne ovi manekeni i radnici s tepe da ih treniraju na celu sa avdom kriminalcom!
UMRI VISE LOPOVE.
sd treba RA da malo pritisan napravi da se napokon napravi rez u omladinskoj skoli.......
kad vidis ko djecu trenira ne znaju hodat sminkeri a ne loptu pepnut.
upoznat sam i mogu reci da od pionira pa do juniora ni jedan trener nije za blagaja a ne za veleza.....
od sice,sunje,pa da ne nabrajam dalje...
toliko
Hocemo zaimovica,obada,i ostale stare igrace da prenose znanje koje posjeduju nasoj djeci,a ne ovi manekeni i radnici s tepe da ih treniraju na celu sa avdom kriminalcom!
- Dolina Grka !
- Kontakt:
Vazno je da avdo ima mercedes 

letit će i on i njegova mečka iz Veleža, nisu rođeni ničije privatno vlasništvo, ali je sigurno, da odlaze ljudi koji su svih ovih godina unazadili naše rođene...
Sto se tice mene , a ima nas dosta, ako uprava ne rijesi ovo stanje oko juniorskih pogona VOZDRA do daljnjeg ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Dobar?

odlicno jbtmandraX je napisao/la:
Dobar?![]()

- Titova-Juga
- Kontakt:
edinko je napisao/la:Ma svaka cast ahbabu;)
Selam Stocu i RA!

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
Smrt nacionalizmu !!
Smrt nacionalizmu !!
Titova-Juga je napisao/la:edinko je napisao/la:Ma svaka cast ahbabu;)
Selam Stocu i RA!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,
mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu

Velež je okupirao cijelu Hercegovinu, neka, tako i trebaVFCB je napisao/la:mandraX je napisao/la:
Dobar?![]()
ma strasno, ovo na kukavcu