Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Bosco
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 23:17

Naravno da ima, Koscielny je odličan štoper. Nije on kriv što je uz Vermu i sagnu večeras bio jedina klasa na terenu. Dobro, necu zaboravit i golmana.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 avg 2011, 23:17

Mandrak je napisao/la:Šta pricate protiv Ramseya :?: , taj decko je dva puta direktnim okomitim pasom kroz odbranu protivnika izbacio Walcotta u gol šansu, druga je stvar što ovaj ne zna poentirati i nešto potkopava loptu -gluposti....Ramsey je ponajbolji bio u citavom ovom qurcu od igre, decko najviše pretrcao i trudio se.
imao najvise pasova u ekipi, 50, a pored golmana i gervinha najbolji igrac arsenala veceras

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 16 avg 2011, 23:18

armin arsenalovac je napisao/la:Koscielnya ima? :roll:
KAKO TE BOLAN NIJE STID,PA TAJ DECKO JE GRIJESIO NA UTAKMICI NAKON NE ZNAM TI KOLKO VREMENA,I NA SVAKOJ UTAKMICI BUDE AKO NE NAJBOLJI ONDA JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA ARSENALA[/quote]
I sad je imao par dobrih stvari, a ja ako se ne varam, a ne varam se nije odbrana zakazala vec ta trojka na celu sa Rosickim.. Hajmo ljudi emocije po strani, treba objektivno reci da ne zasluzuju dres Arsenala ti, ostali i mogu proci kao nekakve rezerve, te Kos kao dobar stoper..
Celik!3,2,2.

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 23:21

armin arsenalovac je napisao/la:KAKO TE BOLAN NIJE STID,PA TAJ DECKO JE GRIJESIO NA UTAKMICI NAKON NE ZNAM TI KOLKO VREMENA,I NA SVAKOJ UTAKMICI BUDE AKO NE NAJBOLJI ONDA JEDAN OD NAJBOLJIH IGRACA ARSENALA

A večeras samo zahvaljujući bogu i malom Szczesnyu nije skrivio gola. :roll:
I da te podsjetim, nije to tako davno da je griješio, kako ti misliš da jeste, uz to budi realan, moliću, jer on je igrač za klupe.

Niti 1 klub sa kojim bi se Arsenal volio mjeriti ga ne bi drž'o u prvoj postavi.

Razlika izmedju njega i Vermaelena je kao izmedju Fiće i BMW Z4 :mrgreen:

Podhitno Cahilla dovest, Squillacia napolje,a Koscielny na klupu i biće od Arsenala nešto.;)
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 23:22

Uzivam u ovim prepirkama :lol:

Ljudi,pomirite se da smo mlohav qurac.Dabogda i u evropa ligu da udjemo ove godine :lol: :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 23:27

Koscielny je klasa i odličan štoper, ko to ne vidi nek ne prati fudbal. Što se tiče svega dođe mi da uzmem pauzu i ne udjem na forum mjesec dana jer se samo isfrustriram koliko smo loši. Jedva čekam da mi počne škola da mogu učit i imat kakve-takve obaveze da se više ne zamaram ovim gubitnicima koliko to trenuno radim. Drago su mi i volim ih, to svi vidite valjda, ali toliko sam se umorio od Wengerovog sranja da svakim danom sve više gubim želju da ih pratim.

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 16 avg 2011, 23:30

Bosco je napisao/la:Koscielny je klasa i odličan štoper, ko to ne vidi nek ne prati fudbal. Što se tiče svega dođe mi da uzmem pauzu i ne udjem na forum mjesec dana jer se samo isfrustriram koliko smo loši. Jedva čekam da mi počne škola da mogu učit i imat kakve-takve obaveze da se više ne zamaram ovim gubitnicima koliko to trenuno radim. Drago su mi i volim ih, to svi vidite valjda, ali toliko sam se umorio od Wengerovog sranja da svakim danom sve više gubim želju da ih pratim.
sjecas se kad je paja kod 1000. posta rekao da napusta forum :lol: :lol:

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 16 avg 2011, 23:34

Ma nije da mi se napušta forum, jednostavno nemam više želje a i baterije su mi odavno prazne.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 16 avg 2011, 23:36

Bosco je napisao/la:Ma nije da mi se napušta forum, jednostavno nemam više želje a i baterije su mi odavno prazne.
Uzmi Duracell on traje duze :lol:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 16 avg 2011, 23:37

Nema kila, nema muda...placenici obicni...kad budu britanci trcali terenom i ujedali za noge ako treba, pa makar to bio i ovaj Pingpong bice nešto od arsenala...dok god se budu forsirali beskrvni pedofilovi zemljaci ,od tog nema ništa.
Može Paki mahati francuskom zastavom još godinama i valjati ublehe svojim topnicima, ali zna da od ovih placenika nema hljeba.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 16 avg 2011, 23:38, ukupno mijenjano 1 put.

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 avg 2011, 23:37

Ova utakmica Arsenala i Udinezea me podsjeca na onu nasu prvu utakmicu protiv Portugala u barazu.

Bez obzira na losu predtavu u prvom mecu, da cete proci dalje. Udineze je svoje sanse za prolazak ostavio u Londonu.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 avg 2011, 23:37

Rosicky, Chamakh nejvece rupe danas u nasem timu! Ja mislio ona igra protiv NC bila slucajnost, prva utakmica i to. Ali kako ja vidim to cemo morat gledat cjelu sezonu, ukoliko ne dovedemo konkretna pojacanja. Sve u svemu treba nam kreativac, jer Rosicky se nazalost gubi ko abdest. Nadam se da ce do subote Jacky biti fit, i da mozemo koliko toliko ogroziti L'pool.
Zadnja izmjena: Profesor, dana/u 16 avg 2011, 23:39, ukupno mijenjano 1 put.

haxonja
Kontakt:

Post Postao/la haxonja » 16 avg 2011, 23:38

skyisthelimit je napisao/la:koja bruka za Arsenal :o ma Udine ih je ponizio na emiratima, stvarno sramota :o

gdje onaj Paja, dokle god on bude ponizavao, ismijavao, rugao se protivnicima njegov Arsenal nikad trofeja nece uzeti

Ovo Udine lagano uzima kuci :!:

edit: zaboravio sam spomenuti komentatora Ahmetovica, pa jel on normalan, nekoliko puta je ponovio da je Boro primorac pored Wengera na tribinama, a covjek na klupi :roll:
Arsenal koliko god da je podbacio, siguran sam da nece u sljedecoj tekmi. Puno se losih stvari desavalo Arsenalu u ovih zadnjih 10 dana tako da i igraci nisu bas psihicki najspremniji. Arsenal sigurno prolazi Udinese!
There is only one United!!!!

I will never go blue, I don't need no guns and I'd rather walk alone!MUFC.

armin arsenalovac
Kontakt:

Post Postao/la armin arsenalovac » 16 avg 2011, 23:38

Uzmi Duracell on traje duze :lol:[/quote]
HAHAHAHA ma kome ovakce pickic,e od igraca ne bi istrosile baterije,mene lome zadnjih godina opasno,neko rece da je wenger imao dobar pogled,pa valjda je vidi na cemu smo,ubit ce nas liverpool,a ne smijem ni pomislit sta ce nam Man utd da uradii ouuu

Arnelinho
Kontakt:

Post Postao/la Arnelinho » 16 avg 2011, 23:42

Ja sam noćas samo jedno shvatio- ko neće da vidi greške svog ljubimca, neće, džaba j' njem govorit. :roll:

Arsenal ima 3 igrača, koja bi mogla igrati u bilo kom klubu na svijetu, drugi su na diobi prvotimca i rezerve čak i u Hull CItyu, naravno ta tri su Gervinho,Vermaelen i Sagna.

RvP ne brojim, jer on je klasa igrač, al' nikad da spoji čitavu sezonu u komadu, takodje ni Samira ne brojim dok ne vidim šta se dešava.

Ostali igraju po onom starom fazonu "toplo-'ladno" ili bolje reći "mrtvo-'ladno", mislim na to da od ozbiljne stvari (smrt dede :lol: ) prave komediju.

Arsenalu definitivno treba 3-4 zvučna pojačanja (klasa Fabregas) ili da se prestanemo zavaravati da je Arsenal veliki klub.

Sigurno je da je nastao jaz izmedju uprave na čelu sa Wengerom i igračima uz navijače.

Navijač žele trofeje, igrači dolaze u klub s mislima da će ipak doći u veliki klub, al' kad vide da u suštini to nije tako odlaze.

Po drugoj strani, Wenger i uprava stalno govore da je klub u boju za trofeje , probavši sačuvati navijače, al' oni znaju i osjećaju da to nije tako, da je Arsenal jako daleko od toga.

Izgleda da se ne mogu još pomiriti da je politika Arsenala definitivno propala-neočekivano, al' propala.

Ta politika bi bila održiva samo ako bi budžet iz godine u godinu širili i dovodili nove igrače, uz zadrzažavnje svojih, boljim plaćama itd.

Ovako, sve se vrti u krug, stalno periodi adaptacije i profiliranja ekipe, a nikako da se napravi iskorak.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!

"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 16 avg 2011, 23:46

Arsenalu treba samo po jedan iskusan igrac u svakom redu...npr Chielini - Lassana Diara - Berbatov
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

suhakrpa
Kontakt:

Post Postao/la suhakrpa » 16 avg 2011, 23:50

Gledao sam veceras prvo poluvrijeme. Bili smo dominantni nad Udineseom, ali nismo imali ideje u napadu. Odbrana je bila i vise nego dobra, povratak Vermaelena je ucinio svoje. Ostatak ekipe je pomalo zakazao. Imali smo posjed lopte preko 60%, a dali smo samo jedan gol. To znaci da nema ideje. Bezglavo trcanje oko sesnaesterca nije donijelo rezultat. Sve akcije su nam jednolicne, svaki put pokusavamo isti fol. Udinese se odlicno postavio veceras. Prepustili su nam loptu, a svoje prilike trazili iz kontri. Tek sada se vidi koliko nam je znacio Fabregas na sredini terena. Treba nam mozak ekipe, neko ko ce preuzeti odgovornost i lijepo organizovati igru. Sada na njegovo mjesto treba staviti Wilshera. Ovaj decko ima potencijala da postane i veci od Fabregasa. Mislim da je on nasa buducnost na toj poziciji.

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 16 avg 2011, 23:54

Samo jos jedna povrjeda CB-a nas djeli od Squilacija... e to me zabrinjava :shock:
I onda pojedinci govore da nam netreba novi stoper :shock:

mmirsad
Kontakt:

Post Postao/la mmirsad » 17 avg 2011, 00:20

Mene zabrinjava to sto smo postali jeftiniji klub od Totenhama sad smo 6 po vrijednosti ispred nas su Man utd Chelsea Man city liverpool totenham i tek mi mislim stvarno koliko god volim i postujem wengera ovo nam ne treba raditi svake 4-5 godina. Tamam kad sklopimo dobru ekipu on razjebe sve proda kljucne igrace a neafirmisane stavlja u prvi plan i kako da ocekujemo titule. Druga stvar je ta sto je Kronke preuzeo klub znamo kakvi su Ameri seke im skrti do bola samo gledaju svoj interes. Najbolji primjer su West Ham Man.utd iako oni imaju Fergusona ali svejedno ovi crpe man utd maksimalno, liverpool prije ovog vlasnika mislim stvarno smo iskreno najebali. Zar Arsenal nije mogao kupiti neki arap koji ce spiskati 500 miliona u klub kao u city-u. Da li ce nas Dragi Bog pogledati i poslati nam neka pojacanja kvalitetna. Ostalo je 13 dana do kraja prelaznog roka mozemo se nadati jednom pojacanju jer vidimo da wengeru treba mjesec dana da dovede jednog igraca a za 13 dana je ne moguce dovesti 3-4 koliko je nama potrebano. Jedino sto sam naucio iz onih turskih safunjara jeste da se trebamo moliti i samo moliti niko nam drugi osim Dragog i Svevisnjeg ne moze pomoci :D :D

Marley
Kontakt:

Post Postao/la Marley » 17 avg 2011, 00:31

Igra nam je bila losa uprkos ovoj pobjedi, a sto je utakmica zavrsila ovako kako jeste traba zahvaliti Szczesny-u, zaista je po ko zna koji put pokazao o kakvom se igracu radi. Ostale ne vrijedi izdvajati, jedino mozda Gervinh-a, prvo poluvrijeme je odigrao slabo a drugo poluvrijeme mnogo bolje ali cesto je imao nekih nesporazuma sa suigracima i vidi se da jos nije pohvatao sve niti arsenalove igre, trudi se ali jos ne mozemo ocekivati od njega da pruza dobre partije, treba se on jos uigrati. Theo bi trebao da vise koristi svoj najveci talent - brzinu ali nista od toga, trebao bi biti prodorniji po strani s obzirom kako je brz. Sto se tice njegove pozicije na krilu, nema tu hljeba od njega, wengeru bi bilo bolje da ga prekomanduje u napad tu bi barem mozda mogao bolje koristiti taj svoj talenat. U svakom slucaju bio bi korisnij u napadu od Chamaka za kojeg je Bendtner prof.dr.

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.