FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Plivadon
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 22:28

Curva_SUD je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi

tm87 sempre fidelis
stani jarane pa neće valjda djecu udarat :? sjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
a i ko ce belaj pravit -.- ? nismo horde valjda

Covjece ovo je G-O-S-T-O-V-A-N-J-E !!!
nije bitno gdje bitno je da je gostovanje
i da ti niko nece zagarntovati sigurnost
Vjeruj mi nema razlike izmedju naprimjer TRAVNIKA I BANJA LUKE
sve je to isto sve je to gostovanje
a ti bi djecu da vodis
ako ne vjerujes da bi oni djecu udarali..potrazi malo snimke po youtubu pa vidi
pa ti ne bi naumpalo da ti ides a kamol djecu da vodis ;)
ma ja cu ic al eto zao mi da djeca ne odu :) to ti voli želju više nego mater :) al haj nema veze :) valjda ce se moc na Koševo xD kad bude nekad

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 16 avg 2011, 22:29

Plivadon je napisao/la:
jug-onostalgicar je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

za ovog plivadona
majke ti jel ti mozak velicine plivadona, ko ce ti garantovat sigurnost djeci od 5 godina, kad ulete oni krkani da pendrecima udaraju samo jedan udarac i to dijete je mrtvo dodji majke ti sebi

tm87 sempre fidelis
stani jarane pa neće valjda djecu udarat :? sjecam se kad je mene tetak vodio u zenicu i nije mi ništa bilo
Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je to ;)
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

neko treći
Kontakt:

Post Postao/la neko treći » 16 avg 2011, 22:29

Ma mediji su napuhali pola negativne atmosfere,istina u pojedinim mjestima gdje pripadnici drugih navijačkih skupina,bude koja kamenica ili slično..

babilonTM
Kontakt:

Post Postao/la babilonTM » 16 avg 2011, 22:31

boccaccio je napisao/la:
babilonTM je napisao/la:Pa jel iko bio na treningu, utisci, crnjo ? :mrgreen:
Bio sam,ovaj put nije bio nista posebno,igrali su lopte i mali je igrao u drugoj ekipi skroz defanzivno i to je ono sto sam juce primijetio,da ga ta pozicija bas ne zanima...ima dobru predaju,ali ipak je nov i ne snalazi se najbolje u kontaktu sa saigracima...niko mu se ne obraca,on kad mu nije jasno obrati se malom Baljicu i onda mu ovaj nesto objasnjava...nema neku komunikaciju sa ostalim igracima i onako je prilicno strano tijelo bukvalno :mrgreen: ...ja i dalje mislim da je generalno dobar i zanimljiv,ali danas mi se odusevljenje smanjilo,ali i svjestan sam da je igrao poziciju koja njemu sigurno ne odgovara...trening je bio tako postavljen da taj dio veznog reda preda loptu prema ofanzivnom dijelu i ti defanzivni igraci ne prelaze centar,nego stoje i cekaju,a onda ovi ofanzivci majmunisu nesto protiv protivnicke odbrane...znaci mali je dobio loptu i predao je drugom igracu i onda je stajao oko centra jer nije smio krenuti naprijed...i zato mislim da je za njega neuspjesan trening,mislim da je on jak u toj varijanti kad je ofanzivni veznjak gdje treba proturiti loptu ili napraviti viska igraca driblingom ili sitnim vezom kroz dupli pas itd...inace u toj utakmici niko se nije proslavio i zavrsilo je 0-0,gdje nasi napadaci Adilovic i Selimovic nisu uputili nijedan sut prema golu,nisu uputili nikakav sut uopste,Smajic je pokusao mozda dva puta,Zeba jednom,Stanceski jednom...a sa druge strane Baljic je pokusao biti najkonkretniji i imao je par dobrih suteva...Vasilic i Bogicevic su bili jako dobri,Stanic je primao konstantno kritike od Amara i tako...standardno,i po meni kad na treningu igras bez golova to je realizatorski jako los trening

Hvala boccaccio na opsežnom izvještaju, kao i uvijek :mrgreen:
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 22:32

@Plivadon Po tvojim postupcima ovdje i takvom razmisljanju nije sigurno djeci da idu sa tobom ni u park a kamoli na gostovanje sa Manijacima. ;)

Sto se tice tog Bob Marleya :mrgreen: Nadam se da ce proci,cisto radi atrakcije,privuci ce barem milju ljudi na tekme 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 22:34

propuh je napisao/la:
Plivadon je napisao/la:

za ovog plivadona

tm87 sempre fidelis
Da ti nisi onaj Hare samo s drugim nikom, de jos postavi video kakav i to je to ;)
kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD

Grbavica moj zivot
Kontakt:

Post Postao/la Grbavica moj zivot » 16 avg 2011, 22:47

Plivadon je napisao/la: kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
Daj ba dosta te,malo ozbiljnije.Ako nemas sta napisat nemoj ni pisat majke ti
svoj ti pos'o !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 22:48

@Plivadon

I kažeš nisi dijete!!! :mrgreen:

Get a life ASAP!

@boccaccio

Jel to Nyema i Kvesić ni danas nisu trenirali!?

Koju je igrao Stanić poziciju? Beka ili je bio ofanzivan!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Curva_SUD
Kontakt:

Post Postao/la Curva_SUD » 16 avg 2011, 22:49

Sumnjiv si mi :mrgreen:
...krvlju odbranjeni FK ŽELJEZNIČAR

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 22:51

Bianconeri1988 je napisao/la:@Plivadon

I kažeš nisi dijete!!!
:mrgreen:

Get a life ASAP!

@boccaccio

Ja mislim da je ovo on ipak ispitao za sebe teren,a ne za rodjake od 5 godina.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 22:51

Plivadon je napisao/la:na gostovanja ne moze nista ispod 15 godina a do 18 godine se moze na ova bliza gostovanja

kakav hare? xD ako misliš na onog debila što snima video ono nesh hare vloger ne brini nisam :D imam tog na laznom profilu xD a sta mu radim xD
Ti djecu da vodis?

Pa eto za 25-30 godina kad budes imo djecu mozda se situacija malo promjeni :mrgreen:
FKŽ !

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 22:58

Kad je sutra trening ?

EDIT: U 9:30, provjereno :D
FKŽ !

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 23:10

LudLo 4 je napisao/la:
Bianconeri1988 je napisao/la:@Plivadon

I kažeš nisi dijete!!!
:mrgreen:

Get a life ASAP!

@boccaccio

Ja mislim da je ovo on ipak ispitao za sebe teren,a ne za rodjake od 5 godina.
ih čudo nisi policajac :) pametan si :)

@Tea :) za 5-6 godina :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 16 avg 2011, 23:11

TeaM87 je napisao/la:Kad je sutra trening ?

ja sam cuo da sutra imaju trening utakmicu u ilijasu...a ovo je jutarnji jel trening ?
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

rexxxoNa_
Kontakt:

Post Postao/la rexxxoNa_ » 16 avg 2011, 23:13

Ja cu ici autom, ali za ove sto ce sa busom cijena ne moze povoljnija, poneses cvaju i par sendvica :) prosle godine je ulaznica bila 5 KM ako se ne varam .[/quote]

Jeste 5 km je koštala prošle godine ;)[/quote]
trebala bi i ove valjda :) a prevoz 15 pa da momci skupe sta para za sav ovaj materijal za koji daju svoje pare da bi se uredio jug, al ponovo bi bilo onih da pricaju sto peljuse i fazoni ![/quote]

Nisu momci dali pare nego uprava, i nepisi nesto sto ne znas !
Momci rade, ali su u upravu odnijeli kolko je potrebno materijala, i koliko novaca za taj isti materijal !
Stoga ako nesto ne znas NE PRICAJ !
... daj zaigraj, zaplesi na terenu, zabi tom kretenu da bude ludnica ...

TeaM87
Kontakt:

Post Postao/la TeaM87 » 16 avg 2011, 23:17

19TM87 je napisao/la:
TeaM87 je napisao/la:Kad je sutra trening ?

ja sam cuo da sutra imaju trening utakmicu u ilijasu...a ovo je jutarnji jel trening ?
Da, jutarnji :)
FKŽ !

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 23:19

Valjda će i Bob Marley dobiti priliku da pokaže nešto u toj pripremnoj utakmici...Ipak jedno je trening, a drugo utakmica...Možda je maksuz radi njega i organizovana. :D
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 16 avg 2011, 23:26

@Bianconeri1988

Kvesic i Nijema su i danas samo lagano trckarali,ali totalno lagano,njihov jedan krug trajao je oko 10 minuta :mrgreen:
Inace da dodam oko igraca,Drakul je danas bio odlican,u jednoj akciji odusevio je sve prisutne zajedno sa strucnim stabom kada je u jednom prodoru nanizao 6-7 igraca i uputio izvrsnu asistenciju nakon prodora koja nije realizovana na kraju,ali odusevio je Drakul tom akcijom,a i ostali dio treninga je bio skroz dobar...s druge strane mali Ramic je bio statican i rekao bih totalno neupotrebljiv,neprimjetan i zao mi je sto se tako mlad momak tako utapa jer su treninzi pravo mjerilo za dokazivanje...Baljic je bio deset puta konkretniji i opasniji iako je isao sa lijevog krila prema golu,vrlo odlucan,jak u duelu,pokazao i brzinu i odlican jak i precizan sut
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

Ba Ze
Kontakt:

Post Postao/la Ba Ze » 16 avg 2011, 23:50

boccaccio je napisao/la:@Bianconeri1988

Kvesic i Nijema su i danas samo lagano trckarali,ali totalno lagano,njihov jedan krug trajao je oko 10 minuta :mrgreen:
Inace da dodam oko igraca,Drakul je danas bio odlican,u jednoj akciji odusevio je sve prisutne zajedno sa strucnim stabom kada je u jednom prodoru nanizao 6-7 igraca i uputio izvrsnu asistenciju nakon prodora koja nije realizovana na kraju,ali odusevio je Drakul tom akcijom,a i ostali dio treninga je bio skroz dobar...s druge strane mali Ramic je bio statican i rekao bih totalno neupotrebljiv,neprimjetan i zao mi je sto se tako mlad momak tako utapa jer su treninzi pravo mjerilo za dokazivanje...Baljic je bio deset puta konkretniji i opasniji iako je isao sa lijevog krila prema golu,vrlo odlucan,jak u duelu,pokazao i brzinu i odlican jak i precizan sut
Koja je Baljićeva prava pozicija ? Zar on nije klasnični napadač, ali šef ga gura tamo na stranu konstantno ?Ali drago mi je da se trudi,dobar je on igrač.
BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI

jug-onostalgicar
Kontakt:

Post Postao/la jug-onostalgicar » 17 avg 2011, 00:14

jel mi se cini il je neko rekao da je sutra/ odnosno vec danas opet rad na juznoj tribini, ako ima ko da mi potvrdi moze i pp da dodjem :)

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: hase73 i 40 gostiju.