Najsmjesniji postovi na forumu!

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: Najsmjesniji postovi na forumu!

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 avg 2011, 00:06

mandraX je napisao/la:
Sarajlijc@ je napisao/la:barca u srcu na ovom forumu nema navijaca barse niti reala ;) ima samo simpatizera.
Napokon neko normalan. Samo nemoj puno vremena na ovo trosit', nemozes ti to njima objasniti ;)
O Boze...

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 avg 2011, 00:09

Geronimo divim se tvojoj pismenosti. ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 00:52

geronimo je napisao/la:Eto vidis kako ja tebe natjeram da ne offtopicaris. Ovaj post je upravo za ove teme. :D :D

Polako bolan, sta si zapjenio? Malo vode, pa nesto slatko (dobro za raspolozenje). :) Moze i banana, ona osim energije proizvodi "sretne" hormone. :mrgreen:

Velis lupam? Donosim pogresne zakljucke? E svasta...
Imas li nekog omiljenog moderatora? Pitaj ga licno za sve ovo sto sam ja iznio. Mozes i Admina slobodno.

"Vole" me jedino (uplakani, zasto to?) Bavarci. :lol: Zato sto brisem postove od GostiJu. :D
Ne bukvalno, rekoh ja tebi. Kakvi neprijatelji kakvi bakraci. Haman ne vidis da sam nakosio slova? :) Nekad mi je tako sladje (od navodnih znaka).

Periferijske? :D

Maksimalno 17 ljeta. Je l´ tako? :?

Cao.

P.S. Ovaj put me poslusaj (pokazi malo te (ne)periferijske kulture) i nemoj kvariti temu. ;)
Imas PP za sve nejasnoce.
To je vec bolje ,malo prijateljskog duha ti ne bi skodlio ,a za vrijeme iftara sam obavio sve te energetske dopinge ;)
Da, imam omiljenog moderatora, Monologa ,on je prije svega covjek ,forumas ,raja ... jednom rijecju "legenda" covjek voli da se šali ,dode na razne topice napise kvalitetan post , ne pokusava biti pametan preko necijih ramena ,ne dize se do granica koje ne moze da dohvati , sa njim ljudi uzivaju voditi diskusije itd ..kolko vidim tebi fali mnogo toga ,ja vjerujem da si veliki znalac u polju nogometa a i ostali sportova ,uzivas veliki respect ,likovi ti se uvlace u gace zbog dugog "staza" i tih stvari ,recimo ovaj HZ i mnogi drugi ,medutim imas nedostak veliki a to je (no)respect prema drugima ,sta ti je falilo da nekog lijepo uputis ili da mu das savjet koji ce mu koristiti ? da sebi stvoris prijatelja umjesto neprijatelja ? al izgleda tebi nije stalo do tih na izgled nebitnih stvari ,a usustini veoma znacajnih za ljudske odnose ( pa ljudi smo nismo moderatori :mrgreen: )...... .
slazem se s tobom, nema potrebe da kvarimo ovu temu, ista su pravila za sve pa tako ni ti nemas pravo da je trolujes ...nem potrebe za pp ako mi ovdje quot ja cu tebi ovdje quot ,ti meni na pp ja tebi ... uzivaj u ostatku veceri i nastoj da izades u susret nekom ,a ne da nabijas komlexe ljudima po forumu ;)
I da,pogodio si za godine iz prve ..
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 16 avg 2011, 01:00

Cartman je napisao/la:
Rooney88 je napisao/la:slika

Treba od Cleverleya! :D
Nema sta, momak je strasan potencijal. :mrgreen:
Pospremit ce to Giggs, ne brini.
...
Biancocelesti je napisao/la:Ovdje su izgleda moderatori zaštićeni ko bijeli medvjedi.

Banovali su me trajno jer sam Devilu rekao da se ubije.(nisam siguran,ali mislim da je to razlog)
Inače je on prije toga nešto pametovao,kao ja sam vidio da ima teme Crvene Zvezde i došao spamovati.

E pa Devile,podnesi poraz svog kluba dostojanstveno,a ne čim neko napiše da Zvezda neće osvojiti titulu još 5 godina ti odmah pišeš da je to spamovanje ;)

Napišite i u pravilima da se ne smije podsmijavati klubovima za koje moderatori navijaju jer će dobiti ban ;)

E moj Devile misliš ako si moderator da možeš da se **** (zapravo i možeš) ..ali to te ne čini zajebanim ;)

Isključite mi trajno i ovaj account,boli me **** ..samo se nadam da ću dobiti "odgovor" zbog čega sam isključen.
admin je napisao/la:ok.
:lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 01:15

Admin mrtav 'ladan :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 16 avg 2011, 15:32

messilla je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la: Pa dobro, šta ja trebam uraditi da bih bio navijač Barse, jel' trebam dignuti kredit da bih otišao na njihovu utakmicu. Slažem se da je draž navijanja za neki klub, ustvari bodrenje tog kluba sa tribina, ali to prosječan bosanskohercegovački građanin sebi ne može priuštiti.
Logično :D
bravo majstore ;)

al eto neki će imat šansu :D aBd :D
Bianconeri1988 je napisao/la:Admin mrtav 'ladan :lol: :lol:
iskreno mrzim to njihovo hladno ponašanje :?
misli da drži forum...ima svakakvih opcija u rukavu i eto...bolje da ne nastavljam banovaće me :)
al bilo bi lijepo kad bi makar otvorili temu da ih imamo gdje špotat,pljuvat i svašta nešto :)
u vojsci kod nas dok marširaš ujutro i trčiš smiješ pljuvat onog nadređenog ti :) jer eto to im ono kao se ispušu

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 16 avg 2011, 19:00

Nije ovo tema za raspravu ;)

Nego,ho ho ho ,1:0 za Darka 8-)
Donnie Darko je napisao/la:
LBJ MVP je napisao/la:Joj nesvjesti mi se u zadnje vrijeme ne mogu da ubodem slova na tastaturi sve me udesno baca.Moram po 10 minuta postove pisat da bude razumljivo.Koji je najbolji lijek za nesvjesticu i mučninu?Najgore e što ne znam čime je izazvano :roll:
Ulazis u pubertet.
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 16 avg 2011, 19:36

Megamon je napisao/la:Chamak ne moze more s broda pogoditi.
:lol: :lol: :lol:
Najjaci je...
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 20:33

Arogantni¸@
je se li ono dvoume izmedju sjajnog Badua i nEkog Agyemanga... Nejasan mi je skroz njihov trener...
Puma@
Agyemang-Badu je jedan igrac, tako se preziva, kakvo dvoumljenje ba
:mrgreen:
IO SONO INTERISTA

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 16 avg 2011, 20:35

Boateng_27 je napisao/la:
Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem " :mrgreen:

:lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 16 avg 2011, 20:46

Bianconeri1988 je napisao/la:
Danas sam i ja naletio na NET-u neko napiso " Ana volim te ! " ,a neki lik ispod napiso " Ti je volis, a ja ti je yebem " :mrgreen:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 avg 2011, 20:53

Bianconeri1988 je napisao/la:

Devil
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Devil » 16 avg 2011, 23:22

Stara fora,ima taj grafit u Bg vec poodavno,bar 4-5 godina.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 16 avg 2011, 23:50

warden je napisao/la:
geronimo je napisao/la:Eto vidis kako ja tebe natjeram da ne offtopicaris. Ovaj post je upravo za ove teme. :D :D

Polako bolan, sta si zapjenio? Malo vode, pa nesto slatko (dobro za raspolozenje). :) Moze i banana, ona osim energije proizvodi "sretne" hormone. :mrgreen:

Velis lupam? Donosim pogresne zakljucke? E svasta...
Imas li nekog omiljenog moderatora? Pitaj ga licno za sve ovo sto sam ja iznio. Mozes i Admina slobodno.

"Vole" me jedino (uplakani, zasto to?) Bavarci. :lol: Zato sto brisem postove od GostiJu. :D
Ne bukvalno, rekoh ja tebi. Kakvi neprijatelji kakvi bakraci. Haman ne vidis da sam nakosio slova? :) Nekad mi je tako sladje (od navodnih znaka).

Periferijske? :D

Maksimalno 17 ljeta. Je l´ tako? :?

Cao.

P.S. Ovaj put me poslusaj (pokazi malo te (ne)periferijske kulture) i nemoj kvariti temu. ;)
Imas PP za sve nejasnoce.
To je vec bolje ,malo prijateljskog duha ti ne bi skodlio ,a za vrijeme iftara sam obavio sve te energetske dopinge ;)
Da, imam omiljenog moderatora, Monologa ,on je prije svega covjek ,forumas ,raja ... jednom rijecju "legenda" covjek voli da se šali ,dode na razne topice napise kvalitetan post , ne pokusava biti pametan preko necijih ramena ,ne dize se do granica koje ne moze da dohvati , sa njim ljudi uzivaju voditi diskusije itd ..kolko vidim tebi fali mnogo toga ,ja vjerujem da si veliki znalac u polju nogometa a i ostali sportova ,uzivas veliki respect ,likovi ti se uvlace u gace zbog dugog "staza" i tih stvari ,recimo ovaj HZ i mnogi drugi ,medutim imas nedostak veliki a to je (no)respect prema drugima ,sta ti je falilo da nekog lijepo uputis ili da mu das savjet koji ce mu koristiti ? da sebi stvoris prijatelja umjesto neprijatelja ? al izgleda tebi nije stalo do tih na izgled nebitnih stvari ,a usustini veoma znacajnih za ljudske odnose ( pa ljudi smo nismo moderatori :mrgreen: )...... .
slazem se s tobom, nema potrebe da kvarimo ovu temu, ista su pravila za sve pa tako ni ti nemas pravo da je trolujes ...nem potrebe za pp ako mi ovdje quot ja cu tebi ovdje quot ,ti meni na pp ja tebi ... uzivaj u ostatku veceri i nastoj da izades u susret nekom ,a ne da nabijas komlexe ljudima po forumu ;)
I da,pogodio si za godine iz prve ..
Ne jedi ****...ja sam samo rekao da je covjek pismen...Rek'o bi covjek pisac...U vasu raspravu se ne ukljucujem !!!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 00:06

I jel na kraju Geronimo Cacau ,banovo ovog wardena ,ne bi me čudilo ipak je on strah i trepet ovog foruma :lol: :lol: :lol: jes dobar ovaj smajliji jelde Gero
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 avg 2011, 00:09

HZ_ilidzaa je napisao/la: Ne jedi ****...ja sam samo rekao da je covjek pismen...Rek'o bi covjek pisac...U vasu raspravu se ne ukljucujem !!!
Idemo u offtopičarenje :lol: a to mi se ne radi ,al eto drago nam je da si podjelio svoje misljenje o pismenosti bas u onom trenutku kad je on bio na topicu i vodio diskusiju ,ja to zovem ulizica ,al ako ti kazes da jedem ##### onda ok ..
LIk je veoma pismen to mu se mora priznat medutim maniru su nesto sto mu nedostaje ,,,DOSTA O OVOME :shock:
Legendo @ :roll: koji si godiste lutko :?: :oops:
IO SONO INTERISTA

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2011, 00:34

warden je napisao/la: Legendo @ :roll: koji si godiste lutko :?: :oops:
...sa'će tLines' napunit :mrgreen: :P

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 avg 2011, 00:53

warden je napisao/la:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Ne jedi ****...ja sam samo rekao da je covjek pismen...Rek'o bi covjek pisac...U vasu raspravu se ne ukljucujem !!!
Idemo u offtopičarenje :lol: a to mi se ne radi ,al eto drago nam je da si podjelio svoje misljenje o pismenosti bas u onom trenutku kad je on bio na topicu i vodio diskusiju ,ja to zovem ulizica ,al ako ti kazes da jedem ##### onda ok ..
LIk je veoma pismen to mu se mora priznat medutim maniru su nesto sto mu nedostaje ,,,DOSTA O OVOME :shock:
Legendo @ :roll: koji si godiste lutko :?: :oops:
Izvinjavam se ako sam te indirektno omeo u diskusiji ;)

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 17 avg 2011, 00:58

mandraX je napisao/la:
warden je napisao/la: Legendo @ :roll: koji si godiste lutko :?: :oops:
...sa'će tLines' napunit :mrgreen: :P
:lol: :lol: :mrgreen:
HZ_ilidzaa je napisao/la: Izvinjavam se ako sam te indirektno omeo u diskusiji ;)
No ,no ja nisam spomenuo nikakvo ometanje ,ti si meni bio koristan i posluzio kao primjer ;)
LJUDI PRESTANITE SPAMAT, KASNIJE CE MENE OPTUZITI DA SAM JA TAJ KOJI POCINJE, AL JA SE USTVARI SAMO BRANIM :cry: :P :mrgreen:
IO SONO INTERISTA

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 17 avg 2011, 01:05

ja msm da je ovo tema "Najsmjesniji postovi na forumu!" a ne tema "prepucavanja"

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.