Opasan malac
Daj nam linkove!
Moderator/ica: insider
HZ_ilidzaa je napisao/la:Znal ko gdje u SA ima prodavnica TWINLAB proizvoda.
posmatram vas iz prikrajkaEmir ZENICA je napisao/la:Ja od 2 sata cekam da on nesto posalje![]()
Imal gdje mog havera legende
nemaju oni TWINLAB ...jedino gdje sam mogao nabavit TWINLAB je u bazi , ali nemam vise stelu tamoalacious je napisao/la:HZ_ilidzaa je napisao/la:Znal ko gdje u SA ima prodavnica TWINLAB proizvoda.
Pogledaj u Skenderiji u onim Body shopovima...ima 99%
Navrati ponekad balegenda reala je napisao/la:
posmatram vas iz prikrajka![]()
više ne pišem ,sad samo djelim banove
hej poselami mi Harya ,sad smo se čuli ,ali moram ići pa eto
Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene
a ti moraš biti advokat uvijekmandraX je napisao/la:Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene
mandraX je napisao/la:Što si bola dosadan ti? Jesi skont'o više da nisi poželjan na ovom forumu, šta bez veze zadaješ probleme administraciji, jbt' ne bi da ti je 13 godina (možda i jest)...Major Meho je napisao/la:Momci imali kakva milfaca za mene
Edin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.
Major Meho je napisao/la:
ohladi mali sa mene imao si 15 acc. sve posteno ha ya.
...da, ljudi sigurno nemaju važnijeg posla nego tebe i tvoje nickove gonjati po forumu, banovati, isključivati acc...ne budi dijete, ohladi malo ...Major Meho je napisao/la:Kakva adminstracija
Izvini momčino, ne gajim nikakve osjećaje te vrste prema forumašima...to bi se vrlo lahko moglo za tebe reći, Pajseru ...Edin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.
Šta bi sa potpisaEdin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.
Ko te navrati za ovaj potpis, ne rece miEdin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.
dobro sam ,ma nije to za mene znaš ,ma bio zaboravio mail i pasvord pa dok nije edo došo da mi da(inače edo mi dao pasvord od svog nekog profila i ja ponekad uđem ,samo da se znaMajor Meho je napisao/la:Edin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.![]()
![]()
Nije ni cudo, ipak je on kitaloncic, a ja volim milfacenego imali sta...
@legendo pa sta ima, kako si nema te na fejsu.
Vječno mandraX, kad su me banovali na 7 dana, tad sam imao acc. Raptile, i that's it papčino Idi bola napolje, traži djevojke, šta si se zabio u jazbinu i prosipaš muda po netu..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.