Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Edin TM87
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2011, 00:13

Svidja mu se tvoj avatar.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:14

Edin TM87 je napisao/la:Svidja mu se tvoj avatar.
:lol: :lol:
Nije ni cudo, ipak je on kitaloncic, a ja volim milface :lol: nego imali sta za Mehe.

@legendo pa sta ima, kako si nema te na fejsu.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2011, 00:15

Major Meho je napisao/la:
ohladi mali sa mene imao si 15 acc. sve posteno ha ya.
:lol: :lol: daj nemoj mi reć'? :mrgreen:

Vječno mandraX, kad su me banovali na 7 dana, tad sam imao acc. Raptile, i that's it papčino ;) Idi bola napolje, traži djevojke, šta si se zabio u jazbinu i prosipaš muda po netu...
Major Meho je napisao/la:Kakva adminstracija
...da, ljudi sigurno nemaju važnijeg posla nego tebe i tvoje nickove gonjati po forumu, banovati, isključivati acc...ne budi dijete, ohladi malo ...
Izvini momčino, ne gajim nikakve osjećaje te vrste prema forumašima...to bi se vrlo lahko moglo za tebe reći, Pajseru ...

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 17 avg 2011, 00:17

Šta bi sa potpisa :lol: :mrgreen: ?
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

rogeRF
Kontakt:

Post Postao/la rogeRF » 17 avg 2011, 00:17

Ko te navrati za ovaj potpis, ne rece mi :D
Izdržati, to je temelj vrline!

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 00:18

Major Meho je napisao/la:
:lol: :lol:
Nije ni cudo, ipak je on kitaloncic, a ja volim milface :lol: nego imali sta...

@legendo pa sta ima, kako si nema te na fejsu.
dobro sam ,ma nije to za mene znaš ,ma bio zaboravio mail i pasvord pa dok nije edo došo da mi da(inače edo mi dao pasvord od svog nekog profila i ja ponekad uđem ,samo da se zna :P ) ,sad sam ulazio malo vdim ova djeca pospala pa ih nema ,al navratim kasnije da ih malo podjebajem :lol:

mandrax ,majketi šta ti je ,pa si počo tražiti dlaku u jajetu i počo prijavljivati nešta nije dobro s tobom ,
hej dobio sam neku pp na engleskom da vam kopiram da mi prevedete ,pošto znate mene i engleski
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:19

Vječno mandraX, kad su me banovali na 7 dana, tad sam imao acc. Raptile, i that's it papčino Idi bola napolje, traži djevojke, šta si se zabio u jazbinu i prosipaš muda po netu..
:lol: :lol: Jesi me uvijerila, daj argument.
Ne mogu napolje u 00-20 nisam klosar :mrgreen: ramazan je, ne brini ti za mene sigurno bolje zivim od tebe sto se toga tice, uostalom ko si ti da ja stobom disk..kitaloncic od 12,13 ljeta ;)

Boateng_27
Kontakt:

Post Postao/la Boateng_27 » 17 avg 2011, 00:22

Evo vam jedna Milfaca, ima 2 djece male a izgleda ko da ima 15

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002385114549" onclick="window.open(this.href);return false;
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)

Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion

Emir ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 avg 2011, 00:22

Nemoj mi mandraxa dirat ! ! !
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 00:22

Hi legenda, I have seen you are a sport fan and you are a Bosnian supporter.

I'm the owner of an international forum about sports, where people from all around the world can discuss about results, news, informations, predictions and much more from all Olympic sports. We are particularly focused on Olympic sports and on London 2012 , keeping the forum updated daily about all Olympic qualifications.

I’m now searching for some more Bosnian supporters to come on the forum and discuss about Basketball (and other sports), supporting BIH national team and discussing with people from other countries, in international language (English, I hope you can read and write a bit of english, you don’t need to be perfect in it )

Since the answer I receive most times is : “I would like to but I don’t have enough time”, I already tell you that obviously the forum is not a job or something you are forced to follow, it’s totally up to you to decide how much time to spend on it. It is still a young forum (opened 4 months ago) but my aim is to become the best sport forum in the world .

Since I have noticed lots of Bosnian fans support Serbia too, if you support Serbia and not Bosnia, you can read the same message with "Serbia" instead of "Bosnia" We already have a strong Serbian community on the forum.

Here is the forum: http://www.hottestsports.com/forum.php" onclick="window.open(this.href);return false; , you can easily find the Basketball and all other sports’ sections.

I hope you can register and start posting about Basketball and all other sports you want, following with us all sport events you want with comments, live results, predictions and much more, supporting BIH also in smaller sports to be always updated about BIH athletes, especially those young athletes who will become champions in the future.

If you have any problems just contact me
See you on HS !
Thanks.
Matteo S.

evo deder prevedite pa mi recite ,ne znam dokle više ide ova moja popularnost pa mi svaki dan stižu ove poruke jbt :lol: :lol:
ja sam mu odgovrio na bosanskom pa nek on traži prevod preko google translatea ,kad on ne zna naš ,što bi ja znao njihov jel bogati Emire :lol:
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2011, 00:23

legenda reala je napisao/la: mandrax ,majketi šta ti je ,pa si počo tražiti dlaku u jajetu i počo prijavljivati nešta nije dobro s tobom
Ništa druže, ovaj lik mi je prije bio predmet šprdancije na forumu, al' sad je fakat dosadio, de reci pošteno zar nije dosadan? k'o proljev brate, i gore...ne vidim samo, šta mu je zanimljivo u svemu ovome :roll:
Major Meho je napisao/la: :lol: :lol: Jesi me uvijerila, daj argument.
Ne mogu napolje u 00-20 nisam klosar :mrgreen: ramazan je, ne brini ti za mene sigurno bolje zivim od tebe sto se toga tice, uostalom ko si ti da ja stobom disk..kitaloncic od 12,13 ljeta ;)
'ajd 'ajd...dobro ti znaš za ta moja ljeta...samo se praviš tikvan...ovo ostalo što si ispljuvo po tastaturi neću ni da komentarišem...

Stavio bi te na ignore, al' ne'a fajde kad ćeš do Banovića u roku od 20 minuta...ha ya...

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2011, 00:24

rogeRF je napisao/la:
Ko te navrati za ovaj potpis, ne rece mi :D
Ti :mrgreen:
mandraX je napisao/la: Izvini momčino, ne gajim nikakve osjećaje te vrste prema forumašima...to bi se vrlo lahko moglo za tebe reći, Pajseru ...
Ne bi rek'o, zenska mi ne fali. A tebi fali sudeci po tom da ides od teme do teme i ganjas Mehu. :roll:
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 00:26

Meho ko te to proganja.Ja sam ti govorio da se ne oblačiš tako izazovno prilikom slikanja za avatar :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2011, 00:26

Edin TM87 je napisao/la: Ne bi rek'o, zenska mi ne fali. A tebi fali sudeci po tom da ides od teme do teme i ganjas Mehu. :roll:
Pogledaj malo bolje, izvrću ti se kašike...

Ignore.
Emir ZENICA je napisao/la:Nemoj mi mandraxa dirat ! ! !
O brate, pa gdje si ti, šta mai...nisi mi isprič'o kako si se proveo u Mostaru? :lol: Pretpostavljam, ne tako dobro kao što si očekivao :mrgreen:

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:28

Ne bi rek'o, zenska mi ne fali. A tebi fali sudeci po tom da ides od teme do teme i ganjas Mehu.
:lol: :lol: Ima logike.

Zao mi je ali Meho nije gay, siroko ti polje u Kitaloniji, tamo je popularno biti gay ima ih na milione - mozda nesto ubode :roll:
Zadnja izmjena: Major Meho, dana/u 17 avg 2011, 00:28, ukupno mijenjano 1 put.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 17 avg 2011, 00:28

Ja sam vam ono postavio ,a vi se samo igrajte pa nemojte prevesti ,sve ću vas banovati ako ne prevedete :lol: :lol: :lol:vraćam se za sat ;)

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2011, 00:29

Emir ZENICA je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:
posmatram vas iz prikrajka :lol:
više ne pišem ,sad samo djelim banove ;)

hej poselami mi Harya ,sad smo se čuli ,ali moram ići pa eto
Navrati ponekad ba :D Nemoj samo ti banove djelit boga ti,ode forum u propast :D
Hocu,dobar je on momak :D
Sto slaga u sekundi :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:30

LBJ MVP je napisao/la:Meho ko te to proganja.Ja sam ti govorio da se ne oblačiš tako izazovno prilikom slikanja za avatar :mrgreen:
Nisam znao da cu odma zapeti za oko onoj grupici, pobogu, POBOGU :shock: jos na chatu..

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 17 avg 2011, 00:32

Major Meho je napisao/la: Zao mi je ali Meho nije gay
Nisi ti gay, ti si glup.

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 17 avg 2011, 00:35

legenda reala je napisao/la:Hi legenda, I have seen you are a sport fan and you are a Bosnian supporter.

I'm the owner of an international forum about sports, where people from all around the world can discuss about results, news, informations, predictions and much more from all Olympic sports. We are particularly focused on Olympic sports and on London 2012 , keeping the forum updated daily about all Olympic qualifications.

I’m now searching for some more Bosnian supporters to come on the forum and discuss about Basketball (and other sports), supporting BIH national team and discussing with people from other countries, in international language (English, I hope you can read and write a bit of english, you don’t need to be perfect in it )

Since the answer I receive most times is : “I would like to but I don’t have enough time”, I already tell you that obviously the forum is not a job or something you are forced to follow, it’s totally up to you to decide how much time to spend on it. It is still a young forum (opened 4 months ago) but my aim is to become the best sport forum in the world .

Since I have noticed lots of Bosnian fans support Serbia too, if you support Serbia and not Bosnia, you can read the same message with "Serbia" instead of "Bosnia" We already have a strong Serbian community on the forum.

Here is the forum: http://www.hottestsports.com/forum.php" onclick="window.open(this.href);return false; , you can easily find the Basketball and all other sports’ sections.

I hope you can register and start posting about Basketball and all other sports you want, following with us all sport events you want with comments, live results, predictions and much more, supporting BIH also in smaller sports to be always updated about BIH athletes, especially those young athletes who will become champions in the future.

If you have any problems just contact me
See you on HS !
Thanks.
Matteo S.

evo deder prevedite pa mi recite ,ne znam dokle više ide ova moja popularnost pa mi svaki dan stižu ove poruke jbt :lol: :lol:
ja sam mu odgovrio na bosanskom pa nek on traži prevod preko google translatea ,kad on ne zna naš ,što bi ja znao njihov jel bogati Emire :lol:
haha dobio sam i ja tu poruku...ugl radi se o nekom novom forumu na kojem bi se diskutovalo o svim kvalifikacionim turnirima za olimpijadu u londonu. trenutno je basket glavni. ima dosta raje registrovano sa ovih prostora, ali i iz nekih drugih drzava. ali ti ne mozes tu posto kazes da si ocajan sa engleskim, neke srbe su odmah banovali cim su poceli pisati na nasem :D
zadovoljan? :D :D

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni, Rigoletto i 29 gostiju.