Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Emir ZENICA
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Emir ZENICA » 17 avg 2011, 00:36

mandraX je napisao/la:
O brate, pa gdje si ti, šta mai...nisi mi isprič'o kako si se proveo u Mostaru? :lol: Pretpostavljam, ne tako dobro kao što si očekivao :mrgreen:
Ma dobar sam ,gura se nekako.Ma pricat cu ti jednom prilikom haha Odlicno je bilo.Vjezbam one an an pa kad ti se javim da poigramo onda cu ti ispricati :lol:
harry_90 je napisao/la: Sto slaga u sekundi :mrgreen:
Pozdravio te Legenda :mrgreen:
Volim te Celik ! ! !

"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 avg 2011, 00:36

legenda reala je napisao/la:Ja sam vam ono postavio ,a vi se samo igrajte pa nemojte prevesti ,sve ću vas banovati ako ne prevedete :lol: :lol: :lol:vraćam se za sat ;)
Ukratko:

Trazi navijace Bosne da mu se prikljuce na njegov internacionalni forum :mrgreen: i komentiraju kosarku, olimpijske igre 2012 u Londonu itd itd.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 00:37

Tritolone je napisao/la:
legenda reala je napisao/la:Ja sam vam ono postavio ,a vi se samo igrajte pa nemojte prevesti ,sve ću vas banovati ako ne prevedete :lol: :lol: :lol:vraćam se za sat ;)
Ukratko:

Trazi navijace Bosne da mu se prikljuce na njegov internacionalni forum :mrgreen: i komentiraju kosarku, olimpijske igre 2012 u Londonu itd itd.
Jest i naš'o kome će poslat :lol:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2011, 00:37

Emir ZENICA je napisao/la:
Pozdravio te Legenda :mrgreen:
Zabij mu,nije neki covjek :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 17 avg 2011, 00:39

legenda reala je napisao/la:Hi legenda, I have seen you are a sport fan and you are a Bosnian supporter.

I'm the owner of an international forum about sports, where people from all around the world can discuss about results, news, informations, predictions and much more from all Olympic sports. We are particularly focused on Olympic sports and on London 2012 , keeping the forum updated daily about all Olympic qualifications.

I’m now searching for some more Bosnian supporters to come on the forum and discuss about Basketball (and other sports), supporting BIH national team and discussing with people from other countries, in international language (English, I hope you can read and write a bit of english, you don’t need to be perfect in it )

Since the answer I receive most times is : “I would like to but I don’t have enough time”, I already tell you that obviously the forum is not a job or something you are forced to follow, it’s totally up to you to decide how much time to spend on it. It is still a young forum (opened 4 months ago) but my aim is to become the best sport forum in the world .

Since I have noticed lots of Bosnian fans support Serbia too, if you support Serbia and not Bosnia, you can read the same message with "Serbia" instead of "Bosnia" We already have a strong Serbian community on the forum.

Here is the forum: http://www.hottestsports.com/forum.php" onclick="window.open(this.href);return false; , you can easily find the Basketball and all other sports’ sections.

I hope you can register and start posting about Basketball and all other sports you want, following with us all sport events you want with comments, live results, predictions and much more, supporting BIH also in smaller sports to be always updated about BIH athletes, especially those young athletes who will become champions in the future.

If you have any problems just contact me
See you on HS !
Thanks.
Matteo S.

evo deder prevedite pa mi recite ,ne znam dokle više ide ova moja popularnost pa mi svaki dan stižu ove poruke jbt :lol: :lol:
ja sam mu odgovrio na bosanskom pa nek on traži prevod preko google translatea ,kad on ne zna naš ,što bi ja znao njihov jel bogati Emire :lol:
Zdravo legendo, vidim da si sportski fan i Bosanski navijac.

Ja sam sef medjunarodnih sportskih foruma, gdje ljudi iz cijelog svijeta diskutuju o rezultatima, novostima, informacijama i jos mnogo toga o svim Olipijskim sportovima. Mi smo najvise fokusirani na Olipijske igre u Londonu 2012., i radimo na apdejtovanju vijesti i kvalifikacija za Olipijadu na forume.

Sada trazim malo vise navijaca iz Bosne da dodju na forum i diskutuju o kosarci (i drugim sportovima), podrzavajuci Bosanski nacionalni tim i diskutujuci s ljudima iz drugih drzava na medjunarodnom jeziku (Engleskom, nadam se da znas citati i pisati :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: malo engleskog, ne mora to biti savrseno.)

Drugi dio malo kasnije, moram se napit vode.

EDIT: Vidis sad legenda ko ti je pravi drug, jedini ja od rijeci ti prevodim, a ovi tako... ;)
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:41

mandraX je napisao/la:
Major Meho je napisao/la: Zao mi je ali Meho nije gay
Nisi ti gay, ti si glup.
Kako god ti kazes, vidim iz ovog posta ti si pametan :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 17 avg 2011, 00:42

[youtube][/youtube]

zaljubio sam se... :mrgreen:
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 17 avg 2011, 00:44

Boateng_27 je napisao/la:Evo vam jedna Milfaca, ima 2 djece male a izgleda ko da ima 15

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002385114549" onclick="window.open(this.href);return false;
15 djece ili godina ? :?:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 17 avg 2011, 00:45

Kako ide sa milfacama veceras?

Danas sam vidio jednu pravo dobru. To mi je misija sljedecih dana.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 00:45

T-MAC je napisao/la:
zaljubio sam se... :mrgreen:
Pojedi šta proće te :mrgreen:
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 avg 2011, 00:47

Milface su najbolje,hebo ove cure,nemaju ni sise ni ista.. kakve sad majkare hodaju po Tuzli to je nenormalno,lagano tangice,sisice namjeste i furaju .. sta bi dao da jednu od njih .... :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:47

Cartman je napisao/la:Kako ide sa milfacama veceras?

Danas sam vidio jednu pravo dobru. To mi je misija sljedecih dana.
Imali kakva milfaca u dalekoj Norv.
Znaci dobra, i sta ocima radost qurcu zalost.. :lol: :lol:

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 00:48

@Edin TM87

Nisi dobro preveo...

On je vlasnik jednog od foruma i traži navijače koji će podržavati BH tim, a ne da on podržava... :D

I tako to, ali ja ovo gledam doslovno, nisu to neke kardinalne greške :D

A @Plivadon nas je zavukao za milfače, dao nam neke stranice...daj nam nešto konkretno, a rekao je da ima, valjda će naći :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Major Meho
Kontakt:

Post Postao/la Major Meho » 17 avg 2011, 00:50

On je vlasnik jednog od foruma i traži navijače koji će podržavati BH tim, a ne da on podržava...
Mogao bi se Meho reg. na taj forum, ako ima kakvih funti jos - extra bi ih pumpo..

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 17 avg 2011, 00:56

Bianconeri1988 je napisao/la:@Edin TM87

Nisi dobro preveo...

On je vlasnik jednog od foruma i traži navijače koji će podržavati BH tim, a ne da on podržava... :D

I tako to, ali ja ovo gledam doslovno, nisu to neke kardinalne greške :D

A @Plivadon nas je zavukao za milfače, dao nam neke stranice...daj nam nešto konkretno, a rekao je da ima, valjda će naći :lol: :lol:
nisam bola nego mrsko mi sad da vadim dok se nalozim pa cu izvadit linkove...

Bianconeri1988
Kontakt:

Post Postao/la Bianconeri1988 » 17 avg 2011, 01:02

A zezam se :lol: :lol:
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 17 avg 2011, 01:05

Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 avg 2011, 01:06

harry_90 je napisao/la:Milface su najbolje,hebo ove cure,nemaju ni sise ni ista.. kakve sad majkare hodaju po Tuzli to je nenormalno,lagano tangice,sisice namjeste i furaju .. sta bi dao da jednu od njih .... :D
Ta Tuzla je najbolji grad za umochit :D ... nije se rodio ko je tamo otisao , a ostao suhe patke u roku od 24 sata.

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 17 avg 2011, 01:07

Megamon je napisao/la:Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista :mrgreen:
Javite se meni,ako vas zanima šta :P

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 17 avg 2011, 01:08

LBJ MVP je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista :mrgreen:
Javite se meni,ako vas zanima šta :P
Podijeli ovdje s rajom ...ne radi nam PP :P

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Beduin i 3 gosta.