LBJ MVP je napisao/la:Javite se meni,ako vas zanima štaMegamon je napisao/la:Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista
autorska prva misu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
LBJ MVP je napisao/la:Javite se meni,ako vas zanima štaMegamon je napisao/la:Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista
Jbg izvinite ljudi do njega je nije do meneMegamon je napisao/la:LBJ MVP je napisao/la:Javite se meni,ako vas zanima štaMegamon je napisao/la:Kakav MILF imam ljudi,pokaziv'o sam Zoletu mada za vas nema nista
autorska prva misu
Imam osjecaj da te je.be osjecajBianconeri1988 je napisao/la:Imam osjećaj da nas samo ložite i šupljirate![]()
![]()
A ja imam osjecaj da ti pokusavas na klinacke fazone dodjes do slikeBianconeri1988 je napisao/la:Imam osjećaj da nas samo ložite i šupljirate![]()
![]()
Ma jesam, nisam mislio da on podrzava, nego legendaBianconeri1988 je napisao/la:@Edin TM87
Nisi dobro preveo...
On je vlasnik jednog od foruma i traži navijače koji će podržavati BH tim, a ne da on podržava...![]()
I tako to, ali ja ovo gledam doslovno, nisu to neke kardinalne greške
jednaLBJ MVP je napisao/la:Ma stvarno ima jedna,ali što kaže Megamon sitna buranija
Ma ima cirkon na zubima a i prising na nosu.Sad mora da sam te nalozioBianconeri1988 je napisao/la:Ma kakve sise, ima li ona zube!?
To je najbitnije![]()
![]()
Očigledno je otišao do wc-a da izbaci svoje frustracije jer neće vidjet slikuMegamon je napisao/la:Ma ima cirkon na zubima a i prising na nosu.Sad mora da sam te nalozioBianconeri1988 je napisao/la:Ma kakve sise, ima li ona zube!?
To je najbitnije![]()
![]()
ne laži ,neku veče si nešta pričo kako si prevodio preko google translate a sad fol zna engleskiEmir ZENICA je napisao/la:Meni je engleski jaca strana,molim lijepo ! Ovo je very nice![]()
Emir ZENICA je napisao/la:Meni je engleski jaca strana,molim lijepo ! Ovo je very nice![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.