NK Široki Brijeg

FMBosnia Admin
Kontakt:

Re: NK Široki Brijeg

Post Postao/la FMBosnia Admin » 16 avg 2011, 10:58

Grdan je napisao/la:Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
Ne zove se derbi kola.

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 16 avg 2011, 11:04

FMBosnia Admin je napisao/la:
Grdan je napisao/la:Ako se zove projekt Derbi kola,onda bi i prijenos trebao biti derbi kola,ne bi se trebalo gledati tko je bio u prijenosu,a tko nije.
Ne zove se derbi kola.
Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom". ;)
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 16 avg 2011, 11:24

Grdan je napisao/la:
FMBosnia Admin je napisao/la:
Ne zove se derbi kola.
Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom". ;)
Nije tacno.

franco_tm
Kontakt:

Post Postao/la franco_tm » 16 avg 2011, 11:42

Ne zove se derbi kola.[/quote]

Prema dogovoru Komiteta za normalizaciju Nogometnog saveza BiH i čelnika BHT 1, ovaj javni emiter prenosit će jednu ili dvije utakmice u svakom kolu domaćeg prvenstva, a kompletan projekt će nositi naziv "Derbi kola BH Telecom". ;)[/quote]

Nije tacno.[/quote]

jest tacno :lol:
KEVIN-PRINCE BOATENG27

stanko barać , bojan bogdanović, damir čmarkota , darijo srna , vedran ćorluka , dejan lovren , mirko alilović , ivan ljubičić, ivan dodig , čmarin ćilić ... NE TREBAJU NAM !

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 16 avg 2011, 23:30

Itko,da stavi ako ima drugi gol protiv Želje i golove protiv Zvijezde !!!????? ;) ;) ;) ;)

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 16 avg 2011, 23:47

Pa imas Zelju online.

" onclick="window.open(this.href);return false;
...Život za Široki...

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2011, 00:41

Moderatori?

Hocete vi sklanjati ove smijesne, napacene likove, ili ja moram redom disecirati kolicinu napisane gluposti, djetinjarija, frustracija i provokacija?
...Život za Široki...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 17 avg 2011, 02:25

ŠB_Fidelis je napisao/la:Moderatori?

Hocete vi sklanjati ove smijesne, napacene likove, ili ja moram redom disecirati kolicinu napisane gluposti, djetinjarija, frustracija i provokacija?
gdje vidis provokaciju?
siroki selendra zesca bez navijaca i tradicije... i nema ko da prati taj klub, dok je borac veliki klub sa tradicijom
- siroki jeste malo mjesto i sta je tu provokativno...takodje bez navijaca i tradicije sto nije moje misljenje nego cinjenica! borac jeste veliki klub u BiH, sta je tu provokativno?
a na drugoj strani dva Velikana, sarajevo i velez
- da, dva velikana koja imaju mnogo navijaca po citavoj BiH. gdje je provokacija?
veliki derbi, klubovi sa odlicnim navijacima i historijom i citava BiH ce gledati tu utakmicu
sarajevo trenutno prvo, velez drugi... po svim parametrima trebaju imati prednost nad dvomecom siroki - borac
gdje je tu provokacija?
ne znam ko je mogao cak i predloziti utakmicu siroki - borac :roll:
ovo sam napisao na osnovu misljenja iznad. mada se moze shvatiti kao provokacija i eto povlacim onda ako si lako uvredljiv/a

- prije da su ova nasa 2 posta nepotrebna nego moje misljenje iznad

ohladi ;)

slika slika slika slika
treba nam jos igraca iz BiH

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2011, 03:47

Fine.

U ''ispravci'' navodis Široki kao ''malo mjesto'', dok ti je u originalnom postu ''selendra''. To nije provokativan nacin izrazvanja i nije poziv na svadju i replike? Super. Da znam da iduci put oslovim Capajebo, Svinjski, Seljo, Smog Grad ili tako nesto.

Sve ostalo je, zao mi je, ali samo tvoje misljenje. Tko si ti da pricas o tradiciji, navijacima? Sta ces pricati za deset, dvadeset godina? Pedeset? Sta ce ti onda biti mjerilo? Osvajanje lige prvake mozda? A ne, pardon, zaboravih, ne bi ni to nista znacilo, nije se igrala ex-yu liga. Ah, kvragu. Bolje odmah ugasiti klub.
Bez navijaca nije, bez tradicije nije. Ima tradiciju. Nije nastao jucer, ili u 90im godinama da se prica o kojekakvim projektima, nego par godina nakon Sarajeva, npr. To sto ti smatras da je nastao 1994., to je tvoja stvar. Da se razumijes u klupsku povijest znao bi da je unatoc maloj sredini i desetljecima zanemarivanom i ugnjetavanom kraju konstantno egzistirao i natjecao se, te par puta igrao i kvalifikacije za tadasnju drugu ligu, kad je to vec relevantan faktor za nekakvu tradiciju na ovim prostorima, kao i dao dosta igraca tadasnjim glavnim klubovima u drzavi. ''Usput'' je visestruki prvak ove drzave i osvajac kupa, nesto sto vecina ''velikana'' u ovoj drzavi samo sanjati moze i dan danas, ali eto, koga briga za to, jelde. Usput je i jedan od najuspjesnijih predstavnika BiH u Europi, klub koji ima sve uvjete i koji je sam sebi stvorio sve te uvjete, bez da mu je itko ista poklanjao, pocevsi od stadiona pa sve do vlastitog kampa kojeg na ovim prostorima danas jos samo jedan Partizan ima.
Navijace svoje ima. Tebi nisu dovoljno brojni ili nisu ti navijaci? Tvoja stvar, tvoje usko gledanje i vezanje za brojku i kvantitet. Publiku ima, navijace ima, sve u svojim okvirima, odnosno okvirima svoje sredine, a dapace, u 90im godinama je i jedini imao navijace i organiziranu potporu sa ovih prostora, sve ostalo je bilo dva ogranka Torcide i jedan Dinama, ostalo nista. Koliko god ih bilo danas, taman ja stajao jedini na stadionu, klub ce podrsku imati.
Lakse mi jednostavno da ti prekidaju uopce nekakve jeftine pokusaje provokacije nego da uopce nesto moram objasnjavati, jer sve da ti se i nacrta, ti to shvatiti neces, jer ne zelis, a ni ne mozes, jer ti to nemas u sebi.

Boli me neka stvar za ''dva velikana koja imaju mnogo navijaca po citavoj BiH''.

Sarajevo prvi i Velez drugi? Da, sa istim brojem bodova kao i Široki i Borac, uz izuzetak da je ovo po imenima igracki sigurno jaci derbi i tu nema nikakve rasprave, cinjenica obicna.

Ne pravi se glup, nego ono, ubuduce pripazi malo sta, gdje i kako pises, jer trollas nesto sto zasluzuje respekt, a ako ga ti ne pruzis, budi siguran da ga definitivno zauzvrat ni dobiti neces. A i te zastavice, ne kontam, to ti dio folklora svakog posta il sta? Daj lik, prosipas se...

Jel te dosta? Jest? Hvala na posjeti, dovidjenja.
...Život za Široki...

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 17 avg 2011, 03:59

ŠB_Fidelis je napisao/la:Fine.

U ''ispravci'' navodis Široki kao ''malo mjesto'', dok ti je u originalnom postu ''selendra''. To nije provokativan nacin izrazvanja i nije poziv na svadju i replike? Super. Da znam da iduci put oslovim Capajebo, Svinjski, Seljo, Smog Grad ili tako nesto.

Sve ostalo je, zao mi je, ali samo tvoje misljenje. Tko si ti da pricas o tradiciji, navijacima? Sta ces pricati za deset, dvadeset godina? Pedeset?
vidim da sam te potegao za zivac iako ne namjerno
uglavnom javi se za 20 ili 50 godina da ne spamamo ;)

i da, zastavice su tu skoro pa uvijek

slika

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 17 avg 2011, 04:25

Ja bih vise volio gledati derbi na Pecari iz jedinog razloga sto su ekipe kvalitetnije. Boli mene briga za tradiciju klubova ja zelim gledati kvalitet.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

FIFA/UEFA
Kontakt:

Post Postao/la FIFA/UEFA » 17 avg 2011, 04:32

mak_033 je napisao/la:Ja bih vise volio gledati derbi na Pecari iz jedinog razloga sto su ekipe kvalitetnije. Boli mene briga za tradiciju klubova ja zelim gledati kvalitet.
boli tebe briga ali ne boli briga onog ko radi prijenos utakmice
nije isto kada ti prati prijenos (lupam) 5.000 i 20.000 hiljada

a kvalitet, sve je to u 5 deka

niko ti ne moze garantovati kvalitet...

Armageddon2012
Kontakt:

Post Postao/la Armageddon2012 » 17 avg 2011, 09:20

Šta će biti u subotu?
sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...

ŠB.TRN
Kontakt:

Post Postao/la ŠB.TRN » 17 avg 2011, 11:22

ŠB_Fidelis je napisao/la:Pa imas Zelju online.

" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala!!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 17 avg 2011, 17:21

ŠIROKI BRIJEG – Santos Lago Wagner izjednačio se s Daliborom Šilićem na klupskoj ljestvici najboljih strijelaca! S dva ovosezonska zgoditka (Željezničar, Zvijezda) Brazilac je došao do brojke od 46 golova, koliko ih je za Široki Brijeg u službenim utakmicama do sada postigao i kapetan Dalibor Šilić. I dok je Šiliću za ovaj učinak trebalo 225 nastupa, Wagneru je to pošlo za nogom iz 143 nastupa.

Bravo majstore, svaka cast.

Vec duzi niz godina najkvalitetniji veznjak u ligi, jos uvijek zamisljam makar jednu sezonu u koju zajedno sa Bajanom brani boje kluba. To bi bio prestrasan kraj karijere.
...Život za Široki...

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 17 avg 2011, 18:18

ŠB_Fidelis je napisao/la:ŠIROKI BRIJEG – Santos Lago Wagner izjednačio se s Daliborom Šilićem na klupskoj ljestvici najboljih strijelaca! S dva ovosezonska zgoditka (Željezničar, Zvijezda) Brazilac je došao do brojke od 46 golova, koliko ih je za Široki Brijeg u službenim utakmicama do sada postigao i kapetan Dalibor Šilić. I dok je Šiliću za ovaj učinak trebalo 225 nastupa, Wagneru je to pošlo za nogom iz 143 nastupa.

Bravo majstore, svaka cast.

Vec duzi niz godina najkvalitetniji veznjak u ligi, jos uvijek zamisljam makar jednu sezonu u koju zajedno sa Bajanom brani boje kluba. To bi bio prestrasan kraj karijere.
Ma kralj ,bas se navikao na grad i grad na njih
I ja zamisljam sezonu kad dva brata protutnjaju kroz ovu ligu

FMBosnia Admin
Kontakt:

Post Postao/la FMBosnia Admin » 19 avg 2011, 01:08

Sta mislite koje li ce godine Siroki po prvi put dovesti muslimana u ekipu i da li ce se to uopste ikada i dogoditi?

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 19 avg 2011, 01:11

FMBosnia Admin je napisao/la:Sta mislite koje li ce godine Siroki po prvi put dovesti muslimana u ekipu i da li ce se to uopste ikada i dogoditi?
Sad mislis da ce se neko navuc na ovo i pocet neku raspravu s tobom ,evo ti kratak i jasan odgovor :Nece nikada ;)

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 19 avg 2011, 02:16

poz svima, procitah negdje da ce biti stream Siroki-Borac pa gdje se to nalazi i da li je free ? hvala unaprijed ;)

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 19 avg 2011, 13:20

Kako stojite sa igracima,ima li neko da ne moze igrati?Kakva se posjeta ocekuje?

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: laszlo, N3R3D, Venom i 7 gostiju.