Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- Major Meho
- Kontakt:
Re: Arsenal
Arsenal je igrao sa 10% snage protiv jednog od jacih talijanski polu klubica, malo je reci da su pobj. i kao takvi sa 1-0, na Fripoli idemo po pobj.
Wenger sa zahebanom mladom ekipom ce pokazati kakav je strucnjak, ove godine ocekuje minimalno 2 trofeja, i nije sala - na kraju sezone cu ovo da citiram.Hvala
Wenger sa zahebanom mladom ekipom ce pokazati kakav je strucnjak, ove godine ocekuje minimalno 2 trofeja, i nije sala - na kraju sezone cu ovo da citiram.Hvala
Zadnja izmjena: Major Meho, dana/u 17 avg 2011, 00:36, ukupno mijenjano 1 put.
Jesmo 6. al' po transfermarktu.
Gdje Miyaichi vrijedi 2 miliona, Jenkinson 50.000 ili po drugo strani Chamack 14 miliona ili Almunia 2
Ne sporim, dobra je stranica, al' tek na sredini sezone će cijene biti realnije, ovako ni oni sami ne znaju kakav je ko kalibar.
Recimo onaj R. Alvarez (što ga Inter uze ispred nas) je ocjenjen na 12/13 miliona eura, a do dolaska u Inter vrijedio je samo 2,5.
Ako pratiš tu stranic, vidjećeš da se cijene u ovom periodu neprestano mijenjaju, prilagadjaju.
Cesc-ova pala za 1 milion eura, RvP "narast'o" za 6 miliona,Jack za 10 , al' je Jenkinson vrijedan 50 000, Frimpong ništa, Miyaichi 2 miliona, Chamberlaine 2,5 (plaćen 13,8 prema njima), Arshavinova pala za 7 miliona itd.
Još oni sredjuju podatke.
Gdje Miyaichi vrijedi 2 miliona, Jenkinson 50.000 ili po drugo strani Chamack 14 miliona ili Almunia 2
Ne sporim, dobra je stranica, al' tek na sredini sezone će cijene biti realnije, ovako ni oni sami ne znaju kakav je ko kalibar.
Recimo onaj R. Alvarez (što ga Inter uze ispred nas) je ocjenjen na 12/13 miliona eura, a do dolaska u Inter vrijedio je samo 2,5.
Ako pratiš tu stranic, vidjećeš da se cijene u ovom periodu neprestano mijenjaju, prilagadjaju.
Cesc-ova pala za 1 milion eura, RvP "narast'o" za 6 miliona,Jack za 10 , al' je Jenkinson vrijedan 50 000, Frimpong ništa, Miyaichi 2 miliona, Chamberlaine 2,5 (plaćen 13,8 prema njima), Arshavinova pala za 7 miliona itd.
Još oni sredjuju podatke.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
- Major Meho
- Kontakt:
@transfermarkt nesto poput http://www.****/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tako su isto igrali i protiv NewcastleaMajor Meho je napisao/la:Arsenal je igrao sa 10% snage protiv jednog od jacih talijanski polu klubica, malo je reci da su pobj. i kao takvi sa 1-0, na Fripoli idemo po pobj.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Major Meho
- Kontakt:
Protiv Newcastlea smo igrali sa 70 % uostalom oni su nogometni klub.messilla je napisao/la:Tako su isto igrali i protiv NewcastleaMajor Meho je napisao/la:Arsenal je igrao sa 10% snage protiv jednog od jacih talijanski polu klubica, malo je reci da su pobj. i kao takvi sa 1-0, na Fripoli idemo po pobj.
I rest my case.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Pridružujem se čestitkama 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
laze te lave tv, ako kazes da u prvom poluvremenu arsenal bio dominantniji, trebas biti zahvalan i reci dobro je sto nismo primili gol, jer je udinese bas u prvom poluvremenu imao precku, 100% priliku kad je onaj izasao 1 na 1 s golmanom itd... **** posjed loptesuhakrpa je napisao/la:Gledao sam veceras prvo poluvrijeme. Bili smo dominantni nad Udineseom, ali nismo imali ideje u napadu. Odbrana je bila i vise nego dobra, povratak Vermaelena je ucinio svoje. Ostatak ekipe je pomalo zakazao. Imali smo posjed lopte preko 60%, a dali smo samo jedan gol. To znaci da nema ideje. Bezglavo trcanje oko sesnaesterca nije donijelo rezultat. Sve akcije su nam jednolicne, svaki put pokusavamo isti fol. Udinese se odlicno postavio veceras. Prepustili su nam loptu, a svoje prilike trazili iz kontri. Tek sada se vidi koliko nam je znacio Fabregas na sredini terena. Treba nam mozak ekipe, neko ko ce preuzeti odgovornost i lijepo organizovati igru. Sada na njegovo mjesto treba staviti Wilshera. Ovaj decko ima potencijala da postane i veci od Fabregasa. Mislim da je on nasa buducnost na toj poziciji.
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
" onclick="window.open(this.href);return false;Faraon iz Visokog je napisao/la:Sretan rodjendan legendo
majstor svog zanata
ZZ
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Od ovih svih golova mislim da je samo 22 dao iz penala, i ovaj video mogu pogledati navijaci CSKA i ovih spanaca jer se njihovi klubovi najvise pojavljuju..
Celik!3,2,2.
Rezultat je pozitivan za nas, ali prikazana igra me plaši. Sinoć nije bilo prodora naših igrača, nije bilo brzine lopte na koju smo navikli. To sve pokazuje da, ako ne dovedemo pravu alternativu za Cesca i Nasrija slijedi nam vrlo teška bitka za Ligu prvaka. Udinese nam je sinoć pravio mnogo problema što me brine, jer prošle sezone smo uništavali Bragu i Šahtar koji su mnogo kvalitetniji od Talijana. Izrazi lica Wengera su sinoć sve pokazali, nadam se da je i on shvatio da sa ovom momčadi ne možemo da uradimo nešto značajnije u ovoj sezoni.
Sinoćnja utakmica je pokazala još mnogo toga negativnih, ali i pozitivnih situacija. Negativna situacija je povrijeda Djouroua i vrlo loša igra napadača Chamakha. Po meni je i Bendtner mnogo bolji napadač, ali kod Nicklasa je problem ponašanje koje Wenger neće da tolerira. Što se tiče pozitivnih stvari, mladi Frimpong otkad je ušao unio je mnogo svježine u naše redove. Još jedan u nizu otkrivenih talenata naše struke predvođene Wengerom klupa je bila vrlo tanka, ali opet sam vrlo zadovoljan pošto su imali minutažu Jenkinson i Frimpong.
Tekma u Italiji će pokazati još mnogo toga, plaši me neki "šugavi" pogodak Di Natalea koji je i na Emiratesu imao vrlo izglednih prilika koje su nas mogle koštati i pogodaka da nam nije bio raspoložen vratar. Povratkom Wilsherea naša igra će biti vrlo bolja nego sinoćnja, ali uz Jacka mora biti još jedan talentiran nogometaš. Ramsey to jeste, ali treba nam neko iskusniji kao što je to Scott Parker ili Mata.
Sinoćnja utakmica je pokazala još mnogo toga negativnih, ali i pozitivnih situacija. Negativna situacija je povrijeda Djouroua i vrlo loša igra napadača Chamakha. Po meni je i Bendtner mnogo bolji napadač, ali kod Nicklasa je problem ponašanje koje Wenger neće da tolerira. Što se tiče pozitivnih stvari, mladi Frimpong otkad je ušao unio je mnogo svježine u naše redove. Još jedan u nizu otkrivenih talenata naše struke predvođene Wengerom klupa je bila vrlo tanka, ali opet sam vrlo zadovoljan pošto su imali minutažu Jenkinson i Frimpong.
Tekma u Italiji će pokazati još mnogo toga, plaši me neki "šugavi" pogodak Di Natalea koji je i na Emiratesu imao vrlo izglednih prilika koje su nas mogle koštati i pogodaka da nam nije bio raspoložen vratar. Povratkom Wilsherea naša igra će biti vrlo bolja nego sinoćnja, ali uz Jacka mora biti još jedan talentiran nogometaš. Ramsey to jeste, ali treba nam neko iskusniji kao što je to Scott Parker ili Mata.
"We have leaders in every position" ... "I don't know where information comes from" ... "Why you look at me?" - Le Maniac.
IN DELUSION WE TRUST.
IN DELUSION WE TRUST.
http://www.spendsomefuckingmoney.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Kapiten sa ocem i sinom, trebo bi AW ovom malom ponuditi ugovor.
[youtube][/youtube]
Kapiten sa ocem i sinom, trebo bi AW ovom malom ponuditi ugovor.
[youtube][/youtube]
- Megamon
- Kontakt:
Na stadionu Excelsiora ima tribina koja nosi ime po Van Persiu.Koja velicina.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nebi me cudilo da van persie junior zaigra za arsenalBosco je napisao/la:http://www.spendsomefuckingmoney.com/
Kapiten sa ocem i sinom, trebo bi AW ovom malom ponuditi ugovor.![]()
[youtube][/youtube]
p.s
dobro sam ja rekao da je nasri u arsenalu samo trazi izgovor da ode
Zadnja izmjena: cala, dana/u 17 avg 2011, 12:56, ukupno mijenjano 1 put.
moje misljenje je da ce ovo biti najgora arsenalova sezona u posljednjih 10 godina
stvarno wenger sa svojom politikom transfera nigdje nece dogurati
stvarno wenger sa svojom politikom transfera nigdje nece dogurati
aha pa smo zato i pobjedili... nadam se da cemo cjelu sezonu lose igrat, a pobjedzivatiANTIFA ! je napisao/la:Slabi ste mi sinoc bili nesto ..![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.