FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

Saurman
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 15:55

Izgleda Timo pred potpisom za Anzhi Makhachkala , prihvatio je uslove koje nude rusi još se samo čeka odgovor Bayerna.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

rase.king
Kontakt:

Post Postao/la rase.king » 17 avg 2011, 16:19

Saurman je napisao/la:Izgleda Timo pred potpisom za Anzhi Makhachkala , prihvatio je uslove koje nude rusi još se samo čeka odgovor Bayerna.
Bila je to opcija dok je Vidal trebao doci, a poslije se vise nije nista spominjalo.
Evo vidim sad opet prica o njegovom odlasku.
Iskreno mislim da nam nije neophodan, moze Pranjic popuniti prazninu u veznom redu, ako bude bilo potrebe za tim. Tu je i Alaba, pa sto se mene tice moze ici. Godine ga stizu (od njega stariji samo HJB i DvB), a bilo bi lijepo uzeti nesto para za njega (kad se sjetim koliko smo ga platili :roll: ).
Dobar je, ali ne i neophodan nasoj ekipi.
Ipak, mislim da do ovog transfera nece doci.

Je li neko citao sta se desava sa ovom kritikom koju je Kahn uputio Lahmu i Schweiniu :?: Obojica su preko medija odgovorili na njegovu kritiku, ne prihvatajuci je, dok je Beckenbauer podrzao ovu kritiku.

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 avg 2011, 17:42

prodaja tyme bi mislim bila dobra stvar, gustavo je definitivno jači, a alaba je igrač koji svakako treba dobit više prostora, momak stvarno ima petlje, odvažan je, a iako tako mlad za austrijance sjajno igra u repki
Večeras očekujem pobjedu, al da će tako lako biti ne vjerujem, ali ako nas dobro krene onda Zurich tone skroz ;)

vidim gore schweinsteiger brani schweinsteigera, pa svi mi znamo da je to dobar igrač ali to mora još više pokazat na terenu...rekao sam već više puta da čovjek zna zabit bitan pogodak, odigrat sjajno, al nekad je totalno out...kao vođa bi se trebao još više pokazati, al nekako tu on dosta zaostaje za npr. van bommelom, a da ne govorimo koliko za jednim kahnom ili effenbergom...schweini pokaže povremeno, il da kažemo i češče određene liderske kvalitete al to nije dovoljno, mora biti mnogo više sposoban da razdrma ekipu, da je probudi kad se uljuljaju i kada igra nikako ne ide, al on ne dopire do ekipe na pravi način ko ovi drugi spomenuti, naši pravi lideri(nažalost bivši)....a naš sadašnji kapiten je posebna priča, on vala zna ekipu razdrmat i probudit ko niko :D :D kad bi barem sebe probudio ja bi bio sretan, jer odavno mu nisu partije na nivou ko prije ;) al čovjeku su dvije kapitenske trake došle preko glave izgleda :)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 avg 2011, 17:54

hvala titanu i kralju :)
Saurman je napisao/la:Izgleda Timo pred potpisom za Anzhi Makhachkala , prihvatio je uslove koje nude rusi još se samo čeka odgovor Bayerna.
volio bih da Tymo ode,zato sto mi je drag igrac.Nazalost,za njega vise nema mjesta u prvih 11,ako je ikad i bilo...
A najmanje sto nam treba je nezadovoljan igrac u svlacionici...
rase.king je napisao/la:
Je li neko citao sta se desava sa ovom kritikom koju je Kahn uputio Lahmu i Schweiniu :?: Obojica su preko medija odgovorili na njegovu kritiku, ne prihvatajuci je, dok je Beckenbauer podrzao ovu kritiku.
Ja sam procitao to Lahmovo,ali nisam nigdje nasao odgovor Schweinia i Kaisera...

Ono Lahm sto mu je odgovorio je bilo previse glupo.Tako pricati o covjeku koji je oibljezio jednu eru i u reprezentaciji i u Bayernu,pa moze mu samo zavidit'.Jos mu Kahn moze ocitati i bukvicu kako da vodi tim.
Jadno od Lahma...

@effe
daleko od toga da sam ga branio,vec mislim da ima potencijal da vodi ekipu kad bi mu se ukazalo povjerenje i ima te "bljeskove" nekad,ali to svakako nije dovoljno...
a poredit bilo koga iz ove generacije Bayerna s Kahnom ili Effenbergom je suludo :D

ironija je sto mu je Schweini zamjenik za obje te trake :D
ja mislim da bi to trebalo izbalansirat :D
#miasanmia

ramiral
Kontakt:

Post Postao/la ramiral » 17 avg 2011, 18:42

Sorry što ulijećem kao padobranac ali i moje mišljenje je da Bayi treba kapiten sa većim autoritetom nego što je sada.. kad se čovjek sjeti Effenberga i Kahna i uporedi ih sa ovim sada = neuporedivo.
Bez uvrede.
29 ... a do maja 2012 - 30 ...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 17 avg 2011, 19:22

@schweinsteiger: ma ja to tako napisao da si ga branio...al kontamo se :D ma schweini bi svakako prije lahma trebao biti kapiten, jer ipak je on podobniji za tu funkciju nego lahm...bez daljnjeg ;)
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Damir_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Damir_BvB » 17 avg 2011, 20:23

Viel Gluck ... Cjela njemacka je uz vas :) ...
BvB Echte Liebe !!!

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 avg 2011, 20:33

@effe_sa
Mi smo obitelj - MIA SAN MIA ; kako onda da se ne skontamo :D
ovo sad igraca sto imamo,ja mislim da Neuer ima najveci kvalitet vodje,ali tesko da cemo njega ikad gledat s kapitenskom :D

@damir_bvb
hvala,ovakve stvari se cijene :D
#miasanmia

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 avg 2011, 20:54

BASTIIII :D

JetSet_Hantraga
Kontakt:

Post Postao/la JetSet_Hantraga » 17 avg 2011, 21:01

Na kladionici sam igrao tacan rezultat 2:0, ali kako sada stvari stoje moglo bi to biti puno vise.
Syebat ce me Mario. :lol:
Đipke sa Bara, zakačio se sa nama, Crnim vranama.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 21:08

Zasto je stavio Mullera na klupu, pa nije momak kriv sto ga je ovaj forsirao na neprirodnoj poziciji i nije pruzao ono sto zna i umije, zbog toga da njegov miljenik (zna se vec ko) igra na svojoj poziciji :S.
EDIT: Upravo se neki engleski komentator fino provali, kaze Ribery daje loptu Lahma, medjutim to je na njegovu slabiju, desnu, nogu, nece sutirati. Fino je znati da nisu samo nasi komentatori tockovi :D. Gdje nece znati da je Lahm desnjak.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 21:35

Slabo prvo poluvrijeme bez nekih izrazitih šansi Bayern ima loptu u nogama ali ništa konkretno, Svajni ga zabi i to glavom zamislite tu situaciju ne vidi se često :D

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 avg 2011, 21:36

JetSet_Hantraga je napisao/la:Na kladionici sam igrao tacan rezultat 2:0, ali kako sada stvari stoje moglo bi to biti puno vise.
Syebat ce me Mario. :lol:
Eh moj Hantro,Mario uz ovog tipa s moje profilne najlošiji naš igrač dosad.Bitno je do kraja ne primit gol a gore šta se napravi.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 avg 2011, 21:37

Previše komplikuju sa akcijama ,nista nece jednostavno da urade ,uvijek prave viska potez .Napokon sam zadovoljan sa odbranom ,fino se drze i za sada Zurich je bezopasan ,osim jednom iz prekida sto su pokusali .Treba napasti jace u 2 poluvremenu ,mozda uvest Mullera i Olica da ubrzaju igru i zabiti jos jedan gol i sa 2-0 prolaz nije upitan .

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2011, 21:39

Onaj malac Rodriguez nas ukopa. Niko ne moze pored njega da prodje pa cak ni jedan Robben. :?
Ako sam dobro razumio, komentator je rekao da ima svega 18 godina. :o

Sto se tice same tekme, nismo puno pokazali. Prvih 15-ak minuta je bilo na vrlo visokom nivou ali sve poslije toga je za zaborav.
Bilo bi pogodno sta mijenjati, imamo jos dosta napadackih opcija na klupi.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 21:44

Heynckes treba poslati svog miljenika na klupu a uvesti Mullera da se igra ubrza , odbrana zasad igra bez greške.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 17 avg 2011, 21:45

Samo ubaciti Mulera mjesto Gomeza i idealan sastav ;)

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 21:47

Bilal je napisao/la:Samo ubaciti Mulera mjesto Gomeza i idealan sastav ;)
Ja bih prije Krossa vadio, koliko god da mi je drag kao igrac, vala nista nisam vidio od njega vrijedno pomena :S. Gomez u onakvoj zbrci, koliko god njega ne volio, ne moze nista.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 avg 2011, 21:52

joj pa jel vidio ko ovo ... GOmez ubija xD da postigne sada 5 golova gotovo je xD sa peterca u nebesa ...
Zadnja izmjena: thulkazal, dana/u 17 avg 2011, 21:53, ukupno mijenjano 1 put.

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 avg 2011, 21:53

Oooj Marioo , pa jel moguce ono :S

Edit : Džoni Leoni skida Lahmu čist zicer , po drugi put Lahm maši nemoguće :)
Zadnja izmjena: bavarian_bk, dana/u 17 avg 2011, 21:54, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Huske i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []