Gledao sam ja Husića čak i igrao fudbal jedno vrijeme sa njim. Momak je mašina, brz, bezobrazan poprilično, ima šmeka za igru...Devil je napisao/la:Tomovic ti je golman Slavije,licno ono sto sam video vrlo talentovan golman,po meni zasluzuje poziv ovde.Dylan Dog je napisao/la:Ko su ovaj Tomovic,Husic,Sipovic,Brekalo,MarkicBiH: Tomović (Mašić), Čolić (Čomor), Kvesić (Husić), Sipović (Brekalo), Markić, Handžić (Dupovac), Višća, Stevanović (Mujić), Bilbija (Bekić), Grahovac (Šiši), Zakarić.
Sipovic ti je stoper Otelula.
Husic je iz Zvijezde nisam ga gledao,bas kao ni Brekala koji je iz Sirokog.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- bosanac035
- Kontakt:
Re: U-21,U-19,U-17
I Love this game !!!
- Principatus
- Kontakt:
Ma da, zasto bi zvali jos neke igrace. Nemamo mi njih nikako u jacim ligama.Jagodic: "No, i taj drugi tim je imao svoje prilike, Bekić je pogodio stativu. Nakon ove provjere, fokusirat ćemo se samo na uigravanje ovog što imamo, a to je dvadesetak igrača, jer je premalo vremena do meča sa Bjelorusijom da bi smo isprobavali i dodali neke nove igrače", dodao je selektor naše mlade reprezentacije."
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Edin Višća pogodio na premijeri za Istanbul BB. Naš internacionalac nakon solo akcije oslobodio se dvojice igrača, ušao u šesnaesterac i neodbranjivim udarcem sa 12 metara matirao protivničkog golmana. Utakmica je zavrsena rezultatom 2:1 za Istanbul BB igrali su protiv Samsunspor-a.

Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html
- Principatus
- Kontakt:
Visca i Grahovac, to dvoje mladih igraca iz nase lige trebali bi napraviti lijepu karijeru.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
i zakaric 

101 naivac vjeruje Jagodicu. Zemlja viceva 

-
- Kontakt:
i Dupovac i Handzic prije svihedinjo-vg je napisao/la:i zakaric
Ma vic godine, trener osvoji premijerligu, onda preuzme mladu reprezentaciju i naivci mu vjeruju.floyd je napisao/la:101 naivac vjeruje Jagodicu. Zemlja viceva
100% sportski i krajnje opušten potpis
Vjerovao sam ovaj čovjek može nešto napraviti sa mladom reprezentacijom, ali tek sada vidim da on blage veze nema. Pa San Marino ima više igrača u U-21 koji igraju vani 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Principatus
- Kontakt:
Evo jos jedan igrac kojeg bi mogli pozvati.
Sead Kolasinac, 18 godina, rodjen u Karlsruhe.
Igra za mladi Schalke 04. Igra centralnog ili defanzivnog veznog, a moze i stopera.
Igrao je za U18 Elf-a i pozvan je sad za Njemacku U19.
http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali sta ce nam ti klocevi iz inostranstva, koji igraju za karine od klubova i krampe od reprezentacija.
Sead Kolasinac, 18 godina, rodjen u Karlsruhe.
Igra za mladi Schalke 04. Igra centralnog ili defanzivnog veznog, a moze i stopera.
Igrao je za U18 Elf-a i pozvan je sad za Njemacku U19.
http://www.transfermarkt.de/de/sead-kol ... 94005.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Ali sta ce nam ti klocevi iz inostranstva, koji igraju za karine od klubova i krampe od reprezentacija.

- Armageddon2012
- Kontakt:
kakve to veze ima?...čim igra vani dobar je,a ako igra u bosni ne valja,je li ta logika?Vjerovao sam ovaj čovjek može nešto napraviti sa mladom reprezentacijom, ali tek sada vidim da on blage veze nema. Pa San Marino ima više igrača u U-21 koji igraju vani
uostalom,pokazali su ovi iz san marina koliko vrijedi to što im igraju vani

sa gospodinom gospodski,sa konjem-konjski...
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Ja imam jedan prijedlog koji bi mozda mog'o da doprinese ako ne fudbalu na nasim prostorima ali barem reprezentacijama.
Komitet ili savez (ili ko vec) bi trebao dati nasim fudbalskim radnicima koji su smjesteni po evropi mandat da na vrijeme kontaktiraju sa mladjim igracima da bi oni vidjeli da se savez interesuje za njih i da nisu zaboravljeni. Kad se skonta imamo bar jednog meritnog covjeka. U Francuskoj su Bazdarevic i Hadzibegic, u Spaniji Kodro, u Engleskoj Boro Primorac, u Njemackoj Piplica, ovdje u Svedskoj je Zoran Lukic itd.... Zasto ne iskoristi te ljude!?
Komitet ili savez (ili ko vec) bi trebao dati nasim fudbalskim radnicima koji su smjesteni po evropi mandat da na vrijeme kontaktiraju sa mladjim igracima da bi oni vidjeli da se savez interesuje za njih i da nisu zaboravljeni. Kad se skonta imamo bar jednog meritnog covjeka. U Francuskoj su Bazdarevic i Hadzibegic, u Spaniji Kodro, u Engleskoj Boro Primorac, u Njemackoj Piplica, ovdje u Svedskoj je Zoran Lukic itd.... Zasto ne iskoristi te ljude!?
jedna od vaznijih uloga u21,u19,u17 selekcija promovisanje domace lige i domaceg fudbalskog proizvoda. to je nesto sto rade svi savezi i to je neko stratesko razmisljanje. "stranci" se,najcesce, zovu ukoliko se radi o extra talentu. ako ste primijetili,recimo srbi,hrvati,rijetko, u mladje selekcije, pozivaju igrace iz inostranstva..........maxuz baxuz je napisao/la:Ja imam jedan prijedlog koji bi mozda mog'o da doprinese ako ne fudbalu na nasim prostorima ali barem reprezentacijama.
e sada dolazi do osnovnog problema, nasa liga nije u stanju da proizvede igrace koji na dostojnom nivou mogu predstavljati bih fudbal u mladjim(i u starijim) saelekcijama i postavlja se logicno pitanje ,je li vaznije "promovirati" ligu polovnim, nekvalitetnim proizvodom koji nikada nece doci na reprezentativni nivo ili je bolje pozvati kvalitetne strance koji ce sutra popuniti a reprezentaciju. bojim se da je menadzersko/klupski lobi prejak da se to promijeni.
- Joint_Union
- Kontakt:
Kako se radi sa nasim mladim nadama govori činjenica da je pola ekipe otrovano u hotelu Park i završilo na Infekivnoj klinici KCUS prije putovanja u Makedoniju na odigravanje prijateljske utakmice sa istoimenim domaćinom.
Smiješni i žalosno.
Momci su za 10, svaka im čast.
Smiješni i žalosno.
Momci su za 10, svaka im čast.
The Blues,La Squadra,Azzura,Blucerchiati,Plavi.Plava boja se voli iz ljubavi.Ne želimo nametnutu ljubav,već onu čistu Shakespeareovu.Da,u nju vjerujemo.A takva je ljubav prema plavoj boji.Ona se poklanja samo jednom i jedinom-fudbalskom klubu ŽELJEZNIČAR.
- maxuz baxuz
- Kontakt:
Selektor mlade nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine (U-21) Vlado Jagodić za predstojeći susret kvalifikacija za Evropsko prvesntvo, protiv Bjelorusije (2. seprembra u Borisovu) pozvao je sedam igrača koje brane boje stranih klubova.
Na spisku se nalaze Edin Višća, Edin Zahirović, Muhamed Bešić, Namanja Bilbija, Miroslav Stevanović, Enes Sipović i Mateo Sušić.
Otkud sad ovo? Ili ima jos jedan Muhamed Besic za kojeg ja neznam?Na spisku se nalaze: Kenan Hasagić (Istanbul BB), Asmir Begović (Stoke), Asmir Avdukić (Borac), Boris Pandža (Mechelen), Saša Papac (Glasgow Rangers), Emir Spahić (Sevilla), Adnan Mravac (Mattersburg), Mensur Mujdža (Freiburg), Muhamed Bešić (Hamburger SV), Miralem Pjanić (Lyon), Sejad Salihović (Hoffenheim), Elvir Rahimić (CSKA Moskva), Zvjezdan Misimović (Dinamo Moskva), Adnan Zahirović (Spartak Nalchik), Haris Medunjanin (Maccabi Tel Aviv), Senad Lulić (Lazio), Semir Štilić (Lech Poznan), Darko Maletić (Aktobe), Senijad Ibričić (Lokomotiv), Edin Džeko (Manchester City), Zlatan Muslimović (bez kluba), Ermin Zec (Genclebirigli).

I ovaj Bilbija se mora istrpit dok ne prestari, kao onomad Petar Jelic. On jedino igra za reprezentaciju, u strasnoj jelenskoj ligi, nema mjesta.
102 lika vjeruju Jagodaru
...koji samo nastavlja, po uputama, tamo gdje je Tula stao. Ignorisat talente iz vana, da ih slucajno ne bismo pridobili. 
102 lika vjeruju Jagodaru

To je jedan jedini Muhamed Bešić, kao i Adnan Zahirović, a ne kako su prenjeli mediji Edin Zahirović koji ustvari i ne postoji. Vjerovatno će ovaj dvojac ukoliko bude van kombinacija A selekcije pridružit se U21 selekciji koja igra isti dan samo tri sata ranije u Borisovu.maxuz baxuz je napisao/la:
Otkud sad ovo? Ili ima jos jedan Muhamed Besic za kojeg ja neznam?![]()
![]()
- Papastathopoulos
- Kontakt:
besica bi ja odma poslao u mladu repku, jer u hsv-u je svaki mec na tribinama i nek se praksa malo u U21, a pape nece dat zahirovica sigurno...71000 je napisao/la:To je jedan jedini Muhamed Bešić, kao i Adnan Zahirović, a ne kako su prenjeli mediji Edin Zahirović koji ustvari i ne postoji. Vjerovatno će ovaj dvojac ukoliko bude van kombinacija A selekcije pridružit se U21 selekciji koja igra isti dan samo tri sata ranije u Borisovu.maxuz baxuz je napisao/la:
Otkud sad ovo? Ili ima jos jedan Muhamed Besic za kojeg ja neznam?![]()
![]()
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Jagoda se opasno zayebaje.Bjelorusija U-21je jaka ko zemlja.A ovaj ala Tulic sistem bez veze udara.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
POBJEDA JUNIORA, PORAZ KADETA
Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je pobjedu protiv Makedonije, dok je naš kadetski tim poražen od istog protivnika.
Naša juniorska i kadetska reprezentacija nalaze se u Skoplju gdje su danas odigrali prijateljske utakmice protiv Makedonije.
U-19 nacionalni tim BiH savladao je Makedonce sa 3:0. Strijelci su bili Daniel Graovac, Armin Hodžić i Adnan Hrelja. Dok je U-17 reprezentacija naše zemlje poražena sa 1:0.
"Iskreno igru možemo i moramo poraviti još dosta da bi se mogli nositi i sa jačim reprezentacijama. Ali s obzirom da je ovo prvo okupljanje, bilo je veoma dobro i pobjeda je bitna za samopouzdanje", rekao je Dino Bevab za SportSport.ba.
"Bili smo ravnopravni, jer Makedonija je dobra reprezentacija, ali mi smo svoje šanse iskoristili i onda smo do kraja utakmice kontrolisali igru", dodao je član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Izabranike Tonija Karačića i Sakiba Malkočevića očekuje po još jedan okršaj sa reprezentacijom Makedonije koji je na rasporedu za dva dana.
juniori imaju finu generaciju, te mislim da bi neki od ovih mladica mogli postati veoma dobri igraci.
Juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine upisala je pobjedu protiv Makedonije, dok je naš kadetski tim poražen od istog protivnika.
Naša juniorska i kadetska reprezentacija nalaze se u Skoplju gdje su danas odigrali prijateljske utakmice protiv Makedonije.
U-19 nacionalni tim BiH savladao je Makedonce sa 3:0. Strijelci su bili Daniel Graovac, Armin Hodžić i Adnan Hrelja. Dok je U-17 reprezentacija naše zemlje poražena sa 1:0.
"Iskreno igru možemo i moramo poraviti još dosta da bi se mogli nositi i sa jačim reprezentacijama. Ali s obzirom da je ovo prvo okupljanje, bilo je veoma dobro i pobjeda je bitna za samopouzdanje", rekao je Dino Bevab za SportSport.ba.
"Bili smo ravnopravni, jer Makedonija je dobra reprezentacija, ali mi smo svoje šanse iskoristili i onda smo do kraja utakmice kontrolisali igru", dodao je član juniorske reprezentacije Bosne i Hercegovine.
Izabranike Tonija Karačića i Sakiba Malkočevića očekuje po još jedan okršaj sa reprezentacijom Makedonije koji je na rasporedu za dva dana.
juniori imaju finu generaciju, te mislim da bi neki od ovih mladica mogli postati veoma dobri igraci.