FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: F.C. Internazionale Milano
al jbga za Eto'oa ce da ustede 60 miliona za 3 godine + 30 ako dobiju za njega je 90,,ja bi to sve ulozio u Robbena ili Hulka i jos uzeo samo Hazarda nek se bori sa Alvarezom 
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
a Robben bi kao imao manju platu od Eto'oa, bi malo morgen...
nije ti ovo menager pa da se tako lako obrcu igraci...jos gdje nadje mrtvog Robbena od toliko igraca, pa radije gledam Pandeva nego njega...
meni napad Tevez---Pazzini---Forlan izgleda premocno, ali ne volim ja ove "spore" igrace, pa zbog toga dosta samo jedan(Pazzini ili Milito), a na krila Tevez i Lavezzi koji grizu kao ludi citavu tekmu...
nego zamislite ovu scenu:
Zanetti----Cambiasso----Alvarez
Lavezzi---Milito---Tevez
svi imaju jednu te istu stvar zajednicku
go.vno mu tko pogodi 
nije ti ovo menager pa da se tako lako obrcu igraci...jos gdje nadje mrtvog Robbena od toliko igraca, pa radije gledam Pandeva nego njega...
meni napad Tevez---Pazzini---Forlan izgleda premocno, ali ne volim ja ove "spore" igrace, pa zbog toga dosta samo jedan(Pazzini ili Milito), a na krila Tevez i Lavezzi koji grizu kao ludi citavu tekmu...
nego zamislite ovu scenu:
Zanetti----Cambiasso----Alvarez
Lavezzi---Milito---Tevez
svi imaju jednu te istu stvar zajednicku
svi brazilci? 
hej a Pandev ti leti
mislis Robben za 7 miliona nebi dosao?meni je bolji on desnom nego Tevez,,a mlad i on,,,
hej a Pandev ti leti
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco
Još da su mu koljena kao kod Teveza, možeš misliti kako bi prošao sa štoperima i Italiji..adointer je napisao/la:svi brazilci?
hej a Pandev ti letimislis Robben za 7 miliona nebi dosao?meni je bolji on desnom nego Tevez,,a mlad i on,,,
Jbt na gazzetti textualni prenos pregovora u Milanu
..
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/17 ... 7923.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.gazzetta.it/Calciomercato/17 ... 7923.shtml" onclick="window.open(this.href);return false;
a jebga,kad moze cackalica Inzaghi moze i on,,valja njega uhvatit 
moratii je bio jasan prodali su eta zbog dugovanja i ffp ja ,sad ce ga zamijeniti sa forlanom i dovesti ce kucku ,e to je onaj stari grande inter a sastav ce biti jer ce se forlan platit 10 tak mil kucka nekih 8 mil za pola ugovora i nema sanse da se dovede tevez to je isto jasno naglasio morrati ee jedina izmjena je ta da moze doci lavvezi(koji je danas rekao da nema nikakve sanse da ode iz napolia) je da se plati 15+ mil + pandev ali to laurentis ne zeli .
interista ma nemoj da se uzbudjujes vraca te se gdje i zaslujujeze heheh zato ja tebe nerviram a vjeruj svaki juventin i milanista dijeli moje misljenje.cao mir hehhe
-----------------------------j.c---------------------
----------rannochia--------lucio----------samuel---(ne zna se koji je brzi heheh)
zanneti-----------kucka-------snijder---------nagatomo(koja kreativnsot)
---alvarez----------------pazzi----------------forlan
interista ma nemoj da se uzbudjujes vraca te se gdje i zaslujujeze heheh zato ja tebe nerviram a vjeruj svaki juventin i milanista dijeli moje misljenje.cao mir hehhe
-----------------------------j.c---------------------
----------rannochia--------lucio----------samuel---(ne zna se koji je brzi heheh)
zanneti-----------kucka-------snijder---------nagatomo(koja kreativnsot)
---alvarez----------------pazzi----------------forlan
Mariga saluta tutti: domani vola in Spagna. Prestito con diritto di riscatto a fissato a 6 mil
Idi odavdje bolesnice jedan...........Silvio B je napisao/la:Mariga saluta tutti: domani vola in Spagna. Prestito con diritto di riscatto a fissato a 6 mil
Halooo vidis da ti se smiju svi i Interisti i Milanisti,ti si jedan mali mis koji je jak samo na tastaturi,idi izadji malo,zivot ti je u kurcu totalnooo,zao mi te...
Ti si za sadake sine dragi
INTER SIAMO NOI ! ! !
Da Meazza a Eto'o: Inter addio senza salutare
Ti si bolestan 1000%...Silvio B je napisao/la:Da Meazza a Eto'o: Inter addio senza salutare
MOLIM administraciju da pomogne ovom bolesniku koji ima bolest zvana INTER...
ADMINISTRACIJA OVAJ CE UNISTITI FORUM,SAMO PROVOCIRA I ONDA MI BUDEMO BANOVANI....DAJ MU BAN ZA SVA VREMENA
INTER SIAMO NOI ! ! !
ma ja ne provociram niti pcujem samo dijelim info.
Sky saluta Eto'o e avvicina Forlán
Sky saluta Eto'o e avvicina Forlán
- Interista_di_Cuore
- Kontakt:
Trajno sam banovan (zasluzeno) i reko samo da vas pozdravim sve sa ovog podforuma...Idiot Silvio nek nastavi ovdje pisat i doprinosit forumu svojim postovima.Do pisanja nekom drugom prilikom..
Pozz
Pozz
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...
Nemogu vjerovat, Interista popusi trajni ban a ovaj se izruguje i ismijava svako par dana i nikom nista.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Ma znao sam da ce tako biti,eto neka im bolesnici pisu po forumu,e moji admini,ccc....Interista_di_Cuore je napisao/la:Trajno sam banovan (zasluzeno) i reko samo da vas pozdravim sve sa ovog podforuma...Idiot Silvio nek nastavi ovdje pisat i doprinosit forumu svojim postovima.Do pisanja nekom drugom prilikom..
Pozz
Kako ne vidite da je momak kompleksas i da provocira raju???Zalosnooooooooo,fujjjjjjj
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Boateng_27
- Kontakt:
e jbgInterista_di_Cuore je napisao/la:Trajno sam banovan (zasluzeno) i reko samo da vas pozdravim sve sa ovog podforuma...Idiot Silvio nek nastavi ovdje pisat i doprinosit forumu svojim postovima.Do pisanja nekom drugom prilikom..
Pozz
Ricardo Quaresma coming to Bosnia & Herzegovina :)
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Zlatan Ibrahimović- 8 Seasons. 8 Years of Success. A season for the Ultimate Champion
Daj Maggo, nemoj to raditi, jedino ako ti je dojadio ovaj forum.....Interista_di_Cuore je napisao/la:Trajno sam banovan (zasluzeno) i reko samo da vas pozdravim sve sa ovog podforuma...Idiot Silvio nek nastavi ovdje pisat i doprinosit forumu svojim postovima.Do pisanja nekom drugom prilikom..
Pozz
Nadam se da ćeš se opet vratiti, čekamo te...
Trebate doci svi na fejsu ima prejaka stranica Inter u srcu - Inter Club Fedeli pa cemo komentarisat,ovaj forum trebamo svi napustiti,ali bas svi...
INTER SIAMO NOI ! ! !
- Interista_di_Cuore
- Kontakt:
Ma nije mi dojadio,al necu da pisem sa nekog drugog korisnickog imena,ovo sam se registrovo samo da vas pozdravim...
Nisam se sam banovo jbg.Zasluzeno sam banovan,al nije moralo biti trajno jer dosad ni jednom nisam bio banovan i nisam psovo,al nema veze neka Silvia.
Nisam se sam banovo jbg.Zasluzeno sam banovan,al nije moralo biti trajno jer dosad ni jednom nisam bio banovan i nisam psovo,al nema veze neka Silvia.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Dajte ljudi ignorišite ovog konja ( Silvio B ) totalno, nema replike, ako mu je drago da piše, neka piše, nemojte zbog njega gubiti živce i dobijati banove.
Admine, divno ovo radite, puštate tenkrea da uništava forum,...
Admine, divno ovo radite, puštate tenkrea da uništava forum,...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.