Sta je ovo, sve pomrloellaxaz je napisao/la:Da nije bio prekid možda?nime_tm87 je napisao/la:Imal rezultata ?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
1:0 zijano Željo o igri nema se sta napisati,onaj drente je bio ok ali Jamak mu neda lopte.ukratko
® GONGASHI POWERHOUSE ® Founder & Capitano ©
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
Šampioni SS Lige 🏆🏆
SS Kup 🏆
Super Kup 🏆🏆
Strijelac Lige -★★★
Strijelac Kupa-★★★
U sezoni 16★20★21★22★23★24 No1 po broju datih golova u ss.ba ligi★
Prvi član Kluba ⚽ 100, 200,300
-
- Kontakt:
e sila smooodeyo je napisao/la:1:0 zijano Željo o igri nema se sta napisati,onaj drente je bio ok ali Jamak mu neda lopte.ukratko
Ja volim Želju za njega sve, ooo naprijed Željo do pobjede, u boj kad krenemo sve pred sobom rusimo, Željo mi te volimo kako god zavrsio...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
kakve skele dijete dragoBa Ze je napisao/la:
čuj ovog partizana !![]()
![]()
![]()
![]()
bolje doniraj sebi da se one skele poprave.

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Bianconeri1988
- Kontakt:
E jojjjjjjjj pa kako da izgubimo
Mah kad vidim ko je igrao, sve mi je jasno....
Karić branio čitavu tekmu, znači li to da će Bukvić doboti šansu protiv Travnika!?

Mah kad vidim ko je igrao, sve mi je jasno....

Karić branio čitavu tekmu, znači li to da će Bukvić doboti šansu protiv Travnika!?
Ž '21!
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Senza Fachetti niente scudetti, con Gasperini e Ranieri torni dove eri!
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
Decko povrijeden !Bianconeri1988 je napisao/la:E jojjjjjjjj pa kako da izgubimo![]()
![]()
Mah kad vidim ko je igrao, sve mi je jasno....![]()
svoj ti pos'o !
haj ti tamo na koridu nacrto se još jedan grafit, idi slavi veseli se malo, kad te tvoj klub brine iz sedmice u sedmicuEmir ZENICA je napisao/la:kakve skele dijete dragoBa Ze je napisao/la:
čuj ovog partizana !![]()
![]()
![]()
![]()
bolje doniraj sebi da se one skele poprave.
![]()
Nema vise skela

BOLESNI OD LJUBAVI !
THC U KRVI
THC U KRVI
- KB-TM87
- Kontakt:
Pročitaj par stranica unazad i vidi kakve su akcije bile na Jugu. Dečko očito imaš kompleks Željezničara, ali neka, lijepi strah.kimbo je napisao/la:Prije te digitalizacije zelio bih da doniram 1000Km za kupovinu sredstva za unistavanje korova na tribinama vam.
Vidim godinama niste u stanje da to rijesite. Jel se to moze kako regulisati
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
karic je branio , a bukvic je jos povrijedjen et kolko si informisan
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Mislis nesto ovako ?nime_tm87 je napisao/la: imal neko da bi mogao da uradi cijelu ekipu ŽELJEZNIČARA na ovaj način ?

Kompletna druga postava igrala. Igra u kompletu dosta lošta, Ilijaš se više borio, trudio... Bolji od ostalih su bili Drakul, Prutina, Jamak, a Drenteu niko lopte ne da. Al' bukvalno frajer mora sam da ganja da bi došo do lopte. Alić na štoperu katastrofalan, Čolići (Benjamin i Elvir) isto tako veoma loše. Haris Bešlija je za ove sve Messi to je sigurno. Poraz toliko i ne boli jer smo i sam go primili poslije očitog faula, kojeg su vidjeli i navijači Ilijaša. Još smo i penal promašili (Svraka)... al igra nije bila na nivou bilo koje ekipe Želje!
Željo je klub koji se voli u cijelom svijetu !
-
- Kontakt:
karic je branio prvo poluvrijeme! sad sa utakmice sam dosao!karic nije lose branio ilijas u potpunosti nadigrao a da bi stvar bila jos gora na poluvremenu je usao drugi tim ilijasa i oni su im zabili gol i napravili prilika dosta!amar sjedio na tribinama a crnjo kosica ovo ono nije los igro danas isturenog veznog!vasilic je dobro odigrao!b.colic katastrofa,muamer svraka nezna dodat lopte!bio je i stanic al nije igro prico dva sata sa nekom ribom na telefon hehe
et toliko ostali nisu vrijedni spomena

- Juzna_tribina
- Kontakt:
Emanuel strasan igrac,Karic branio prvo poluvrijeme u drugom golman iz juniora Kjosevski...Jamak,E.Colic najlosiji na terenu.....Svraki golman uhvatio loptu pa zamislite kakav je to sut bio
Sve u svemu danas je Zeljo bio los........

Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
nisam bio u ilijasu, al evo vidim druga ekipa rayocarala, kad sae Drakul oporavi mislim da Svraka nece bit medju prvi 18, ne mozes ba dopustiti da te ilijas pobijedi i to poluvreme im igrala druga ekipa katastrofa, al ovo je i dobro nek pojedinci vide kakvi su igrai i kolko zasluzuju
- Juzna_tribina
- Kontakt:
U drugom poluvremenu za ekipu Ilijasa su igrali momci koji vjerovali ili ne imaju po 15-16 godina uz par starijih momaka....

Zbog tebe dane,noci ne spavam,citav zivot svoj,tebi cu da dam !!! Volim Zeljeznicar !
Vjerovatno tu i ima i momaka koji redovno posjecuju Zeljine tekme i koji se redovno mogu vidjte na tribiniJuzna_tribina je napisao/la:U drugom poluvremenu za ekipu Ilijasa su igrali momci koji vjerovali ili ne imaju po 15-16 godina uz par starijih momaka....![]()
![]()
![]()
![]()
-
- Kontakt:
vecina igraca u ilijasu su 92.93,i 94 gpdiste i mali golman sto je usao u drugom poluvremenu je 95 godiste!i ja sam navijac zeljeznicara al balavcad su im ocitala bukvicu! 

-
- Kontakt:
jeste mali nere 93. godiste niko ga nije mogao prec ima cak je iistetovarao nesto uvezi zelje!niko ga nije mogao proc!lisander je napisao/la:Vjerovatno tu i ima i momaka koji redovno posjecuju Zeljine tekme i koji se redovno mogu vidjte na tribiniJuzna_tribina je napisao/la:U drugom poluvremenu za ekipu Ilijasa su igrali momci koji vjerovali ili ne imaju po 15-16 godina uz par starijih momaka....![]()
![]()
![]()
![]()

Pa ako ima nekih interesantnih igraca trebo bi klub da mozda proba da dodvede nekoga/nekolko momaka pa ako nista dati im nek igraju godinu u juniorima..
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
amar je sjedio na tribinama cuo sam ga kad se raspitivao za neke igrace!sajo10 je napisao/la:Pa ako ima nekih interesantnih igraca trebo bi klub da mozda proba da dodvede nekoga/nekolko momaka pa ako nista dati im nek igraju godinu u juniorima..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.