FC Internazionale Milano

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

warden
Kontakt:

Re: F.C. Internazionale Milano

Post Postao/la warden » 17 avg 2011, 19:22

Daj ba Cuero nemoj sebi to dopustat ,ja znam da je administracija zakazuje ,mnogo mnogo, to su jos jedom upravo sad demonstrirali :o ...ti si nam najaktivniji ovdje ,ti si nas moderator :? ,nadam se da ces jos razmislit ...znam da ti je mrsko pravit novi account al sredit cemo mi nesto sa Sarajliojm da ti vrati nick ,valjda moze :mrgreen:
Sad mene interesuje jel Silvio dobio trajni BAN :?:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Tritolone
Kontakt:

Post Postao/la Tritolone » 17 avg 2011, 19:23

Silvio volio bi znat koji je tvoj cilj?? Sta ti imas sa svojim provokacijama, pa ebote dosađujes, smaras vec priko pola godine. Jel imas ti kakvu zanimaciju u zivotu osim da spamas i dosađujes????
Ajde odgovori iskreno.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!

Urlando contro il cielo

Tu regina di milano
Io son pazzo di te

Go into a room too fast kid, the room eats you.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 avg 2011, 19:26

CCC..sta je ovdje bilo i ko te banovao???

Glede Silvia, pa jbo ga sta je sad covjek napisao...nije provocirao, a i zar morate replicirat..sami sebi to radite :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 avg 2011, 19:30

sarajlija89 je napisao/la:CCC..sta je ovdje bilo i ko te banovao???

Glede Silvia, pa jbo ga sta je sad covjek napisao...nije provocirao, a i zar morate replicirat..sami sebi to radite :roll:
De ba,dali je na temi juventusa pitao bih te ja....Taj silvio jednostavno izbaci iz takta vecinu forumasa,covjek je bolestan 100%...Evo mi vas molimo da ga ukinete za sva vremena,hocemo normalno da pisemo a ne da nam dolazi neki bolesnik da nam on daje informacije(koje vecinu svi znamo) i da provocira svaki puta...

De ba,skontajte se malo,izgubismo lika zbog bolesnika,zalosno...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 avg 2011, 19:32

sarajlija89 je napisao/la:CCC..sta je ovdje bilo i ko te je banovao???

Daj Šabane, nije poenta šta piše, nego zašto piše, dopušta mu se da svaki dan sere po ovoj i Juveovoj temi samo sa jednim ciljem da provocira.Čovjek nije pametne napisao, samo kopira linkove sa talijanskih portala :mrgreen:
Maggo ( Interista da cuore ) je svaki put tražio i tvoju reakciju, a Vi kao diplomate, ako Vam je cilj da imate pravi forum, nosite onakve tipove...Ako ne, da se svi kupimo, pa neka on piše sam sebi...

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 17 avg 2011, 19:35

Mister No je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:CCC..sta je ovdje bilo i ko te je banovao???

Daj Šabane, nije poenta šta piše, nego zašto piše, dopušta mu se da svaki dan sere po ovoj i Juveovoj temi samo sa jednim ciljem da provocira.Čovjek nije pametne napisao, samo kopira linkove sa talijanskih portala :mrgreen:
Maggo ( Interista da cuore ) je svaki put tražio i tvoju reakciju, a Vi kao diplomate, ako Vam je cilj da imate pravi forum, nosite onakve tipove...Ako ne, da se svi kupimo, pa neka on piše sam sebi...

AKO GA NE BANUJU TRAJNO SVI INTERISTI TREBAJU NAPUSTITI FORUM ! ! !
INTER SIAMO NOI ! ! !

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 17 avg 2011, 19:38

Nisam u toku...sta i ko je banovao, pitacu admina :roll:

Ne moze se lik banovat bez razloga, nista nije uradio. Nema to veze sa Juventusuom, zasto mu odgovarate ?? Fino sam vam skrenuo paznju na to, svima vama...drugo je sto on ima neke namjere, sto je poznat kao troll, ali sad nije nista uradio...ne mozes mu psovat za to....

Ccc..

Vidjecu sa Adminom kako i sta je bilo, ali poslije iftara. Moje je da prenesem, a sto se tice neke nadleznosti oko toga, nemam je...na pogresnoj ste adresi.

Imate ovu temu, pa tamo pitajte admina:

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... start=2020

zao mi je zbog @IDC...vidjecu sta i kako...

Bezveze, mada razumijem vasu rekaciju. Prenijecu adminu...
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 17 avg 2011, 19:43

pa dajte ljudi koji vam je, idc se treba vratiti tu nema dileme, ali kad vidite kakav je pajac onaj paja na arsenalovoj temi silvio je kamilica za njega, imate fino ignore i niko ga ne citira i ne vidite šta piše, a dobro sarajlija kaže nemaju razloga da ga banuju jbg, iskulirate i gotovo ;)
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Mister No
Kontakt:

Post Postao/la Mister No » 17 avg 2011, 19:54

tony-mortale je napisao/la:pa dajte ljudi koji vam je, idc se treba vratiti tu nema dileme, ali kad vidite kakav je pajac onaj paja na arsenalovoj temi silvio je kamilica za njega, imate fino ignore i niko ga ne citira i ne vidite šta piše, a dobro sarajlija kaže nemaju razloga da ga banuju jbg, iskulirate i gotovo ;)
Tony nije poenta u ignoreu ( u pravi si za to ) , poenta je u kazni za Magga ( IDC ) a onaj pajac će opet doći i srati.Ako ovaj forum misli da se onakvi kao IDC trebaju trajno banirati, hajmo svi odavde pa nek Silvio kopira i piše sam sa sobom...
Pravda za IDC, šaljite proteste adminu na pdf forum..

materazzi
Kontakt:

Post Postao/la materazzi » 17 avg 2011, 20:03

ja sam davno bio banovan zbog nekog krelca i huliganizma u engleskoj koji je omalovazavao sve ostalo pa i navijacku kulturu u italiji koja je bila zacetnik navijackog pokreta cijele evrope ali neka ja dobio trajni krelac 7 dana , sad kad pisem ne zelim da udjem u rasprave ali ovaj glupan silvio to radi sa namjerom da neko pukne i izgubi kontrolu , ako je cilj da ovaj forum postane klasicno djecije prepucavanje recite nam da idemo lagano , valjda ce se i normalni ljudi jednog dana moci negdje okupiti i razgovarati , pozdrav i pravda za IDC

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 17 avg 2011, 21:21

Sramota...

ne znam kakav drugi komentar da napisem, samo se nadam da ce se Mago vratiti jer steta bi bilo da poslije Magice izgubimo jos jednog znacajnog forumaskog kolegu
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

Huska
Kontakt:

Post Postao/la Huska » 17 avg 2011, 23:20

konju :lol: reko sam ja tebi nemoj sa ciganima, ali eto hoces ti :lol: znas uvijek gdje ces naci ekipu, ali opet ces ti sa ciganima, znam ja tebe :lol:

nek' su te banovali :lol:

JZ4
Kontakt:

Post Postao/la JZ4 » 17 avg 2011, 23:50

APPIANO GENTILE – Afternoon training has ended for the Nerazzurri at the Centro Sportivo Angelo Moratti.
After a technical-athletic warmup, Gian Piero Gasperini had the team play an 11 v 11 practice match on a pitch of reduced dimensions.

There were personalised sessions according to individual requirements for Ivan Cordoba, Yuto Nagatomo, Nelson Rivas and Emiliano Viviano.

Samuel Eto'o and MacDonald Mariga were on excused leave.
Press Office

Moj prvi post, pozdravljam Interiste :))

warden
Kontakt:

Post Postao/la warden » 18 avg 2011, 01:01

JZ4 je napisao/la:
Dobro dosao ,osjecaj se kao u svojoj kuci :P al sta ti je ovo JZ4 ? :mrgreen:
IO SONO INTERISTA
Non ha senso per me ..la mia vita senza te..!
il cuore della nord batte dentro di me ...ale ale
e era iniseme .. corniamo il sogno !!!

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 18 avg 2011, 01:02

warden je napisao/la:
JZ4 je napisao/la:
Dobro dosao ,osjecaj se kao u svojoj kuci :P al sta ti je ovo JZ4 ? :mrgreen:
slika

Dobrodosao ;)
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

silenT
Kontakt:

Post Postao/la silenT » 18 avg 2011, 01:08

pa vi glasajte da moderator bude sarajlija :lol: :lol: :lol:

brate Silviu lupite ignore i nevidiš šta retard piše.... ja sam to davno riješio, bezze mi tlak dizao....

usput zašto je IdC dobio trajni BAN nisam u toku ?????
Inter, Zrinjski, Hajduk, NY Knicks, Medvešćak, NY Rangers, Andy Murray, Rafael Nadal, Fernando Alonso

Silvio B
Kontakt:

Post Postao/la Silvio B » 18 avg 2011, 01:11

inter zeli 28 mil a anzi nudi 22 mil ,jer kako prenosi sky anzi ima eto a na njihovoj strani koji je jako pogodjen sa idejom o njegovom odlasku i sad vise nema povratka,cak su mu nekolicina igraca zamjerila sto se nije pozdravio.
a branca jos nema dozvolu za dovodjenje igraca jer tek kad legne novac za eto a,i to kako je criscitello rekao je veliki problem za inter jer nece imati puno vremena za pojacanja.

maicon ipak 4-5 sedmica van terena,i zbog toga santon ostaje .

kako navodi luca marchetti moratti je odlucio da smanji troskove koliko je moguce i tako ce od prodaje samuela samo forlana i kucka biti dovedeni ali kucka samo u slucaju da pandev pristane na genao.

bas mi je zao IDC a

adointer
Kontakt:

Post Postao/la adointer » 18 avg 2011, 01:14

opet ovaj :lol: ima Jonathan,moze Santon da ide :)
"Kada se rukujem sa milanistom, operem ruke...kada se rukujem sa juventinom, izbrojim prste!" Peppino Prisco

tony-mortale
Lokacija: Ministarstvo za istraživanje ruda i gubljenje vremena
Kontakt:

Post Postao/la tony-mortale » 18 avg 2011, 01:17

al stvarno je mučki provokator, kao javio par vijesti iz interovog tabora i žali za interistom dc :cry:
Pato: Siamo una squadra fatta non di compagni, ma di fratelli.

Grande
Kontakt:

Post Postao/la Grande » 18 avg 2011, 01:20

Kakav je ovo pacient dragi Boze...Ko fol on javlja informacije vezane za Inter,ahahahahahhah.Ne mogu da vjerujem koji je to bolesnik,samo se jos nije skontala diagnoza,ali ocigledna je bolest...
INTER SIAMO NOI ! ! !

Odgovori

Natrag na “FC Internazionale Milano”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.