tako jedino mozete i dati gol..da vam pustimoEdin TM87 je napisao/la:Volim ove sto nisu dobri s glavomDa nam puste koji gol u vjecitom
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]Devil je napisao/la:E to ne znam,zadnji put sam ga video u Zoraninom spotu.
Za Eurosonga.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
[youtube][/youtube]
ev meča sa realom " onclick="window.open(this.href);return false;
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
stavio sam ja i ne spamaj temu bezzeZagor je napisao/la:ev meča sa realom " onclick="window.open(this.href);return false;
Ne znam ko nije dao gol zadnji 3 tekmeado-hz je napisao/la:tako jedino mozete i dati gol..da vam pustimoEdin TM87 je napisao/la:Volim ove sto nisu dobri s glavomDa nam puste koji gol u vjecitom
![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odgledah sad ovaj kratki replay Partizan - Real i mogu slobodno reći da je Sarajevo dobilo odličnog golmana (fantastične intervencije, sjajni refleksi za golmana). Iskustva ima, zna braniti - sad samo treba vidjeti u kakvoj je formi. 
-
StoneRoses
- Kontakt:
Postovi: 1354Edin TM87 je napisao/la:Ne znam ko nije dao gol zadnji 3 tekmeado-hz je napisao/la:tako jedino mozete i dati gol..da vam pustimoEdin TM87 je napisao/la:Volim ove sto nisu dobri s glavomDa nam puste koji gol u vjecitom
![]()
Da li ti imas roditelje??
Vidim doveden je ovaj Pantić i takodje vidim da se radi o solidnom golmanu (haman i odličnom čim je 7 godina branio za Partizan)za naše prilike, no, ne svidja mi se ovo.
Doveden je golman na 1 sezonu, "tudjinac" ,iako nemam ništa protiv njega, a BHPL je puna kvalitetnih i mladih golmana, koji bi jedva čekali da brane za Sarajevo.
Bolje nekom našem mladom golmanu pomoći da se razvije, nego dovoditi staronju ,od 31 godinu na jednu sezonu, da pokupi pare i ode, ma koliki profesionalac bio.
Doveden je golman na 1 sezonu, "tudjinac" ,iako nemam ništa protiv njega, a BHPL je puna kvalitetnih i mladih golmana, koji bi jedva čekali da brane za Sarajevo.
Bolje nekom našem mladom golmanu pomoći da se razvije, nego dovoditi staronju ,od 31 godinu na jednu sezonu, da pokupi pare i ode, ma koliki profesionalac bio.
Do zadnjeg dana života mog samo Saraj'vo!!!
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
"How do you know what is right and what is wrong? Well you just try to analyse the situation as well as you can." - Arsene Wenger
Ako je PAntić u formi dobili ste strašno pojačanje. I sad da vas pitam nije provokacija, da li HZ imaju ikakve veze sa Torcidom Sandžak? Evo sad gledam klip navijanja sa utakmice PArtizan Novi PAzar kad neki trans Horde zla.
FEDERER= KLOC
Horde Zla, na svu srecu, nemaju nikakve veze sa Torcidom.Iker C je napisao/la:Ako je PAntić u formi dobili ste strašno pojačanje. I sad da vas pitam nije provokacija, da li HZ imaju ikakve veze sa Torcidom Sandžak? Evo sad gledam klip navijanja sa utakmice PArtizan Novi PAzar kad neki trans Horde zla.
Dobio si odgovor u PP.Iker C je napisao/la:Ako je PAntić u formi dobili ste strašno pojačanje. I sad da vas pitam nije provokacija, da li HZ imaju ikakve veze sa Torcidom Sandžak? Evo sad gledam klip navijanja sa utakmice PArtizan Novi PAzar kad neki trans Horde zla.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
majko draga ima li ovome kraja igdje vi ste se u medjuvremenu nadavali golova u te tri tekme a i u onoj prije te ste isto dali gol ali vam je malo falilo da bude neriješeno znas li sta pises dijete dragoEdin TM87 je napisao/la:Ne znam ko nije dao gol zadnji 3 tekmeado-hz je napisao/la:tako jedino mozete i dati gol..da vam pustimoEdin TM87 je napisao/la:Volim ove sto nisu dobri s glavomDa nam puste koji gol u vjecitom
![]()
- Giallorossi
- Kontakt:
Cestitke juniorima na osvojenom kupu KS.. 
PS:Ovog Hrelju prikljucivati treninzima prvog tima,izgleda kao najtalentovaniji iz ove generacije juniora
PS:Ovog Hrelju prikljucivati treninzima prvog tima,izgleda kao najtalentovaniji iz ove generacije juniora
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
- molotovljev
Opusti se i uživaj...Arnelinho je napisao/la:Vidim doveden je ovaj Pantić i takodje vidim da se radi o solidnom golmanu (haman i odličnom čim je 7 godina branio za Partizan)za naše prilike, no, ne svidja mi se ovo.
Doveden je golman na 1 sezonu, "tudjinac" ,iako nemam ništa protiv njega, a BHPL je puna kvalitetnih i mladih golmana, koji bi jedva čekali da brane za Sarajevo.![]()
F.K.SARAJEVO
jos jedno iznenadjenje u subozu na sjeveru,ocekuje se ponovo TRUBA 
Zna li mi iko reči imena trenutnih članova uprave Sarajeva, pošto znamo da je bilo promjena u zadnje vrijeme i da radimo na rubu kvoruma. 
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
http://www.fcsarajevo.ba/klub.php?o=upravni" onclick="window.open(this.href);return false;DRHAUSE je napisao/la:Zna li mi iko reči imena trenutnih članova uprave Sarajeva, pošto znamo da je bilo promjena u zadnje vrijeme i da radimo na rubu kvoruma.
S tim da su mislim izašli načelnici i Paja
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
OK, i ja sam nešto slično znao.dzenan01 je napisao/la:http://www.fcsarajevo.ba/klub.php?o=upravni" onclick="window.open(this.href);return false;DRHAUSE je napisao/la:Zna li mi iko reči imena trenutnih članova uprave Sarajeva, pošto znamo da je bilo promjena u zadnje vrijeme i da radimo na rubu kvoruma.
S tim da su mislim izašli načelnici i Paja
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Bakir Hadziomerovic,jel' to onaj sto vodi 60 minuta ili sam se nesta istripovao.
Jbt otkud on u fudbalskim vodama.
Jbt otkud on u fudbalskim vodama.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))