GNK Dinamo Zagreb
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Re: Dinamo Zagreb
Naprijed Dinamo , OZIVI OVAJ BALKAN! 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
- FK Sarajevo
- Kontakt:
Idemo Malme :ugeek: .
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!
-
Frantisek Planicka
- Kontakt:
Dajte link...
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
FK Sarajevo je napisao/la:Idemo Malme :ugeek: .
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
nadam se da ce Dinamo ispasti jednostavno ne volim ih naravno navijam za svedane 
Zadnja izmjena: mdss, dana/u 17 avg 2011, 21:28, ukupno mijenjano 1 put.
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
http://www.myp2p.eu/broadcast.php?match ... art=sports" onclick="window.open(this.href);return false;Frantisek Planicka je napisao/la:Dajte link...
Evo Lala, tu nađi koji valja, jer ih ima nekih koji štekaju..pa probaj ako ti nije mrsko...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
-
StoneRoses
- Kontakt:
dubravo sto nisi na tekmi??
i sta sad ako dinamo pobjedi ima li revansa'?
Totalna dominacija Dinama u 1. poluvremenu. Šteta za jednu grešku u obrani koju Malmo koristi.
"Give me what I want and I'll go away"
"See you in another life, brother."
Real Madrid
"See you in another life, brother."
Real Madrid
Ma ovi su smješni.Dominacija Dinama u prvom,a nadam se i u drugom poluvremenu!!!Idemo plavi..... 
joj Samira brata mi, lik je dominantan. Al nevjerovatno koliko srece nema Dinamo, kao da je bog prokleo Mamica
Valjda ce dobiti u drugom, bolji su za dvije klase. Mislim da se od one dvojice napadaca Dinama ne moze sastaviti jedan dobar, likovi su nidje veze majke mi. Da je npr Dinamu jedan igrac kao sto je bio onaj Kleo u Partizanu oni bi vec osigurali ligu prvaka, siguran sam
Valjda ce dobiti u drugom, bolji su za dvije klase. Mislim da se od one dvojice napadaca Dinama ne moze sastaviti jedan dobar, likovi su nidje veze majke mi. Da je npr Dinamu jedan igrac kao sto je bio onaj Kleo u Partizanu oni bi vec osigurali ligu prvaka, siguran sam
nema potpisa
Naravno da ima revanša, za 7 dana je uzvrat u Švedskoj.StoneRoses je napisao/la:dubravo sto nisi na tekmi??
A nisam na tekmi jer mi je karta za jednu kunu preskupa
A jest baksuz ovaj Dinamo. Al, to je više do (ne)znanja. Valjda.
Al, vjerujem da će Dinamo pobijediti, jer su stvarno bolji, iako se ovi Švedi strplivo i disciplinirano brane a u kontri šta bude... Ibaneza treba izbaciti iz ekipe, nit od njega obrambenog igrača, nit ikakvih normalnih ubačaja od njega...
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
Da im je ostao Vaha na klupi, sad bi vodili 3:0 
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
dinamo jaci za 3 klase
ali nemaju srece nikako :/ bice bolje u second half xD
Sretno Dinamu u nastavku utakmice !
Vidi se da ste puno bolji od Malma.
Željezničar über alles!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
Slava Ukraïni!
Leeds United Football Club!
na kraju 3-1 ili 4-1 .. veze ovi nemaju
mada i Dinamo bezvze ekipa... u ligi prvaka ako udju u grupu, nece ni boda imati
ja se bojim da ove prilke sto je dinamo propusti da se ne kazne
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Onaj Ibanez je šega od beka, koji im on klinac radi na beku. Zadnja linija, generalno, dosta zbunjeno izgleda sreća pa Malme nije imao zadnji pas u dvije one situacije..
Hajde Dinamo, samo zbog Krune, prosto mi žao insana u slučaju kiksa, onaj balvan će ga razapet zajedno sa svojim novinarima
Hajde Dinamo, samo zbog Krune, prosto mi žao insana u slučaju kiksa, onaj balvan će ga razapet zajedno sa svojim novinarima
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Nema Dinamo srece bas,dobro su odigrali poluvreme,iako kapaciteta za vise jos uvek itekako ima,ali lopta nece vise u gol nikako.Nadam se jos bar jednom golu u nastavku inace tesko u revansu,mada i sa 2:1 bice itekako tesko tamo,ali je ipak mnogo lakse.
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
Kakve ima veze Vaha sa tim sto Dinamo nema srece da ga "uvali". Drze loptu 60-70 %, bezbroj prilika, ne moze bolje, dakle ne moze se reci da su losi.AYAN je napisao/la:Da im je ostao Vaha na klupi, sad bi vodili 3:0
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
Ma džaba im prilike kad je rezultat 1:1.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.