FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

trebevic
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la trebevic » 17 avg 2011, 21:54

Gomez igra ko u najboljim danima :)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 avg 2011, 21:55

trebevic je napisao/la:Gomez igra ko u najboljim danima :)
nema potrebe mi cemo Begovica protiv vas dovesti i on će nam biti dovoljan ... napadači su vam kese po formi i još se javljaš nesto

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 17 avg 2011, 21:56

thulkazal je napisao/la:
trebevic je napisao/la:Gomez igra ko u najboljim danima :)
nema potrebe mi cemo Begovica protiv vas dovesti i on će nam biti dovoljan ... napadači su vam kese po formi i još se javljaš nesto
Obrisi nos i idi da se igras.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 22:03

Ala nas nece, pa nece :D.

EDIT: Penal ko suza cist.

EDIT2: Pa je li moguce da svira ovo kao faul i dade zuti Gomezu :D.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 17 avg 2011, 22:13

Arjeeen :D
Ko ce ako nece on :)

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 avg 2011, 22:15

e vala bilo je i vrijeme ... Gomez-Olić izmjena bi trebala sada

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 22:15

bavarian_bk je napisao/la:Arjeeen :D
Ko ce ako nece on :)
I to u svom stilu :D.

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

Semir bvb
Kontakt:

Post Postao/la Semir bvb » 17 avg 2011, 22:39

Drugo poluvrijeme Bayern odlican. Lahm na lijevoj strani bolji duplo nego sto je bio na desnoj. Ribery kao da ulazi u formu i protiv Wolfsburga bio mi je odlican a evo i veceras pokazuje da mu se bas igra. Robben super gol i asistencija kod prvog gola. Mada za prvi gol zasluge pripadaju i Gustavu jer je oteo onom malcu loptu i proslijedio je Robbenu.
Sve u svemu svaka cast ;)
Und wenn du, das spiel gewinnst, ganz oben stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia Borussia bvb!
Und wenn du, das spiel verlierst, ganz unten stehst, dann stehen wir hier und singen Borussia, Borussia bvb!

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 17 avg 2011, 22:44

Krenimo redom :D. Cestitke momcima na pobjedi, dobra igra, moze uvijek bolje, ali dobro je. Manule me razocarao kod onih kornera, ponajvise prvog. Odbrana ce biti odlicna, Strudla je pokazao da moze biti odlican igrac uz pravog partnera u odbrani, sto je svakako Boateng. Bekovi su strasno dobro pomagali krilima, i poprilicno ofanzivni bili, sto nece ipak se moci raditi u jacim utakmicama. Gustavo je perfektno odigrao, strasno borben igrac. Kross, sto se mene tice, koliko god da mi drag bio, ukoliko u svom pristupu nesto strasno ne promjeni, vrijeme je da pronadje novi klub, jer jednostavno nije za ovakav fudbal kakav Bayern igra, sa dosta brzog protoka lopte, jer Kross to strasno zna usporiti. O krilima ni da pricam, ne znam sta reci, perfektno su i Robben i Ribery igrali, steta sto Ribery nije asistirao ili dao go, ali i on dobar. Robben je naravno igrac utakmice :D. Muller kada je usao, ja mislim da nam je igra bila 50% brza. Svajni poprilicno dobar i borben, fino odigrao utakmicu i to "zacinio" golom. Za kraj, Gomez, ocito je da ce me taj covjek kostati dosta zivaca i ove sezone :D.
Zadnja izmjena: guber90, dana/u 17 avg 2011, 22:46, ukupno mijenjano 1 put.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 22:45

Drugo poluvrijeme dosta bolja igra ulaskom Mullera dobilo se na brzini u napadu a trenutak inspiracije Robbena je izbacio švicarce iz CL , flop of the match je Gomez upropastio je tri čiste šanse jedni plus mu dajem za asistenciju za 2:0 , raduje me igra odbrane koja je izgledala dosta sigurno tokom čitave utakmice bez obzira što je bio protivnik Zurich revanš će biti puka formalnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Papilon20
Kontakt:

Post Postao/la Papilon20 » 17 avg 2011, 22:47

Haj ako neko nadje video sa svim sanšama i golovima neka postavi :D

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 17 avg 2011, 22:54

Da smo imali malo efikasnijeg napadaca u vecerasnjem mecu, revans utakmica se ne bi trebala ni igrati.
Gomez se ponovo vraca na pocetak prosle sezone gdje nista nije mogao da pogodi. :x

Izgleda da je Hoeness ipak malo razdrmao uspavane ljepotane, jer je u na poluvremenu utrcao u svlacionicu i ko zna sta je bilo? Kasnije je prikazan na tribinama sa svojim poznatim crvenilom. :D
Ekipa je dosta bolje izgledala u drugih 45 minuta, puno vise sansi i napokon konstantan pritisak a ne nekih 10-ak minuta i onda pad.

Ribery me u tom periodu odusevio, svakako da je zasluzio epitet najboljeg pojedinca u drugom poluvremenu.

I na kraju odbrana. Masallah.

Vec sam poceo brojati uzastopne tekme u kojima ne primamo gol. 8-)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 avg 2011, 22:55

[youtube][/youtube]
1974---1975---1976---2001---2013---2020

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 17 avg 2011, 23:00

Omerbavarac je napisao/la: Vec sam poceo brojati uzastopne tekme u kojima ne primamo gol. 8-)

nemoj se zabrojati :D

al fakat ima više balansa izmedu odbrane i napada nego ranije

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 17 avg 2011, 23:00

Gledajući Gomezovu igru oči su me zabolile :shock: ,ostalo nije loše.Posebno mi se svidio Gustavo koji je doslovno jeo Švicarce.Ribery sve bolji i bolji.Keep on!
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

schweinsteiger
Kontakt:

Post Postao/la schweinsteiger » 17 avg 2011, 23:36

Chefsteiger 8-)

Veceras se desilo sto sam najavljivao u svojim proslim postovima,Kroos u prvih 11 umjesto Mullera.Obojicu ih volim (Kroosa malo vise,zato mi je u duetu sa Schweiniem na slici :roll: ),ali ruku na srce ni Kroos,ni Muller nisu nesto pokazali veceras.Jedina je razlika sto je Kroos igrao 10 minuta vise...

Heynckesu osim Kroosa i Schweinia,Gomez je takodje jedan od miljenika.Posle prvog poluvremena on je bio za klupe,nadam se da ce procepit,ali ovako ne ide vise :?
Olic izgleda opet se mora dokazivati,nazalost.Prva utakmica u kojoj mu dadne vise od pola sata,Olic zabija,zapamtite ovo :)

Mislim da ja vise ne moram ni spominjat Gustava s obzirom koliko sam ga hvalio u zadnjih mjesec dana.Momak ne zna za izgubljeni duel.Svaki mu je start na ivici prekrsaja,ali uvijek nekako vise zahvati loptu,ali zato i suparnik osjeti travu na licu.Samo ovako da nastavi :)

BADSTUBER - momak je zasluzio da ga se pohvali,ono bez zadrzavanja :D
Kako igra zadnjih 5-6 utakmica to je nevjerovatno.Svidja mi se i kako ubacuje iz kornera :)
Popravio je gotovo sve segmente igre u odbrani i nadam se da ima jos puno mjesta za napredak :)

Ribery isto kao protiv Wolfsburga,ubija odbranu,ali nikako da to sve zavrsi nekim dobrim pasom,mada je imao 2-3 dobra suta,jednom i stativu pogodio,ali iz slobodnog.

Robben asistira,postigne gol i onda se jos ljuti kad neko suta,umjesto njemu da doda,gladan je igre :D

Lahm je veceras popio nesto za brzinu,kad zalaufa niko ga ne zaustavi,jos da je dao onaj gol kad se odbi lopta nakon Riberyevog suta,uh :)

Boateng konstantno dobar,ne znam je li napravio do sad ijednu gresku otkako igra :D

Rafinha ne toliko sjajan koliko je bio u subotu,ali fino odigrano.

Ovaj rezultat nije zadovoljavajuci s obzirom da smo igrali protiv ekipe koja nije uputila ni jedan sut u okvir gola,ima tu jos dosta da se radi na poboljsanju i pored ove pobjede,pribojavam se HSV-a.
#miasanmia

FC BAYERN
Kontakt:

Post Postao/la FC BAYERN » 18 avg 2011, 00:34

Rezultat je mogao biti i visi ali švicarci su imali srece sto su izvukli i ovih 2:0, sto je sasvim dovoljno za prolazak u ligu prvaka :D Najvise me raduje sto se odbrana dosta popravila, proslih sezona je bila katastrofalna ali sada se sa novim trenerom dosta popravilo, bas bi volio vidjeti kako bi ta odbrana sa malo jacim ekipama izgledala, Ribery je imao odlican udarac i pogodio stativu i odlican pas za Gomez-a, ali me Gomez poceo iritirati i nervirati kada ima 100% priliku sa dva metra on je spuca traljavo i odleti na tribine, istina da statistika govori suprotno ali ako si toliko placen i treba ti tri cetri stopostotne sanse da bi dao jedan gol onda si ti nikakav napadac, za 30Miliona smo mogli dovesti puno bolje napadace ali ipak po koji zna put nijemac ima veliku prednost nad ostalim igracima kao sto je sad slucaj bio sa Nuerom i Boatengom, ja naravno nemam nista protiv toga ali nekad znaju pretjerati.Najvise me brine ove sezone pogotovo u ligi prvaka povreda Ribery-a i Robben-a, pa oni su vise vremena na stakama nego na terenu pogotovo Arjen ali sto je najgore nemamo pravu zamjenu, onaj Usami veze nema nije on za kluba kao sto je Bayern njega treba u drugi team ili ga prodati i da smo bogdom doveli Nani-a kao sto se spominjalo taj bi igrac razvaljivao u Bundes ligi, imali bi najaca krila ubijedljivo i trenutno imamo ali problem je malo igraju upravo zbog tih povreda sa Naniem bi imali pravu zamjenu.

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 18 avg 2011, 00:55

Rezultat je mogao biti i visi ali švicarci su imali srece sto su izvukli i ovih 2:0, sto je sasvim dovoljno za prolazak u ligu prvaka Najvise me raduje sto se odbrana dosta popravila, proslih sezona je bila katastrofalna ali sada se sa novim trenerom dosta popravilo, bas bi volio vidjeti kako bi ta odbrana sa malo jacim ekipama izgledala, Ribery je imao odlican udarac i pogodio stativu i odlican pas za Gomez-a, ali me Gomez poceo iritirati i nervirati kada ima 100% priliku sa dva metra on je spuca traljavo i odleti na tribine, istina da statistika govori suprotno ali ako si toliko placen i treba ti tri cetri stopostotne sanse da bi dao jedan gol onda si ti nikakav napadac, za 30Miliona smo mogli dovesti puno bolje napadace ali ipak po koji zna put nijemac ima veliku prednost nad ostalim igracima kao sto je sad slucaj bio sa Nuerom i Boatengom, ja naravno nemam nista protiv toga ali nekad znaju pretjerati.Najvise me brine ove sezone pogotovo u ligi prvaka povreda Ribery-a i Robben-a, pa oni su vise vremena na stakama nego na terenu pogotovo Arjen ali sto je najgore nemamo pravu zamjenu, onaj Usami veze nema nije on za kluba kao sto je Bayern njega treba u drugi team ili ga prodati i da smo bogdom doveli Nani-a kao sto se spominjalo taj bi igrac razvaljivao u Bundes ligi, imali bi najaca krila ubijedljivo i trenutno imamo ali problem je malo igraju upravo zbog tih povreda sa Naniem bi imali pravu zamjenu.
Dosta se kritikovao Super Mario i prosle sezone,ali je zabio dosta golova da ta kritika barem malo stane,nezz koliko ce mu sada trebati da procepi...
AAaa daj nemoj slutit s tim povredama, Robben ima kronicne povrede to je istina,a Ribery od prosle sezone nikako da dodje do svoje prave forme,no bit ce to ove sezone sve ok.
Sto se tice Usamia kako mozhes covjeku suditi jedva da je 20min odigrao kako treba ti mu vec presudu donio,polako malo neka stane neka mu se pruzi prilika pa da vidimo...
Stern des Südens

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 18 avg 2011, 01:03

Nisam gledao utakmicu, ali dobar rezultat za nas. Na bildu pise da je prednost mogla biti dosta visa, da je Gomez bio raspolozen. Dobio je Note 5 za nastup. Ubjedljivo najgore ocjenjen igrac u nasoj ekipi. Nisam pogledao ni pregled, al' mora da se je bas potrudio da ga pocaste peticom. :lol:

effe_sa
Kontakt:

Post Postao/la effe_sa » 18 avg 2011, 01:11

dobar prilično rezultat, a mogao je biti i fantastičan rezultat da smo zabili iz neke od onih ogromnih šansi
gomez večeras nažalost jako loš, često sam ga branio, al trenutno je van forme, upao je u neku rupu, al nadam se da će se što prije izvuč, ne polazi mu gotovo ništa za rukom ili ti nogom, al et čovjek upisa asistenciju, da ne povjeruješ :) robben i ribery stvarali opasnost, a robben priznao da je večeras još imao bolova i da se nalazi na 80 % spremnosti...a uli je na tribinama bio fantastičan...interesantno da su i SAT1 i SKY imali informaciju da je uli bio u svlačionici , tačnije novinari ove 2 tv kuće su ga vidjeli da ulazi u svlačionicu, al jupp je nakon utakmice izjavio da ga nije vidio :D dal ga zaista jupp nije vidio?? :D :D :D
mogu samo zamislit ulija u stilu supermana kako uliječe u svlačionicu :)
prolaz naš ne bi trebao doć u pitanje, solidna zaliha, još bez primljenog gola, dosta dobro
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []