nije uredu.. ali je pametno iskoristiti mesarsku igru protivnika.. je li bilo glume prije 2 godine s arsenalom ? je li bilo prosle godine ? je li bilo u finalima lp ? nije ni u jednoj tekmi osim sa realom.. to bi ti trebalo nesto znacitiFaraon iz Visokog je napisao/la: Meni je pobit se na terenu isto glumit prekrsaj
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
ser del barça es el millor que hi ha !
Zvanicno: Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
Najbolje sto imamo
Najbolje sto imamo
Don't hate what you don't understand.
- Nail for Real
- Kontakt:
xaviesta je napisao/la:Ova Barcelona osim sto je donijela revoluciju u nogomet, također mijenja i identitet klubova, Real je nekad bio izrazito napadacki orijentirana ekipa u kojoj mesari poput Pepea nikad ne bi zaigrali.
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Ovaj je znao dosta toga s loptom, za razliku od Pepea.Nail for Real je napisao/la:![]()
Da, trenutno je to najbolje sto imamo. Da li imas neku informaciju u vezi Cesca? Da li je bar na klupi?xaviesta je napisao/la:Zvanicno: Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
Najbolje sto imamo
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- Nail for Real
- Kontakt:
Kako cete igrati vecaras, opet sa 20% snage
?
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Da na klupi je, dobit ce sansu u 2. pol. 100%kobe24 je napisao/la:Da, trenutno je to najbolje sto imamo. Da li imas neku informaciju u vezi Cesca? Da li je bar na klupi?xaviesta je napisao/la:Zvanicno: Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
Najbolje sto imamo
Klupa:Pinto, Fontas, Adriano, Keita, Cesc, Thiago, Alexis
Ne, s 50% maximalno, sto ce naravno biti dovoljno za trijumf!Nail for Real je napisao/la:Kako cete igrati vecaras, opet sa 20% snage?
EDIT: @xaviesta drug, hvala puno!
"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
[youtube][/youtube]
Hajmo našii
Hajmo našii
Zao mi je samo sto su male sanse da Thiago dobije priliku 
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Sanse su ustvari nikakve.Dushi_Rob je napisao/la:Zao mi je samo sto su male sanse da Thiago dobije priliku
Znaci, ponovo zlostavljanje madridske Hale...mislio sam da ce Pep izvesti neki kombinovani sastav kad on planira sa najjacim timomxaviesta je napisao/la:Da na klupi je, dobit ce sansu u 2. pol. 100%kobe24 je napisao/la:Da, trenutno je to najbolje sto imamo. Da li imas neku informaciju u vezi Cesca? Da li je bar na klupi?xaviesta je napisao/la:Zvanicno: Valdes - Alves Mascherano Pique Abidal - Xavi Busquets Iniesta - Pedro Messi Villa
Najbolje sto imamo
Klupa:Pinto, Fontas, Adriano, Keita, Cesc, Thiago, Alexis
-
ragazzidelsud1987
- Kontakt:
Dajte link 
GLORY GLORY MANCHASTER UNITED !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
Ž E L J E Z N I Č A R Z A Ž I V O T C I J E L I !
eto ga..
rutina..perverzan pas messija..a jos perverznija zavrsninca inieste
rutina..perverzan pas messija..a jos perverznija zavrsninca inieste
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
-
zubizareta
- Kontakt:
ja gledam preko readon playera i pici bez problema
kako nama fali puyol to nije humano...koliko ima nesigurnosti u odbrani bez njega
kako nama fali puyol to nije humano...koliko ima nesigurnosti u odbrani bez njega
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Busquets karinaš teški. Kakvo simuliranje. Fuj !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.