Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Procitaj post koji sam jutros napisao, mrsko mi ponavljatsoe je napisao/la:Pitao sam za Nadala ne za Agassija.
Posto vidim da ti ne zelis da pogledas sta sam napisao, reci cu ti da je Agassi za Nadala izmislio tenis, te da kad spomenes Agassija treba da ustanes, a nakon sto poslije spomenes Nadala treba da sjednes. Praviti poredjena izmedju ove dvojice tenisera je glupost jer rekao sam sta je Agassi uradio za Nadala (nesto slicno kao poredjenje kobea i jamesa u kosarci). Usput odgovorit cu na tvoje pitanje i reci cu ti da bi Sampras nad Nadalom cinio genocid. A zasto ovi veliki proglasavaju federera najvecim odgovorili smo ti i ja i virtu4lThe Game je napisao/la:Procitaj post koji sam jutros napisao, mrsko mi ponavljatsoe je napisao/la:Pitao sam za Nadala ne za Agassija.
The Game je napisao/la:Posto vidim da ti ne zelis da pogledas sta sam napisao, reci cu ti da je Agassi za Nadala izmislio tenis, te da kad spomenes Agassija treba da ustanes, a nakon sto poslije spomenes Nadala treba da sjednes. Praviti poredjena izmedju ove dvojice tenisera je glupost jer rekao sam sta je Agassi uradio za Nadala (nesto slicno kao poredjenje kobea i jamesa u kosarci). Usput odgovorit cu na tvoje pitanje i reci cu ti da bi Sampras nad Nadalom cinio genocid. A zasto ovi veliki proglasavaju federera najvecim odgovorili smo ti i ja i virtu4lThe Game je napisao/la:Procitaj post koji sam jutros napisao, mrsko mi ponavljatsoe je napisao/la:Pitao sam za Nadala ne za Agassija.
Ma nisam ja Agassija precijenio, jbg covjek je bio u vrhu tokom citave karijere (20 godina), a za nadala sumnjam da ce to ostvariti (s obzirom na probleme s povredama), iako ja ne bi imao nista protiv togaadnan24 je napisao/la:
Genocid bi bio mec nadal-sampras na zemlji jer bi ga rafa razgulio a na ostalim podlagama bio bi bolji sampras iako sve su to nagadjanja...sto se tice agassi-ja...precijenio si ga...ne mozes porediti sa kobe-om ili jamesom...nadal je u svojoj "mladoj" karijeri postigao skoro isti uspjeh kao Agassi za svojih 35 godina...
Agassijev najveći uspjeh je upravo to što je potrajao. Andre je trajao deset godina, što je velika stvar u tenisu, deset godina je igrao vrhunski tenis. Igrao je veoma agresivno, bio idol mladima, a trajao je u vremenu kada je konkurencija bila najžešća, pa je ipak osvojio 60 turnira (Rafa ima 31) i 8 Grand Slam titula. Svakako se može ubrojati među najveće.adnan24 je napisao/la:nadal je u svojoj "mladoj" karijeri postigao skoro isti uspjeh kao Agassi za svojih 35 godina...
Hehe tako je kralju. Samo bijelo izdanjebuja je napisao/la:cestitamo Roger mozda su rodjene nove sestre "Williams" hahahaahha![]()
Sestre Federer heh...JuventusTorino je napisao/la:Hehe tako je kralju. Samo bijelo izdanjebuja je napisao/la:cestitamo Roger mozda su rodjene nove sestre "Williams" hahahaahha![]()
![]()
Cestitke Rogeru i Mirki.
dzoka je napisao/la:Federer dobio blizankinje![]()
znaci da je dobro zenu busio
The Game je napisao/la:Posto vidim da ti ne zelis da pogledas sta sam napisao, reci cu ti da je Agassi za Nadala izmislio tenis, te da kad spomenes Agassija treba da ustanes, a nakon sto poslije spomenes Nadala treba da sjednes. Praviti poredjena izmedju ove dvojice tenisera je glupost jer rekao sam sta je Agassi uradio za Nadala (nesto slicno kao poredjenje kobea i jamesa u kosarci). Usput odgovorit cu na tvoje pitanje i reci cu ti da bi Sampras nad Nadalom cinio genocid. A zasto ovi veliki proglasavaju federera najvecim odgovorili smo ti i ja i virtu4lThe Game je napisao/la:Procitaj post koji sam jutros napisao, mrsko mi ponavljatsoe je napisao/la:Pitao sam za Nadala ne za Agassija.
A zasto?soe je napisao/la:The Game je napisao/la:
Posto vidim da ti ne zelis da pogledas sta sam napisao, reci cu ti da je Agassi za Nadala izmislio tenis, te da kad spomenes Agassija treba da ustanes, a nakon sto poslije spomenes Nadala treba da sjednes. Praviti poredjena izmedju ove dvojice tenisera je glupost jer rekao sam sta je Agassi uradio za Nadala (nesto slicno kao poredjenje kobea i jamesa u kosarci). Usput odgovorit cu na tvoje pitanje i reci cu ti da bi Sampras nad Nadalom cinio genocid. A zasto ovi veliki proglasavaju federera najvecim odgovorili smo ti i ja i virtu4l![]()
kakva nebuloza.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.