Asmir Begović

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

mostar_mo
Kontakt:

Re: Asmir Begović

Post Postao/la mostar_mo » 17 avg 2011, 19:27

szlaja je napisao/la:
mostar_mo je napisao/la:
szlaja je napisao/la:A zamisli da nema Šehe. Keno se povrijedi a Asmir se ne odazove, i ne javi na telefon... Sta onda...
Šehić mi ulijeva sigurnost taman koliko i Nemanja Supić :D
Zbog Supica nas je "Turska" pobijedila u Zenici
tip nas je spasio protiv Turaka al fakat je predinfarktno stanje gledati ga na golu 90 minuta ...
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 17 avg 2011, 19:27

Za_raju je napisao/la:
hrcobrco je napisao/la:Ja ono sto s desilo u Albaniji zaista vise ne bih volio gledati!!!
Sta, to sto je Keno prvi puta u svojih 40tak utakmica napravio "gresku". I to nije bila ni neka kardinalna greska, pa da sad kazes da ga blatimo radi toga pola godine. Covjek primio iz slobodnjaka sa 17-18 metara gol, odlicno plasirana lopta. Istina, jeste bila u blizi ugao, ali nije isla brate po sredini gola, nije mu kroz usi prosla. Pogledaj vise puta gol pa ces vidjeti da je udarac bio odlican.

Budi uvjeren, nagledaces se ti takvih "gresaka", pa cak i kada nam Begovic bude stojao na golu. I mnogo bolji golmani od Begovica su imali mnogo, mnogo vece bisere. Kahn, Schmeichel, Neuer, James (vise puta) su samo neka od imena vrhunskih golmana koji su imali velike pacere.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 17 avg 2011, 19:32

Hvala Bogu pa mi imamo vise kvalitetnih golmana pa se svadjamo ovdje koji bi trebo da brani.

Postoje repke koje svaku utakmicu mjenjaju golmana i svi gori od goreg
Thomas Müller - Fußballgott

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 17 avg 2011, 19:32

Boze sacuvaj kakvih ovdje ljudi ima!
Kada gledaju Begovica na tv-u, srca su im ko bjelašnica! Kad treba razrijesit ovu situaciju u korist drzave za koju zive, jok, on je ovakav, onakav, nije usto, nevoli bih itd itd..more gluposti!
Covjek je svoju reputaciju stekao svojim radom, nije mu bila potrebna odskocna daska drzavnog grba kao vecini iz ove pisljive lige!
Da nije volio ovu zemlju, nebi mjenjao drzavljanstvo!
Momku svaka cast i zelim mu puno srece u njegovoj karijeri, taman nikad vise nezaigrao za ovu zemlju, u kojoj ima i prikrivenih dragiša ćosovića a da toga nisu ni svjesni!
Negledate nimalo naprijed!Ovo su hasagicu mozda zadnje kvalifikacije, i treba da ga nasljedi šehić!
Ja bi prije volio iza 12 pogledat kakav horor nego gledati utakmicu u kojo bi on branio!Lakse bi zaspo!
Treba stvoriti klimu u kojoj cemo docekati momka, a ne da se osjeca kao stranac!
I onda se cudimo sto je onaj odabro svedsku, onaj svicarsku...kazemo neka je!Ama ja kazem, da Bogdo nije!
Kazem, da je Bogdo Ibrahimovic nas, i koliko jos ibrahimovica!
Niti je reprezentacija safetova, niti begoviceva!Licne interese i ljubav po strani molim!
Svi mi volimo ovu reprezentaciju, samo na razne nacine! Ja kritikujuci susica volim reprezentaciju na nacin da mislim da je nesto mogao bolje uraditi!
Vi volite reprezentaciju na takav nacin da nezelite begovica u reprezentaciji..koja "ljubav"!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 17 avg 2011, 19:47

Da se razumijemo,licno,volio bih da imamo na golu reprezentacije golmana kao sto je Begovic.
Steta za ovu generaciju,najvise za nas navijace Bosne i Hercegovine.
Asmir se izjasnio,dva puta je odbio (uz glup izgovor)poziv selektora za prijateljske utakmice.
POVJERENJE!!!
Prema tome,za mene je p.ička,koga yebe...

To vazi i za Susica,ako se ne plasiramo na EP,vozdra...do tada ima moju podrsku :!:
F.K.SARAJEVO

szlaja
Kontakt:

Post Postao/la szlaja » 17 avg 2011, 20:14

Ako treba da zamijeni Hasagica zasto ne dolazi na okupljanja??? Logicno je da ce biti na klupi, odnosno do sad bi vjerovatno i bio prvi golman da je dolazio. Novi je u repki, polako momak, Hasagic nas je puno zaduzio, ne moze se on tek tako otjerati. Sad se Asmir opet vratio na nulu.
ako mislis da ti ide lako u zivotu, pogledaj bolje, mozda ti ide nizbrdo !

reptile
Kontakt:

Post Postao/la reptile » 17 avg 2011, 20:52

Ja ove kvalifikacije za Euro tretiram vec kao 'usrane' radi onog sranja protiv Albanije i debakla protiv Rumuna. Imacemo Asmira za svjetsko u Brazilu. 8-)
shandrlike-tandrlike

Pasodzigera
Kontakt:

Post Postao/la Pasodzigera » 17 avg 2011, 21:32

reptile je napisao/la:Ja ove kvalifikacije za Euro tretiram vec kao 'usrane' radi onog sranja protiv Albanije i debakla protiv Rumuna. Imacemo Asmira za svjetsko u Brazilu. 8-)
Kako bolan usrane? Pa mi imamo manje utakmicu od Bijelorusa,a imamo 10 bodova,sta je tu usrano?
To ti isto dodje da Francuzi kazu da su im kvalifikacije usrane,jer su imali DVA debakla protiv Bijelorusa.
Bosno moja,divna,mila,lijepa ,gizdava
u tebi je Safet Susic,majstor fudbala!

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 17 avg 2011, 21:58

mostar_mo je napisao/la:posljedice Hasagićevih defektnih leđa u ovim kvalifikacijama:

100 % krivac za primljeni gol protiv Albanije...( -2 boda )
dobrim dijelom krivac i za gol Marice u Zenici jer sam siguran da bi ono zdrav golman odbranio ( na sreću dobili smo ;) )

još jedna slična greška i adio kvalifikacije !

p.s. hebem vas slijepe !
Vidi se da imaš 5 godina po tome koliko daleko si analizirao Hasagićeve nastupe u repci , samim tim si nov forumaš i ovim si zaslužio samo
http://i334.photobucket.com/albums/m406 ... ePalm1.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 18 avg 2011, 00:04

Hause,

Od proslosti se ne zivi. Bitno je kako Hasagic brani SADA a ne kako je branio prije.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2011, 00:18

DRHAUSE je napisao/la:Vidi se da imaš 5 godina po tome koliko daleko si analizirao Hasagićeve nastupe u repci , samim tim si nov forumaš
Nevjerovatan podatak je da je i ovaj iz Mostara... čudno podneblje...
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 18 avg 2011, 00:22

Virtu4l je napisao/la:
DRHAUSE je napisao/la:Vidi se da imaš 5 godina po tome koliko daleko si analizirao Hasagićeve nastupe u repci , samim tim si nov forumaš
Nismo svi isti ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 18 avg 2011, 00:29

Virtu4l je napisao/la:
Ima ih pofin broj sasvim ok momaka,koji ne pate od regionalnih akutnih problema.Isto tako Zenicana,Tuzlaka
,Sarajlija itd.Ali u svakom zitu I kukolja mora biti.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 18 avg 2011, 00:43

harishp je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ima ih pofin broj sasvim ok momaka,koji ne pate od regionalnih akutnih problema.
Nažalost, dovoljna su dvojica ili trojica da pokvare ukupan dojam.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

scorpy
Kontakt:

Post Postao/la scorpy » 18 avg 2011, 01:03

reptile je napisao/la:Neugodna situacija kako god da je pogledas...

Asmir hoce preko reda na prvo mjesto dok su svi ostali golmani cekali svoju sansu. Ovo mu ne ide u korist.
Sa druge strane... bez argumenta, Asmir je najbolji golman sto BiH trenutno ima. Nemojte me krivo shvatit, hvala Hasagicu na svemu al cinjenica je da ako ne brani u klubu, zasto bi bio #1 u reprezentaciji?

Susic sam sebe podjebaje sa izjavama gdje kaze da ko god ne igra u klubu nema mjesta u reprezentaciji pa onda pozeve pola igraca koji ne igraju a ostale izostavi. Bolje bi mu bilo da suti i sastavlja sastav kako mu je volja. Volim Papeta, mislim da je covjek punog srca i da radi svoj posao za DOBROTU nase repke bolje nego ijedan selektor prije njega samo bi trebao pripaziti oko izjava i slicno jer nasi mediji i narod jedva cekaju da nekom jebu sve po spisku i traze zamjenu.
molim lijepo nadji gdje to pise
ili je za tebe trokutic i krug isti geometrijski znak(da ne bude opet kruske i jabuke)

mister_xy
Kontakt:

Post Postao/la mister_xy » 18 avg 2011, 02:29

scorpy je napisao/la:
reptile je napisao/la:Neugodna situacija kako god da je pogledas...

Asmir hoce preko reda na prvo mjesto dok su svi ostali golmani cekali svoju sansu. Ovo mu ne ide u korist.
Sa druge strane... bez argumenta, Asmir je najbolji golman sto BiH trenutno ima. Nemojte me krivo shvatit, hvala Hasagicu na svemu al cinjenica je da ako ne brani u klubu, zasto bi bio #1 u reprezentaciji?

Susic sam sebe podjebaje sa izjavama gdje kaze da ko god ne igra u klubu nema mjesta u reprezentaciji pa onda pozeve pola igraca koji ne igraju a ostale izostavi. Bolje bi mu bilo da suti i sastavlja sastav kako mu je volja. Volim Papeta, mislim da je covjek punog srca i da radi svoj posao za DOBROTU nase repke bolje nego ijedan selektor prije njega samo bi trebao pripaziti oko izjava i slicno jer nasi mediji i narod jedva cekaju da nekom jebu sve po spisku i traze zamjenu.
molim lijepo nadji gdje to pise
ili je za tebe trokutic i krug isti geometrijski znak(da ne bude opet kruske i jabuke)
Pa Pape je to vise puta rekao ..bilo je u novinama i na video.nemogu sad trazit ali istina je 100%

Blue_He4rt
Kontakt:

Post Postao/la Blue_He4rt » 18 avg 2011, 02:55

Begovicu,Begovicu necu ti halalit za one silne odbrane :mrgreen: Otkide nam covjek 2 boda dok rece keks.Uvijek protiv Chelsea-ja se razbaca između dvije stative.

Da hoce se vratiti u reprezentaciju,blento.
Chelsea F.C.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 18 avg 2011, 12:15

MostaracVelezovac je napisao/la:Hause,

Od proslosti se ne zivi. Bitno je kako Hasagic brani SADA a ne kako je branio prije.
Pitam se koliko če Begoviću trebati da primi prvu peticu ove sezone, ali naravni naši stručnjaci če reči da nije kriv ni za jedan gol. :idea:
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 18 avg 2011, 12:26

Pape najavio i rek'o da ce pozvati Begovica protiv bjelorusa. :)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 avg 2011, 12:27

Megamon je napisao/la:Pape najavio i rek'o da ce pozvati Begovica protiv bjelorusa. :)
izvor???
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Bing [Bot], CAGarfia, denza, General505 i 22 gosta.