[youtube][/youtube]L_blancos je napisao/la: ma pusi **** i ti vise, jebla vas i psihijatrija i zatvor napusite se kurca
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,Donnie Darko
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
-
blaugrana1899
- Kontakt:
sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real 
- tyler durden
- Kontakt:
ovaj pepe je NAJVECA MORONCINA na svijetu! dabogda otisao iz reala sutra!
a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq!
brukamo se samo tako!bem ti fudbal!

a i marcelo izgorio idi lijeci se,pa dodi!koji im je racq!
brukamo se samo tako!bem ti fudbal!
Totalna dominacija koja je primorala Guardiolu da vadi VIlju i da ubacuje Adriana..
samo eto,ko je sretan ni u hali nije gladan.
samo eto,ko je sretan ni u hali nije gladan.
Pošto navijam duže od 2 godine...nije.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- KB-TM87
- Kontakt:
pitanje za vas, hocete li uzivati u pobjedi voljenog kluba, hocete li moc spavat od srece, i dal jedva cekat da opet dodjete na nou kamp da gledate pulene
previse su svi uzivljeni ovdje, sve neki fanatici 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- red devil88
- Kontakt:
Kad se sve pogleda Real opet nije imao srece. Igrali su bolje ali ne pobjedjuje uvijek bolji. Marcelu ono nije trebalo ali sta ces povuklo ga igras bolje a ne pobjedis 
Glory Glory Man United !!! 
Za Real koji je Barcu u potpunosti nadigrao u prvoj utakmici i bio apsolutno ravnopravan protivnik u drugoj utakmici ili neki drugi????blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Sretno zmajevi!!
Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!

Nekad davno sam napisao da ce vama Malaga derati guzove i izgleda da sam u pravu!
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!
DIJETEmandraX je napisao/la:I ti ga brate presra sad, sto ti to treba?Blanco je napisao/la:Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Kratke hlače,duga brada,kalašnjikov ambasada...
Be Casual ...
Be Casual ...
Rec' cu ti preko pp (sutra, preko drugog acc-a), ne razumijes.mandraX je napisao/la:I ti ga brate presra sad, sto ti to treba?Blanco je napisao/la:Nije me stid zato sto samo zbog toga (zato sto sam navijac Reala) mi tvoja stara daje picke svaki drugi dan.blaugrana1899 je napisao/la:sam jedno kratko pitanje jel vas ba sramota sto navijate za real
Ne bi mi bilo krivo da kada se sve sagleda Real nije zasluzio ovaj trofej, ali kad jeste, ne mogu tu nista. Jebote, nadigrali ih i na Bernabeuu i na Cigan Kampu i na kraju ovi ovako u svom ciganskom stilu dobiju.
Hala Madrid !
Ne znas ni sta to znaciyasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Sretno zmajevi!!
- KB-TM87
- Kontakt:
Jao djece, nazivate jedni druge Katloncima i Madriđanima, svaka vam čast, da je sreće da ovako navijate za lokalne klubove.
Željezničar - kult glavnog grada
ne valja kad ih oderes i ubijes u pojam sa 70% posjeda lopte...sad ne valja kad su ko fol nesto igrali pa opet izgubili..Blanco je napisao/la:
Ne bi mi bilo krivo da kada se sve sagleda Real nije zasluzio ovaj trofej, ali kad jeste, ne mogu tu nista. Jebote, nadigrali ih i na Bernabeuu i na Cigan Kampu i na kraju ovi ovako u svom ciganskom stilu dobiju.
pa onda najbolje da barca ne igra nikako..ha ya..
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
MARCELO je napisao/la:Ne znas ni sta to znaciyasminho je napisao/la:Pa ne mogu da vjerujem, pa koji je ovo put da vas Barca pravi budalama???
Vasi igraci su zaista umobolesnici i psihijatrija je mala stvar, majmune iz zoo vrta dovesti da vam igraju za vas kvazi tim i igrali bi bolje, mada Marcelo i podsjeca na istu zivotinju! Za pepea ne bih da govorim taj je pogrijesio sport ocigledno! i naravno jos samo ovo: VISCA BARCA, VISCA CATALUNYA!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
jesi li se to nasao uvrijedjen za ove majmune posto vidim nick ti je Marcelo???
Nastavi da jedes banane dzunglasu!!!!!
-
blaugrana1899
- Kontakt:
strasno koji amateri
ahahahah nisam se ismijo vako ne pamtim hvalaa pozz
Nikad nismo bili jaci, nemojte nasjedati na provokacije ove djecurlije. Ovo je i onako nebitno, ne znam ni dobiva li se pehar. Nisam bio toliko ni iznerviran oko ishoda, iznervirah se bezveze citajuci mucke i provkatorske postove.
https://www.youtube.com/watch?v=oPHKn1JYHcA
- legenda reala
- Kontakt:
E moja djeco hoćete li ikad doći pameti ,ima li vam išta bitnije u životu od Reala i Barce ima bogami i drugih stvari ,hej kakvim se vi glupostima opterećujete .
Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .
A vi se ovdje više svađate i prepirete ,nego da ste igrali večeras jbt.
Čuj onog jel vas stid ,pa koji smo to mi i vi faktor pa da nas bude nešta stid ,dobijaju tolike milione nek igraju neću se ja za njih crveniti ,i brinuti kome će Pepe slomiti nogu ili ko će njemu ,bolime briga nek se svi međusobno poubijaju mene ne interesuje .
A vi se ovdje više svađate i prepirete ,nego da ste igrali večeras jbt.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Zasto si rasistayasminho je napisao/la:
jesi li se to nasao uvrijedjen za ove majmune posto vidim nick ti je Marcelo???
Nastavi da jedes banane dzunglasu!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don't hate what you don't understand.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.