pa opalio ezila..zanebesalo mu se XDRiNo je napisao/la:Što Villa dobi crveni?
Inače zaslužena pobjeda, Messi opet pokazao Ronaldu zašto je najbolji.
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Bravo Katalonci svaka cast kapa dole ... Odlicna utakmica i sto je najgore opet to nije ta Barca bila al dovoljno dobra za pobjedu protiv Reala ... Real BRUKA BRUKA BRUKA, nemoj te dzaba pljuvati po igracima Reala nisu oni krivi za tucu one scene onakve, sve je to maslo special five-a, ono je bruka sa onakvim igracima i tako jedan velik strucnjak da se bazira na NE-FUDBAL, ono sto on igra i tolerise svojim pulenima veze nema s fudbalom koja bruka za veliki real da onako igraju bezobrazno ne koretno pepe ramos marcelo di maria carvahlo khedira sve je to mourinhovo maslo jer da je on reko nema tih scena tog ne bi bilo a u svakom el classicu isti igraci prave iste scene stidi se mou a pogotovo upravo REALA sta ste sebi dozvolili bruka... Nego da se ja vratim sampionima dani alves je odigrao perfektno ronalda je stavio u dzep ne prelaziv je bio, mascherano takodje odlican, iniesta dobar i naravno messi ostali tu i tamo, i naravno sergio b. Samo se da primjetit da pripreme nisu prosle kako treba i pravu snagu barce treba ocekivat tek za mjesec do dva tek tad ce to bit usetano uhodano i SAVRSENO, i kakve je genialne izmjene pep samo napravio svi smo ocekivali alexisa ali ne ulazi jedan adriano koji lomi utakmicu na kraju ma bravo pep doktore pokazi mourinhu sta je znanje i fudbal a ne ciganlook. Ovo sto real radi ja mislim da ne bi ni premier ligasi radili pa korektnije bi moja sloboda odigrala i to sigurno s vise fairplay igre ... Bravo Barca protiv Porto po novi pehar ABD ...
BvB Echte Liebe !!!
Dominacija !
Ukratko,Barca je i dalje za klasu iznad svih ekipa na svijetu.Messi ako ovako nastavi,obori će sve moguće rekorde.
Barca je igrala svoju igru,na početku su Realovci bili rastrčani ali je nemoguće "ganjati" loptu onako svih 90 minuta.Po meni bez obzira na sve igrač utakmice je Alves.Nevjerovatno je koliko samo taj čovjek ima snage,Ronaldo se nije vidio pored njega.Veliki broj presječenih lopti,svaka čast.
Don Andres je posebna priča,elgenacija,čovjek na nivou.
Očekujem i ove sezone nastavak dominacije,kako u Španiji tako i u Evropi jer realno sada sa Cecsom i Alexisem se premoćni(doduše i bili su).
Ukratko,Barca je i dalje za klasu iznad svih ekipa na svijetu.Messi ako ovako nastavi,obori će sve moguće rekorde.
Barca je igrala svoju igru,na početku su Realovci bili rastrčani ali je nemoguće "ganjati" loptu onako svih 90 minuta.Po meni bez obzira na sve igrač utakmice je Alves.Nevjerovatno je koliko samo taj čovjek ima snage,Ronaldo se nije vidio pored njega.Veliki broj presječenih lopti,svaka čast.
Don Andres je posebna priča,elgenacija,čovjek na nivou.

Očekujem i ove sezone nastavak dominacije,kako u Španiji tako i u Evropi jer realno sada sa Cecsom i Alexisem se premoćni(doduše i bili su).

FK Pjetlovi
Ima li gdje snimak onog hinjskog udarca malog gada Marcela, kad je Messia u letu opalio...ko fol skok na loptu ,a noga sjevnu u rebra
pa kakvo zlo od covjeka

Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.

- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Koliko god trofeja da osvoji biti ce isto kao i LeBron, jednostavno jos jedan igrac tima, onako je mogao biti vodja tima koji osvaja, da vec prije 2 godine nije otisao u Barcelonu..mandraX je napisao/la:Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.
Celik!3,2,2.
Eh, vala, nek' ga je dobio. Lik mi je toliko postao antipatičan da je to nevjerovatno.DesimaL je napisao/la:Neki samar nesta![]()
Nešto kontam, da je Ibra bio večeras neko bi od ovih Murinjovih mangupa **** oplako

helem, sve su prilike da ćemo i ove godine gledati dominaciju Barcelone. O ovoj ekipi Barce ćemo pričati svojim unucima.
glupost za hrabre je sebičan lijek
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop
$edi dolje jos si mali!

Fala bogu pa je otisao ibraVanBasten je napisao/la:Eh, vala, nek' ga je dobio. Lik mi je toliko postao antipatičan da je to nevjerovatno.DesimaL je napisao/la:Neki samar nesta![]()
Nešto kontam, da je Ibra bio večeras neko bi od ovih Murinjovih mangupa **** oplako![]()
helem, sve su prilike da ćemo i ove godine gledati dominaciju Barcelone. O ovoj ekipi Barce ćemo pričati svojim unucima.

Visca el Barça ! Mes que un club !
VanBasten je napisao/la:Eh, vala, nek' ga je dobio. Lik mi je toliko postao antipatičan da je to nevjerovatno.DesimaL je napisao/la:Neki samar nesta![]()
Nešto kontam, da je Ibra bio večeras neko bi od ovih Murinjovih mangupa **** oplako![]()

Jednostavno bili su konkterniji, i u trenucima kad' god su imali prednost, imam osjecaj da su se malo opustili, ali cim bi Real izjednacio odmah krecu ti napadi...i iz jednog i gol, naravno!

Real sramota od kluba! Ne mozes nista, pa onda tuci igrace boljeg tima...to mogu samo oni ciji je moral ravan nuli!

"Ja samo želim da učinim dobro koliko mogu, a uspjeh moj zavisi od Allaha, u Njega se uzdam i Njemu se obraćam."
- nidjo_barca
- Kontakt:
Zasluzena pobjeda definitivno.Messi opet iskarindz'o Halu,lik ih sabija kako hoce.Xaviesta genijalni,Alves pojeo Ronalda,Abidal i Mascherano fantasticni.Strasna asistencija Piquea za Messia
Mesari iz Madrida treba da dobro preispitaju sebe da nisu slucajno pogrijesili sport.Umobolesnici jadni zajedno sa njihovim vodjom Smorinhom.

Mesari iz Madrida treba da dobro preispitaju sebe da nisu slucajno pogrijesili sport.Umobolesnici jadni zajedno sa njihovim vodjom Smorinhom.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
velika sreca za adriana da je odigrao malo pred kraj pa ga nisu puno izudarali

ser del barça es el millor que hi ha !
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
sta rec za ovog primitivca murinja pa stvarno lik nema sve daske u glavi,toliko ga ubi unutra sto nishta ne moze barci mjenja taktike igrace ma sve a dzaba opet
[youtube][/youtube]
sta rec za ovog primitivca murinja pa stvarno lik nema sve daske u glavi,toliko ga ubi unutra sto nishta ne moze barci mjenja taktike igrace ma sve a dzaba opet
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA
- Donnie Darko
- Kontakt:
Što se bezze smarate Mourinhom, zna se ko je kingPep Guardiola je nakon večerašnje pobjede postao najtrofejniji trener Barcelone svih vremena i tako pretekao svog slavnog učitelja Johana Cruyffa!
Osvojio je 11 trofeja: La Liga - 3, Copa del Rey - 1, Supercopa de España - 3,
UEFA Champions League -: 2, UEFA Super Cup -1 i FIFA Club World Cup - 1.

- KB-TM87
- Kontakt:
post sam prijavio, pa ti nastavi vrijedjatinidjo_barca je napisao/la:Yebes Smourinha,sta se sad zamarate tim levatom,vazno je da je Barca pobjedila mesare iz Smadrida i pokazala ko je gazda.Ovako nedovoljno fizicki spremni,opet im 3 komada spucati,strasno.
E Messi,sta im radis
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
- ZELJO DO GROBA
- Kontakt:
mi smo najveci, mi smo najbolji,
igru veceras ne bih da komentarisem, jodnostavno nismo bili oni nasi, mada mislim da je ovo sve tempirano, izdvojio bi samo jedanu stvar, Ronaldo Alvesa nije mogo preci, jednostavno Dani ga je strpo u dzep,
Real nista nije pokazo, sem udaranja, i prgavosti...jednostavno ako ovako budu igrali lose im se pise...
a sad ono sto bih izdvojio...
tesko smo osteceni od sudija, Marcelo je dobio zasluzeni crveni, ali kasno, jer bar pola sata ranije je je isti zasluzio, dalje bih istakao da je Pepe i Ramos isto tako zasluzili crveni, pa i o Kediri bi se dalo raspravljati...
definitvno smo veceras saznali jednu stvar, nemoze nas niko zaustaviti, a najblizi tome je bio Real, recept je bolestan, ubi, ubi i ubi, i imas minimalne sanse da zaustavis Barcu..
sad bi se malo dotako i Murinja,
ovo je covjek koji je pokazo koliko je mal veceras...prilikom one zadnje tuce na terenu, on je pokuso udariti, ili udario cini mi se Tita, mislim da je ono bio Tito ali nisam siguran...
svaki iole normalan trener pa i oni manje normalni bi rekli, neka, nemojte, pa vi ste krivi idete krvnicki na igraca, al jok, on udara...pokzo je da je mali...mrzio sma ga uvijek sad ne postoji rijec koja moze opisati moju mrznju prema njemu...
Pepe je lud, Ramos je glup, njegov koeficijent intaligencije je mislim jednak broju dlaka celavog covjeka...
samo ne znam kako neko moze simpatisati ovaj klub, OK ima navijaca koji navijaju vec dugi niz godina, al oni moraju priznati da je ovo nesto najlosije sto su ikad gledali na fudbalskom terenu...
ako fudbalski savez Spanije ima imalo mu.da Murinja ce suspendovati na minimalono 10 utakmica, Pepea 20, Ramosa isto toliko, Marcela jos vise i Kediru Coentra i ostalo bar po 5-10...
ovo je sramota za fudbal...
igru veceras ne bih da komentarisem, jodnostavno nismo bili oni nasi, mada mislim da je ovo sve tempirano, izdvojio bi samo jedanu stvar, Ronaldo Alvesa nije mogo preci, jednostavno Dani ga je strpo u dzep,
Real nista nije pokazo, sem udaranja, i prgavosti...jednostavno ako ovako budu igrali lose im se pise...
a sad ono sto bih izdvojio...
tesko smo osteceni od sudija, Marcelo je dobio zasluzeni crveni, ali kasno, jer bar pola sata ranije je je isti zasluzio, dalje bih istakao da je Pepe i Ramos isto tako zasluzili crveni, pa i o Kediri bi se dalo raspravljati...
definitvno smo veceras saznali jednu stvar, nemoze nas niko zaustaviti, a najblizi tome je bio Real, recept je bolestan, ubi, ubi i ubi, i imas minimalne sanse da zaustavis Barcu..
sad bi se malo dotako i Murinja,
ovo je covjek koji je pokazo koliko je mal veceras...prilikom one zadnje tuce na terenu, on je pokuso udariti, ili udario cini mi se Tita, mislim da je ono bio Tito ali nisam siguran...
svaki iole normalan trener pa i oni manje normalni bi rekli, neka, nemojte, pa vi ste krivi idete krvnicki na igraca, al jok, on udara...pokzo je da je mali...mrzio sma ga uvijek sad ne postoji rijec koja moze opisati moju mrznju prema njemu...
Pepe je lud, Ramos je glup, njegov koeficijent intaligencije je mislim jednak broju dlaka celavog covjeka...
samo ne znam kako neko moze simpatisati ovaj klub, OK ima navijaca koji navijaju vec dugi niz godina, al oni moraju priznati da je ovo nesto najlosije sto su ikad gledali na fudbalskom terenu...
ako fudbalski savez Spanije ima imalo mu.da Murinja ce suspendovati na minimalono 10 utakmica, Pepea 20, Ramosa isto toliko, Marcela jos vise i Kediru Coentra i ostalo bar po 5-10...
ovo je sramota za fudbal...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club
Meho Kodro
Mes Que Un Club
- nidjo_barca
- Kontakt:
Ma dusa slatka,on se nasao uvrijedjenim
Da nisi ti mozda Smourinho ili neko iz Smadrida
Uzivajte momci,uzivajte.

Uzivajte momci,uzivajte.
Blaugrana
Mes Que Un Club
Blaugrana
Mes Que Un Club
- pacovi_tu_ima
- Kontakt:
Joj,ja maloprije mislim da hoće ovaj Pepe naletiti na:Vidića,Terrya,Drogbu,Bartona,Ibru i tako slične da mu malo "natrljaju" nos,pa bi se on opametio.kobe24 je napisao/la:VanBasten je napisao/la:Eh, vala, nek' ga je dobio. Lik mi je toliko postao antipatičan da je to nevjerovatno.DesimaL je napisao/la:Neki samar nesta![]()
![]()
![]()
Da je Ibra bio pola Madridjana bi napustilo teren s masnicama na sebi.
Jednostavno bili su konkterniji, i u trenucima kad' god su imali prednost, imam osjecaj da su se malo opustili, ali cim bi Real izjednacio odmah krecu ti napadi...i iz jednog i gol, naravno!![]()
Real sramota od kluba! Ne mozes nista, pa onda tuci igrace boljeg tima...to mogu samo oni ciji je moral ravan nuli!

Ili da igra u Premiershipu protiv Stokea i sličnih ekipa.

FK Pjetlovi
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.