dojučerašnji vam je kapiten osvojio trofej sa novim klubom, kakve su reakcije, jeste li zbog toga sretni, tužni, svejedno vam?
pa nije da nema veze sa arsenalom, igrao tu godinama, čak traku nosio, trebali bi mu čestitati barem
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Slazem se, jer na ovom forumu su sve nekakvi klinci od 12-17 tako izgleda preko ovih postova. Znam ja da mnoga djeca na Paju reze ali zato nemojte kvariti temu drugim navijacima Arsenala. Forum je ovaj skroro pa odron, cast izuzicema koje postujem. Kakve Arsenal ima veze sa tekmom veceras!? Ronaldo u Realu nije ni priblizno osvojio titula kao sa Unitedom, pa sada mi trebamo tamo ici i smijati se!?Arnelinho je napisao/la:Al' razumijem ja to sve, nego haman da vas je ovde 80% nepismenih koji uopće ne znate šta znači riječ forum.Stivi_Dzi je napisao/la:Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.
Aj, ja ću da vam objasnim.
Forum je "okrugli stol" praktikovan još u Rimsko doba, na kom su težili konstruktivno raspravljati.
Vi ovde komentare (da ne kažem statuse ,k'o na facebooku) upućujete nama, ali i panj bi do sada shvatio da je forum mjesto gdje se vodi debata, a ne šalje nekakva poruka navijačima Arsenala u kojoj nema zrno pametne.![]()
Ok, aj da pokrenemo debatu, iznio si tezu, aj da vidimo zašto je to tako?
Istražimo razloge, postavimo teze, proćaskamo u vezi toga, dublje sagledamo stvari, a ne samo spamamo.
Ako si spreman, počni, ako ne, da i tebe dodam na listu spamatora, kao i ove klince koji se dive Barci?
Samo se njihovi postovi svode na 3 riječi i tačku na kraju.
Zar se treba voditi rasprava o tome da je Barca veci klub od vase za 4 klase i da vas klub novinari pumpaju i dizu rejting kada kazu da ste Mala Barcelona?Arnelinho je napisao/la:Al' razumijem ja to sve, nego haman da vas je ovde 80% nepismenih koji uopće ne znate šta znači riječ forum.Stivi_Dzi je napisao/la:Fabregas: 303 nastupa za Arsenal = 2 trofeja; 20 minuta za Barcelonu = 1 trofej.
Aj, ja ću da vam objasnim.
Forum je "okrugli stol" praktikovan još u Rimsko doba, na kom su težili konstruktivno raspravljati.
Vi ovde komentare (da ne kažem statuse ,k'o na facebooku) upućujete nama, ali i panj bi do sada shvatio da je forum mjesto gdje se vodi debata, a ne šalje nekakva poruka navijačima Arsenala u kojoj nema zrno pametne.![]()
Ok, aj da pokrenemo debatu, iznio si tezu, aj da vidimo zašto je to tako?
Istražimo razloge, postavimo teze, proćaskamo u vezi toga, dublje sagledamo stvari, a ne samo spamamo.
Ako si spreman, počni, ako ne, da i tebe dodam na listu spamatora, kao i ove klince koji se dive Barci?
Samo se njihovi postovi svode na 3 riječi i tačku na kraju.
Virtu4l je napisao/la:Čestitke Fabregasu na osvojenom trofeju, raduje se dečko k'o malo dijete... jbg, nije navikao...
OOO Borussia gdje si ti???? Ja se zabrinuo da nisi bolestan, rek'o ne moze valjda proci bez dezurnog provokatora..Saurman je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:Čestitke Fabregasu na osvojenom trofeju, raduje se dečko k'o malo dijete... jbg, nije navikao...
Najjače večeras![]()
Pa nije uredu, ja se tu slomih tražeći nekakve intervijue, "patke" (što bi rekli) , vijesti, novosti, ostavim na dan minimalno sat vremena da bih došao do kakve informacije vezane za Arsenal, a onda dodjem ovde i vidim ovakva sra.nja, koja veze sa vezom nemaju.Stivi_Dzi je napisao/la:De se ti malo pravi pametan
Kako si i sam rekao, dojučerašnji kapiten.Dakle, prošlost. Od tog kapitenstva više nema(m) ama baš ništa. Njemu čestitam i od srca mu želim sve najbolje u Barceloni i još mnogo takvih trofeja i drugih,naravno.tony-mortale je napisao/la: dojučerašnji vam je kapiten osvojio trofej sa novim klubom, kakve su reakcije, jeste li zbog toga sretni, tužni, svejedno vam?
pa nije da nema veze sa arsenalom, igrao tu godinama, čak traku nosio, trebali bi mu čestitati barem
Samo jedna u nizu.Bosco je napisao/la:Ovo je kur*c, a ne forum. Eto da se i ja izjasnim. Ova tema je pogotovo syebana i stvarno ne želim više da svoje živce gubim zbog dječice. Zaslužio sam bolje. Do boljih vremena
Jbt zar se stvarno pitas koja je razlika izmedju Henrya i Cesca ?tony-mortale je napisao/la:ee jbg sad vi ko neka djeca ljutite se jer vam je neko uzeo omiljenu igračku, pa ovo je forum gdje nisu navijači samo jednog kluba i naravno da će biti nekih sitnih provokacija i zezanja, pa valjda ste članovih i nekih samo arsenalovih foruma gdje vam niko ne smeta??
a arnelinjo vidim henry se i dalje uredno spominje i čestitaju mu se rođendani postavljaju golovi koje zabija za novi klub i sl. pa koja je razlika između njega koji se spominje i fabregasa koji je već tabu tema a još se njegovo mjesto u svlačionici nije ni ohladilo?
edit
a ja se izvinjavam svima ako sam koga nuvrijedio, to mi nije bila namjera
Henry je najveca legenda Arsenala,ovaj drugi placipizdatony-mortale je napisao/la:ee jbg sad vi ko neka djeca ljutite se jer vam je neko uzeo omiljenu igračku, pa ovo je forum gdje nisu navijači samo jednog kluba i naravno da će biti nekih sitnih provokacija i zezanja, pa valjda ste članovih i nekih samo arsenalovih foruma gdje vam niko ne smeta??
a arnelinjo vidim henry se i dalje uredno spominje i čestitaju mu se rođendani postavljaju golovi koje zabija za novi klub i sl. pa koja je razlika između njega koji se spominje i fabregasa koji je već tabu tema a još se njegovo mjesto u svlačionici nije ni ohladilo?
edit
a ja se izvinjavam svima ako sam koga nuvrijedio, to mi nije bila namjera
Upravo ovo, pogrešno tumačenje riječi "forum".tony-mortale je napisao/la:ee jbg sad vi ko neka djeca ljutite se jer vam je neko uzeo omiljenu igračku, pa ovo je forum gdje nisu navijači samo jednog kluba i naravno da će biti nekih sitnih provokacija i zezanja
Vidis razlika je veoma ocita, evo npr. Devil ti rece, ali da ja dodam jos koju stvar.. Henry nikad nije plakao za Barcelonom, on je otisao zato sto je Arsenalu falilo novaca, a ni on vise nije mogao ponuditi najbolje, da je Arsenal ostao na Highburyu siguran sam da ovaj nikad ne bi presao u Barcu, jer je nakon izgubljenog finala produzio ugovor ne prije, a ovako Arsenal je ocajnicki trebao pare, a on je uradio sto bi pravi navijac ovog kluba uradio, dao sebe za klub, dok pricu o Cescu ne trebamo ni spominjati, sve se zna..tony-mortale je napisao/la:pa ono 2 bivša kapitena, najomiljeniji u klubu u svoje vrijeme i najbolji, prešli su u isti klub, ono sto puta je više sličnosti među njima nego razlika, pa ne kontam toliko dijametralno suprotno ponašanje navijača arsenala prema ovim igračima
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.