Ne zelim da se vracam na vec prozvakanu pricu o kojoj se ovde vodi rasprava...Mene nesto drugo brine sto se nas tice, a to je faktor PSIHA!
Ja jednostavno u nasoj ekipi ne vidim lidere, koji ce na terenu da vode ekipu, da preuzmu odgovornost, da uzmu stvar u svoje ruke, da siju strah protivnickim igracima... Osvrnuo bih se recimo na derbi u lavoru, na veliku subotu...Oni nas prebise od batina, a nasi ko pi..ice! Raspali Sale Ilic sa svojih 50 kg se nesto qrci...Kad se samo sjetim Vidicevog debija na tom istom JNA kad smo ih poderali 3-0...Taj Vidic je imao samo 20 god, bio anonimus, debitant u derbi utakmicama...ali isti taj Vidic je bio i lider, neko ko se nije bojao da preuzme odgovornost, neko ko je bio spreman da bije protivnicke igrace kada je to potrebno! Ne samo on, bilo ih je vise 'mudonja' u ekipi!
Jos nesto, imam osjecaj da je super sve dok mi ne primimo prvi gol, a kad se to desi, igraci kao da se pogube na terenu! Nasi su se fakticki posle prvog gola u Subotici vec predali, totalno pishicki pali, sto je neshvatljivo i nedopustivo!
Prosinecki ima strasno tezak zadatak da iz korijena promijeni shvatanje i razmisljanje igraca, jer imam osjecaj da oni, na zalost, nemaju taj pobjednicki duh i mentalitet, sto nas je kroz citavu istoriju krasilo!
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...