SportSport.ba liga
Moderatori/ce: deyo,__Liedson__
Re: SportSport.ba liga
Kakav debi za Spartance.
Postigao sam prv(i)jenac u prvom nastupu za Spartans FC i tako obezbjedio neriješen ishod na "vrućem gostovanju" kod Mislioca (koji, kako sam načuo, ciljaju prvu ligu
). Također, čestitke i mojim saigračima - @the scouser i @domineysn, koji su dobro obavljali defanzivne zadatke.
Sad slijedi primera na domaćem terenu protiv Bildera. Nadam se da će nam sreća biti naklonjena, te da ćemo osvojiti puni plijen. 
Jeste!LBJ MVP je napisao/la:Jesmo li vam mi sljedeće žrtveMont0 je napisao/la:Kako cu sack ove svoje saigrace
Support Velez, It's logical! ★
Za ovo prepravljanje ste zaslužilu peticu s lukomMont0 je napisao/la:Jeste!LBJ MVP je napisao/la:Jesmo li vam mi sljedeće žrtveMont0 je napisao/la:Kako cu sack ove svoje saigrace
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
..upola ili u cijelojLBJ MVP je napisao/la: Za ovo prepravljanje ste zaslužilu peticu s lukom
- Goalgetter
- Kontakt:
U 2. Ligi ove sedmice veliki Krajiski derbi izmedju Ljute Krajine i Vukova Zla . Novoosnovani klub Ljuta Krajina ce po prvi put ugostiti Vukove u novoj areni Krajisko Srce u Bihacu (Kapacitet 29.500 navijaca
) -
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Za sve one koji igraju ss.ba kladionicu nek se oglase : http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=220" onclick="window.open(this.href);return false;
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Ma upolamuhovic je napisao/la:..upola ili u cijelojLBJ MVP je napisao/la: Za ovo prepravljanje ste zaslužilu peticu s lukom![]()
?
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
LBJ MVP je napisao/la:Ma upolamuhovic je napisao/la:..upola ili u cijelojLBJ MVP je napisao/la: Za ovo prepravljanje ste zaslužilu peticu s lukom![]()
?
..hehe
A sta je sa onim vrijednostima igraca i timova sto je bilo na kraju prosle sezone, a nakon voe zadnje sezone nema 
nema potpisa
Pozdrav svima. Sekretaru ne znam kakva su pravila, ali ne želim više igrat SS.ba ligu. Inače sam kapiten Green Dragonsa, poslije mene traka neka ide legendi_reala. Nadam se da će liga dopustit da Zmajevi nadju zamjenu za mene do početka iduće utakmice, jer evo javio sam se ovdje.
Sve najbolje Zmajevima i da konačno uđu u Drugu ligu, sve najbolje i mom sportskom prijatelju EdinuTM87.
Sve najbolje Zmajevima i da konačno uđu u Drugu ligu, sve najbolje i mom sportskom prijatelju EdinuTM87.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma neću kapitensku jbt ,hoću da tipuješ ovo kolo ,jer ćemo opet igrati sa igračem manje ako ne budeš tipovao ,postavljeni su parovi i sve i neće dati da se mjenja zato odigraj sad pa za sljedeći meč ću naći igrača
Sekretaru odgovri može li ovo kolo se igrati jer već imam prijave
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:Ma neću kapitensku jbt ,hoću da tipuješ ovo kolo ,jer ćemo opet igrati sa igračem manje ako ne budeš tipovao ,postavljeni su parovi i sve i neće dati da se mjenja zato odigraj sad pa za sljedeći meč ću naći igrača![]()
taj sam
- legenda reala
- Kontakt:
neka si !!!
nema sekretara otišo na more ,tako da treba čekati ove druge članove saveza (iako su oni nebitni sekretar je ovdje glavni)da kažu možeš li tipovati sad za vikend ili tek sljedeće kolo
ali najverovatnije tek sljedeće sedmice ,neće dati ove sedmice da tipuješ sigurno 
nema sekretara otišo na more ,tako da treba čekati ove druge članove saveza (iako su oni nebitni sekretar je ovdje glavni)da kažu možeš li tipovati sad za vikend ili tek sljedeće kolo
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- samir_tm87
- Kontakt:
duga sezona, nigdje ne zurimo 
edit:
poz za zagora i liedsona, iz ekipe kada sam prije igrao
edit:
poz za zagora i liedsona, iz ekipe kada sam prije igrao
- legenda reala
- Kontakt:
dobro ,kad potpišeš ugovor zaboravi na provociranje na temam Sarajeva ,Barce i svađe na temama Rela i Želja ,neću bezvezne banove ,jesmo se dogovrilisamir_tm87 je napisao/la:duga sezona, nigdje ne zurimo
Ma dovodim te u ekipu nema priče ,zbog Edina TM 87 ,želim i ja u ekipi manijaka
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ponuda za kladionicu je poslana sekretaru pa uskoro ocekujte otvaranje teme sportsport.ba kladionica
Sretno !
Volim te Celik ! ! !
eno sadlegenda reala je napisao/la:neka si !!!
nema sekretara otišo na more ,tako da treba čekati ove druge članove saveza (iako su oni nebitni sekretar je ovdje glavni)da kažu možeš li tipovati sad za vikend ili tek sljedeće koloali najverovatnije tek sljedeće sedmice ,neće dati ove sedmice da tipuješ sigurno
legendo, napisi samo ko je novi clan Dragonsa ovdje http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... &start=800" onclick="window.open(this.href);return false; i da ga ubacim, moze tipovati vec ovo kolo
pozz Boscu i sretno!
Posalji meni na PM da to sto prije objavimo !Emir ZENICA je napisao/la:Ponuda za kladionicu je poslana sekretaru pa uskoro ocekujte otvaranje teme sportsport.ba kladionicaSretno !
Ja sam to prosle sezone odradio, mislim da imam one stare table, pa ako savezu treba da im proslijedim da mogu odraditi, neće biti skupoAdmir_Sa je napisao/la:A sta je sa onim vrijednostima igraca i timova sto je bilo na kraju prosle sezone, a nakon voe zadnje sezone nema
Samo da javim da sam stigao.Vidim sve je pod kontrolom 
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.