Picko reci da je ona sa tobom raskinula jer si ruzanT-MAC je napisao/la:ja nakon 12 sati veze prekin'o sa ovom novom curom..
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: Chat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
a ljepsi sam od nje....
stipu se ti legendine price..krivo mu sto sam ljepsi od njega
i ja sam nju otkacio...pravo muski..blokir'o je na fb.u a na poruke na mobilni joj ne odgovaram..pravi sam muskarac
stipu se ti legendine price..krivo mu sto sam ljepsi od njega
i ja sam nju otkacio...pravo muski..blokir'o je na fb.u a na poruke na mobilni joj ne odgovaram..pravi sam muskarac
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- Megamon
- Kontakt:
Ljudi prazan jedan djojstik ima li ko da je zainteresovan za partiju sokera?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ponosim se tobomT-MAC je napisao/la:a ljepsi sam od nje....
stipu se ti legendine price..krivo mu sto sam ljepsi od njega![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
jašta si za sve tri konstatacijeT-MAC je napisao/la:a ljepsi sam od nje....
stipu se ti legendine price..krivo mu sto sam ljepsi od njega![]()
bogami se počinjem brinuti da je neki problem u tebi oj gluho bilooooooo
Mali Lebrone daj ba ,čekam pp šalji te šifre hajde bolan
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Megamon
- Kontakt:
Ko vas ebe ne morateMegamon je napisao/la:Ljudi prazan jedan djojstik ima li ko da je zainteresovan za partiju sokera?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Brate kakav ti je ovo p.e.d.e.r.s.k.i sat na ruci?Megamon je napisao/la:Ko vas ebe ne morateMegamon je napisao/la:Ljudi prazan jedan djojstik ima li ko da je zainteresovan za partiju sokera?
Zadnja izmjena: Rooney88, dana/u 18 avg 2011, 02:25, ukupno mijenjano 1 put.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
I mene zanimaRooney88 je napisao/la:Brate kakav ti je ovo **** sat na ruci?Megamon je napisao/la:Ko vas ebe ne morateMegamon je napisao/la:Ljudi prazan jedan djojstik ima li ko da je zainteresovan za partiju sokera?
![]()
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km

Boli nas qracSarajlijc@ je napisao/la:Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km![]()
Đe, šta?Sarajlijc@ je napisao/la:Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km![]()
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Megamon
- Kontakt:
Nema objasnjenja,nece niko sokera.
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110818013" onclick="window.open(this.href);return false;
-
kakavdanakneiskustvu
- Kontakt:
http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110818004" onclick="window.open(this.href);return false;
Branio navijače
Privedeni Zdravko Mamić prenoćio u policiji
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić priveden je nakon utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka Dinama i Malmea.
Nakon privođenja Mamić je noć proveo u policijskoj stanici. Temperamentni Mamić je priveden zbog okršaja sa zaštitarima.
"Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaramo osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje", oglasio se Mamić službenim saopćenjem objavljenim na web stranici Dinama.
Mamić je u svom stilu prokomentirao događaj.
"Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske stasnice da obavim informativni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tok događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu", navodi se u saopćenju.
Ni sada nije propustio da napravi žrtvu od sebe pa je rekao kako je nevjerojatno da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz.
Kako pišu hrvatski mediji, trojica Dinamovih navijača sa zapada su utrčali u teren. Do njih su odmah dotrčali zaštitari koji su ih udaljili sa terena. Potom ih je preuzela policija zbog čega je u pomoć priskočio Mamić.
Zadržala su ga trojica zaštitara koji su mu objašnjavali da im policija neće ništa. Dobacio je policajcima koji su se sklonili, a onda se vratio u ložu. Navijači su mu skandirali "Zdravko, Zdravko!".
Branio navijače
Privedeni Zdravko Mamić prenoćio u policiji
Izvršni predsjednik Dinama Zdravko Mamić priveden je nakon utakmice kvalifikacija za Ligu prvaka Dinama i Malmea.
Nakon privođenja Mamić je noć proveo u policijskoj stanici. Temperamentni Mamić je priveden zbog okršaja sa zaštitarima.
"Sramotno je ponašanje policije jer sam samo protestirao i molio policajca s kojim svaki put dogovaramo osiguranje utakmice da pusti navijače koji su slaveći ušli u teren nakon utakmice i da ih ne privodi jer ovo je noć rezervirana za naše slavlje", oglasio se Mamić službenim saopćenjem objavljenim na web stranici Dinama.
Mamić je u svom stilu prokomentirao događaj.
"Dok zemljom hodaju kriminalci, lopovi i prevaranti dotle policija pravi sebi reklamu na mojim i Dinamovim leđima. Sam sam došao do policijske stasnice da obavim informativni razgovor. Ponovno ističem kako je daljnji tok događaja sramotan, ali spreman sam podnijeti i to za moje navijače i klub te se nikada neću predati u svojoj borbi za pravdu i istinu", navodi se u saopćenju.
Ni sada nije propustio da napravi žrtvu od sebe pa je rekao kako je nevjerojatno da izvršni presjednik kluba kao što je Dinamo, koji ima 52-godine i nema nikakav dosje provodi noć u policiji, a da je s druge strane dobrovoljno došao u policiju i dao svoj iskaz.
Kako pišu hrvatski mediji, trojica Dinamovih navijača sa zapada su utrčali u teren. Do njih su odmah dotrčali zaštitari koji su ih udaljili sa terena. Potom ih je preuzela policija zbog čega je u pomoć priskočio Mamić.
Zadržala su ga trojica zaštitara koji su mu objašnjavali da im policija neće ništa. Dobacio je policajcima koji su se sklonili, a onda se vratio u ložu. Navijači su mu skandirali "Zdravko, Zdravko!".
Kod KinzeaCarlo je napisao/la:Đe, šta?Sarajlijc@ je napisao/la:Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km![]()
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
- Unica_Liverpool_
- Kontakt:
http://www.trojka.rs/zanimljivosti/1591 ... adice.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Da se ne lazemo,ni Kinezi ne prodaju toliko jeftinu robuFrutek je napisao/la:Kod KinzeaCarlo je napisao/la:Đe, šta?Sarajlijc@ je napisao/la:Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km![]()
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....
Jel ima neki web gdje su zanimljivosti samo,ili da se ima nesto interesantno za citati ?
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
- Emir ZENICA
- Kontakt:
http://dnevnisatir.radio.sarajevo.ba/" onclick="window.open(this.href);return false; (samo ovu tacku izmedju radio sarajevo izbaciti
Evo je samo za tebe
Evo je samo za tebe
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Ne brate svratio beze do haris exporta i svidjela mi se majica dramaticnoFrutek je napisao/la:Kod KinzeaCarlo je napisao/la:Đe, šta?Sarajlijc@ je napisao/la:Danas sam uzeo strasnu majicu za 7 km strasan Lacoste parfem za 4 km i strasan kacket adidas za 5 km![]()