Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

don_burza
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la don_burza » 16 avg 2011, 20:14

Madridista18 je napisao/la:Danny Simpson objavio na twitteru o Dzeki
Dzeko is absolute pony! #27mil are city serious

upravo se upoznao sa bosanskim psovkama na eng jeziku
Thomas Müller - Fußballgott

KONGO
Kontakt:

Post Postao/la KONGO » 16 avg 2011, 20:29

VanBasten je napisao/la:
Koga briga šta Unitedov propali talenat misli.

max says:
August 16, 2011 at 1:25 pm
This is probably the only way danny can make the news.

:lol:
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 16 avg 2011, 20:31

Zasto licno shvatate ako neko kritikuje Dzeku? :D hebat ih, vazda ce biti kriticara, ne mogu te svi voliti.

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 16 avg 2011, 20:33

Dzekin transfer iz Wolfsa u City, jer 12. najisplativiji ikada. Naime, Vukovi su Dzeku kupili za "samo" 4 miliona, a prodali ga za nevjerovatnih 37 miliona Eura.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

maxuz baxuz
Kontakt:

Post Postao/la maxuz baxuz » 17 avg 2011, 07:17

Haters gon' hate! :D

Bertrand
Kontakt:

Post Postao/la Bertrand » 18 avg 2011, 11:17

[youtube][/youtube]

Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history

sanji
Kontakt:

Post Postao/la sanji » 18 avg 2011, 13:58

Nije mi jasno kako je Adam johnoson dobio assist,, ono je bio sut na gol, svasta.ccccc

mexy_whites
Kontakt:

Post Postao/la mexy_whites » 18 avg 2011, 14:46

sanji je napisao/la:Nije mi jasno kako je Adam johnoson dobio assist,, ono je bio sut na gol, svasta.ccccc
Mislim da je pravilo u nogometu kad golman odbrani šut, a zatim odbijanac u gol spremi neki drugi igrač, da se asist piše onome kome je golman odbranio udarac.
Side before self

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 18 avg 2011, 14:51

Ne znam je li to pravi Danny Simpson. Znam da je jednom kritikovao i Rafaela preko Twittera, kao da je on bolji od njega. Cudno za fudbalera da tako napada kolege, osim ako mu je ime Joey Barton. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

juznjak>
Kontakt:

Post Postao/la juznjak> » 18 avg 2011, 17:52

Bertrand je napisao/la:[youtube][/youtube]

Ljepota je ovo vidjeti 8-)
El Glorioso vuelve a ser un grande ! Rap sucks. Rap = Retards Attempting Poetry.
Ser del Madrid tiene precio,ser del barsa tiene precio,ser del atleti no tiene precio para todo lo demás ROJIBLANCO FORZA ATLETI!!!♡♥♡ Bosna Prkosna Od Sna !♥♡

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 19 avg 2011, 10:37

Tribina u Engleskoj odjekuje sa nasim imenom Edin Dzeko.Netreba vise ni igrat dovoljno je uradio.Uskoro dobijam original dres od Dzeksona jedan mi haver ide u Mancester pa ce mota kupt dres.Joj kad ga pronosam.

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 20 avg 2011, 09:55

Sta sam rekao...
Ako Tevez ne ode sigurno su 1. dvije opcije Tevez i Aguero...
Funjara Tevez mamu mu ebem....
Mancini ga voli i previse ebo mu on mater... ''Mogo bi on 45 min odigrati''.... ''Dobro se poznaju on i Aguero i pricaju isti jezik''
Dzeko taman malo ozbiljnije proigra onda dodje Tevez i sve uprska...
Da se razumijemo Tevez je bolji igrac od Dzeke, ali Tevez nije igrac za ekipu kao sto je City koja hoce biti prvak, on je za ekipe tipa WBA, West Ham, Arsenal... gdje ce biti ubjedljivo najbolji igrac i gdje ce prosipati svoje hirove...
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

admirone
Kontakt:

Post Postao/la admirone » 20 avg 2011, 10:01

Bio je dobro poceo a sad kad postoji vjerovatnoca i to velika da ce preseliti na klupu to bi mu moglo napraviti velike probleme sto se tice same forme a i mnogo toga ostalog.
Željezničar 1921

Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.

http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU

ZOI84
Kontakt:

Post Postao/la ZOI84 » 20 avg 2011, 10:11

admirone je napisao/la:Bio je dobro poceo a sad kad postoji vjerovatnoca i to velika da ce preseliti na klupu to bi mu moglo napraviti velike probleme sto se tice same forme a i mnogo toga ostalog.
Vecina medija u najavi utakmice je satavila Džeku u prv tim i komentari su kako Džeko i Kun trebaju igrati. Sad ako bude na klupi znamo da nije do Džeke nego gužve. Nek on stavi Teveza, kad obojica pocnu igrati sami sa sobom,a ona odbrana šuplja ,provest će se. Džeko obavlja na terenu stvari koje nisu lijepe za oko ,pa on na sebi vuće tri igraca i opet uspije dodati i tako oslobodi ovima da se igraju.Kun ce i ako bude slabiji od Džeke biti više forsiran i u medijima i kod trenera jer je agrgentinac i madonin zet. Tevez nije normalan psihički jer svako malo ga puknu prenosi i nadam se da će otići

hz1987
Kontakt:

Post Postao/la hz1987 » 20 avg 2011, 10:57

Kako igraču prekinuti kontinuitet i samopouzdanje?
zabiješ 3 zaredom i onda sjedneš na klupu da gledaš dvojicu samoživih argentinaca koji će se utrkivati ko će više loptu cariniti a usput obojica nespremni a ti 100% pripreme prošao i dao sve od sebe jer ti menadžer gubi kompas i luta sa izmjenama...

Johnyx95
Kontakt:

Post Postao/la Johnyx95 » 20 avg 2011, 11:23

hz1987 je napisao/la:Kako igraču prekinuti kontinuitet i samopouzdanje?
zabiješ 3 zaredom i onda sjedneš na klupu da gledaš dvojicu samoživih argentinaca koji će se utrkivati ko će više loptu cariniti a usput obojica nespremni a ti 100% pripreme prošao i dao sve od sebe jer ti menadžer gubi kompas i luta sa izmjenama...
Jeb-es mu mater ako ovo sto je Dzeko odigrao nije dovoljno. Jeb-es mu mater. ;)
Zola in, Zola passes, Zola scores !

PIRKE33
Kontakt:

Post Postao/la PIRKE33 » 20 avg 2011, 11:32

Ako Dzeko bude na klupi, nadam se da ce se City imati igru kao Argentina......smradovi individualni....

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 20 avg 2011, 11:39

Dzeko odradjuje onaj nevidljivi posao isto ko Rahimic u nasoj repki...Ustvari on u City-u preuzima ulogu plejmekera jer oni takvog covjeka nemaju..Visoka lopta ide na njega on je ili spusti glavom nekom igracu ili primi pa okrene se proslijedi dalje,onda cesto loptu prebaci na drugu stranu da cirkulise,ili vrati nazad pa utrci prema golu i odma supljina se stvori za jaju,silvu ili nekog drugog dundu :D ...

Anti NWO
Kontakt:

Post Postao/la Anti NWO » 20 avg 2011, 12:02

Nema Manici postaje zaista smjesan ako to uradi. Prvo dovodi Dzeku, jer mu se divi i placa astronomske cifre za njega. Onda kupuje Aguera iz razloge sto Tevez ode (mada i on ide vez dvije sezone barem, znaci nista novo), i na kraju Tevez ostaje kako izgleda. Elem Dzeko dzabe kupljen. Onolike pare za jednog mladog supertalenta platiti, ili kao u ovome slucaju baciti, uklopiti ga u ekipu naknadno i na kraju za jednog kompletno sebicnog igraca substituirati je po meni pogresno.

Uostalom cjela transfer politika tog kluba na cela sa Manicnijem je po meno neeficijentna, ako se Silva povrijedi, nemaju jednog kvalitetnog igraca da ga zamjeni, ako def. vezni se povrijede, nema ih niko adekvatno zamjeniti. Ako se stoperi povrijede ista stvar. A u napadu covijek kupuje i nema mu izgleda granica i kraja. Da jedan Dzeko sjedi na klupi je presmjesno nakon njegovih proslih igara. Covijek za kolektiv vrijedi kao 10 Teveza i kako je krenuo nebih ga nikada mjenjao ni za kojeg igraca.

City ima stvarno dobar napad, ali umjesto da poboljsaju igru prema naprijed, da ojacaju odbranu, oni imaju cak 4 super napadaca. Kazem, ako im se Silva povrijedi u sredini, odose oni kolektivno u p.m. Nemogu se sa Cityiem i ovim Manicniem nikako sprijateljiti, pa cak ni kada Dzeko igra dobro tamo. Iskreno, bio sam jako tuzan kada sam ga vidio prosle sezone kako se pati u igri sa barem 5 sebicnih igraca u postavi. Jedino onaj Kolarov ako mu sta ubaci, dobro jeste. Onaj Johnson dribla prvo sebe pa sve ostale, nikakve koristi od tog veznog igraca. Wolfsburg ima igru kolektiva kakav ova City nece izgledati nikada imati. City je ekipa koja je vjestacko stvorena, to se vidi u svakom dodavanju, u svakom driblingu i svakom potezu ofanzivnih igraca. Nebitno, kako se ovo zavrsi oko Dzeke, Teveza i Aguera. City i ja nemozemo se sprijateljiti nikako, ja licno nebih bio fan ovakve ekipe ni da igra 5 bosanaca u njoj, a da na celu sjede ljudi koji forsiraju ovakvu transfer politiku i onakav nacin igre prema naprijed. Nezaboraviti, iz tih razloga im je prosle godine internacionalni plavon bio Dinamo Kiev.

twingi
Kontakt:

Post Postao/la twingi » 20 avg 2011, 12:08

ZOI84 je napisao/la:
admirone je napisao/la:Bio je dobro poceo a sad kad postoji vjerovatnoca i to velika da ce preseliti na klupu to bi mu moglo napraviti velike probleme sto se tice same forme a i mnogo toga ostalog.
Vecina medija u najavi utakmice je satavila Džeku u prv tim i komentari su kako Džeko i Kun trebaju igrati. Sad ako bude na klupi znamo da nije do Džeke nego gužve. Nek on stavi Teveza, kad obojica pocnu igrati sami sa sobom,a ona odbrana šuplja ,provest će se. Džeko obavlja na terenu stvari koje nisu lijepe za oko ,pa on na sebi vuće tri igraca i opet uspije dodati i tako oslobodi ovima da se igraju.Kun ce i ako bude slabiji od Džeke biti više forsiran i u medijima i kod trenera jer je agrgentinac i madonin zet. Tevez nije normalan psihički jer svako malo ga puknu prenosi i nadam se da će otići
Maradonin?
Naglabam...

Ne uklanjam dok Velid Spaho ne trepne kad prica!!!

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amidzaa, CAGarfia, Google Adsense [Bot], successminator i 50 gostiju.