FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

seha
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la seha » 18 avg 2011, 03:25

Samo da znate ja shvatam Mourinha igrace Reala i navijace jer su isfrustrirani Barcelonom
Golovi BH reprezentativaca 10-11 http://www.youtube.com/user/seha2703
BH navijacke pjesme http://www.sendspace.com/folder/u83awh.html

hamo_pipa
Kontakt:

Post Postao/la hamo_pipa » 18 avg 2011, 03:36

mumin je napisao/la:
Blanco je napisao/la:Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
Dok je Alves slomio covjeku nogu, tako da ovaj nije 5 mjeseci bio na terenu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
pametnom dosta

hajde blanko, odgovori, il se vec dobio ban?
Man can hardly even recognize the devils of his own creation.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 18 avg 2011, 04:27

Ad0 je napisao/la:slika
Al ruku na srce nisam navikao Fabregasa u ovom dresu a i da nosa pehar :D
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 18 avg 2011, 05:04

bparena je napisao/la:
Ad0 je napisao/la:slika
Al ruku na srce nisam navikao Fabregasa u ovom dresu a i da nosa pehar :D
ma vidjelo se u 10 minuta da ce biti strasno pojacanje ;)
ser del barça es el millor que hi ha !

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 18 avg 2011, 07:02

Jos jednom pokazasmo da mozemo dobiti smijesnu Mourinhovu ekipu kad god pozelimo. Iako nismo u punoj snazi, mi smo se s njima poigravali. Jedino sto me brinulo je postavka kod kornera, uvijek smo im ostavljali nekog samog na drugoj stativi, to se mora popraviti, postavka kod kornera mora biti bolja, ne smije ostati igrac na drugoj sam ko duh. MES QUE UN CLUB
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 avg 2011, 07:05

znaci opet Messija presudio, a vidim Mourinho je pravi "gentleman".

p.s. negdje procita a ne znam je li istina da je Messi vec postigao vise golova u utakmicma Bar-Real, nego Raul tokom citavih 18 godina?? :o
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 18 avg 2011, 07:36

Blanco je napisao/la:Dajte ime igraca kojeg su ozljedili Pepe, Marcelo i Ramos.
Dok je Alves slomio covjeku nogu, tako da ovaj nije 5 mjeseci bio na terenu.
http://www.youtube.com/watch?v=DTQMP1bd ... re=related
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 18 avg 2011, 10:34

Barcelona je bolja ekipa, Barcelona je najjaca ekipa na svijetu trenutno i tu nema puno price..kad mi neko dao nož,sjekiru il bilo sta što siječe i da me stavi u jednu sobu s nekim i da mogu ubit,radit sta hocu, rekao bi daj mi Pepea zavezanog za stolicu i da mu osiječem noge, ruke, nos a dzudzu cu laganooooo čakijicom sjec dok on vrišti i govori allah-u-me-sali!!!!

Mourinho mi je poslije ovog ohladio da valja, mislio sam da je bolji karakter, bolja osoba, znalo se da je provokator, al ovakve stvari radit, prvo Messiju pa pomocnom treneru to nema smisla..ti si trener o*ebino jedna..volio bi kad bi Barcelona jos 50 godina osvajala sve u Španiji i u Evropi..đubrad jedna ako ne mogu lijepo pobijedit ajmo ih udarat..ne znam kako neko moze navijat za Real kad vidi ovakve utakmice, mene bi bilo stid..ne mogu da vjerujem..svaka prosla utakmica Realovi igraci su napravili start za Hagga..strasno..volio bi kad bi Mou dobio 10 utakmica najmanje za ono..smeće portugalsko!!!Tesko je biti fin!!!
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

losmi
Kontakt:

Post Postao/la losmi » 18 avg 2011, 10:34

GRIMALDO (15) Barcelona B
[youtube][/youtube]

Kako igra sa samo 15 godina :o
MVP - Messi-Villa-Pedro

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 18 avg 2011, 11:31

ZELJO DO GROBA je napisao/la: samo ne znam kako neko moze simpatisati ovaj klub, OK ima navijaca koji navijaju vec dugi niz godina, al oni moraju priznati da je ovo nesto najlosije sto su ikad gledali na fudbalskom terenu...

ako fudbalski savez Spanije ima imalo mu.da Murinja ce suspendovati na minimalono 10 utakmica, Pepea 20, Ramosa isto toliko, Marcela jos vise i Kediru Coentra i ostalo bar po 5-10...

ovo je sramota za fudbal...
Bravo, ovo sam se i ja cesto pitao, ali jdnostavno mislim da je kod navijaca reala mentalni sklop skroz drugaciji, znas, danas u svemu imas dobre i lose, kao u filmu, negativci i pozitivci, e oni su ta negativna strana, jer vjerovao ili ne ja navijaca reala mogu po faci prepoznati, znas ono upoznas nekoga i znas ako se uhvatis teme "fudbal" i ako ta osoba kaze da ga prati, odmah znas koji je njegov tim.... i dzaba, za njih su svi drugi krivi, samo jedno priznati ne mogu a to je da je Barcelona 5 klasa iznad njih, bez obzira koliko oni para doveli na pojacanja.
Tako da je raspravljanje sa njima sizifov posao, jer to je nesto u njihovoj glavi i jace je od njih.

A gledam ovaj video gdje murinjo gestikulacijom rukama pokusava kao pokazati da Messi smrdi, jbt kako je jadan covjek, muka mi dodje kad pomislim da sam ga gotivio dok je bio u Chelsea, samo se nadam da ce ga kazniti 10 utakmica jer ono vrijedjanje nije nista manje lose nego kad se crnce vrijedja na rasnoj osobini, pogotovo jer ovdje vrijedja osoba koja je trener/menadzer , predstavnik jednog kluba i kao takav bi trebao biti pedagog i primjer za ostale.

DOBRO UVIJEK POBIJEDI ZLO - DOOOOOMINACIJAAAAAAAAAAAAAAAA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 18 avg 2011, 11:39

Del Bosque, selektor Španije i jedan dingospo je još prošle sezone javno govorio kako se plaši ovih zayebancija koji bi se veoma lako mogle odraziti u svlacionici nacionalnog tima...ovo je vec postao cirkus a ne najveci derbi svijeta.
A svi znamo da je Smourinho glavi krivac za sve ovo...primao je Real i 6-tice na ESB, Madrid je znao aplaudirati Ronaldinhu na njegovim majstorijama, ali dolaskom portugalskog gada situacija se maximalno zaoštrila i svaki put mora biti sranje na derbiju....tom bolesniku nije mjesto u španskom plemenitom fudbalu....valjda bi to i Perez predsjednik Reala trebao znati i otjerati bolesnika prijeg nego što totalno uništi imidž kluba kakav je jedan Real Madrid...treba stati u kraj budali dok stvari nisu otišle u 100 PM i nepovrat.

PIQUE: MOURINHO UNIŠTAVA ŠPANJOLSKI
FUDBAL

Veliki španjolski derbi, pored sjajne igre obje momčadi, ponovo je obilježila gužva pred sami kraj susreta. Naime, ista je nastala nakon oštrog starta Marcela nad Fabregasom, a stoper Barcelone Gerard Pique nakon susreta je oštro kritizirao Mourinha i njegove izabranike.
"Mislim da je u ovoj priči najmanje bitna gužva, koju uvijek izazivaju jedni te isti igrači i nadam se da se o istoj neće mnogo voditi polemika. Međutim, konačno se mora nešto poduzeti jer Mourinho uništava španjolski fudbal. Svi mnogo pričaju o nama, a pravi problem je u Madridu". prenose španjolski mediji izjavu razočaranog Piquea.

"Mourinho je prešao svaku granicu kada je napao našeg pomoćnog trenera i to se jednostavno mora zaustaviti. Utakmice niti u kojem slučaju ne smiju uvijek ovako završavati jer ukoliko se ovako nastavi svaki put će biti sve gore i gore", dodao je Pique, dok je Xavi izjavio:

"Kamere ne lažu, ovo je prava slika Reala. Možete biti agresivni, no ne smijete ići s namjerom da nekog povrijedite. Marcelo je htio povrijediti Fabregasa".

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 18 avg 2011, 11:50

Eh kad bi murinjo dobio nogu od pereza, vratio bi nadu da je real ipak ozbiljan i veliki klub, medjutim dok god tolerisu murinjovo ponasanje koje ne prilici ni ulicarima, za real se ne moze reci da je veliki klub, trofejan jeste ali veliki nije.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 18 avg 2011, 11:57

thenaturalone je napisao/la:
ZELJO DO GROBA je napisao/la: samo ne znam kako neko moze simpatisati ovaj klub, OK ima navijaca koji navijaju vec dugi niz godina, al oni moraju priznati da je ovo nesto najlosije sto su ikad gledali na fudbalskom terenu...

ako fudbalski savez Spanije ima imalo mu.da Murinja ce suspendovati na minimalono 10 utakmica, Pepea 20, Ramosa isto toliko, Marcela jos vise i Kediru Coentra i ostalo bar po 5-10...

Bravo, ovo sam se i ja cesto pitao, ali jdnostavno mislim da je kod navijaca reala mentalni sklop skroz drugaciji, znas, danas u svemu imas dobre i lose, kao u filmu, negativci i pozitivci, e oni su ta negativna strana, jer vjerovao ili ne ja navijaca reala mogu po faci prepoznati, znas ono upoznas nekoga i znas ako se uhvatis teme "fudbal" i ako ta osoba kaze da ga prati, odmah znas koji je njegov tim.... i dzaba, za njih su svi drugi krivi, samo jedno priznati ne mogu a to je da je Barcelona 5 klasa iznad njih, bez obzira koliko oni para doveli na pojacanja.
Tako da je raspravljanje sa njima sizifov posao, jer to je nesto u njihovoj glavi i jace je od njih.

A gledam ovaj video gdje murinjo gestikulacijom rukama pokusava kao pokazati da Messi smrdi, jbt kako je jadan covjek, muka mi dodje kad pomislim da sam ga gotivio dok je bio u Chelsea, samo se nadam da ce ga kazniti 10 utakmica jer ono vrijedjanje nije nista manje lose nego kad se crnce vrijedja na rasnoj osobini, pogotovo jer ovdje vrijedja osoba koja je trener/menadzer , predstavnik jednog kluba i kao takav bi trebao biti pedagog i primjer za ostale.

DOBRO UVIJEK POBIJEDI ZLO - DOOOOOMINACIJAAAAAAAAAAAAAAAA
Murinjo se mora kazniti, sa ovim nema teorije da se izvuce na neke gluposti...al ovo pokazuje da od samog njega dobivaju instrukcije lomi, udari da slomis nogu i to, vise nije ovo ni neka agresivna pa i gruba igra, ovo je samo idi da ubijes, da povrijedis igraca...e kad to dobijes od trenera, vodje, i kad isto to on pri tome radi...sramota za Real, Murinjo je veliko go.vno pa za njega ovo bas i nije sramota, a jos veca sramota je za one st ga podrzavaju....

ka bi barca ispala u drugu ligu, i kad bi jedini nacin bio da se vrati da igra ovako, ja bi vise volio da ispadne i u treci al da ne igra na ovaj nacin...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

tyler durden
Kontakt:

Post Postao/la tyler durden » 18 avg 2011, 12:00

ZELJO DO GROBA je napisao/la:
samo ne znam kako neko moze simpatisati ovaj klub, OK ima navijaca koji navijaju vec dugi niz godina, al oni moraju priznati da je ovo nesto najlosije sto su ikad gledali na fudbalskom terenu...

sto se tice igre,nije najlosije,sto se tice ponasanja i kulture,jest!
mourinho pepe 10 utakmica kazne!
ramos je ovu utakmicu bio iole normalan ;) al za svaki slucaj 3 utakmice kazne!
marcelo 7 utakmica kazne!
khedira 0 utakmica kazne! (ne znam sta vidis ti toliko agresivno u tom liku,on je samo trom)
coentrao 0 utakmica kazne! (ovo se preseravas)

villa 10 utakmica kazne! boksanje
pinto 10 utakmica kazne! davljenje
mascherano 5 utakmica kazne! gluma
messi 2 utakmice kazne! gluma

;)

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 18 avg 2011, 12:01

slika

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 avg 2011, 12:05

Sramotna igra reala!
Murinjo im je unistio sportski duh, niti postuju protivnika, niti zele sportski prihvatiti poraz!
Mislim da je nakon sinocne utakmice, broj mrzitelja reala drasticno porastao!
Pepe je sinoc zasluzio crveni karton, a nije ga dobio!Ono je kasap nad kasapima!On bi meni svaku utakmicu dobio crveni, da se ja pitam!
Onaj start marsela, pa ono nema ni u nasoj ligi!
Murinjo reaguje na svaki start, bez obzira sto je on krvnicki!Nije murinjo vise onaj stari!On je dok je trenirao celsi, pokazivao kako se postuje protivnik, ali toga vise nema!
Nemogu da se pomire da je barsa nedodirljiva..mislim da svi odreda moraju psihijatru na lijecenje!
Murinjova krvnicka taktika opet nije prosla, unistio je i ono malo igre sto je real imao!
Da su igrom pobjedili, cestitao bih im, a ovako...
Realu zelim sve najcrnje!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

reds
Kontakt:

Post Postao/la reds » 18 avg 2011, 12:06

Mene čudi kako do sada Mourinho nije naredio nekom od svojih igrača(i to nekom manje bitnom) da namjerno povrijedi Xavia,Iniestu ili Messi. :|
FK Pjetlovi

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 18 avg 2011, 12:10

reds je napisao/la:Mene čudi kako do sada Mourinho nije naredio nekom od svojih igrača(i to nekom manje bitnom) da namjerno povrijedi Xavia,Iniestu ili Messi. :|
pa pokusvaju to oni odavno al jbg nemaju srece :D,,NE DAJU SE BARCINI PULENI
Zadnja izmjena: barca_87, dana/u 18 avg 2011, 12:11, ukupno mijenjano 2 puta.
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 18 avg 2011, 12:10

interesantvna stvar je da do dolaska Mourinha u Spaniju, ovi derbiji nisu zavrsavali ovako, a nit su igrani u ovakvoj atmosferi, sjecam se mrznje oko Figa i slicnih igraca, sve je to bilo u duhu derbija, al ovo sada je u duhu lupanja po nogama, i glumnjenja, kako s jedne strane tako u manjoj mjeri s druge, nije to tek tako slucajno, iako je Mourinho doveo svoju ekspertizu i znanje sto se vidi na sve boljem i boljem Real Madridu, doveo je i svoj seljakluk istovremeno.I pozitivne stvari i negativne, eh eto i Cesc osvoji trofej :mrgreen:
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Blanco
Kontakt:

Post Postao/la Blanco » 18 avg 2011, 12:11

barca_87 je napisao/la:
reds je napisao/la:Mene čudi kako do sada Mourinho nije naredio nekom od svojih igrača(i to nekom manje bitnom) da namjerno povrijedi Xavia,Iniestu ili Messi. :|
pa pokusvaju to oni odavno al jbg nemaju srece po tom pitanju
Prosto ne mogu vjerovat kako neko moze biti toliko glup (obojica). Boze dragi...
[youtube][/youtube]
Hala Madrid !

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.