FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

pile87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 12:06

fukara87 je napisao/la:Romeo Filipovic potpisao za Slobodu , 2008 igrao za Zeljeznicar pa me zanima kakav je to igrac ?
To je nas cuveni Romeo j.e.b.e.m.o ti Juliju :lol:
prosjek mrtvi bar kod nas bio, vecinu vremena provodio kao zamjena jednom prilikom bacio dres i tada je otjeran iz kluba u Zelji se zadrzao veoma kratko tako da ne vjerujem da ce ti neko moci reci nesto vise.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 18 avg 2011, 12:09

Aham, mozda momak nije mogao da igra jer ste mu juliju j.ebavali pa je onda odlucio da baci dres :lol: . Uglavnom hvala na informaciji. mozda se pokaze kod nas, nikad se ne zna :mrgreen:
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

LudLo 4
Kontakt:

Post Postao/la LudLo 4 » 18 avg 2011, 12:11

fukara87 je napisao/la:Aham, mozda momak nije mogao da igra jer ste mu juliju j.ebavali pa je onda odlucio da baci dres :lol: . Uglavnom hvala na informaciji. mozda se pokaze kod nas, nikad se ne zna :mrgreen:
Poslije toga je bilo da mu j.ebemo Juliju,i dan danas 8-)
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...

rossoner
Kontakt:

Post Postao/la rossoner » 18 avg 2011, 12:17

Sudeći po vašim komentarima, tačnije ovih koji su gledali Manuela, volio bih jako da potpiše pa barem na pola godine da vidimo kakav će biti. Ako ima iko blizak Amaru da ga zamoli da primi momka, izgleda po vama da je prošao audiciju:-D
A Jamak mi se svakim danom sve više, da ne upotrijebim neku preružnu riječ ali reći ću, gadi. Šta će takav 'majstor' u Želji Amare?
Osim - drugo ime za Želju !

Hamo
Kontakt:

Post Postao/la Hamo » 18 avg 2011, 12:24

19TM87 je napisao/la:
Hamo je napisao/la:Ja ne znam što je toliko drvlje bačervlje i kamenjeno na Svraku kad po meni i nije toliko loš,veći je problem u Jamaku krkanu čija je igra kriminal. Ovaj mali crnjo bi bio dobar uvjeren sam jer nije sigurno usiljena glava i vala zna s loptom i Amar bi ga trebo ostaviti jer u vezi osim Savića,Zebe i Perice niko ne zna igrat,Svraka zna poneki tribling nekad napraviti ali to često uprska jer se glava u tom trenutku napuše pa pomisli može sviju preći i naravno izgubi u tom trenutku loptu umjesto da nakon jednog eventualno dva driblinga doda loptu,ali Svraka ne zna dodati.
:)
Bačarvlje i kamenjeno (češki jezik :?: ). Ma drug ja kažem da on nije loš,nisam rekao ni da je dobar ni da ne valja jednostavno ga previše obasipamo,ako ništa uradi nekad dribling dok Jamak bedevija ne zna ama baš ništa. :)
DAN ŽALOSTI ZA FORUMAŠE: 10 jan 2010, 13:31

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 avg 2011, 12:28

Jamak,
POJAČANJE. :oops:
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

twisttm87
Kontakt:

Post Postao/la twisttm87 » 18 avg 2011, 12:33

ellaxaz je napisao/la:Jamak,
hahha pa nije djabe sef rekao kad je dolazio doticni "ako je jamak pojacanje,uredu" hahaha jako ironicno od sefa haha

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 12:48

twisttm87 je napisao/la:
hahha pa nije djabe sef rekao kad je dolazio doticni "ako je jamak pojacanje,uredu" hahaha jako ironicno od sefa haha
Ne znam sto ste se okomili na Jamaka toliko ako cemo po toj utakmici juce mali Colic je bio gori i od Jamaka, mislim jedna je utakmica u pitanju pa tako da nije mjerilo, i vidjelo se da se igraci ne trude nikako osim mozda Beksa-Colica!
Al eto opet Jamak je dobar kakav je mali Benjo bio!

spielführer_21
Kontakt:

Post Postao/la spielführer_21 » 18 avg 2011, 12:53

Jamak je više puta dokazao da je krampa, a ljudi mu zamjere i ponašanje a ne igru samo..
Omiljena forumašica: http://forum.sportsport.ba/memberlist.php?mode=viewprofile&u=2
Omiljeni muzičar: http://www.youtube.com/watch?v=lbauVj2vLu4

ellaxaz
Kontakt:

Post Postao/la ellaxaz » 18 avg 2011, 12:56

pile87 je napisao/la: Ne znam sto ste se okomili na Jamaka toliko ako cemo po toj utakmici juce mali Colic je bio gori i od Jamaka, mislim jedna je utakmica u pitanju pa tako da nije mjerilo, i vidjelo se da se igraci ne trude nikako osim mozda Beksa-Colica!
Nije u pitanju samo ta utakmica, nažalost. :?
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."

F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 12:57

pile87 je napisao/la:
twisttm87 je napisao/la:
Ne znam sto ste se okomili na Jamaka toliko ako cemo po toj utakmici juce mali Colic je bio gori i od Jamaka, mislim jedna je utakmica u pitanju pa tako da nije mjerilo, i vidjelo se da se igraci ne trude nikako osim mozda Beksa-Colica!
Jamak je pokazao da nije profesionalac, a sve ostalo nije bitno, što se mene tiče da je Pele, ako igra za sebe a ne za tim ne treba nikako. Samo primitivac misli da je veći od Želje.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 13:01

Rade Paprica 9 je napisao/la:Jamak je pokazao da nije profesionalac, a sve ostalo nije bitno, što se mene tiče da je Pele, ako igra za sebe a ne za tim ne treba nikako. Samo primitivac misli da je veći od Želje.
Ako mislis to sto pije, pusi nije jedini! Ako mislis to sto je bio i sebican i arogantan opet nije jedini nego kod nas je tako generalno kada se neko uzme na zub onda mu svi jebu majku.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 13:08

fkzeljeznicar.webs.com

AŽURIRALI SMO IGRAČE, A USPUT SMO I STAVILI PRVI I DRUGI TEAM! ;)

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 13:12

pile87 je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:Jamak je pokazao da nije profesionalac, a sve ostalo nije bitno, što se mene tiče da je Pele, ako igra za sebe a ne za tim ne treba nikako. Samo primitivac misli da je veći od Želje.
Ako mislis to sto pije, pusi nije jedini! Ako mislis to sto je bio i sebican i arogantan opet nije jedini nego kod nas je tako generalno kada se neko uzme na zub onda mu svi jebu majku.
On jednostavno nije profesionalac, nego prvincijalac. A eto nije jedini. I svi ti zbog kojih nije jedini trebaju pod ruku s njim.

master44
Kontakt:

Post Postao/la master44 » 18 avg 2011, 13:13

Realno ovakav poraz je sramotan bez obzira sto je prijateljska jer ovo je bila prilika da se dokazu igraci koji se bore za mjesto u pocetnih 11. Pozitivna stvar je sto vidimo o kakvom se ovdje nekvalitetu pojedinaca radi i da trenutno bar prema mom misljenju imamo 6 dobrih igraca Zeba,Smajic,Stanceski,Bogicevic,Nyema i Savic koji mogu doprinijeti kvalitetu igre i napretku dok su ostali tu negdje (ispod projeka). Pristigle na kraju sezone necu uvrstavati ni u jednu kategoriju jer na njima je da tek pokazu za koje su.Sezona je duga, za ocekivati su i neke povrede, umor a zamjenu bar za ovaj oslonac ekipe ja ne vidim sto je veoma razocaravajuce. Za sigurno je da ce biti tesko tako da momci koji su potkovani fudbalskim znanjem su uvijek dobro dosli i da ce dati vise od nasih `propalih talenta `koji dodju do prvog tima i misle da su time sve rijesili. Ovim postom ne zelim nikog da kritkujem, jednostavno je tako i nadamo se boljem !

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 13:20

Rade Paprica 9 je napisao/la:On jednostavno nije profesionalac, nego prvincijalac. A eto nije jedini. I svi ti zbog kojih nije jedini trebaju pod ruku s njim.
Ne branim ja njega, slazem se da nije bas primjeran igrac ali isto tako kazem da ima gorih od njega al se ljudi naklate na jednog igraca, valjda postoji potreba da sve sto se desi lose da se istrese na nekog.Da postigne gol na nekoj bitnoj utakmici sutra bi ga slavili i tako ukrug.

Rade Paprica 9
Kontakt:

Post Postao/la Rade Paprica 9 » 18 avg 2011, 13:24

pile87 je napisao/la:
Rade Paprica 9 je napisao/la:On jednostavno nije profesionalac, nego prvincijalac. A eto nije jedini. I svi ti zbog kojih nije jedini trebaju pod ruku s njim.
Ne branim ja njega, slazem se da nije bas primjeran igrac ali isto tako kazem da ima gorih od njega al se ljudi naklate na jednog igraca, valjda postoji potreba da sve sto se desi lose da se istrese na nekog.Da da gol na nekoj bitnoj utakmici sutra bi ga slavili i tako ukrug.

Ja sam ga spomenuo zbog jučerašnje utakmice jer me on najviše nervirao. Opstruirao igru u potpunosti. Nije nikakvo naklačivanje al meni je jučer bio najzaslužniji za nemoć koju smo prezentirali.

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 18 avg 2011, 13:27

pile87 je napisao/la:
Ne branim ja njega, slazem se da nije bas primjeran igrac ali isto tako kazem da ima gorih od njega al se ljudi naklate na jednog igraca, valjda postoji potreba da sve sto se desi lose da se istrese na nekog.Da postigne gol na nekoj bitnoj utakmici sutra bi ga slavili i tako ukrug.
lepi ko ima gori od njega ?

blue 18
Kontakt:

Post Postao/la blue 18 » 18 avg 2011, 13:31

Muslimovic 100% dolazi u Zeljeznicar ali samo da trenira s ekipom tako je dogovorio sa Osimom, ko zna ako ne nađe klub mozda i ostane :D
U mom srcu ne postoji ništa drugo
> Željezničar 1921 <

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 18 avg 2011, 13:32

Rade Paprica 9 je napisao/la:Ja sam ga spomenuo zbog jučerašnje utakmice jer me on najviše nervirao. Opstruirao igru u potpunosti. Nije nikakvo naklačivanje al meni je jučer bio najzaslužniji za nemoć koju smo prezentirali.
Colic ili Svraka bili bolji, tesko.Ono sto su njih troica juce pokusavali jeste da osptruiraju crnca i da pokazu da su oni jedna mala klapa.Ako ce po toj tekmi tu su svi ublizu i onda treba kritikovati svu troicu jer su znali gubiti lotpu izmedju tri igraca al je nisu htjeli dodat crncu. Ili je Jamak stari rasista :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 45 gostiju.